12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Gunslinger
    A Prototype verzió kell, természetesen gyűjtibe. A sima Heavy Centaurt meg is lehet vásárolni, amúgy egyik sem nagy szám. Már jó pár hónapja eléggé csúcsra van járatva a flottám, 251 hajóm van, 2 db M1, 6 db M2, 10db M7, 3db M7M, kb egy tucat M6, a többi az szállító meg vadászgép, ezt már sztem egyáltalán nincs értelme növelni, csak az egyedi hajó érdekességeket gyűjtöm, van már jópár belőlük :-)
  • Phoenix force
    g billentyű, és ott szépen sorban látod az összes fegyverhelyet
  • SaGa
    Semmit nem kell tenni. Feltetted, működik. Nem valódi mod, így nem kell aktiválni. TS/TP/TL hajók menüjében fog megjelenni...
  • Masakari
    kéne 1 kis segítség:) most akarok beruházni 1 katanára és ugye annak nem csak main fegyver slotja van hanem van turret is(1szer már megvettem hogy megézzem csak nem mentettem el),és a fegyvereket hogy tudom állítani hogy hova pakolja?mert amikor vettem 1-2 fegyót tesztelni akkor csak 6 fegyver helyet láttam ahova tudok pakolni(feltételezem az a main slot volt),a turrethez hogy lehet pakolni?ill én akkor csak a main slotot tudom használni a turret meg automatán lő v ez hogy van?:) (bocs ha láma a kérdés de nem tudhatok mindent xD)
  • Phoenix force
    Jut eszembe, már nem emlékszem, mi a módja, hogy a Debris Mod fusson?
    Letöltöttem a Plugin Managert, amikor azon keresztül indítom a játékot, nem aktiválódik a Select Mod Package... Esetleg kell aktiválni a Script editort? Mire is kell átneveznem magamat?

Szóval? :)
  • r4pt0r
    Scorp's Map scripts fent a linkek között, megmond bármit hogy hol van, persze csak akkor ha létezik.
  • Phoenix force
    Pusztán kíváncsiságból...
    Miért olyan nagy szám a Heavy Centaur?
    Vagy csak kell a gyűjteményedbe? :)
  • r4pt0r
    Én minidg saját magam derítettem fel minden szektort. Időigényes de legalább szétnézek a galaxisban, és közben figyelem melyik szektor alkalmas az új birodalmam központi szektorának. :D
  • Phoenix force
    Igen, anno én is csináltam ezt. Viszont ezzel van egy aprócska bibi... ha nem az aktuális benne "ülök hajóval" követem, akkor nem regisztrálja a térképen, hogy merre járt. Kivéve, ha folyton ott van nyitva a térkép, de kinek van arra ideje, hogy egy szállítóhajó sebességével haladó felderítőt vizslasson naphosszat? :)
  • Phoenix force
    Én is erre tippeltem, hogy rohadt nagyok, és biztos látni fogom, de a Venus rendszerbe hiába meresztettem a szememet, 2vel kevesebb állomást láttam, az elvárhatónál.
    A Saturnus 3-ba meg el sem jutottam, mert felkenődtem valamin az egyik kapuból kilépéskor...
    Természetesen vagy 1 órányit röpködtem előtte mentés nélkül, mivel a Terran szektorokban nem szívesen szállok le. Mérgemben kikapcsoltam, és elmentem aludni.

Tudtok nekem mondani koordinátákat ezekhez a Phantom rakétás állomásokhoz?
  • r4pt0r
    Szerintem a legjobb megoldás ha az AI álltal irányított hajókat követi az ember, mert azok mindig elvezetnek mindenhez. Talán csak 1-2 állomás van amit nehéz még így is megtalálni, de a Terran szektorokban sok hajó van.
  • Gunslinger
    Én alapból úgy kezdtem volna. A Terran állomások sokkal nagyobbak, mint Commonwealth társaik, messzebb is helyezkednek el egymástól, a Triplex scanner hatótávolsága önmagában kevés lehet egy teljes felderítéshez még egy viszonylag nagy kör esetén is, főleg ha van vertikális eltolódás is.
  • Phoenix force
    Igen, én is ebben a 2 rendszerben kerestem... Beküldtem a XP Shuttle-t felderíteni, de egyszerűen nem talál ilyen bázist... :(
    Na megyek megnézem szabad szemmel is, hátha.
  • Gunslinger
    http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/ware-list.php?s=phantom

Két helyen is gyártják, Venus és Saturn 3 rendszerekben. Egyik helyen sincs ott a gyár? Nem rossz rakéta, kár, hogy csak a Claymore-ra megy rá, ezért túl sokat nem vesztesz, ha sehol sem találsz, bár ez utóbbi elég hihetetlen lenne, hacsak nincs valami eszméletlen durva bugod. .
  • tomonor
    akkor sehol :P
  • Phoenix force
    skacok,

hol lehet kapni Phantom rakétát?
    hiába keresem a térképen jelölt helyeken, sehol sem találom
    az enciklopédiában sem találok bázist, ahol eladnak...
  • tomonor
    annyit hogy 4 magból kettőt képes kezelni, míg 2magosoknál csak egyet.
  • crossy104
    A kártyáknál sem volt.Kiváncsi lennék egy négymagos mennyit számit.
  • crossy104
    Igazad van, mert kivettem 2GB ramot, és nem volt különösebb változás.
  • SaGa
    Több teszt is bizonyította már, hogy az X3-ak elsődlegesen processzor, másodlagosan memória és csak harmadlagosan videokártya igényesek....
  • crossy104
    Más teszteken látványos a különbség, de itt minden marad a régiben.
  • crossy104
    Szerintem a kétmagos proci miatt.
  • crossy104
    1440-ben 8,ill.16 szoros /full/ beállitásnál 80 képkocka. 4850,vagy 5850 egyforma az eredmény.
  • tomonor
    nyugi, ez off akkor lenne ha reklámoznád hogy eladod. És amúgy milyen eredményeket kapsz velük?
  • crossy104
    Bocs az off-ért, de hátha érdekell.Nem kell a játéknak HD 4850-es kártya sem,mert nem használja ki. Felette pedig méginkább felesleges.A 4850 benchmark-om fent van,de most vettem 5850-est, és semmivel sem csinál több pontot.
  • tomonor
    nos úgy istenigazából Terránként téged nem látnak sehol se szívesen, sajna még a földön sem ám sebaj.
  • Masakari
    ígyvan! jelenleg örülök hogy boldogulok valamennyire:D
    bár a "szerezd vissza a hajómat" tipusú küldetéseket se tudom megcsinálni xD megadni nem akarják magukat,meg katapultálni se akarnak:D egyenlőre csak repkedek meg élvezem hogy azt csinálok amit akarok,meg 20 ellenfél között repkedek:D
    amúgy database-be megnézem már azelőtt hogy irtam volna hogy hol lehet jumpdrive-ot venni csak még mivel nem jártam sehol...:) majd eljön annak is az ideje:)
  • tomonor
    naa naa, még csak most kezdett az egész szériával, idő kell a fejlődéshez.
  • Gunslinger
    Megkeresi a cheat scriptet, azon túl sztem nem sokat :-)
  • bgabor
    Mit fogsz majd csinálni amikor 150.000 teladianiumot meg 450.000 oret kell leszállítani az aldrin küldetések kinyitásához, a "fantasztikus" HUB plotban?
  • tomonor
    na akkor mostantól ott is lehetlesz :D
  • Gunslinger
    232 szektor van összesen, nem annyiban lehet venni teladianiumot. Szorri, félre olvastam, azt hittem csak két szektort ismersz összesen. Jumpdrive-ot négy helyen lehet kapni amúgy, legközelebbi Legend's Home-ban van az OTAS HQ-n. Military Outpostokon egyáltalán nem lehet kapni, csak néhány corporate HQ-n és a földi Toruson.
  • tomonor
    ott a térkép a bannerban, egy helyen biztos hogy van: home of light, Terracorp HQ, de asszem millitary outpostokon is kell lennie. A seta-t pedig állítsd 1000x-esre a gameplay opciókban.
  • Masakari
    már megnéztem játék közben kicsit többe kapni:P csak névről az a 2 ugrott be(amugy meg csak teladi rendszerben lehet kapni szóval azt a 232-t nyugodtan lejebb veheted)

j gomb..pont arra mondtam hogy 2 év de np

jumpdrive meg,még 1ik sektorban sem jártam ahol lehet venni(föld még alapból tiltó listás,többi meg még nemtom merre van)
  • Gunslinger
    Asszem 232 szektor van, ahhoz képest ha kettőt ismersz, az eléggé karcsú...
  • Gunslinger
    Vegyél egy seta drive-ot, bármelyik traiding stationon kapható bagóért (de tuti benne van a kezdő verdában is), aztán nyomj egy " j " gombot, meglátod csoda történik...
  • tomonor
    seta
  • r4pt0r
    Jumpdrive :D
  • Masakari
    jogos felvetés...csak nem mindig lehet kapni mindenhol...mire 1 szállítóval meg oda érek 1 helyre az 2 év
  • tomonor
    mondjuk fedezd fel a galaxist előbb és vegyél ott ahol árulnak?