X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Elõre is köszönöm.
taltam a játékban. Valóban közeljutni egy Kha'ak M2-hez M3-al lehetetlen, ha csak rád figyel.
Viszont ha a közelébe értél már lelõheted. Vakfoltja van neki nem csak hátul, hanem elöl is.
Azért mert te nem próbáltad, vagy nem tudod, még nem baromság.
Bocs még egyszer !
天使たちは私を見守る
Érdeklõdni itt
M3 Novát meg 3 találatból szétkapott, sajnos mivel ez a kis jószág Kyon lézerrel van felszerelve és nem lassú PPC-el így hát megnézném azokat a elkerülõ manõvereket. Mellesleg az X3R ben a Cmod2 nek köszönhetõen azért a PPC gyorsabbak lettek és simán lelehet vele lõni egy M3-t akkor képzeld el hogy milyen sebbeségûek a Kyon lézerek. De ha nem sikerülne akkor tájékoztatásúl a 12DB hornet rakétából 4km távolságból indítva egysem ért célba mind leszedte.
Az én X3R+cmod2-öm ilyen. Cseszheted a rakétákat a kis M3-al eggyütt.Egyébként rendben is van ez így az csak a népmesékben mutat jól ahol a kis legényke leveri a nagy sárkányt 😊
Szóval azok, Téged is beleértve, akik nem csak közvetlenül X3TC miatt, de a többi hozzászóló miatt is jelen vannak (hogy pl. segíthessen, ha gondjuk van, megvitassátok más hasonló játékok létjogosultságát, ...) Azt hiszem, vmi ilyesmi lehet az online közösség legfõbb jellemzõje...
Milyen közösség?
ON
Tomonor: félre ne érts, messzemenõen tisztellek azért, amit itt összehoztál. Részedrõl ez az oldal, ha jól sejtem, nem csak a játékról, inkább a közösségrõl szól, ami szerencsésen összejött és mûködik. Az, hogy csak ritkán szólok hozzá, nem jelenti, hogy nem olvasok és nem vagyok jelen, ha nem is az elejétõl, de mióta kint a játék. Amit írtam, és sajna most is csak megerõsíteni tudok, a fejlécen nincs kint, hogy tilos, csak hogy törlitek. Nem, nem a warezolás mellett akartam, akarok szólni. Ha tilos a fórumon, ám legyen, de akkor ha erre, mint szabályra hívatkozol, érdemes lenne kiírni...
On
De nem érted. Nem azért jár tiltás mert lewarezolja, felõlem csinálja, de itt ne mondja el másoknak hogy hogyan crackelte ki, az tilos. És innentõl flame lezárva, minden kötekedõ hsz-t törlök. Akik meg csak úgy idetévedtek flamelni, azoknak meg gratt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na ha ez így van akkor maradok a X3R-nál !
Tudod, legalábis szerintem, van különbség a vélemény és a személyeskedés között. A korábbi hsz-emben nem volt semmi személyes, a Te reakciód viszont sajnos az. Ez nem rólam tükröz vmit.
Bevallom õszintén elöszõr is letöltöttem a játékot tesztelgetés kép oszt eléggé megtetszett utána gondoltam beugrok a boltba, hogy megvásároljam és egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. 😊
Nekem csak így sikerült a bug-ot kikerülni megkímélve magamat a ki-be töltögetéstõl.
Amióta ezt betartom nincs ezzel gondom.
Kérdés Spazz-nak!
Hogy lehet M3-al Kha'ak destroyert kilõni?
(leszámítva a hammerheadek tucatjaival való megsorozást sûrû imádkozással tûzdelve)
Pláne úgy, hogy a Kha'ak M2 köztudottan nem egy magányos állatfaj...