X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze.

TC alá léteznek-e custom hajók ?

Szétcseszik a hangkártya driverek a Win7-et.Frissitsd a Win7-et, majd Õ megold mindent.

Win7-re ne tegyél fel semmiféle hangkártya drivert.Nekem is az van fent semmi gond nincs semmivel.

Szétnéztem az Egosoft fórumán és vki írta h nála volt ilyen probléma, de átkonvertálta az összes mp3-at wma-ra a soundtrack könyvtárban és ez neki megoldotta a problémát, meg nekem is. <#smile>

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP

Sajnos az ac3 filter törlése sem segített. A hangkártyákhoz, meg a legfrissebb direkt Win7-es driver van fent. Nem értem...

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP

lehet ám hogy a hangkártyáddal lesz gond. Legalábbis utolsó eshetõség az az. Ám szerintem az AC3 a gond inkább.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Próbálgattam, hogy átváltok integrált hangkártyára, de ott is ugyanezt csinálja.

Most az RC-s Win7 van fent, de vista alatt is csinálta, codec csomag nincs fent, mert WMP classic home cinema-t használok AC3 filterrel.

milyen codeceket használsz, és milyen op.rendszert?

Sziasztok! Érdeklõdnék, hogy volt e valakinek olyan problémája a játékkal, hogy hiába van feltekerve 100%-ra a zene, letöltöttem a legfrissebb javítást is, mégsem szól zene sem a menü sem a játék alatt, de a hangeffektek meg a beszédek rendesen mennek. Ha tud vki megoldást rá, nagyon örülnék neki, most vettem meg az eredetit és nagyon bosszantó h nincs zene.
Elõre is köszönöm.

Annyira nem mentem bele a játékba, mert kaptam egy küldit, és a Xenonok 20 másodperc alatt kinyirtak.

maga a transced egy totál "Journey-Advanture" konverzió, amely felrúgja az eddigi szabályokat, ám hû marad az X szériához. Bírom a dolgokat benne. Meg van még a kis hold amire le lehet szállni?

Kipróbáltam a Transced II mod-ot. Érdekes, hogy pl. Paranid, ill. Argonok is repkednek Khaak gépekkel.Tán elkobozták õket?<#nevetes1>

Ja, és az X3R-ban szintén le lehetett lõni...
Nem szoktam "marhaságokat" írni. Csak azt írom, amit már én is megcsináltam, vagy tapasz-
taltam a játékban. Valóban közeljutni egy Kha'ak M2-hez M3-al lehetetlen, ha csak rád figyel.
Viszont ha a közelébe értél már lelõheted. Vakfoltja van neki nem csak hátul, hanem elöl is.
Azért mert te nem próbáltad, vagy nem tudod, még nem baromság.
Semmi gond. Khaak M2-essel az a durva, hogy a Khaak hajók csak egy féle fegyvert használnak, a Kyon Emmitereket, ezért ezek úgy lettek kitalálva, hogy jók egyszerre mindenféle osztályú célpontra, vagyis a Gamma változat, persze egyikre sem a legjobbak, de hatékonyan le tudnak velük bárkit zúzni, talán egy gyors M5-öt nem tudnak könnyen befogni, de minden mást igen, nem kell nekik vadászok elleni flak fegyver és gyors a lövésük is. A Gamma Kyonnál sokkal hatékonyabbak a PPC, IBL, PSP és hasonló kategóriás pusztító alkalmatosságok a nehéz vadak ellen, de viszont ezek totál alkalmatlanok vadászok ellen, a flak fegyverekkel meg pont fordítva van a dolog. De viszont a Khakk M2-esek Gamma Kyonjának annyira nem ellenfél bármelyik M3-as, hogy sztem még megközelíteni is kemény meló õket, nem hogy elpusztítani. A Khaak M2-esnek sztem nincs vakfoltja a TC-ben, legalábbis én nem találtam meg, a Carriernek viszont van és harmad annyi ágyúja van csak amúgy is.

Bocs valóban nem te írtad ezt a marhaságot, hanem spazz te csak reagáltál az én # 6385-re.
Bocs még egyszer !

Khaak M2 más tészta, azt M6-ossal sem lehet leverni sztem. Máskor használd a válasz erre gombot és akkor írd, hogy "volt szó ugyebár", mert csak annyit írtál, hogy M3-assal M2 ellen, bocs.

Vitez77
Kivették a TC-bõl a blindspot-okat? Csak mert Rben a Khaak M2 hátuljánál volt egy (vagy a hasánál?) ilyen, s ha arra ráragadtál, akkor már csak türelem kérdése, s szétrobban az ellen. Ha valaki nem tudja megcsinálni, az nem azért van, mert nem lehet 😉

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Apropó, megjelent a Transced II mod a TC-hez, amely ezúttal sokkal több kalandot tartogat, mint eddig bármikor a Reunionban.

Érdeklõdni itt

a TC-ben a fegyverek mûködési elve más. Például a PPC egybe tartalmazza az alpha-beta-gamma stádiumot (minnél tovább tartod nyomva a gombot, annál több energiát ad a lövedékbe), viszont az M6-osokból kikerült teljesen a PPC. M3-assal pedig kétlem hogy ki lehetne lõni egy khaak M2-est, kivétel ha épp csak bénán áll a bogár. Ennyit azért nem változott az egész.

Na már most a Kaah destroyerrõl volt ugyebár szó, csak megjegyzem hogy a 40PPC-s Titánomank is keményen meg kellett küzdenie vele hogy lenyomja ! (X3R)
M3 Novát meg 3 találatból szétkapott, sajnos mivel ez a kis jószág Kyon lézerrel van felszerelve és nem lassú PPC-el így hát megnézném azokat a elkerülõ manõvereket. Mellesleg az X3R ben a Cmod2 nek köszönhetõen azért a PPC gyorsabbak lettek és simán lelehet vele lõni egy M3-t akkor képzeld el hogy milyen sebbeségûek a Kyon lézerek. De ha nem sikerülne akkor tájékoztatásúl a 12DB hornet rakétából 4km távolságból indítva egysem ért célba mind leszedte.
Az én X3R+cmod2-öm ilyen. Cseszheted a rakétákat a kis M3-al eggyütt.Egyébként rendben is van ez így az csak a népmesékben mutat jól ahol a kis legényke leveri a nagy sárkányt 😊

Perpill én is EVE-ezek már pár napja, de ide is benézegetek.
NONPLUSZULTRA
Jah. Alig várom.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Jah, én is mindig olvasgatom a fórumot, csak nem játszok úh hozzáfûzni valóm az nincs sajna.

Az se lehet rossz. De mivel EVEben 3-4 hónap után kb. ingyen tudok játszani, ezért ennél maradtam.

én most perpillanat Vitézzel Taikodomozom, próbálunk egy korporációt létrehozni >_<

Hát persze azért Xet sem felejtettem el, csak most kicsit pihen. 😄

Pont erre értem, EVE-ezel, mégis itt vagy, olvasod a hozzászólásokat, kommentezel... Mi ez, ha nem közösség?
Nah igen. Én most pl EVEvel ismerkedem, kellet valami nagyobb kihívás. 😄

Amint megjelenik az TC-XTM, akkor sokan elkezdik majd játszani, hidd el.

Sajons nem igazán van ez itt jelen, a topic is teljesen kihalt az utóbbi idõben.

Szerintem ez már on😊
Szóval azok, Téged is beleértve, akik nem csak közvetlenül X3TC miatt, de a többi hozzászóló miatt is jelen vannak (hogy pl. segíthessen, ha gondjuk van, megvitassátok más hasonló játékok létjogosultságát, ...) Azt hiszem, vmi ilyesmi lehet az online közösség legfõbb jellemzõje...
OFF
Milyen közösség?
ON

Off
Tomonor: félre ne érts, messzemenõen tisztellek azért, amit itt összehoztál. Részedrõl ez az oldal, ha jól sejtem, nem csak a játékról, inkább a közösségrõl szól, ami szerencsésen összejött és mûködik. Az, hogy csak ritkán szólok hozzá, nem jelenti, hogy nem olvasok és nem vagyok jelen, ha nem is az elejétõl, de mióta kint a játék. Amit írtam, és sajna most is csak megerõsíteni tudok, a fejlécen nincs kint, hogy tilos, csak hogy törlitek. Nem, nem a warezolás mellett akartam, akarok szólni. Ha tilos a fórumon, ám legyen, de akkor ha erre, mint szabályra hívatkozol, érdemes lenne kiírni...
On
Ne viccelj, X3R-ben sem volt egy bonyolult feladat, pláne anno a jó öreg X-BTF-ben, ahol fele ennyi hajó osztály volt 😄 Megfelelõ masina, megfelelõ fegyverzet és megfelelõ ellenfél választása csupán. Pl. X3R-ben a legjobb M3-as a Xenon LX volt, vele meg egy rakás Hammerhead rakétával jó pár Xenon M2-est eltettem láb alól.

nehéz az élet? xD

5000 forint? pff

De nem érted. Nem azért jár tiltás mert lewarezolja, felõlem csinálja, de itt ne mondja el másoknak hogy hogyan crackelte ki, az tilos. És innentõl flame lezárva, minden kötekedõ hsz-t törlök. Akik meg csak úgy idetévedtek flamelni, azoknak meg gratt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem azért nem kéne kitiltani az embereket, mert nincs pénzük egy X ezer Ftos játékra és lewarezolja...sokan vannak így, többen mint gondolnád.
Micsoda hülyeség, M3 kilõni egy M2-t !
Na ha ez így van akkor maradok a X3R-nál !

Én csak próbálom betartatni a szabályokat, és világosan ki van írva, meg van tiltva a warez. Sajna azért akadtam ki, mert nem ez az elsõ eset. Viszont komolyan, szerinted ha az van kiírva hogy TILOS A WAREZ azt hogy kell érteni? Úgy hogy nyugodtan warezolok tovább, max törölve lesz a hsz? Nem, nekem elég szólni egy modnak a büntetés kiszabásáért.

OK, ahogy gondolod, bár szerintem ez a mondatod meg a kötekedõ hozzászólások számát szaporítja. Nem baj, tedd, tiéd eme királyság, vagy mi a szösz😊
Tudod, legalábis szerintem, van különbség a vélemény és a személyeskedés között. A korábbi hsz-emben nem volt semmi személyes, a Te reakciód viszont sajnos az. Ez nem rólam tükröz vmit.
Szerintem meg gondolkodnod kéne mielõtt írsz valamit

Hali, nem akarom szítani a tüzet, de az nem olvasni tudás kérdése, hogy a warezolás tilos-e a topikban, hiszen direktben ez nincsen leírva... Igaz, fent van, hogy törölve lesz, de ez magában éppen hogy nem tiltó, inkább jóváhagyó: Írj nyugodtan, majd töröljük idõvel...
én is úgy pont voltam (vagyok) vele, ennek ellenére a warez a topikban tilos, ha nem tudtok olvasni akkor válaljátok érte a következményeket.

Most mi abban a probléma, hogy valaki warezol egy játékot és kérdezz egy sz*ros crack miatt, ha akarsz válaszolsz rá, ha nem akkor csak annyit írj, hogy "Google oszt csá"?Amugy is a legtöbb warezos arc megszokta venni a játékot tudtommal.(Legalább is én igen megszoktam venni feltéve, ha tetszik a játék 😊)

Bevallom õszintén elöszõr is letöltöttem a játékot tesztelgetés kép oszt eléggé megtetszett utána gondoltam beugrok a boltba, hogy megvásároljam és egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. 😊

Sikerült tegnap frankón lebetegednem, de legalább végre jutott idõm majdnem 4 hónapnyi szünet után egy kicsit X3TC-zni, frissítettem is 2.1-re és belekezdtem az új Aldrin plotba, mit mondjak nagyon tetszik. Sokkal jobban bejön, mint az alap Terran plot, eddig nem tûnik hosszúnak, már az összes új Terran szektorban jártam, épp ott tartok, amikor a rég elveszett Julian Brennant és Baal Gi-t kell Aldrin 2-be hazakísérni, nem tudom mennyi van még hátra. Nézegettem, hogy mit nyúltak bele a hajókba, egyik nagy kedvencemhez, a Skirnirhez jócskán hozzányúltak. Az elülsõ két lövegtoronyba nem lehet többet fegyvert rakni, eddig akár 8-8 MAML is belefért, brutális tûzerõt kölcsönözve a hajónak, de másik oldalról pozitív hogy végre kijavították a Ghoul rakéta sebességét, 45-rõl 450-re és a Shadow rakéták is erõsebbek lettek, két Shadow swarm most már elég egy Xenon K-ra, nagyon brutál. A második Aldrin küldiben meg kellett ütközni egy tekintélyes Xenon flottával, kb 10 K és 7-8 J valamint egy tucat P volt az ellenfél + aprólék, egyedül a Skirnirrel kipucoltam a capshipeket úgy hogy a lõtávolságukba sem kerültem (Shadow rakéta rulzzz), persze a Terranok is jó kis flottát vetettek be, sokkal komolyabb erõkkel vesznek részt a csatákban, mint a korábbi Terran plotban, ez nagyon tetszik. A Treasure Hunt bevezetõ üzijét is megkaptam már (Yakik által elrabolt Argon Colossus), de majd csak az Aldrin plot után foglalkozom vele :-)

Ha valakit mégegyszer warezolni látok, akkor modit hívok.

A flak típusú fegyvereknél a legegyszerûbben úgy lehet az említett bug-ot kikerülni, hogy amíg csatázol (pontosabban a hajód lövéseket ad le) nem mentesz vagy a mentés idejére a fegyverzetet lekapcsolod.
Nekem csak így sikerült a bug-ot kikerülni megkímélve magamat a ki-be töltögetéstõl.
Amióta ezt betartom nincs ezzel gondom.

Kérdés Spazz-nak!
Hogy lehet M3-al Kha'ak destroyert kilõni?
(leszámítva a hammerheadek tucatjaival való megsorozást sûrû imádkozással tûzdelve)
Pláne úgy, hogy a Kha'ak M2 köztudottan nem egy magányos állatfaj...