X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vitez77
Te kis csacsi 😊 Nem a .zip a lényeg, hanem ami benne van. kiveszed, majd a TC-nél a \directories mappába beleteszed (vagy hova, a .zip-ben úgy vannak felépítve a mappák, hogy lásd - gondolom Apricot medium HUB, ugye?)

天使たちは私を見守る

Sziasztok! az elejetolol kovetem a forumot mint kulso szemlelo es gratula mindenkinek. Eddig nem firtattam a HUB plotot nehogy beforduljak tole, de megsajnaltam szerencsetlen Boron-t es bevallaltam. Hat szoval befordultam 3 nap alatt.Szemet modon bescriptelnem a medium HUB plotot, ha valaki elmondja hogy kell a Zip formatumu scrpteket beuzemelni.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Bug, mindenféle flakkal elõfordul, nálam meg szokta oldani a dolgot, ha mentek és betöltöm újra az állást.

gallardo
valamit nagyon elcsesztem mert a springblossomomon a prototype starbust shockwave cannon gyakorlatilag használhatatlan. ott van elöttem a szállító hajó 200 méterrel tiszta célpont és nem találja el, pedig ezelött a 400-zal repkedõ kis vadászokat is egy lövéssel leszedte.

gallardo
kösz. meg van.

command console és s betû... Reunion szabályai szerint...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

gallardo
a script editort hogy kell megnyitni? odáig van meg hogy beírtam a pilóta nevének hogy Thereshallbewings, aztán 2 másodpercig kifagy és utána valami ctrl+s-t kell nyomni de nem történik semmi

Már épp akartam kérdezni h sikerült-e már beszerezned.

Nem teljesen random, de majdnem...

Függ a harci rangodtól és a megtámadott pilóta fajától is. A módszer: lelövöd a pajzsát, majd a hullját úgy 30%-ig. Ez után nem engeded a pajzsot vissza termelõdni, és valami gyenge cuccal lövöd a hullt, hogy lassan csökkenjen az integritása. Ha a másik két feltétel megvan, akkor ki fog ugrani. Normál harc közben néha túl késõn veszed észre, hogy már nem kéne lõni, üres a hajó... Pajzsa már nincs, hullja is alig, így egy kósza találat és vége...

gallardo
az emberek teljesen random ugrálnak ki a hajókból vagy van valami speciális módszer?

Vitez77
Medium/easy HUB scripttel 😄

天使たちは私を見守る

mittomén, nincs még meg a játék xD

Kb. 150-szer kell beirni a mennyiséget, plusz enter, stb.<#email><#wilting>

Vessetek meg, de én ezeknél a több százezres agytalanságoknál csalok.Már csak a 750 ezres kristály van hátra, de csalással is kb.egy órás meló.Még várok kicsit vele, mert igy is idegölõ.

Nah, egy kis próbálgatás után "megjavultak" a wingjeim. Az volt a baj, hogy egyszerre voltak wingmenek meg az egyik wing tagjai, úgy látszik ez zavarta õket. Köszi a segitséget!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na jó de mégis mennyit kell építni? Arra lennék kíváncsi.

Nekem most van 40db Crystal Fab

"Április 30 volt a hivatalos megjelenés, de miután késve érkezett be, majd jött az ünnep, így csak a holnap kezdjük meg a játék kiszállítását az üzletekbe."
Ezt a levelet kaptam a sevenm-tõl <#nevetes1>
remélem most már nem csúsztatják tovább

Nem egészen. Létezik repair laser hajóra is, igaz gyára az alapjátékban nincs, de nekem sikerült már lõni valakirõl és a megfelelõ hajóra fel is lehetett szerelni...

Amúgy pont akkora teljesítménye van, mint a ruhába építettnek, így egy darabbal nem sokra mész...

Plusz saját HQ-dban tudsz gyártani és javítani, de persze az sok idõ míg az embernek lesz saját HQ-ja.

Jaja, ki lehet fogni nagyon elõnyös vételeket, de iszonyú nagy átbaszásokat is :-)

M5-ösökkel ne nagyon akarj harcolni, felderítésre valók.

Vitez77
Meg venni egy-két THINK "küldetés" során. Néha azok jobban megérik.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

gallardo
ja, de javítani ûrruhában is tudsz

Jah, és mégvmi: hajót venni, eladni, megjavitani csak shipyardban lehet, ugye?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pontosan ezt csinálja nekem is. Terrannal kezdtem, és csak a Terran bázisoknál vacakolnak. M5-ösök és ahogy irtad, össze vissza száguldoznak. Mindegy, valszeg el is adom õket, mert harcban igaz hogy "próbáltak" segiteni, nagyon lõtték az ellent, csak épp semmi efektivitással, nekem kellett intézkednem.

mindero, utánnanéztem pár fórumon ennek a wing meg wingmenes kavarodásnak, és valszeg az is keveri a xart...

Köszi mindenkinek a gyors választ!
A játék nagyon nagy! Igaz hogy még csak pár napja játszom, de magával ragad...

lol, türelemmel és sok sok gyárral természetesen

Hogy csináltátok meg a HUBban a 750e kristályt?

Valószinû h te nem a wingekre hanem a wingmanekre gondolsz. Na nekik nem igazán lehet parancsot adni, mert azt csinálják amit te (ergó követnek meg harcolnak veled).

Csinálj wingeket azokat tudod ugráltatni.

Jaja! Sõt, ha nem saját hajót akarsz megjavítani, akkor agressziónak veszik és visszalõnek, de nem repair lézerrel :-DDDD

Nekem eredeti a játékom és a nagy terran állomásoknál néha bizony keményen vacakolnak a dokkolásnál a hajóim, de más állomásoknál egyáltalán nem. Wingben is normálisan viselkednek, a formációkat nem szoktam erõltetni, értelmük nem sok van ebben a játékban, de többnyire tartják, figyelni kell a wing összetételére is, M5-ök tartják legkevésbé a formációt, mert össze-vissza akarnak száguldozni.

Érdekes, nekem se eredeti, mégse csinálnak hülyeséget a hajóim. Csak sokszor hülyén viselkednek, de ez az AI hibája, nem holmi másolásvédelem.

nos ha letorrentelted a játékot, akkor ne is csodálkozz rajta, ugyanis a TAGES engine mûködésbe lépett és hülyeséget diktál a hajóidnak.

Ám ha nem, akkor annyi az egész hogy a játékban ilyen hülye az AI, nemnagyon van vele mit tenni. DOkkoláson még úgy lehet segíteni, hogy elhagyod a rendszert amíg dokkol a hajó.

nincs rá script, ugyanis nincs olyan scriptelési line a játékban, hogy barát hajót lõjjön a hajód. Tehát, a játék engine-je egyszerûen nem engedélyezi a hajóidat hogy a saját hajódat lõjje. Remélem érthetõen írtam. 😄

Hello, kb. 3 napja játszok a játékkal, nagyon bejön. Az egyetlen folog, amit nem értek és rohadtul idegesit, az az, hogy a wingmanjeim nemnormálisak. Nemtudom, hogy csak azért, mert a játék elején vok és az upgradelhetõ szoftvereim csak Mk1-esek, de ha az egyik wingmanemnek azt a parancsot adom, hogy dokkoljon az egyik Defence Stationön vagy vmi ilyesmin, mert a Hull-ja (az a zöld csik) csak félig van, de le se szarja a parancsot (pedig ellenõriztem, ki is irta meg mondta is, hogy parancsot értette meg hogy megkapta a dokkoláshoz az engedélyt). Csak köröz az állomás körül de nem száll le... Nem értem miért, más alkalommal pedig sikerült.

Jah, és még az is idegesitõ, hogy a wingmenjeim nem képesek nyugodtan megtartani a formációt, akármire is állitom be, jönnek utánnam (bár néha-néha akár 30-40km-re is képesek lemaradni), de ha hátranézek, csak összevissza körözve jönnek (egyszer az egyik nekem is jött). Egyáltalán nem tartják a formációt, pl.: Delta. Ehez jobb szoftver kell vagy mi?

Jah, és a játék verziója 2.0a.
Köszi a válaszokat!

Nem.
Azért jelöli csak mert a Tractor Beam / Mining Drill páros ugyanabba a kategóriába tartozik. Repair laser csak az ûrruhán van.

Lehet h van rá valami script, de én nem scriptelek amíg végleges verzió ki nem jön a játékból.

gallardo
hajókra lehet rakni repair laser-t? mert azt néztem hogy soknál ki van írva de eddig még egy állomáson se találtam. csak azért mert a hajógyárakban elég drágán javítják a hajókat és ûrruhában meg lassu a dolog.

Az állomások irányítására én a Station Financial Manager-t használom. Elég jól beállítható benne minden.
gallardo
úh bocs. ezt a keresõbe akartam írni. valahol olvastam hogy van egy olyan script ami eltünteti a construction kitet és az árut csak simán transzportálja.

gallardo
script

Gyakorlatilag mindenkivel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xenonok Khaakok, most Paranidok
Volt h az én két M2-esem meg a Terranok 2 M2-ese nekiesett egy Xenon bázisnak amit 4J, 4K, egy tucat P védett. Nagyon durván nézett ki! Az Aldrini szektorok terjeszkedésérõl szól a kiegészítõ. Magyarán háború.

Kikkel kell csatázni fõleg?

Ez az Aldrin küldetésegyüttes baromi jó lett. Olyan csaták vannak benne h csak <#wow1>

Hogy csináltátok meg a 750ezer Crystalt? Nekem most van 30 crystal fabos gyáram, de nem igazán akar gyûlni. Nekiállok építeni egy 50eset.
Csak BAROMI unalmas mire lerakom azt a halom állomást.

Nah igen, Reunionban az már valami, nekem anno volt vagy egy évnyi folyamatos játék, TC-ben meg néhány hónap alatt megvolt a két és fél milliárd. 1.3 alatt fight missionok jól tejelnek biza.

Ijj, ez nagyon rossz hír. Kipróbáltam anno, hogy milyen ha oldalra rakok be egy-egyet, de kevésnek találtam, hátul négy SSG már keményen odaüt és csak õk használják a fegyvergenerátort. EMPC-vel is kipróbáltam anno, vétek azt a kis vadászoknak való fegyvert rárakni a Springblossomra. MAML rulzzz!

MAML-t pedig lehet a hátsóba rakni, csak az SSGt tiltotta le a patch.

Ki kell ábrándítsalak:
A 2.0-ás patch óta nem lehet SSG-t tenni a Springblossom hátsó lövegtornyába, csak elõre(ahová semmi értelme) és oldalra(ahová viszont szinte kötelezõ).
Én amúgy elõre és hátra is M/AM Launchert szoktam rakni, elvégre a 2000-es raktérben jól elfér a sok lõszer hozzá, lézergenerátor meg így kizárólag a két oldalsó SSG-t szolgálja ki.

Vitez77
Ugyan nem TC-ben, hanem a Reu-ban, de örömmel jelentem, hogy ma sikeresen átléptem az 1milliárd credites vagyonhatárt <#vigyor><#pias>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

gallardo
valamiért nem tudok hátulra se maml-ot se starbust shockwave cannon-t rakni

Vitez77
Csak a szokásost tudom mondani: S&M fórum. Egy script visszahozza a régi jutalmakat a FIGHT küldetésekhez (bocs, minden X-es könyvjelzõm a laptopomon van, azt meg BP-n hagytam :S )

Én az összes Springblossomomat úgy szereltem fel, hogy elõre és oldalra MAML, hátra pedig starburst shockwave generator. Elég hatékony így szerintem, mert a hátsó négy SSG egy lövéssel simán leszed egy M3-ast vagy kisebbet, baromi hatékony, ha üldözik az embert.