12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#7419 ha nem tévedek ez az új star trek trailer zenéje. -
mindero #7418 Bár ilyen hangulata lenne a játéknak!
Nagyon jó kis videó lett. -
Zilo85 #7417 Ütősre sikeredett (pláne az utolsó harmada - ahogy egy trailer-hez illik), és az aláfestő zene is jó választás!
Minek a zenéje? Nagyon ismerős.
Movie Trailer?
A modod mellett várhatjuk a mozifilmet is? :) -
tomonor #7416 új videóm:
Enjoy. -
r4pt0r #7415 Nah meg nem szabad megfeledkezni a titkos összetevőről, arról hogy szemeteli a memóriát kegyetlenül az X3/TC, ezért nem árt kikapcsolni pár óránként. -
#7414 A szektor forgalmával/aszteroidák+állomások+komplexek számának növekedésével egyenesen arányosan lassul a géped.
Egy "üres" szektorban csak úgy száguldoznak az fps-ek. -
#7413 Köszi, csak azért kérdeztem mert most vettem meg eredetiben(3000-ért ezt a játékot még a hülyének is megéri) és régen mindig be szokott lassulni egy idő után. -
r4pt0r #7412 Nem, minden szektort kezel a gép, csak te az elején nem látod őket. -
#7411 üdv! azt szeretném kérdezni, hogy az rontja a teljesítményt (fps-t), ha több szektort fedezek fel? -
tomonor #7410 nos, az egosoft talán olyan helyzetben áll, mint most magyarország. Ők valahogy a pénzért dolgoznak de nem is, ugyanis az efféle űrszimulátor játékokból éppen hogy jön pénz nekik. Az viszont igaz hogy az X széria a legnagyobb brandek közé tartozik... Hát nemtudom. Mindenesetre MMO-t még félnek csinálni, szal én azt hiszem hogy arra várnak, hogy összekapcsolhassák magukat egy olyan céggel, amely már fejlesztett MMO-t. -
Zilo85 #7409 Szóval akik nem kellettek az EGOSOFT-nak, azok most a világmegváltó XTC-n dolgoznak.
Remélem nagyon akarják azt az állást az EGO-nál... :) -
tomonor #7408 nem, az X-Tended mod team, az egosoft fórumain összeverődött emberekből álló csapata, akik elkészítették az XTM-et a Reunionhoz. Az egosoftosoknak annyira megtetszett a munkájuk, hogy a TC-hez alkalmázták néhányukat (pl Daniel Finney, aka Woffin aki a zenéket készítette) illetve néhány alkotást egyszerűen átemeltek TC-be. Épp ezért van, hogy az XTM Cerberus model hajtóművén most is ott van a bug. Egyszerűen átmásolták.
Akiket nem szerződtetett az egosoft, azok most az XTC modon dolgoznak. (+ néhány új ember) -
Gunslinger #7407 Hja, ezt a képet már láttam. Sajna csak ez az egy oldal van abból az X-aktából :-) -
Zilo85 #7406 Kérdés!
Az XTM csapat tagjai nem EGOSOFT alkalmazottak (eddig így tudtam)? Mert ha igen akkor a távolból ott volt Berni.
Ezért nem is csodálkoztam amikor visszaköszöntek az XTM-es fregattok és egyéb hajók a TC-ben. -
tomonor #7405 az egy dolog hogy mit talált ki az XTM mod csapat, és hogy Bern Lehahn hogy képzelte el.
Ám igen, mivel ezek az egyetlen modellek, csak ezt tudom a sohneneknek használni. -
Zilo85 #7404 Itt is mindjárt egy oldal abból az aktából:
Találkozott már v.ki ezzel a szörnnyel?
200 GJ pajzs
50 Sohnen Beam Cannon
Ha ez megindul kipucolja a teljes X univerzumot...
-
Gunslinger #7403 Annyira azért nem semlegesek, mert anno beszóltak, mikor a Xenonokat majdnem végleg eltörölték, hogy nem kéne. Azóta se nagyon jelentkeztek. Mindenesetre érdekes, biztos van róluk valahol egy X-akta az Argon Militarynál :D -
tomonor #7402 a sohnenek az ősök elöljárói, ők védelmezik az Ancienteket végülis, míg az ősök hozzák meg a döntést. Ebbe a dologba egy plot során sodródsz bele, ................, és majd úgy kell döntened hogy ide vagy oda állsz, akik .................... vagy ...................... fogják felajánlani cserébe. (A pontozott rész titkos) -
Zilo85 #7401 A Sohnenek semlegesek. Lényegében lesz@rják, hogy az általuk primitív állatoknak tartott többi faj mit csinál az X Univerzumban. Álcázott hajóikkal közlekednek, leszámítva a Maelstrom közeli szektorukat (legalábbis az X3R-ben ez jött le nekem).
A Boronokon kívül az összes faj gonosz. (Az Argonokat a játékkészítők elfogultság miatt nehéz értékelni...)
Paranid - még az anyját is elárulná
Split - még az anyját is lemészárolná
Teladi - még az anyját is eladná
már ha van nekik...
Tomonor! Azt a Novához hasonló vadászt (#7391 belinkelt 3. kép) te csináltad?
Nagggyon durrrva... Valahogy így kéne kinéznie az Argon Eclipse-nek!
Képeket még!!! -
Gunslinger #7400 De mi alapján döntöd el, hogy kinek az oldalára állj? Eleve azt sem tudni, hogy a Sohnenek jók vagy gonoszak, már ha ilyet meg lehet egyáltalán határozni. A Splitekről sem tudod megmondani, hogy jók vagy rosszak.
Ősi ellenség, hmm, kitalálom! Klingonok. -
Gunslinger #7399 Miért? -
tomonor #7398 én az ingyenes open xml editort használom és semmi gond nincs vele -
Phoenix force #7397 onnan kéne letölteni... -
tomonor #7396 jah, új fajból lesz 1 teljesen új, amelyet a khaak kiűzött az otthonából, és most azt vissza akarják szerezni majd... lesz hozzá plot.
Sohnenek is felbukkannak, ám még valami felbukkan velük: az ellenségeik. Ezúttal neked kellesz döntened hogy ki mellé állsz ám nem sok beleszólásod lesz az egészbe amúgy... Ők túl erősek lesznek számodra
Illetve még ezen gondolkodom, ugyanis eredeti történet szerint ilyen nincs, ám a felébb lévők sincsenek, szal végülis: Terran kalózok. Ezúttal sokkal mélyebbre nyúlnak majd be a terran rendszerek mint a naprendszer... még az alpha centaurinál is... Ám ez egyenlőre titok, igazság szerint csak az ATF, illetve egy másik szövetség tud róla... Ám titokban a terranok az X univerzumot is elérték az évek során ám. Többet nem mondhatok. :X -
tomonor #7395 bannert olvasd végig -
tomonor #7394 elárulom, az lesz az új Advanced Nova. Ám ez még csak nagyon pici töredéke annak amit ez a mod tartalmazni fog. :) OoS harcot nem lehet megváltoztatni, valami algoritmus szerint számolja ki az engine, a lényeg hogy az hardcoded cucc. -
bentorrents #7393 sziasztok
az XTM-hez a scripteket egy xplugin manager nevü progival raktam fel anno. A TC-hez mivel rakod fel? Fel kell installálni újra ugyanezt a programot? Vagy van egy másik program erre? (A prospektor skriptet szeretném felrakni...) Írjatok valami linket légyszi! kösz,
B. -
Gunslinger #7392 OOS sztem Out Of System lesz, vagyis mikor úgy harcolnak a hajóid, hogy te nem tartózkodsz a szektorban. Igazából nem értem mi baj lenne vele, már az X2 óta úgy működik, hogy csakis a számok számítanak: hull, pajzs, fegyvergenerátor, fegyvermennyiség, sebesség+mozgékonyság, stb. Ezekből számolja ki az AI, hogy harc esetén ki a győztes.
A 3. képen az milyen verda? Egész jól néz ki.
Új fajok téma érdekes, azért túl sok új ne legyen sztem, a Sohnenről mindig szerettem volna többet tudni, de rajtuk kívül nem tudom kiket lehetne még behozni, akik illeszkednének az X univerzumba. Még régebbi Ősöket netán? -
tomonor #7391 a MARS script az intelligensen fogja használni a turreteket és asszem a rakétákat is. Ha az nem akkor a MEDUSA missile defense.
az OoS alatt hirtelen nem tudom mit értesz, ám olyan scriptet fogok beépíteni, mint a CODEA és hozzátartozók, amely pilóták bérlését teszi lehetővé, stb. Továbbá be lesz építve még a Patch mod, az M8 Hangar mod, PSC01 cockpit modja megkeverve shawn design-ával, illetve Imp's cockpitok is benne lesznek, x3 reunionos fegyverek visszatértnek, és átalakítom őket a saját cmodos effektekre. Az egész mod eredetileg az SS&B modra fog épülni univerzum és hátterek téren, viszont ha megtalálom a módját, elkészítem a modhoz a saját elképzelt univerzumom. Ám ott még nem tartok.
Jah, és lesznek új/átalakított hajók, meg egy pár új faj. Ezek még titkok. Najó, egy-két hajót meg cumót megmutatok azér'
Elite
Cockpit1 (minden hajónak lesz cockpitja)
Na ez milyen hajó lehet? :P
Cockpit 2 (ez lesz a végleges változata az M4-es elitenél + a HUD itt még nincs teljesen átalakíva)
Akeela's Beacon feltámadt!
Vajon kijé lehet ez a klafa kis szoba? :P
Na egyenlőre ennyi. ^_^ -
ColmCorbec #7390 Tomonor, ha már mod-ot készítesz, nem tudnád az OoS harcot rendbe tenni? Eléggé hangulatromboló eredmények jönnek ki egy ilyen csatában. Vagy ha nem tervezel ilyet, akkor van erre valami bevált mod/script/csodatétel?
Még egy kérdés: van-e értelme AI irányította saját hajókra többféle rakétát tenni? Pl. hornet-et és wasp-ot, nagy és kis hajók ellen. Intelligensen használja, vagy ne álmodozzak? -
Gunslinger #7389 Nem vágom, mi köze a kettőnek egymáshoz? -
Phoenix force #7388 a savefile.com-ot éppen ápolják, úgyhogy ez most elmarad... -
tomonor #7387 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=174661
Van hozzá egy library scriptcsomag is... Én azt mondom hogy a Text fájlokat kezd először állítgatni, ugyanis azoknak már a címük se kompi a TC-vel. -
Phoenix force #7386 ha megmutatod melyik cucc az, én szívesen megpróbálom... -
tomonor #7385 tudjátok mit találok furcsának? Hogy a Terran állomásokat is csatlakoztatható komplexeknek tervezték eredetileg, csak végül rájöttek az egósok, hogy a nagy méretük miatt beszarik a játék, így ezért se lehet terran gyárakat venni eredetileg. Nos, nem lehetett. -
mindero #7384 Hát végignéztem az összeset (igaz kicsi volt róluk a kép), és fenntartom h egyik hajó sem hasonlít a régi verzióra. Ez nem átírás hanem teljes újratervezés.
Amúgy nekem a régiek jobban tetszenek (kivéve a Split hajókat), főleg az Argon meg a Parandid hajók lettek megváltoztatva.
Most főleg a nagy hajókra gondolok. -
tomonor #7383 jah, ám sajna az a script csak reunionhoz van. Még egyelőre nem, de hamarosan elkezdem tanulmányozni a scriptelést, és megpróbálom majd a TC-re konvertálni. -
Phoenix force #7382 néhány roncs...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Gyakori roncsok: Thresher, Tiger, Aquilo, Zeus, Titan, Argon Equipment Dock, Argon kaja gyárak
Helyek:
President's End
Unknown Sector (08,08)
Senator's Badlans
Acquisition Repository
Wretched Skies
Contorted Dominion
Faded Dreams
Veil of Delusion
Xenon Sector 101 - Brennan hajók + más roncsok
Perpetual Sin - Brennan hajók + más roncsok
Ritkaságok:
Saturn 3 - Yokohama
Unknown Sector (07,05) - Osaka
Hatikvah's Faith - Xenon J
érdekesség, hogy a játék fel van még készítve a 15 "alap" zászlós hajó roncsára (TL, M1, M2), de hogy ezek milyen apropóból jelennek meg, azt nem tudom...
gondolom van lehetőség arra, hogy valamilyen script, roncsot csináljon a felrobbanó nagy hajókból... mondjuk ha így nézzük, nekem hiányérzetem van a terran, és egyéb egyedi nagy hajókból :) -
Phoenix force #7381 köszi
remélem később nem spawnol rá egy másik gyárat, ha most oda csítelem az eredetit :D -
tomonor #7380 amit a fájlba látsz, az a maximális épületek száma, vagyis ha a maximális megengedett gyárak száma csökken, akkor oda rak be egy gyárat amit a fájlba látsz. Amúgy nem tudom milyen mechanizmus szerint működnek.
Az X2-es titán vagy Dragon az semmi... A fájlok között ott kell lennie még az X-BtF-es modelleknek is xD Mindenesetre az XTM kezte el pakolgatni az X2-es titánt mindenhova, és mivel eme játék az XTM-esek keze alól lett átemelve...