X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, ráállítottam két gyárat és elkezdtem az OTAS plotot. 😄

Mire megcsinálod az OTAS plotot megvan 2 gyárból a chip, nem kell hozzá venni semmit, csak egy darab TSt.

Persze hogy nem. Az az 500 mikrochip, amit egy chip plant 50 óra alatt gyárt le, nem mennyiség. Elhanyagolható. Persze, mindenki építsen 10 chip plantból álló komplexumokat(a chip plant ára darabonként ötmillió pénz ugyebár, CC kitekkel együtt rongyos hatvanmillióból megvan), és akkor már öt óra alatt megvan ez a mennyiség.

Te tényleg nem találod ezt egy kicsit túlzásnak? Mert szerintem az, nem kicsit.

OFF:

Azért az ilyenektõl kiráz a hideg, bár nagy ufó rajongó vagyok, nem biztos, hogy szeretnék velük így találkozni. Legalábbis nem ilyen módon. Bár biztos nekik is megvan a maguk oka, hogy miért így jelentkeznek...
http://www.ufoszovetseg.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=83

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nem hiszem el, hogy ezen az 500 microchipen ennyit bírsz lovagolni. Az nem mennyiség.

visszaolvasni tudni kell, legalább 6 milliádszor le lett írva.

...

kövesd, de tartsd a távolságot, és nem kezd el visszaszámlálni majd.

valaki segítene a problémámban amit délben írtam be? köszi 😄
A következõ a helyzet:
A fejlesztõk igen kedvesen az összes fõbb plot végigvivégét szabták követelményül az új küldetésekhez. Tehát a patch új küldetéseit csak akkor kapod meg, ha végigviszed elõtte a Main plot+Goner plotot+Final Fury plotot+a HUB plot elsõ szakaszát. Csak ezután adja be.
A zömükkel noncs is nagy gond, de a HUB plot elsõ szakszának kötelezõvé tétele elég nagy szemétség volt a készítõktõl.
(mert össze kell gyûjteni hozzá 500 microchipet. Namost egy microchip-gyártó üzem(chip plant) négy darab microchipet gyárt egy 24 perces gyártási ciklus alatt. Na így letart egy darabig, amíg összeszedsz 500 darabot belõle, még ha több üzembõl vásárolsz is)

Az új Terran állomások csak az új Aldrin szektorokban vásárolhatók.
Mondanom se kell, hogy a HUB plot elkezdése nélkül ide nem juthatsz be.
ATF hajók kizárólag a játék moddolásával vásárolhatók.

Sziasztok!

Valaki tudja, hogy ha felrakom a 2.1-es patch-et akkor miért nem kapom meg hozzá a plussz dolgokat? A javítások érzem h kijönnek, de az új küldetések (Aldrin) meg az új halyók, állomások (Terran) nem elérhetõek.

ATF halyók csak moddolással válnak elérhetõvé?
Csak olyan scriptet használok ami nem változtatja meg az eredeti dolgokat, max csak egyszerûbb lesz. pl FCC

sziasztok! elakadtam a küldiben, ott tartok, hogy beszéltem azzal a Jackson sráccal, aki kiadta h. vzsgáljam meg a támadásokat a PTNI HQ-nál, odamegyk, ugye ott van pár Xenon L mg egy Pirate Nova akit ellenõriznem kell, de nem tudok vele mit csinálni, kilõni nem lehet, ha meg sokáig figyelem egy idõ után gyanút fog és eljumpdriveol, próbáltam úgy, hogy mikor elkezdi a számláló a gyanú fokát számlálni akkor visszafordulok és utána újra odamegyek, párszor megcsináltam, egy idõ után a kalóz magától elment, kommunikálni meg nem akar csak sérteget 😄, tudna vki nekem segíteni? elõre is köszi
Egy feladatú az M7M? Bullshit, max 1-2 példány, a többség remekül használható boardingolás mellett bármi más ellen is, flail barrage rakétákkal vadászokat lehet hatékonyan takarítani, hammer heavy torpedo meg bármely capshipet kifektet (Commonwealth M7M-rõl vanik szó).

NPC bailout script + Salvage Claim Software és agyõ elcseszett boardingolás...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

a program csak bindokat képes kezelni, szal mindegy lenne ha activate seta helyett azt mondod hogy "jéé"... Teljesen mindegy, ugyanis az egész csak annyit csinál hogy aktiválja azt a billentyût. De ettõl még mókás lehet, fõleg ha készünle hozzá egy script hogy így el lehet kommunikálni Bettyvel...

Vitez77
Ez mind szép és jó, de most képzelj el egy harcot:
JOBBRA!
SÍKLÁS!
JOBBRA
TÛZ!
FORGÁS BALLRA!
TÛZ, TÛZ, TÛZ!
Mondjuk a Capital shipeken hangulatos lehet - hirtelen magam elé képzeltem a Star Trek 11 trailerbõl a 2:04-tõl 06-ig terjedõ részt egy Titánnal. FIRE EVERYTHING!!!!!! De epikus csaták lehetnének XD

天使たちは私を見守る

Na ezen beszartam. o.o

X3 Voice recognition

Hmmm. érdekes, nyugodtan mászkálok Paranid Prime környékén, mikor jön az üzenet hogy egy hajómat megtámadták Cloudbase SW-ben, gyorsan odaugrottam és látom hogy egy Pirate Centaur épp már a második Mercurymat lövi szét, aztán nekiesik a Solar powerplantomnak.
Lehet kihúztam a gyufát a kalózoknál a sok állomásvédéssel? Mindenesetre odarendeltem az állomás védelmére a Cerberusom, a benne lévõ 4 vadásszal. A többi állomásom Home of Lightban és Argon Prime mellett vannak azokért nem agodom 😊
Ja, bár úgy vettem észre, az új patch jelentõsen ritkábbá tette a killes küldiket. Pedig azok tejeltek a legjobban. 😄

Ja ez eléggé el van b*szva szerintem hogy a gyárak hoznak óránként párszázezret (jó esetben), egy 3 perces kill küldi, vagy taxizás meg két milla
Egyébként 1 komolyabb patrol küldi 20millát is tud hozni ha nem többet.

Hagyni azért nem fogom tudni mert van 1-2 Terran hajó ami kéne. Viszont mivel az övéket elfoglalni a legnehezebb (5 fight csillag nem árt), ezért sokat fogok vele szenvedni. 😄

Pénz már nem gond, van egy 30as komplexem ami már megy, ez lesz kibõvítve 64esre, aztán majd épül a többi.

Szerintem hagyd a boardingolást a fenébe, irtó gyengén kidolgozott feature, csak idegeskedést okoz. Arról nem beszélve hogy a fejlesztõk enyhén elnézték a boarding-shipek árát. 50 milla egy egyfeladatú hajóért nevetséges ár, pláne hogy az utolsó két patchben teljesen ellehetetlenítették a korábbi nagy pénzszerzési lehetõségeket.

Én a boarding podos hajóktól kivagyok. Rálehet tenni fegyvert, hátulra, marha jó. 😄

Aztán meg ha mondom hogy dobálja ki a katonákat, csak ott szenved hogy nincs közel hozzá, de mivel nagy a hajó ezért magától nem nagyon megy a közelébe.

Ja ahangárban pedig 3 Harrier és egy Buzzard 😊
No szereztem egy TL-t magamnak 😊
Mivel boarding pod-om, és hozzá hajom nincs, felfogadtam egy Teladi Albatrosst -> motor stop, és a hajó kialakitása miatt a hátán szépen elbujtam az ágyúi elöl a Centaurommal. a marineok pedig ügyesen elfoglalták nekem (persze jl kiképeztem õket. 😊
Ha megcsinálom a HUB plotot a végén ügye szabadon tudom változtatni a kapuk bekötését.

Köszönöm, mostmár értem! <#smile>

Vitez77
Azt jelenti, hogy (teszemazt) van 6 darab .cat és .dat fájlod. ezeknek a neve 01.cat 02.cat.......06.cat (és .dat). Ha ezt a modot false patchként akarod felinstallálni, akkor eggyel nagyobb számra kell írnod, mint az utolsó .cat és -dat-od, vagyis ebben az esetben 07-re (t.i. a nagyobb számú felülírja a kisebb tartalmát - ezt alkalmazzák patcheléskor. Csak mivel ez nem egy eredeti patch, ezért false a neve).

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Tuti. Milyen következõ számra?

fõkönyvtár, és false patchként installáld

gyengébbek kedvéért, a false patch annyit tesz hogy a cat/dat fájlt átnevezed a következõ számra.

Értem. Pontosan a játék melyik könyvtárába kell beraknom?

nemhiszem, csak berakod és megy is. Ám a Cmod-al, vagy akármilyen moddal amely megváltoztat valamit a t-ships fájlban, azokkal nem lesz kompatibilis.

hidd el, nem csak az én gépemen olyan 😉

Szép, de hogyan kell telepíteni? Szükséges hozzá új játékot kezdeni?

Hát nem tudom miért lassú az explorer neked, de a gépedben van a hiba. 😄 Vírust meg még akkor se tudnék vele kapni ha megnyitnám õket vele. 😄

én nem hallottam pityogást amikor használtam, viszont nagyon belaggoltatta a játékmenetet. Úgyhogy letöröltem.

itt most nem a blokkoláson van a hangsúly... Egyszerûen átugorja a firefox a login parancsot... Visszatér a fórumba anélkül hogy beléptetne... mintha egy légüres tér lenne a login folyamat helyén.

Explorerel csak annyi a gondom hogy lassú. De nagyon. Amíg átrágja magát a sok biztonsági dolgokon, finoman szólva eltellik egy fél perc. És amúgy nem sok értelme van mert a vírust ugyanúgy megtudom kapni, szal...

Apropó, a napokban érkezik a firefox 3.5

Egyébként vki használja közületek a Race response fleets scriptet? Mert én kipróbáltam, remek meg midnen, csak kb. 2-3 percenként egy idegesitõ pistyogást lehet hallani.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fél órát használtam, és nekem is olyan fájdalmaim lettek, hogy csak na...

Nekem minden le van blokkolva a Tûzrókában, mégis simán be tudok loggolni akár hova + a zene is simán megy. Figyelmedbe ajánlom az AdBlockPlus és a BetterPrivacy kiegészitõt...

"Internet explorer meg amúgy is szar" jaj, inkább ne folytassuk a témát mert fájdalmaim lesznek.

*...A Chrome gond nélkül beloggol...

jó-jó, még reggel van xd

no igen, igazán jól csak a mozilla firefox kezeli, annál is csak az, ahol engedélyezve van minden szirszar felugró ablak, sütik, mifene...

Valójában nekem az SG.hu a firefoxon tönkrement (broken) Azaz, akárhogyis próbálok loginolni a saját felhasználónevemmel, jelszómmal, átugorja, mint ha nem is próbáltam volna. Gondolom valami javascript bug, amelyet valamelyik topikból összeszedtem. A mozilla gond nélkül beloggol, ám nem jeleníti meg a zenét D:

Internet explorer meg amúgy is szar, nem értelmes olyan böngészõvel kezdeni...

Mármint akinél elindul egyáltalán. 😄

Nos ez az a bizonyos zene, amely a Think Trailerbe hallható. Nagyon szeretem. És ezt rá is erõszakolom mindenkire 😄

Vitez77
Halál komolyan nem találtam. Bár az is lehet, hogy csak rosszul emlékeztem az eredetire :S
A mod pedig: ez kérdés volt, Tomonor? XD

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Egy gyors M5-ös mindenre gyógyír. Eladod a Mambát, abból veszel egy Kestrelt és nem érnek utol. A gyors hajónak az a nagy elõnye, hogy akkor bocsátkozol harcba, mikor te akarod. Teladiknál gyorsan is lehet reput növelni, fõleg azon a vidéken amerre fele kezdesz.

apropó, a mod amelyrõl beszéltem hogy tervezem... nos megvannak az alapjai. Szeretnéd a fájlt amelybe az adatokat gyûjtöm?

Algoran új modja megjelent! Az effektek lenyûgözõek!
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=2952533#2952533
Néhány kép...
http://img193.imageshack.us/img193/7378/x3tc2009070114394217.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/5848/x3tc2009070114355839.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/1425/x3tc2009070114391298.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/3674/x3tc2009070114371848.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/9430/x3tc2009070114370250.jpg

(na igen, a xenonoknak kék lett a fúvott láng, ez elég érdekes, lehet hogy majd megkérdezem algorant, hogy hogy is van ez...
Ám lenyûgözõ, megy is a bannerba.

Ja és WB Vitéz. Ez a zene az amelyiket egyszer kértem tõled pm-be, csak nem néztél szét rendesen, ott van az elején a soundtrack mappában xD (kár hogy a Chrome-mom nem jeleníti meg a zenét D: )