X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
天使たちは私を見守る
Az egy dolog hogy magyarul van ráírva a trade fight build think... (szerintem)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
De legalább több % van 😄
http://www.cdv-sevenm.hu/preview.php
legalul , jövö héttöl kapható magyarul teljesen
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Lassan alakul http://b5.hc-gamer.de/
BABILON 5
elnézést , de nem olvastam vissza . azt szeretném megkérdezni hogy tudaj-e valaki hol lehet kapni majd holnaptol magyarul a progit ?
köszi
Sztem ha ez az elsõ gyárad akkor olyan helyre tedd, ahol azért van elérhetõ nyersanyag (és core szektorba, a fajok anyaszektoraihoz, természetesen ahol a te outputod kelendõ lesz). Ha már lesz annyid, hogy pl. silicon mine és hozzá egy SPP, akkor csinálsz egy komplexet, és leteheted ecellben szegény helyre is (amennyiben van az ecellhez szükséges kristály). Ja, és sztem az árakat úgy állítsd be, hogy 1.) ne kelljen 3 szektornál többet repülniük a hajóidnak, mert akkor lassabban kapja az anyagot és a nagyobb út nagyobb kockázat 2.) ne kelljen kalóz szektorba menniük, mert az öngyilkosság néha.
Viszont vigyázz majd a BUILD küldetésekkel ha arra vetemedsz hogy olyat csinálj; jól járhatsz velük, ha pl. Argon szektorba vki szállíttat veled egy Paranid gyárat, mert akkor hirtelen kereslet lesz, amit te egy saját gyárral ki tudsz majd elégíteni. Viszont ezután nézd majd meg, ki mit és hova kér a build során, mert ha neadjisten hasonló gyárat építtet, mint ami neked van, akkor lõttek is a max áras eladásodnak.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Mellesleg nem ártott volna visszaolvasni, korábban már többször kitárgyalták itt, hogy a terran mobil mining base ship nemigazán tud bányászni. Újabb kapitális bug.
Mellesleg többen megerõsítették a hivatalos fórumon, hogy a 2.0 patch valóban tönkretette az aszteroidagyûjtögetõ szoftvert, így elveszett az egyetlen kereseti forrás, amivel gyorsan nagy pénzeket lehetett összeszedni.
Bezzeg a duke's domainben lévõ, hét teladium L foundryból álló komplexem mióta áll, alig hozott 5 millió credit hasznot, gyakorlatilag kidobott pénz volt az egész.
"A kredit nem vész el, csak átalakul" - Teladi mondás.
Viccet félretéve nincs ötletem.
天使たちは私を見守る
Vettem egy Terran Mining Base Ship-et meg a kísérõhajókat 60milláért és nem mûködik.
Mi lenne az elve?
TS-t nem fogad a dokkja, ezért nem is lehet home base-nek jelölni, a Mine Minerals parancsra pedig megáll a szektor közepén aztán bejelez h kész a parancs.
Minden lehetséges dolog fönn van fegyverektõl, ore collector, mineral scenner, összes szoftver, stb...
Az volt az ötletem h elküldöm bányászni aztán ha tele a raktere automatikusan bedokkol a HUB-ba és átadja az oret.
De ez így 60millió kredit veszteség <#boxer>#boxer>.
1.4-es patch van fönn. Valakinek ötlete?
Elõfordult már valakivel hogy csak úgy simán marineok nélkül elfoglalt egy Xenon P-t? Nekem a múltkor sikerült addíg lõdöznöm egyet amíg kékre váltott.
Nagyjából ennyi.
Ja és a TL-ek kb. 20M credittõl kezdõdnek, szóval az elsõ gyáraidat érdemes bérelttel ledobatni. A küldiknél figyelj az idõkorlátra is.
Így lesz jó hajót, fegyvereid és pénzed is.
Ha meg csak úgy császkálsz ide-oda, akkor tõled függ (tudtommal a harci küldetések többek közt a hajódhoz is igazodnak) - vagy ameddig lõsz magadnak egy jobbat/összegyûlik a pénz/találsz egyet (lásd itt a fenti menüben a "Ships" alatt).
天使たちは私を見守る
Meg tudná v.ki mondani hogy hogyan lehet a Terranoknál a reput növelni?
A fõ küldetést végigvittem, mégsem elég a repum egy jó hajóhoz.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Elvileg van belõlük egy halom, jól is hangzik a leírásuk, de ez így inkább idegesítõ, mert egy darabot nem találtam eddig. Se kalóznál se Xenonnál, se az Unknown szektorokba.
Nem is értem mért ott kéne találnom mikor ezek elvileg a különféle népek szupertitkos fegyverei.
Van 110mill kreditem egy M1 három M7 Crusader rang, vagy 6 komplex, HUB elsõ kapupárját fejezem be.
Vagy nincs szinthez kötve mikor jelennek meg?
Ugyanúgy vista van fent. 😞