X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NONPLUSZULTRA
He? Én rendszeresen csoportokba osztom a fegyvereket, tudom milyen az.. Azért nem szoptam be anno, mert Vadiúj hajó volt, és defaultból nem mûködött. Vettem utána egy másik vadiúj hajót, és defaultból mûködött. Még a szektort sem hagytam el a két vásárlás között.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

HAH! Zilo mégiscsak közelebb volt a megoldáshoz! Annyit kellett csak csinálni, hogy a szürke szlotra rákattintva ADD TO GROUP 1 és már kész is...

Má nem azé (no offense), de Nonpluszultra ezt egykor jól beszoptad. Majdnem én is olyan elvetemült lettem, hogy eladom a Vidart ez miatt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Valszeg Nonpluszultra megoldása a nyertõ, mert semmilyen felgyverszlotba nem osztottam be. Mondom, a plot közben szereztem a Vidart, és elejétõl kezdve szürke volt... na mindegy...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ide is jöhet nyugodtan: [email protected]
Tudom, hogy le lett törölve, és nem lesz ismételve, de nem tudtam elolvasni.

Hogyan kell indítani a 2.1-patch után a nem eredeti játékot?

Ha ütközik a szabályokkal, akkor kérem h aki tudja írja meg a [email protected] mailcímre, köszi.
NONPLUSZULTRA
Nem feltétlenül az a baj, én már találkoztam ilyennel, mikor frissen vettem egy Military Centaurt a bal turret egyik slotja viselkedett így, és sehogy nem tudtam életet lehelni bele semmilyen fegyverrel/párosítással stb.

Visszavittem a gyárba, eladtam majd vettem egy másikat, természetesen ráfizetéses volt, de az új mûködött.

Pares, ha ingyen vidart akarsz ami fullos akkor tolts be egy korábbi mentést, és próbáld újra.

Pares!
Ilyen akkor fordul elõ ha az a "szlot" más fegyvercsoportba van beosztva. Ugye 4 féle csoportba lehet bepakolni a fegyvereket 1-4 gombokkal állíthatod õket (alapból). Próbáld végig tuti, hogy ez a hiba.
Teljesen mindegy, mivel szerelem föl, az az egy szlot alappból szürke, minden lézer nélkül. Ha nincs semmilyen fegyver, az az egy akkor is szürke. Nem fatális hiba, mint pl.: a boardingolás, de idegesitõ.

Apropó, boardingolás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A terran plotban az utolsó missziónál amikor a Xenon CPU-t kell boardingolni, ugyebár kapok egy Scabbardot katonákkal, hogy boardingoljam + megvédjem a többi hajót. De akár hogy is próbalom boardingolni, perszehogy nem megy. Ez még nem is baj, mert tudom, hogy egy pár próbálkozás után el KÉNE foglalódnia magától is, ahogy az egy elõzõ kijátszásomban volt, de most az istenért se megy...

Az egosoft nemhiába erõsitette meg a másolásvédelmet az új patchel: hogy vedd meg végre! Mediamarktba is láttam múltkor...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Amaro valóbban leírta mit tegyenek a warezesek, ám õ személyesen kért meg engem hogy egy napig legyen látható a kommentje. Így töröltem.

Szabályok: szép nagy piros betükkel írtam ki õket. Így értelemszerüen töröltem a kötekedõ/warez kommenteket. Kedden jövök haza, addig ha lehet ne borítsátok fel az egész topikot. Nem jó dolog ingyen wifin ilyen hosszú szöveget írni.

Ilyen jelenséggel én még nem találkoztam. Mindenesetre a Vidarhoz erõsen ajánlott a M/AM Launcherek beszerzése az EMPC helyett, mivel sokkal erõsebb fegyver, és még energiát se fogyaszt(persze lõszert fogyaszt helyette).

Lenne egy (nem is olyan kis) gondom: Megszereztem a Vidart, felszereltem maximálisan, a fõ fegyverszlotokba ugyebár 10 lézer mehet. Megvan min a tíz, de a 9-es slot szürke. Mutatja, hogy benne van a lézer, ha lövök, akkor is megy le az energia százalék benne, de ha megszámolom a kilõtt lézerek számát, csak 9 van. Szal vmiért nem lövi ki a 10-et. Nemtudom most mi van. Az info panelen azt jelzi, hogy 100%-on vannak a lézerek meg minden... Mi lehet a gond?

Csak szerinted, de itt nem fogom tovább boncolgatni, azzal a leírással mindenki jól járt. 😄

Sajna azzal sem lettél volna elõrébb, mert azon alapult, hogy megvan az eredeti lemez...

http://a-zcomp.eu/

Nem kellett volna eltávolítani közhasznú információt. Mit érünk vele ha csak fél óráig van fent?

Amaro egyébként leírta, azoknak akik nem akarják használni az eredeti lemezt (de értelemszerûen törtel is úgy kell), viszont ahogy nézem el is lett már távolítva, ahogy amaro kérte.

Na nem mintha itt a topicban le lett volna írva, hogyan kell elindítani a warez verziót az új patch felrakása után. Merthogy úgy nem megy, mint a patch elõtt. Minek olvassanak akkor vissza?

Na hogy? 2.0-ás fájlok visszamásolása nélkül persze!?

aki warezzal tolja és nem képes visszaolvasni, az magára vessen.

Nem tudom, sajna hetek óta nem volt idõm TC-vel játszani, azóta is 1.3-as verzió van fent. Az X-nek a ruszki oldalról szedtem a statjait (database gombocska).

Jó kis oldal, jól össze vannak gyûjtve rajta az infók. Köszi.

Viszont szerintem nagy hiba volt egosoftéknak így egymáshoz linkelni a plotokat. Különösen hogy a tragikomikus HUB plot megkezdését kötelezõvé tették az új küldetésekhez.

A 2.1-el elérhetõ Treasure Hunt egy fejtörõ sorozat, nekem nem nagyon jött be.
Itt találod a feltételeit, hogy felvehesd Brennan's Triumph-ban:
http://www.egosoft.com/support/faq/faq_answer_en.php?answer=1019&version=9

Itt pedig a leírást:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=250031

Miképpen lehet elõhozni az új küldetéseket?

conflicts -et toljátok még?
Egyébként érdekes, hogy visszakerült, mert az egyetlen példányt úgy emlékszem, hogy szétszedték az Argonok. Mindenesetre a korábbi max 2x25MJ pajzs helyett a 200MJ-os pajzsmodul jelentõs növekedést jelent. Csak a fegyverenergia generátorát méretezték csúnyán alul. :-(

El lehet indítani hidd el. 😄

Brutális az új Xperimental Shuttle... Csak legyen meg a HQ-m, már indul is a sorozatgyártás... nagyon jó elfogó wingek lesznek az Eclipse-k mellé...
Bár azt írták az utolsó üzenetben, hogy ez az egyetlen példány ebbõl a hajóból, és a gyártása illegális...

Nagyszerû. Aki még nem rakta fel az új patchet, és nem eredetivel játszik, az ne is tegye, mert tönkreteszi a játékot, nem lehet majd elindítani utána!

eegen sajnos rá kellett jönnöm, hogy muszáj visszaadni..pedig tetszett volna.
Pénzzel annyira nincs gond, van már 2 millióm, de közben kinyomoztam hogy Terran stationoket csak a plot után lehet venni..ez elég nagy marhaság...
Na mindegy átugrottam az argonokhoz, csináltam pár küldit és gyorsan le is raktam egy ore mine-t próbából 😊
Hát igen, ha nem viszed vissza a zsaruk szétlövik!
Van olyan gyár amit "szinte alapból" meg tudsz venni, de szerintem nem a reputationnal lesz gondod, hanem a pénzzel.
Ejj, de érzékeny valaki...
Ha figyeltél, akkor láthattad, hogy én is "virágbolti" verzióval toltam. Többek között itt is próbáltam megoldást találni a kérdésre, de nem volt, de nem is hajtott el innen senki a problémámmal.
Más fórumokon volt aki a daemon tools 4.30.4.0027 + yasu 1.07 combo-ra esküdtek, de nekem így sem ment. Olvastam olyan javaslatot is, hogy a patch telepítése elõtt mentsem el a X3TC.exe és a dvm.dll fájlokat, majd patchelés után másoljam vissza. Így mûködött is volna, viszont a leírások alapján a hajók rakterében titokzatos ismeretlen, kidobhatatlan, eladhatatlan objektumok jelentek meg.
Ekkor mérlegeltem, és arra jutottam, hogy ennyi pénzért kapok olyan tartalmat, annyi játékidõt, hogy megérje megvennem. Viszont még így is elõfordul, hogy csak másodjára ismeri fel a lemezt, fõleg, ha van valami mountolva a daemonba.

Tudtam hogy valaki úgyis benyögi majd ezt a baromságot...
Nincs már egy topic sem, ami mentes lenne az ilyenektõl, nagy divat lett a warezosok szívatása.

Nem erre vagyok kíváncsi, a kérdés azonak szólt akik a virágbolti verzióval tolják mint én.

Nekem 4990 Ft-ba került a megoldás...

Felraktam az új patchet, frissültek a tages driverek. Azóta ha el akarom indítani, a "helyezd be az X3 terran conflict DVD release eredeti lemezét" szöveggel szivat a gép, nem indul el. Ilyenkor mi van? Ugyanúgy be van mountolva a lemezképe a 4.30.3-as daemontolsba, mint eddig, most mégse megy. Ti hogy oldottátok meg?

NONPLUSZULTRA
Az gáz. Akkor mostantól még jobban várom az XTM-et a TC-hez. Ha jól értelmezem, akkor az egyetlen fogas küldetés a HUB Plot, az is csak azért mert túl hosszú idõ alatt lehet kitermelni hozzá a javakat. Ennél még a sima X3 Reunion is izgalmasabb. Szerintem le fogom porolni, és a TC-hez majd akkor térek vissza, ha kijött hozzá az XTM. A TC egyszerûen gyönyörû, de annyira egyszerû, hogy nem jelent kihívást a Reunionhoz képest.... Túlságosan amerikanizálták 😞 ... Azt hiszem újrarakom a Reuniont, és már az elejétõl az XTM-el nyomatom... Hadd jöjjenek azok a csúnya kalózok dögivel 😊

De. Mellékplotok amik többnyire még a terran plotnál is rövidebbek.

De ott a folytatás az Aldrin misszó. 😄

Ha túl vagy a CPU hajó (Deca) elfoglalásán, akkor biza ott a vége a sztorinak. Dokkolni kell a Toruson és kapsz egy Claymore-t búcsúzóul.

NONPLUSZULTRA
Nyugtassatok meg, hogy a fõ sztorinak nem a "Congratulations" felirattal van vége a Terránál.
Mert nem kaptam utána újabb feladatot, csak szépen elköszöntek. Eddig meg nem ütköztem különösen nehéz akadályokba...
A legkomolyabb hajóm egy M6-os a Military Centaur, a legnagyobb meg egy Mammoth. Szóval eddigi teljesítményem egy lepkefing, remélem már nem csak a mellékplotok maradtak.

Hello srácok
Én csak most kezdtem a játékot nemrég, haladgatok vele, Terranként taxizgatok egyenlõre, ismerkedem az univerzummal. 😊
A minap egy hajóvisszahozós küldetésnél a cél egy Katana volt, nagy volt a kisértés, hogy ne vigyem vissza, de sehogy nem tudom megszerezni, mert alig pár százalék hullja van, és a zsaruk szétlövik nekem.
Más kb. milyen reputól lehet gyárat venni?
Egyébként én mikor megkaptam a Truelight Seekert mérgemben majdnem szétlõttem meg mellé a Goner templomot, mert ügyesen benyelte a játék az 5 marineomat, amivel elfoglaltam a hajót, és a legképzettebb 5 marine volt a seregemben, nem kevés millát és idõt áldoztam a kiképzésükre, csomó M6-os foglaltam velük mire meglett a 4-5 csillagos fight képzettségük erre üres raktérrel megkapom a Seekert, mega pofátlanság.

Megvártad míg bedokkol a Goner szektorban lévõ egyik állomásra? Mert emlékszem mikor elsõre én csináltam a plotot, akkor hamarabb fejeztem be a küldetést, mint hogy dokkolt volna a Seeker és várnom kellett a küldetés befejezése után kb. egy órát míg jött az üzi, hogy enyém a verda. Gondolom úgy számolták ki, hogy a játékos pár órát el lesz azzal, hogy aknákat és spaceweedet vadászik amit le kellett szállítani, nekem ezzel szerencsém volt, mert squash mine volt egy csomó nálam raktáron (szoktam azzal szórakozni, hogy Xenon kapukat aknásítok el), spaceweedet meg 5-6 kalóz állomásból összevásároltam viszonylag gyorsan. Lehet, hogy nálad is hasonló volt a helyzet, vagy ha becheatelted a nyersanyagot, akkor még gyorsabban kész lettél.

Valaki aki megcsinálta a final fury missiont mondja el honnan tudom hogy megcsináltam (van e valami tárgyi bizonyíték)? Mert régen játszottam és arra emlékszem hogy csinálgattam de most nincs 1 feladat se, ezért gondoltam hogy már kész.

Köszönöm a segítséget!
Végül sikerült megoldanom. Még a küldetés elején kaptam egy Baldric Minert (csak ezzel a hajóval tudtam elérni a Unfocused Jumpdrive Sectort).
Még egy apróság: ha jól emlékszem a goner plot sikeres befejezése után jár egy Truelight Seeker nem?
Így, hogy újra kezdtem a játékot a goner plot után most nem kaptam meg a hajót!
Végigcsinálta már valaki a Terracorp plotot?

Valamint nem kerül be a raktérbe, hanem a spacesuit alap felszerelése lesz, amit mindig minden hajóba magaddal viszel, mint a police engedélyeket és az SI-ket.

Nah valaki akkor összefoglalná az összes plotot?
2.1 The Treasure Hunt Story Mission
2.0 Aldir küldetés
alap: Terran, Goner, HUB, HQ, Argon-Split katonai, ??????

Kihagytam valamit?

Ha végigvitted a goner plot-ot, akkor megkaptad azt a kütyüt... viszont hiába hivatkozik a shift+u -ra, mint aktiváló parancsra, az nincs beállítva. Neked kell beállítani manuálisan a billentyûkombinációt...

Nyaralni megyek holnaptól számítva 6 napra, ha lehet tartsátok fent a rendet. 😎

@Zilo: halványlilagõzöm nincs, még nem tartok ott a játékban, csak hallottam.