X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként végsõ elkeseredésemben cheateltem magamnak egyet de az unfocused jumpra adott billentyûparancsra nem jön reakció plusz a a szerkezet nem jelent meg utána a hajóm rakterében sem.
Hol rontottam el?
Emiatt már másodszor álltam neki a játéknak de ugyanott elakadtam.
Az X2 + a X3 Reuban (+XTM) szinte semmi problémám nem volt, bezzeg a TC-vel holnapig sorolhatnám... (pedig eredetiben van meg a game).
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Meg tudná valaki mondani nekem, hogy hol található az "unfocused jumpdrive sector"?!
A goner plot után jött az üzenet, hogy utazzak Asteroid Belt-be ahol azt az utasítást kaptam, hogy ebbe a fenti szektorba kellene menni aszteroidákat scannelgetni.
Nem találom ezt a szektort a térképen sehol, még a cheatelés után sem (unreveal all sector...).
Próbáltam Aldrin-t meg a 3 Kha'ak szekort (eddigi játékmenetem során ezek illettek bele valamennyire a fenti szektor elnevezésébe) az Unknown szektorokat plusz a cheat után a Aldrin 2-t meg az Unknown Terran szektorokat sikertelenül.
Elõre is köszönöm!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem minden korábbi mentésem jó 2.1-el is...
http://a-zcomp.eu/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
OFF: Nem tudom mit kavar a TAGES, letöltöttem a legfrisebbet mert csak azt komálja a W7, és semmi baj nincs vele. Itt van.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Xperimental Shuttle? Hoppá!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az érdekelne, hogy Ti milyen fegyvereket raktok az M7-esek main illetve front turretjeibe, mert szerintem az egyetlen értelmes megoldás az IBL lenne (talán az egy Thresher-t kivéve), de az szinte beszerezhetetlen. Olvastam itt a fórumon, hogy van, akinek 7-8 db M7 hajója is van. Honnan vesztek annyi IBL-t?
Én eddig egy Springblossommmal nyomultam, de a Final Fury utolsó küldijéhez kénytelen voltam venni egy M7-est (miután százegyedszerre sem sikerült lenyomnon a Kha'akokat). És ekkor szembesültem a krónikus IBL hiánnyal. Végül a Shrike mellett döntöttem, ami kétoldalt Gauss Cannonokkal felszerelve mégy úgy is elég ütõs, hogy elõre csak összesen 2 db IBL-t tudtam szerezni (a többi helyre CIG került).
Ehhez szorosan kapcsolódik a másik kérdésem, az állomások hackelése. A fent említett 2db IBL-t LooManckStrat's Legacy-ban vettem, ami ugye pirate szektor. Én még kettõ gyárat tudok Weaver's Tempestben, ami pedig Yaki terület. Na már most, nekem a világegyetem összes kalóza és Yaki kalóza az ellenségem (talán mert meglehetõs szorgalommal irtottam õket a különbözõ küldetések során), azaz az összes állomásuk és hajójuk piros univerzum-szerte. Tehát a Weaver's Tempesti gyárba is csak úgy tudtam bedockolni, hogy elõttel hackeltettem egy "lámpás" fószerrel a kettõvel délre lévõ szektor egyik gyárában. Ugyanitt sikerült kalóz bázist is hackelni. Hogy rátérjek a kérdésre is, azt nem értem, hogy ezek a hackelések az egész univerzumban lévõ azonos típusú gyárra, állomásra stb. érvényesek, vagy csak a környezõ pár szektorra. Ugyanis a hackelés óta dokkolni tudok a Weaver's Tempesti gyárba és a galaxis összes kalózbázisára annak dacára, hogy továbbra is pirosak, ugyanakkor a Yaki gyárakba nem, pedig azok "kikékültek".
Ha valaki fel tudna homályosítani ezekrõl a dolgokról, azt megköszönném.
Tegnap raktam újra a játékot, és fel is peccseltem 2.1-re. A korábbi 2.0-ás mentéseim prímán mennek.
Korábban Vista x64-en, most W7 x64-en megy. Hozzáteszem, teljesen tiszta a játékom, nálam nincs "modified" tehát nem kavar be semmi.
Viszont van egy kérdésem: tudom, hogy már felmerült de nincs erõm visszakeresni - mitõl Szokol-os a zene?? Elõször örültem is neki mert eléggé alteros fílingje van, de már kezd zavarni.
Mindkét oprendszerem alatt csinálta. Van egy megbízható XP-m is, de csak 32 bites, ezért fel sem raktam mert nem tudnám kihasználni a 8 Giga RAM-ot, de ki fogom azon is próbálni.
Meg legalább csinálok egy összehasonlító benchmarkot is, hogy van-e értelme eltúlozni a RAMokat. Mindenesetre 70-110 fps békeidõben kielégítõ 😊
Csak egy kósza ötlet.
Daemonnal mountolod?
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_weapons/x3-weapon.php?c=MTc5MDI2ODM
De nem értem a kérdésed, tudtommal a Springblossomra csak ez megy fel (legalábbis a 2.0 patchet kivéve, de az Neked állításod szerint nincs fenn), a sima SSC nem. Akkor melyik verzió van a hajódon és hol szerezted be?
ui.: nem olyan biztos, hogy a patch a hunyó. Máshol is irták, hogy csak ugy tönkremehetnek a mentések...
Akkor én föl se teszem egyelõre, nekem 6 hónapnyi játék lenne oda.
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_weapons/x3-weapon.php?c=MTYyNTU0Njc
Szak remélem vágjátok mit akar ezzel kimagyarázni az Árpi... A vízbûl veszi ki az ikszhármat.
De én azért kipróbálnám ezt a bolygóközeli harcot! Nem igaz. hogy nem változna semmi, hiszen kapásból az egyik irányba korlátozott a mozgásod, tereptárgyakat kell(ene) kikerülni ...stb. Ráadásul a bolygók felszíne, változatossága azért nyújtana nem kis élményt.
Remélem ez azt jelenti, hogy újra lehet SSC-t tenni hátulra. Emiatt nem raktam fel eddig a 2.0-át, mert ezt elfuserálták. Valaki aki kipróbálta plíz informáljon.
Azon kívül hogy változik a környezet (ûr helyett bolygó), semmi valamirevaló új opció nem kerülne bele. Egy idõ után ugyanúgy baromi unalmas lenne (még akkor is ha repkedhetnénk a bolygón mint az INFINITY-ben).
Tehát az újdonság amit hozna nem érné meg a befektetett munkát. Nem bõvülne a játék olyan opciókkal ami indokolttá tehetné. Fölöslegesen bonyolítaná. Nincs mögötte olyan mély világ ami így ki tudna bontakozni.
Én sokkal inkább hiányolom pl a kutatólaborokat, hogy részesei legyünk a politikának (vagy legalább belepillantsunk), hadjáratokban vehetnénk részt, támogatnánk a saját fajunkat a végsõ dominanciáig. Ehhez még sztorí se kéne.
A modokkal kapcsolatban: nézd a topikokat, hátha visszajelzik hogy mûködik 2.1-el, perpillanat én nem játszok a játékkal.