12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
r4pt0r #7057 Nah végre 2.5ben a flack nem mellé lő hanem leszed mindenkit. Egyébként mintha új effekt lenne a terran flacknak, vagy csak eddig nem figyeltem meg hogy látszik a lövés ahogy megy. -
tomonor #7056 Oké gentlemen, script újítás, ismét cSuwwi barátunktól, ez az ún. chatmode, amelyet ha bekapcsoltok, akkor minden enter lenyomása után elküldi az üzenetet. Mivel van flood protect 15 mp-re így nem tudjátok szpemmelni, mindenesetre ha bekapcsoljátk, megkérlek titeket hogy figyeljetek oda. :P -
Pares #7055 Ma én is azt csináltam, hogy megtisztítottam a játékot minden öregebb, nem frissített scripttől, és feltettem csak azokat, amik mennek, és kellenek is... Eddig minden működik. -
tomonor #7054 viccelsz, a BBS az én modomban is benne lesz Talán ez az egyetlen script amelyet legálisan használhatok az XTM-esektől amúgy xD
A patchek azok mindig galibások, ám gondolom egy olyan guru mint te nem követi el azt a hibát, hogy átnevezi a patch által berakott új fájlokat (09.cat, 09.dat) ;) -
#7053 Egy a sok közül, ami nekem eddig hiányzott: Galactic News System (BBS 2.0) by XTC Team, amire azért találtam, mert kénytelen vagyok átnézni az összes szkriptet: megpróbáltam simán rányomni a 2.5-öt a felszkriptelt 2.1-re, de elhasalt. Elindult, ment, majd időnként eltűntek a bolygó textúrák, hófehér gömbökké váltak (jön a tél, vagy mi a szösz?), végül Seizewell-ben utolért a végzet, és pofás állókép lett a játékból. Szóval ma szkript és módosítás ellenőrzése és újratelepítés van műsoron. -
Pares #7052 Több magos procik nem kihasználására itt a megoldás: Ashampoo Core Tuner
!!!AMD-k esetében a hivatalos oldalról is letölthető egy Core Tuner féleség, bár nem tudom, hogy ez mennyire segít. -
tomonor #7051 amúgy az én konfigom itt van a signature-emben alul, és 35-50 fps-t kapok, helyzettől függően. -
tomonor #7050 a hiba az ön késszülékében van. Esetleg felsorolnád milyen kodekeket/drivert használsz? Mondjuk ATIkhoz speckó nem értek de szerintem vagy valami kodek, vagy a procid nem stímmel. Azt tudnotok kell, hogy akármennyi mag lehet a processzorban, a játék csak egyet fog használni, illetve ha 4-ed van, akkor kis szerencsével az 1.-t és a 3.-ikat is használni fogja. -
Pares #7049 Athlon X2 5200+, 8800 GTS 512Mb, 2 Giga RAM, Vista, Max graf, akadásmentesen fut. -
Pares #7048 OK köszike, ezt sejtettem kb. én is. A főbb modjaim tehát működnek... -
SaGa #7047 Nem olyan vészes. Kell a hajóra a lehető legtöbb pajzs. Kívülről nézve érdekes látávány: oda megy a sziklához és "lebucizza". Komolyan. "Rábólint" egyet a sziklára, az összetörik és felszedegeti a darabokat. Nem pattognak semerre a szilánkok.
Valamelyik mobilbányász script hatásaként, ha van mobil bányász a szektorban, akkor belépéskor jön a figyelmeztető üzenet: Attention! Miner in System.
-
mindero #7046 Elég félelmetesen hangzik ez a nekirohanós dolog. Gondolom nem célszerű a szektorban tartózkodni ha fut a skript. Kösz a választ. -
SaGa #7045 Automatikus mobil bányászat esetén csak akkor "törik össze az aszteroidákat", ha mobil miner ágyú van valamelyik toronyban. A többi fegyver erre alkalmatlan. A sziklákat föl lehet robbantani más fegyverekkel is, de a mobil miner script ezt a hajó pajzsait használva teszi meg. Egyszerűen nekirohan egy megfelelő méretű sziklának és összezúzza, majd felszedi a darabokat.
Az aszteroida romboláshoz Fight szoftver is kell a hajóra... -
mindero #7044 Igen kivették.
Nekem különösen az új property szűrő tetszik, végre megtaláltam az elhagyott marinjaimat.
Jöttek mindig az üzik h vegyem fel őket, csak azt nem mondták h honnan. :)
Amit még nem értek az a mobil bányászat. A hajóknak a fegyvereikkel össze is kéne törni az aszteroidákat? Ha igen mi a turretek beállítása?
Vagy azt nekem kéne? Mert nem nagyon akarnak csinálni semmit se. -
SaGa #7043 Mi van a "védelemmel"? Kivették végre? -
Defrag #7042 ...az lemaradt, hogy minimum grafikán. -
Defrag #7041 Hali!
Ti milyen konfoggal nyomjátok a játékot? Én egy X2 4200+, HD4670, 2 Giga ram, és nem tudom megoldani, hogy 1024ben folyamatosan meglegyen a 24fps -
tomonor #7040 RRF=működnie kell
Commodity Logistics=nem tuti
Economy and supply trader=nem tuti
Prospector=nem tuti
Commercial agent=már frissítve van
Aldrin Rock=működik
Improved Boarding=működik
cockpit mod=működik
Csak a scripteket módosították, illetve néhány text fájlt, nem adtak hozzá új dolgokat mint a 2.0-ás patchbe. -
Pares #7039 Azért párat mégis csak kérdeznék:
Az alábbi modok közül melyik nem működne 2.5-alatt:
RRF
Commodity Logistic Software Mk1, Mk1
Economy and supply trader
Prospector
Commercial agent
Resized Aldrin Big Rock (Aldrini óriás-aszteroidát cseréli le...)
Improved boarding (hotkeyeket ad hozzá)
Cockpit Mod (erre igazán kiváncsi vagyok... )
ui.: Gazz már updatelte a Complex Cleaner modját, szóval az már működik is 2.5-alatt, bár én nem használom, nem tetszik az az egy nagy doboz, amit a complex helyére benyom... -
Pares #7038 Mindegy, én várok, amíg frissítik a modokat, mert úgyis most kezdtem, még nagyon az elején voltam, szal nincs értelme erőltetni... -
tomonor #7037 Azt mondja hogy, a következő scriptekkel/modokkal nem lesz kompatibilis a játék:
-Bármely script aminek köze van a komplexumok kezeléséhez
-nos, van itt néhány maps file amik biztos néhány objektumot változtatnak/raknak be a térképbe, ám nem tudom... nem teljes map fájlok, szal működniük kéne más modokkal amelyek a térképet változtatják.
-TBullets megváltozott, ez nem fogja érinteni a Cmodot, ugyanis az az egészet felülírja.
-van itt néhány MD script a plotokba/missziókba...
-az alap parancsok scriptjeit újraírták, itt minden modnak kompinak kéne maradnia velük...
-Néhány új Text file, a Mercenary M típúsú kalóz marine kiképzők neve megváltozott Rehabilitation centerré, szal nem csodálom. Van néhány reedit a beszédfájlokban is.
-És ugyebár az exe fájl.
-
tomonor #7036 ez attól függ hogy használsz-e modokat. Mindjárt felrakom a patchet és megnézem milyen fájlokat változtat. -
Pares #7035 Sziasztok, látom kijött a 2.5-ös javítás. Gondolom nem éri meg frissíteni a játékot, amíg a modokat nem frissítik a 2.5-ös patchra... -
tomonor #7034 ha kicsalod egy kalóz szektorba és ott lövöd ki, akkor szerintem nem fog több üldözni, ám repucsökkenés mindig várható -
bentorrents #7033 sziasztok,
szóval a minap felvettem egy küldit (argonéknál), ahol egy elhagyott hajót kellett volna a gazdájának visszajuttatni. Annyira kellemes szállító hajó volt, hogy gondoltam megtartom. Ha megvártam amíg lejárt az idő, akkor...nyakamba akasztottak egy csomó "rendőrt". No gondoltam ez nem építi a repumat, vissza mentés, betölt, küldetés visszamond. Repu esik megint, sebaj, de később ismét megjelent egy nagyobb argon hajó. Fenyegetően piros, "járőr" és jön utánam. Úgyhogy átpakoltam a jumpdrive-ot a szállítóba és átugrattam egy pár szektorral odébb vele, én meg megléptem a másik hajómmal. Kérdés: az argon járőr akkor végig fogja a lenyúlt szállítóhajót üldözni a galaxison? Ha kilövöm a járőrt újabb reputáció csökkenés várható? Ezek szerint minden hasonló küldetésnél így fog viselkedni az AI?
kösz,B. -
Phoenix force #7032 köszönöm az információt :) -
SaGa Jr #7031 Tulajdonképpen az, csak mégsem. Venni nem lehet, hanem a megszerzéséhez végig kell csinálni a Treasure Hunt plot-ot. Ez a hajócska a "díj". Persze egyes scriptek bepakolták megvásárolhatóra. -
Phoenix force #7030 Ez nem terran hajó? -
Zilo85 #7029 Habár lehetséges, hogy én valamikor felraktam egy olyan scriptet ami elérhetővé teszi de már nem emlékszem.
Ha valaki az előző üzenetemben megjelölt helyen nem találja akkor nem kapható csak moddal. -
Zilo85 #7028 Megvásárolható!
Trinity Sanctum Shipyard! És még olcsó is (a felszerelt verzió max 3 milla). -
Gunslinger #7027 Nem. -
Phoenix force #7026 meg lehet vásárolni valahol az Xperimental Shuttle-t? -
mindero #7025 Ez remek mégse kellett karácsonyig várni :) -
tomonor #7024 2.5-ös patch elérhető steamen. -
SaGa #7023 Feljelentenek és a legközelebbi szektorban lelőnek a rendőrök...
Tényleg... -
Phoenix force #7022 belefutottam egy "hozd vissza az elhagyott hajómat" küldetésbe
a kisördög egyből benézett, hogy vajon mi lenne, ha eladnám... -
Phoenix force #7021 de gyorsan válaszoltál :D
láttam, hogy dolgozol egy saját modon, és majd biztos kipróbálom :)
de jelenleg azért neki ugranék a már létező cuccnak
ha már úgy is itt vagy, ajánlanál néhány scriptet, amit szerinted érdemes feltenni? -
tomonor #7020 esetleg ha van türelmed, várj karácsonyig a XTC-re, vagy ha még több türelmed van, várj az én modomra, az X3 Ultimate-re. -
Phoenix force #7019 Ott már nézelődtem, de "csomagot" nem találtam.
Köszi a választ. :) -
tomonor #7018 Bannerban lévők között nézz körül. Ha nagyon az XTM-hez vagy szokva akkor nem fog tetszeni a játék.