12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Gunslinger #7379 Hogy hogy köze nincs a régi verziókhoz? Azoknak az új motorba átültetett verziói. X-BTF és X-Tension idején is tök máshogy nézett ki minden, az is tök más motorral futott, de attól még a Titan ott is M2 volt. Más kérdés, hogy az ott használt vadászok nagy része nyugdíjazva lett, de ezt meséli a fedélzeti computer is, emlékszem anno X-BTF-ben a Teladi Bat volt az első vadász amit vettem magamnak és a Teladi Vulture az első szállító :-D Ha a régi hajókra vagy kíváncsi, akkor tanulmányozd át az Argonopediat, kint van a topic linkek között. Nem is X fan aki még nem járt ott :))) -
Gunslinger #7378 Ilyen nekem is volt, volt olyan szektor ahol 11 állomás helyett 4 volt, kb. minden második szektort érintett az erőteljes állomás hiány. Szerencsére még viszonylag a játék elején kiszúrtam, hogy valami nagy gáz van (plot helyett masszív felfedezéssel kezdtem) és restartoltam a játékot, utána már nagyjából minden a helyén volt, így is néha előfordulnak, hogy hiányoznak állomások, de olyan is volt már, hogy 10 állomás helyett 12 volt. Egyébként árulkodnak az űrben lebegő hirdetőtábla szerűségek, ha egyedül vannak, mert általában állomások mentén szoktak elhelyezkedni. Elég durva bug sajnos. Néha sajnos pontatlan a ruszki oldal (database gomb) ebben, ha valaki az után megy, hogy mi hol van, de úgy 90%-ban pontos. Ha már nagyon előre haladtál a játékban és nagy érvágás lenne a restart, akkor sztem nézd meg a ruszki databaseben, hogy mi hol van és cheat scriptel rakd a helyükre a hiányzó, számodra fontos állomásokat, aztán töröld le a scriptet. -
mindero #7377 Mondjuk az vicces h a hajóknak köze nincs az x2-es verziójukhoz. A régiekről van adatbázis? -
r4pt0r #7376 A hiba neve EGOSOFT. :P -
Phoenix force #7375 én ezt nem értem...
saturn 3-ban mindössze 2 bázis van 5 helyett...
venus-ban is hiányzik a phantom rakéta gyár
pedig még az editor szerint is ott kéne lennie!
mi a hiba? -
Phoenix force #7374 Na kész a javított Debris Mod.
Lehet tesztelni.
http://data.hu/get/1873727/Debris_Utilize_Repair_v3.01.1.spk.html -
Phoenix force #7373 oké -
Gunslinger #7372 Az a roncs egy X2-es Argon Titan, tehát lehetne akkor egy X3-as Titan. -
Phoenix force #7371 nnna... kijavítottam a Debris mod-ot
most már tényleg az a hajó készül el, amit a hajóroncs ábrázol
brennan roncsnak beraktam egy Dragont (ha van jobb ötlet, hallgatom)
illetve továbbra is javaslatokat várok, hogy mi legyen ebből az M2 hajóroncsból (gyakori) mert Valhallára távolról sem hasonlít...
az egyetlen aprócska hiba, hogy a 3as űrállomásroncs egy bánya... szóval ezt aszteroida híján hagytam az eredeti beállítás szerint Argon Cattle Ranch-nak
ha van rá igény szívesen megosztom -
Phoenix force #7370 M2 hajóroncs alatt arra gondolok, amit látunk pl President's End-ben.
Lásd: 10357.pbd -
tomonor #7369 a brennan hajóroncs az egy X2 stílusu Split Dragon volt.
Az M2 hajóroncs alatt nem kb 12 féle hajót érthetünk, szal... -
Phoenix force #7368 ötleteljetek léci!
az M2 hajóroncs vajon melyik hajó eredetileg?
illetve a Brennan hajóroncs mi volt eredetileg...? :) -
r4pt0r #7367 Semmi gond. :D
tomonor: úgy értettem, fel se jövök ide az sgre, hanem egyből már írom az egosoftot. :D
-
tomonor #7366 én gmaxot használok, ám nem csak nézem a dolgokat hanem szerkesztem is.
Ez is jó, ám csak a .bod kiterjesztést kezeli sajnos, és az olyanokat mint pl a nebulák elrendezése vagy a belső cockpitek... nem lehet vele rendesen nézni, vagy hibát ír ki, vagy rosszul jeleníti meg.
A fenti linkek pontosak, ám ha megnézitek az egosoft fórumához is van egy link, szal pontatlan a megfogalmazás: Egyébként én sem az itteni linkeket használom, ha kell valami meglesem egosoft forumon. :D
Továbbá a bannerba azok a modok/scriptek lesznek, amelyeket én jónak/hasznosnak tartok. Mondjuk már ráférne egy frissítés, csak lefoglal a modom szerkesztése >_< -
#7365 Végre valaki egyetért - én már régóta ajánlgatom. -
Phoenix force #7364 hát izé... igazából csak azért te voltál a címzett, mert így volt kerek a gondolat
bocsi a félrevezetésért :) -
r4pt0r #7363 Ne nekem mond, hanem tomonornak. Egyébként én sem az itteni linkeket használom, ha kell valami meglesem egosoft forumon. :D -
Phoenix force #7362 ahhhh
ez a XModels3DViewer egy vizuális orgazmus! :D -
Phoenix force #7361 ofc
már letöltöttem...
de gondoltam szólok, hogy rossz a link -
Phoenix force #7360 van ötleted, hogy milyen 3d viewert használjak? -
r4pt0r #7359 De neten fent van a TC verzió is, google a barátod. :D -
Phoenix force #7358 közben már letöltöttem az X3 Editort, és megtaláltam... köszi :D
most éppen hasonlítom az adatokat a Debris Mod a.XJ.get.objecttype.xml fájljával... -
tomonor #7357 hát ööö speciel az a fájl a 03 .cat/.dat-ba található, de tudnod kell kezelni a map editort hozzá, meg úgy alapba a moddolás alapjait tudnod kell hogy megváltoztasd. -
Phoenix force #7356 Csak jelzem, hogy a bannerben található linken, az X3R verzió pihen... -
Phoenix force #7355 Keresem, keresem, de nem találom.
Merre van ez a fájl? -
Masakari #7354 ahha értem,kösssssszzz -
tomonor #7353 minden turretet külön kell felszerelni fegyverrel, és a parancsot nekik a command console - turret résznél lehet nekik kiadni. -
Masakari #7352 hali
turrettel kapcsolatban lenne 1 kérdésem,mégpedig hogy ha a hajó main slotban lévő fegyvereit használom akkor a turretek maguktól lőnek?vagy csak akkor ha átváltok az adott turretre és manuálisan csinálom?(tudom "hülye" kérdés de a katana vásárlását vissza töltöttem mert nem tudom még megfelelő mennyiségű fegyverrel felszerelni.....) -
kobra223 #7351 sziasztok inditanám plugin manager script installerjé és nem akar elindulni windows 7-em van mikor először telepítetem akkor elindult de most nem indul valakinek van valami tapasztalata? -
tomonor #7350 Olyan nincs hogy legjobb, nem is volt, nem is lesz. Mindegyik másat fog nyújtani, és másat is nyújt. -
crossy104 #7349 Sziasztok! Melyik a legjobb full mod a játékhoz? Előre is köszi! -
tomonor #7348 LOL na igen xD -
#7347 Ha a készítőket kérdeznéd azt mondanák nem bug, hanem ficsőr -
tomonor #7346 ezek nem bugok, csak készítői figyelmetlenségek. Amúgy az x3_universe_debris fájlba vannak ezek a roncsok, akármikor ki lehet őket cserélni. -
Phoenix force #7345 És mint kiderül, ez teljesen normális...
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=2991152#2991152 -
Phoenix force #7344 Az ilyen bugoktól folyton elmegy a kedvem a játéktól... -
Phoenix force #7343 President's End detto. Tele van Valhallával. :D -
Phoenix force #7342 Itt valami bukfenc van...
Faded Dreams (Boron), és a Contorted Dominion (Split) szektorokban nagyon nem odaillő hajók vannak. Kinézetre egy boron M7 roncs, erre azt mondja, hogy Kerstel. Egy másikra, meghogy Sabre. És 2 nagy hajóra meg Valhalla. Mondjuk a Valhallák tetszenek :D
És Argon állomás roncsokat találok... -
Phoenix force #7341 Ne most már megy... -
Phoenix force #7340 Sehogy sem akar működni... :(