X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
天使たちは私を見守る
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Függ a harci rangodtól és a megtámadott pilóta fajától is. A módszer: lelövöd a pajzsát, majd a hullját úgy 30%-ig. Ez után nem engeded a pajzsot vissza termelõdni, és valami gyenge cuccal lövöd a hullt, hogy lassan csökkenjen az integritása. Ha a másik két feltétel megvan, akkor ki fog ugrani. Normál harc közben néha túl késõn veszed észre, hogy már nem kéne lõni, üres a hajó... Pajzsa már nincs, hullja is alig, így egy kósza találat és vége...
天使たちは私を見守る
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem most van 40db Crystal Fab
Ezt a levelet kaptam a sevenm-tõl <#nevetes1>#nevetes1>
remélem most már nem csúsztatják tovább
Amúgy pont akkora teljesítménye van, mint a ruhába építettnek, így egy darabbal nem sokra mész...
天使たちは私を見守る
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
mindero, utánnanéztem pár fórumon ennek a wing meg wingmenes kavarodásnak, és valszeg az is keveri a xart...
Köszi mindenkinek a gyors választ!
A játék nagyon nagy! Igaz hogy még csak pár napja játszom, de magával ragad...
Csinálj wingeket azokat tudod ugráltatni.
Ám ha nem, akkor annyi az egész hogy a játékban ilyen hülye az AI, nemnagyon van vele mit tenni. DOkkoláson még úgy lehet segíteni, hogy elhagyod a rendszert amíg dokkol a hajó.
Jah, és még az is idegesitõ, hogy a wingmenjeim nem képesek nyugodtan megtartani a formációt, akármire is állitom be, jönnek utánnam (bár néha-néha akár 30-40km-re is képesek lemaradni), de ha hátranézek, csak összevissza körözve jönnek (egyszer az egyik nekem is jött). Egyáltalán nem tartják a formációt, pl.: Delta. Ehez jobb szoftver kell vagy mi?
Jah, és a játék verziója 2.0a.
Köszi a válaszokat!
Azért jelöli csak mert a Tractor Beam / Mining Drill páros ugyanabba a kategóriába tartozik. Repair laser csak az ûrruhán van.
Lehet h van rá valami script, de én nem scriptelek amíg végleges verzió ki nem jön a játékból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt h az én két M2-esem meg a Terranok 2 M2-ese nekiesett egy Xenon bázisnak amit 4J, 4K, egy tucat P védett. Nagyon durván nézett ki! Az Aldrini szektorok terjeszkedésérõl szól a kiegészítõ. Magyarán háború.
Hogy csináltátok meg a 750ezer Crystalt? Nekem most van 30 crystal fabos gyáram, de nem igazán akar gyûlni. Nekiállok építeni egy 50eset.
Csak BAROMI unalmas mire lerakom azt a halom állomást.
A 2.0-ás patch óta nem lehet SSG-t tenni a Springblossom hátsó lövegtornyába, csak elõre(ahová semmi értelme) és oldalra(ahová viszont szinte kötelezõ).
Én amúgy elõre és hátra is M/AM Launchert szoktam rakni, elvégre a 2000-es raktérben jól elfér a sok lõszer hozzá, lézergenerátor meg így kizárólag a két oldalsó SSG-t szolgálja ki.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る