X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gallardo
Köszi. Lehet majd kiprobálom. Egyébként boarding poddal nem lehet? Vagy csak nehéz? Most 2 állomáson fejlesztem a marine-jeimet. Gondolom a feladathoz szükség lesz némi skill-re.

Xenon Q?
Van vagy 7-8 darab. EZZEL próbáld meg. Nullára viszed a pajzsát, és abban a pillanatbam, mikor a következõ lövedéked becsapódik (de pontosan akkor) rácsapsz a teleport gombra (amire lebindelted). Ha sikeres a transzport (nõi hang bemondja) húzol onnan és megvárod, mig az átteleportált Computer Component átveszi a gép fölött az irányítást, és kidobálja az "utasokat". <#gonosz2>
gallardo
A split szektorokat nézegetem mert ott szoktak feltünni. Csak az a baj hogy mindig feltûnik egy másik m7 vagy nagyobb ami szét lövi nekem.

Nekem 2x sikerült, de csak 5% Hull és 0% shield maradt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gallardo
Valakinek sikerült már elfoglalni egy Xenon Q-t? Többször probáltam de mindeddig sikertelenül.

Igen. És a pluginjait is!

bgabor: Cmoddal kapcsolatban a problémádra valamelyest gyógyir lehet, hogy a CIG-t is átalakitja a Reunionból már ismert Alpha PPC-re.

Plugin - Alpha PPC Converter
I'm a old school X3:R fanatic and one of my favorite things in the game was to blast things to bits in a corvette armed to the teeth with Alpha PPC. When Concussion Impulse Generators were introduced with the Bala Gi Missions I hated them immediately, seeing them as a gimmicky weapon with no real punch compared to A-PPC, this was especially annoying when most ships used them in preference.
One of my big disappointments in TC was that they removed A-PPC in favor of CIG, so I decided to bring them back to their rightful place as the weapon of choice for corvettes and light battleships. None of this 'push-things-away nonsense, I prefer blasting things out of the sky with fireballs. If you're old school like me, give it a try.

Sztem próbáld ki.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hi!
A cmod3-at szerintetek érdemes feltennem?

beszólsz meghalsz

gallardo
egy ideig figyeltem a hajókat amik dokkolnak az állomáson hátha az egyiket kitudom majd rabolni de túl nagy forgalom nem volt és azok is csak alapanyagot hoztak.

Ne sajnáld, az egy alig használható fegyver és eszi rendesen a VGA kapacitást, jobban lagol tõle a harc, mint a PSG-tõl.

Én ugyanebbõl az okból nem tudok plasma burst generatorhoz jutni, az is kalóz fegyver, csak kalóz gyárban kapható. Oda meg nem engednek dokkolni.

no igen, ilyenkor jött jól a BBS a Reunionban...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Én a villanykörtés ikonos küldetéseket sokáig vizsgálgattam, ilyet keresve, de mindössze egyszer találkoztam ilyennel, akkor is azért, mert a küldetés része volt a kalózbázison dokkolás.

Asszem a villanykörtés ikon alatt lehet ilyet találni, persze nem az univerzum másik végén.

gallardo
sajnos nem vagyok a yakik kedvence. az utobbi idõben elég sokat legyilkoltam. valahol olvastam valami olyasmit hogy egy állomás számítógépét meg lehet hackelni hogy barátnak nézzen.

Weaver's Tempestben, a Core Yaki szektorban van két IBL gyár. A Yakikkal való viszonyod fogja meghatározni, hogy adnak e majd el neked belõle.

gallardo
üdv! incendiary bob launchert hogy tudok beszerezni? egy helyen találtam egy kalóz állomáson de ellenségnek mutatja és nem tudok leszállni.

Sorry

Legközelebb ha lehet, ezeket az üzeneteket maximum 2 üzenetbe sûrítsd már össze légyszi.

~a HG.

Jah, és errõl jut eszembe, a Combat mod-ban is kicsit átcsinált interface van. Kijavit pár dolgot, mint a nehezen látható ikonok, stb...

szerk.: ...annyit ír,...

Egyébként õ csak annyit it, hogy High-Velocity, magyarul nagy sebességûre alakitotta. Arról nem ir, hogy a Hull vagy Shield damage meg lett volna változtatva...

Nézd, már egy jó ideje játszom, és ugyebár egy misszió folytán elég sokat voltam Split területen. Hát mitmondjak, azért elég nagy ellenállást tudodd képezni egy pár Dragon egy Xenon Q-nek meg tömérdek L-nek... Nem nagyon vettem észre kiegyensúlyozatlanságot egyik félnél sem. Persze amint mondatm a többi plugint is ajánlatos feltenni. Én azt mondom, hogy a helyedben legalább egyszer kipróbálnám...

Na és mi lesz az ISR-el mint fõfegyverrel grasszáló gépi split,paranid és teladi M6/M7-esekkel? Õk többet nem jelentenek veszélyt az osztályukbeli hajókra?

Messzirevezetõ probléma ez, nagyon csodálkozom hogy ulfius, a cmod3 készítõje nem gondolta át rendesen.

ISR-el alapjátékban se menj M7 ellen, arra az IBL való. M6-ra meg sok is az ISR (nagy az energia igénye), HEPT-vel nagyszerûen el lehet lenni.

Jelenleg egy M6-os Katana-m van, 12 db EMPC-vel (nem nagyon van esélye semminek, ami elém jön), meg egy M3 Cutlass 8db EMPC-vel. Elég nagy tûzerõt képvisel ez a két hajó már igy is. Legalábbis az Improved Ships és Cmod3-al...

Sztem ez miatt az egy dolog miatt ne hagyd ki. Nem csak az az egy ISR megy fel a Split/paranid M6/M7-esekre, és lehet nem is olyan szörnyû, amiylennek gondolod. Mondjuk én elég messze állok a Split és Paranid hajóktól.

Jah, és a Cmod3 mellé illendõ feltenni az Improved Ships plugint is. Abban is van pár módosiás, lehet az egyensúlyozza a fentit.

Combat moddal egyetlen bajom van, amit a topijában ki is fejtettem, hogy átalakítja az Ion Shard railgunt egy vadászelhárító fegyverré.
Ez pedig szerintem elfogadhatatlan, az ISR az egyik legfontosabb korvett osztályú fegyver a játékban, a spit és paranid M6-és M7 hajóknak(mivelhogy a játékban nincsenek fregatt osztályú fegyverek, amik csak az M7-esekre mennek fel, a M1/M2 osztály fegyverei pedig nem mennek fel a thresher kivételével egyik M7-re sem) ez a fõ fegyvere.
A Cmod3 telepítésével ezek a hajók fegyver nélkül maradnak. Elvégre mihez kezdenek majd a módosított anti-fighter ISR-el amikor ellenséges M6/M7-esekkel kerülnek szembe?

Köszi, mod nélkül is szaggat csata közben erõsen a gépemen, nincs szükség +1000 hajóra még.

A földet meg a napot csak meg tudom különböztetni, kösz <#idiota>

NA! Gigászi csatákat akarsz? Ajánlom figyelmedbe:

Combat Mod 3 + Optional Plugins

Valamelyest javitja a teljesitményt is csaták közben... Jelenleg az Extreme difficulty pluginnal játszom, és gyakran megesik, hogy egy szektorba 3-4 Xenon Q, néhány P, L, és temérdek N és M ugrik. Ráadásul ha segitségül jön a megtámadott frakció flottája... na az nem semmi.

Szerintem meg a Hub-ra gondolt. Az tényleg egy csillag körül kering, a videó végefelé van, mielõtt a Terran hajók a Hold elõtt látszódnak.

A Napon nincsenek óceánok és földrészek... az a Föld.
Az elõtte lévõ állomás pedig az Earth Torus, ha elrepülsz a földre(ATF engedéllyel), akkor megláthatod.

Mellesleg ez a videó jóval többnek mutatja a játékot amilyen valójában, mintha gigászi ûrcsaták mennének itt 100 darab csatahajóval, bármiféle szaggatás nélkül.

Mi az a Nap elõtt lévõ állomásszerû ojjektum?

NONPLUSZULTRA
Tomonor, Pares: Azért zavar, mert elvileg ez is X3 néven fut, és a korábban hangoztatott okoknál fogva mindenképpen visszatérek a Reu+XTM-hez, ezért fárasztó egy ilyen plusz kellemetlenség, gohy átszokjak, majd visszaszokjak. Szerintem hamar elunom a TC-t, korántsem köt le annyira, mint az elõdje, mert kevesebb kihívással lehet villámgyorsan elérni azokat a célokat, amik után már nem találunk újabb kihívásokat (elvileg).

Persze kíváncsi vagyok mit nyújtanak az XTM-esek a TC-hez, kiváncsian várom, remélem nagy durranás lesz.

TC-t csak az új hajómodellek miatt nyomom, de ha ezeket be lehetne rakni az XTM-es Reu-ba, akkor az lenne igazán álmaim játéka...

Ez persze csak az én nyûgöm, a többség tökéletesen elégedett a jelenlegi helyzettel, és ez így van jól.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

jaja, az a csávó egy zseni aki csinálta, ráadásul, több videója is van, + guide hogy hogyan csinálj olyan vidiket mint õ.

http://www.youtube.com/user/x3tcChannel

BuriP
Ezt megnézve azért bárki kedvet kap a játékhoz.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Asszem be fog kéni szerezni az elõzõ részeket vhonnan...

nekem semmi bajom nincs vele, sõt, jobban bejön mint a reunionos.

Ám az X2 komplex menürendszere örök kedvenc marad. Az egyszerûen egy PDA-ra emlékeztetett, és sokkal egyszerûbb volt kezelni szinte, mint a TC-ét. Mondjuk akkoriban még az egérnek nem sok haszna volt a játékban. Valahogy a Rudder Optimization is elvesztette a lényegét az egeres interface óta...

De "jó" nekem, nem kell átszoknom, mert elõzõvel nem játszottam...<#mf2><#falbav>

Miért? Mi a bajotok a TC-s interfésszel? Miért legyen ugyan olyan, mint az elõdjének? Sztem ez szép...

de legalább valami, amit te annyira hiányoltál :p

Amúgy, szerintem gyerekjáték megszokni az új interface-t, az egyetlen dolog ami idegesít hogy visszakerült az U gomb X-BtF-es normája, a robotpilóta helyett, ám azért van az egér végülis 😛
Nos, ez belegondolva hátrány joystickosoknak >.<

csak azért nem mondok pontosabb dátumot mert még õk sem tudnak -.-

NONPLUSZULTRA
Hát ez harmatgyenge próbálkozás. Nekem hiányzik a Reus-s interfész, de ez továbbra is TC-s marad, csak más színû és alakú gombokkal, egyébként minden marad, ahol volt 😞

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Óóó, ennyit én is tudtam, mármint hogy készülget... Az egosoft fórumán van róla topik nyitva. Azt hittem vmi sépeci forrásból vannak az infók.

itt egy német mod amely próbálgatja visszahozni a régi Reunionos interface-t...

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=240518

nem nem, inkább olyasmit mondanék hogy ezen a nyáron.

Na és kb. mikorra várható az a hamarosan? Még ezen a héten? De jó lenne...

Megvannak a forrásaim.

Tudom, azzal játszottam.

XTM? Új patch? <#wow1> Ezt honnan veszed?

források szerint hamarosan megkapjuk az új patchet és az TC-XTM modot.