X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még annyi lenne hogy a springbrossom hátuljára milyen fegyvert érdemes feltenni rakéte elhárítónak? (persze az is elõ fordul hogy lehagyom a rakétát) az a starbust shockwave erõs de sok energiát is eszik, ha jól emlékszem a másik az az electro-magnetic plasma cannon ami nem túl hatékony. elõre 8 darab matter/ anti matter launchert raktam.
天使たちは私を見守る
Ha még nem tetted fel a 2.0-ás patchet, óriási haszonra fogsz tudni szert tenni aszteroida-bányászatból. Az #5259-esben már leírtam hogy pontosan hogyan kell. (a 2.0-ás patch ezt a lehetõséget is tönkretette)
Springblossom: command menüben be lehet állítani vhol hogy "command turrets right/back/left/stb", "attack my target, attack missile stb". Valahol ott kell, pontosan nem tudom, mivel Nován kívül nem nagyon vezetek semmit, annak meg elég ugye 1x beállítani. A hátsót szerintem mindenképpen "missile defence"-re tedd, mert akkor kilövi az érkezõ rakétákat mögötted, ha meg már elfogytak, akkor az ellent lövi.
De van vhol egy script amit nagyon ajánlanak - a nevét nem tudom, bocs 😞
天使たちは私を見守る
más..
a springbrossomon az oldalsó és hátsó ágyuknak maguktól kéne lõniük vagy valahogy azokkal is nekem kell célozni?
b.) afölött pedig:
(mint már írtam) BUILD küldetések, és néz meg, hogy a felépíttetett gyáraknak milyen nyersanyag kell. Ha pl. Power Circle-ba vagy CBSW-be kérnek egy olyan gyárat, ami Soya Beans-et igényel, akkor megépíted az õ gyárát, majd saját pénzedbõl építesz oda egy Soyfarmot, és max áron el tudod neki adni az árudat. Csak vigyázz, nehogy a késõbbi BUILD küldetések során megépítsd valaki más Soyfarmját a környéken!
c.) Chip complex Three Worlds-ben
天使たちは私を見守る
Sajna a hajót el kellett adni, mert a küldetés lejártakor automatikusan felrobbant.
Más: az idegeimre megy néha a játék:
A 450k Ore-nál tartok a HUB-ba. Vettem 10 Mistral SF-t gondolván h meggyorsítják a dolgokat. Mondom nekik Buy Best Ware Ore.
Erre mit csinálnak? Mind elindul egyszerre ugyanahhoz a gyárhoz! Persze az összes szektor közül abba nincs mûhold, mert a legforgalmasabb kalózszektor <#boxer>#boxer>.
Gyorsan beugrottam a Hyperionnal és rendet raktam, de egy hajó így is az Orrom elõtt robbant szét.
Nem értem mért nem lehet a station managert beépíteni a meglévõ parancsokba, h figyeljék az azonos gyárhoz tartozó hajóim h a többiek hova mennek. Ez olyan baromi bonyolult script lenne?
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
http://a-zcomp.eu/
Ja, csak keresni kell, mert Aldrin akkora, mint az állat.
天使たちは私を見守る
Mindenesetre akkor már elérhetõ a Springblossom az Aldrini hajógyárban.
Ez a szoftverjavítás, hanyagul és gondatlanul karbantartva, telepített néhány komoly tervezési hibát, melyek sohasem voltak az eredeti szoftverben."
Ugyanonnan 😄
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
"Történet a végsõ álomról...
Emberek álma... az álom, elmenekülni saját bolygónk börtönébõl. Az álom a szabadságról a saját világegyetemünkben, az álom a csillagok elérésérõl.
Az elsõ határ volt a Föld gravitációja. Az elsõ célpont volt elérni a Holdat. Erõs rakéták hamarosan dacoltak ezzel a határral.
Azonban újabb akadállyal szembesültek nemsokára - az utazásokat korlátozta a fénysebesség. Sok éven keresztül a vállalták a kutatásokat - mígnem az emberi leleményesség megalkotta a térugrókapukat. Ezek az eszközök lehetõvé tették, hogy az ûrhajók egyetlen ugrással millió fényévekre utazzanak. Az emberiség most új rendszerek és univerzumok felfedezéseit kezdte meg. Az új bolygók gyarmatosítása bonyolult dolog volt - kedvezõtlen éghajlati viszonyok, eltérõ terepfelszín, a különbözõ építkezési felszerelések szállítása rendkívül összetett és nagyon költséges tevékenység.
Újabb kutatások és találmányok szolgáltatták a választ. Hatalmas robotokat kreáltak, hogy terraformálják a bolygókat és telepeket létesítsenek.
Amikor a terraformálók teljesítették munkájukat, a kolóniák készen álltak arra, hogy emberek éljenek bennük, és sok telepes utazott a csillagok közé az új életbe.
Ahogy múltak az esztendõk, az emberek szétterjeszkedtek, sok különbözõ csillagrendszerben. De ez alatt az eltelt idõ alatt a terraformálók elkezdték fejleszteni saját intelligenciájukat. Elkezdtek gondolkozni.
Titokban összeesküvést szõttek saját létrehozóik ellen.
Váratlanul támadtak, belesodorva az embereket a valaha vívott leghalálosabb és legpusztítóbb háborúba. A messzenyúló emberi kolóniákat meglepték, rengeteg pusztult el az elsõ támadásban, és nemsokára a terraformálók a végsõ rohamra készültek, magán a Földön.
Csupán bátor pilóták egy kicsiny csoportja mentette meg a Földet a megsemmisítéstõl, egy trükkel a Terraformáló Flottát keresztülcsalták a rejtett térkapun.
Mindkét flotta eltûnt - sohasem tértek vissza, és a térkaput lerombolták.
Az emberek 500 évet kaptak, hogy helyrehozzák a pusztítást, amit a támadóik okoztak.
500 esztendõ, amely alatt az ember újra bezáratott a bolygó-otthonába.
De az álom sohasem halt meg. 10 generáció tudósai küzdöttek a csillagok visszanyeréséért, és végül egy új ûrhajót alkottak. Ezt a hajót jobban ismerik úgy, mint X-perimental Shuttle, az elsõ hajó, amelyik képes volt óriási távolságokat áthidalni térugrókapu használata nélkül.
A prototípus készen állt a próbákra..."
By: Valen, Argonopedia.hu
"...This software update, maintained sloppily and carelessly, introduces several major design flaws, which were never in the original software." - Argonopedia
"...2115 a maradék Terraformálónak küldött software fejlesztést rosszul értelmeznek, s a Földet akarják megtámadni" - spacesimulators.blogspot.com (jóvanna 😄 )
Szal igazad van, öntudatra ébredtek, de a bozóttûzhöz kellett egy aprócska szikra, a hibás update, ami nélkül nem történt volna meg.
天使たちは私を見守る
Gallardo: nem, egyszerûen annyi van, hogy amilyen jó játék az X, olyan
天使たちは私を見守る
Ez egy ultimatív álom története, az emberiség álmáé! Egy álom a saját bolygó szabta határ átlépésérõl! Egy álom a szabadságról az univerzumban! Egy álom hogy elérjék a csillagokat! Az elsõ (átlépendõ)határ a tömegvonzás volt, az elsõ cél a Hold! Hamarosan hatalmas rakéták törték át ezt a határt! De nem tartott sokáig, és újabb határhoz értek. Ez volt a fénysebbesség!Sok éves kutatás után az
emberiség zsenialítása megalkotta az ugrókaput. Ez a találmány lehetõvé tette az ûrhajóknak sok milliósfényévnyi távolságok egybõli megtételét. Az emberiség elkezdhette új naprendszerek, új galaxisok felfedezését! Azonban az új bolygók kolonizációja nem volt egyszerû.: Kemény életkörülmények, a barátságtalan környezet, és a felszerelés nehézkes szállítása, a kolóniák építését igen drágává, és nehézzé tette. És ismét egyszer a tudósok és kutatók szállították a megoldást: hatalmas robotot fejlesztettek ki, ami önmaga bolygókat volt képes terraformálni, és kolóniákat felépíteni.Mikor a terraformálók befejezték a munkájukat, a kolóniák készenálltak az emmberek befogadására, számtalan telepesnek adva lehetõséget egy új életre a csillagok alatt. Az évek elteltével az emberiség sok különféle rendszerben megtelepedett. De ezzel egyidejûleg a terraformálók saját intelligenciát fejlesztettek ki, gondolkodni kezdtek! Titokban tervet készítettek egy felkelésrõl a teremtõik ellen! Egy meglepetésszerû támadással, minden idõk leggyilkosabb, és legpusztítóbb háborújába sodorva az emberiséget! A nagy területen szétszórt kolónák, nem voltak felkészûlve, és sok teljesen megsemmisült az elsõ támadások során. Nem tartott sokáig és a terraformálók már a végsõ csapást tervezték az
emberiség ellen: a Föld megtámadását! Egy csapatnyi bátor pilóta mentette meg a Földet a pusztulástól, azzal hogy a hatalmas terraformáló flottát elcsalták magukkal az ugrókapun át! Mindkét flotta örökre eltünt, és a kaput megsemmisítették. Az emberiségnek több mint 500 évébe telt hogy felálljon a háború okozta csapástól. 500 évbe, amialatt újra az anyabolygójához volt kötve. De az álom tovább élt!
Tudósok 10 generációja dolgozott keményen, hogy újra elérjék a csillagokat. Végül megépítettek egy új hajótípust. Ez az ûrhajó, ismertebb nevén az "Experimente Shuttle" az elsõ hajó, ami nagy Csillagközi távolságok megtételére volt képes, ugrókapu használata nélkül! A prototípus most készen áll a tesztrepülésre!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
@Tomonor: na, ez jó kérdés. A kör alak az még ok (ugye hogy minden pontja egyenlõ távolságra legyen), de a két "gondola" vagy mi, na az rejtély.
天使たちは私を見守る
A naprendszer közelében nem volt kapu. A terranok maguknak csináltak egy kaput ,amelyet eredetileg az alpha centauri fele irányítottak volna egy ikerkapuhoz, ám véletlenül a földi kapu elkezdett az õsök kapujaira csatlakozni. Késõbb a USC beküldte a Winterblossom hajót, melynek kapitánya Cpt. René Farnham volt. (feltehetõleg a Springblossomot e hajónak a másolata)
Az viszont senki nem magyarázta meg eddig, hogy miért ugyanolyan a Földi kapu design-ja az intróban, illetve az X-BtF intróban...
Ám azt senki
Szóval az argonopédia csak az X-Bft után lett megcsinálva. itt még szó sincs az intróban, az ösi fajról, az emberek maguk csinálták az elsõ kaput. A terraformálok is maguk lázadtak fel, semmi hibás update.
"Nekem a Springblossommal az volt a bajom, hogy nagyon kicsi a pajzsa és az is tetü lassan épül vissza"
Aha. Ha megnézed az összes M6 és M6+ adatait, megfigyelheted, hogy az összes közül a Springblossomnak van a harmadik legjobb fegyvergenerátora. Ennyit a tetû lassú pajzsújratöltésrõl.
Kicsi a pajzsa? Pontosan 600MJ a pajzsa, ezzel pedig a középmezõnyben van, lévén hogy a legnagyobb vásárolható M6-osnak sincs 1000MJ-nál nagyobb pajzsa.(Egyedül az ATF Valinak van 1200-as,de az ugyebár nem megvásárolható)
És érdekes, nekem még soha se kenõdött föl semmire, se akkor amikor én irányítottam, se akkor amikor az AI.
Nyugodtan olvasgassad azt az oldalt az M6-osokról, amit az imént belinkeltél, mert pont ott vannak azok az adatok, amik tételesen megcáfolják amit írtál.
Mellesleg az M6-osok közül a Springblossom a legjobb, túl jó is, ugyanis utánna a többi M6 feleslegessé válik. Ha már megkaptad a Vidart, akkor az azt jelenti hogy nem vagy messze a fõ küldetésszál végétõl, amikor eljutsz Aldrinba. Ott majd megveheted a Springblossomot. Mivel karnyújtásnyira jársz tõle, szerintem ne pocsékold el a pénzed másra.
A Springblossomot szintén M/AM launcherrel érdemes felszerelni, de figyelj rá oda, hogy csak a kísérleti(aldrinban kapható) fegyók mennek fel rá. Az oldalsó tornyaiba tehetsz Starburst shockwave cannont, az egy nagyon erõs vadászelhárító fegyver.
Ha megnézed a lentebb belinkelt oldalt, megláthatod, hogy az összes M6 és M6+ közül messze a Springblossomnak a legjobbak az értékei.
Az M6-osokat meg itt találod. Komolyan mondom én a Vidar-on kívül más használhatót nem találtam, talán a Hyperion Vanguard, de azt meg nem lehet "hivatalosan" venni sehol.
Nekem a Springblossommal az volt a bajom, hogy nagyon kicsi a pajzsa és az is tetü lassan épül vissza. A sebessége kiváló, de éppen ebbõl fakad az is, hogy képtelen megállni a cél elött és gyakran "felkenõdik" a célra, ha nem Te irányítod... <#szomoru2>#szomoru2>
bgabor: Hát ez tényleg szánalom... <#levele>#levele>
http://a-zcomp.eu/
A Database-ben található Ownerless ships in Universe coordinátáit meg tudom valahol adni az autopilot-nak? Vagy hol látom én a hajóm aktuális helyzetét, hogy legalább abból tudjam, hogy jó irányba haladok vagy sem?
Szerintetek mire jók a prototype fegyverek? Ugyan azok az értékei vannak mint a simáknak...
A 0% pedig Loomanckstrat's Legacy.
天使たちは私を見守る
0% ha jól emlékszem Pirate Alley-ben van.
天使たちは私を見守る