X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ohh ja lehet xenonnal vagy Kha'ak al lenni
hali még lenne kérdésem. Ha a kalózok meg a Yaki-k nagyon utálnek azt nem lehet valahogy kijavítani hogy ujra tudjak tõlük vásárolni??
ok köszi szerintem sz...kodok egy kicsit még azé nagyon kiváncsi vagyok rá.
mano1b
köszi megvan ki probálom

A PPC egyáltalán nem durvább fegyver az IBL-nél, bármelyik M7-essel le lehet szedni egy Khaak M2-est, csak a Terran és ATF masinákkal baromi szenvedõs, mert nagyon közel kell menni a kicsi MAML hatótáv miatt, de meg lehet csinálni. Aegir-el is többször szedtem már le. A legkönnyebb amúgy a Skirnirrel. Kb. 6 rakéta az egész mûvelet és több 10 km-rõl kivitelezhetõ :-DDD A Skirnir a legjobb capship gyilkoló alkalmatosság a játékban, de igazából bármi ellen jó.

Én az 1.4 óta tolom a játékot kissebb megszakításokkal, most 2.1-el, ás nálam az argonok Cluster Flak Array-e totál használhatatlan. Viszont a sima teladi-split flak iszonyatosan osztja a vadászokat, és az emberi flak is jól mûködik.

Nekem 2.1ben is van olyan hogy a terran flak semmit nem talál el akár 10 percig, ami kicsi, ilyenkor ki kapcsolok minden fegyvert, és megint be néha megjavul néha tovább hülyül.

Azt már nem is említem, hogy M3-sal is le lehet lõni egy Kha'ak destroyert... 😊
2.0 elõtt, volt olyan, hogy a Flak, és a Beam fegyverek nem mûködtek rendesen, az istennek
se találtak el semmit, ilyenkor mindíg újra kellett indítanom a játékot. 2.0-után ez a bug
többet nem jött elõ, a Phased array meg valahogy pontosabb lett.
Igen, a módszer körülményes, de használható, és jó hogy M7-el is van esélye az embernek M2
ellen is.(Kivéve a Treshert, mert az alapból kikészíti õket a PPC-nal)
Jujj, 15 percet még komolyabb csatával se nagyon tököltem, nem hogy egyetlen M2-essel. :-) 2.0 mit változtatott a fegyveren? Jó lenne már újra ráérni játszani, azóta is az 1.3 van fent :-(

A Panther két oldalsó tornya szinte teljesen hátra fordul. Felrakod valamelyik oldalra, meglövöd
a destroyert, utánad indul. Eltávolodsz tõle 6 Km-re. Rá-állsz a sebességére, kicsit elhúzódsz
jobbra v. balra, (attól függ melyik oldalra raktad a fegyvert), attack my target parancs, a hülye
meg csak jön utánad, de nem ér el. Kb. 15-perc alatt leviszi a pajzsot 5-6 %-ra, azután már
szembefordulhatsz vele, és össztûz. Nem hiszem hogy ez egy gyakorlott X3-nak nagy nehézsé-
get jelentene. Amikor megtaláltam a fegyvert, mindíg ezt használtam, míg csak M7-em volt.
8-10 M2-est is lelõttem vele így. Csak egy a hátránya, hogy unalmas kivárni még lelövi a pajzsot, de addig lehet molyolni a menübe.
Nekem vadászok ellen is egészen jól mûködött a 2.0-után.
A Destroyert csak azzal lõtted, semmi mással? Elég hihetetlenül hangzik, ha így van. Bár nem tudom, lehet gyenge a pajzs generátora, eddig mindig nagy pukkantóval mentem ellenük, nem vártam meg míg visszatöltikézik a pajzsukat. De ha sokat kell várni akkor sztem a Gamma Kyonnal elõbb leszedi a Phantert, annak csak 4 GJ pajzsa van, míg a K D-nek 10. Phased Array Laser Cannon-al a legnagyobb áldozatom egy PX volt, hát nem volt egy gyors menet az sem, IBL-el két lövés egy olyan.

A Phased array laser cannon-ból a Final fury egyik elsö feladatánál lehet találni 2db-ot a
Kha'ak 841-ben, de nem mindíg, eddig háromszor kezdtem új játékot, ebbõl kétszer ott volt,
egyszer meg nem. Nem tudom mi alapján dönti el, szerintem kedve szerint...
Viszont szerintem nem rossz fegyver. Pantherre felszerelve kilõttem vele kha'ak Destroyert is.
Csak türelem kérdése...
Ne bánjad, az ég világon nem jók semmire. Nagy a hatótávjuk, de gyenge a tûzerejük. Vadászokkal könnyû kimanõverezni, de egy komolyabb M6-ost amit hatékonyan eltalál, azt szinte örökkévalóságig lõnek.

Ez is tök szemétség. Beleteszik a kézikönyvbe azt a sok nyálcsorgató fegyvert, aztán se hírük- se hamvuk. Gondoltam valami plot után csak kapok párat, de nem.

Khaak szektorban én sem találtam egy darabot sem, az unfocused jumpdrive-al elérhetõ random szektorokban találtam asszem négyet, de nem egyszerre.

Ez a fegyver nem elérhetõ a játékban, több másikhoz hasonlóan. Egyesek a khaak szektorokban állítólag találnak ilyen fegyverket, mások nem. Én keresztül kasul bejártam az összes khaak szektort, és nyomukat se találtam.

Ezt nem értem megvan a Scorp,s map beírom hogy Phased array laser canon és nem találja sõt nincs az adatbázisába.
Ugye nem kell ettõl a map modtol ujra kezdenem az egyészjátékot??
Nem tudtok mondani valami modot vagy scriptet ami megoldjka ezeket a ritka dolog problémákat??
köszi a segítséget akkor valahonnan vadázok egy párat
ja amíg amaro segített. Ennek ellenére ha õ nem lenne akkor már rég az eredetivel játszanál.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Megakadályozta, kábé egy teljes napig. <#hehe>

Scorp's Map megmondja, hogy hol vannak a dolgok az univerzumba, én megnem mondom hogy mûködik mert még soha nem használtam, de ha visszatekersz pár tíz oldalt, ha jól emlékszem le van írva.

Nem lehet venni, maximum találni, vagy ha esik egy szétlõtt hajóból.
Ja leesett nem nem irja le holl lehet venni vagy találni.
Micsoda ezt nem értem vagy nem nekem szol a kérdésed Tomonor??
Az sem baj ha mondanátok valami modot ezekre a ritkán található dolgokra.
Database-ben nincs benne?

Hello profik segítséget kérnék megint, nem találok egy bizonyos fegyvert az X3 TC-ban. HOL LEHET VENNI Phased Array Laser Cannon-t egy hete repkedek fel-alá mint légy a sz..on, segítség nagyon kellene az M7 Tiger-emre.
<#help>
a v2.1-ben lock van, ami megakadályozza a warez verzióval hogy játszál.

Pont egy hete is kérdezted, akkor is irtam hogy megy W7 alatt.
Gallardo: simán megy a 2.1 is, nekem semmi gondom vele.
gallardo
igen😄 innen tudod letölteni: http://www.tagesprotection.com/

*tages

gallardo
Igen. Nekem megy csak telepíteni kell a teges drivert. viszont csak a 2.0 indul el a 2.1 nem.

mano1b
próbálta valaki megy e win7 allat.

mint minden X-ben: a sztori elgondolása jó, a megvalósítás ratyi.

Na kész a Terran plot, kicsit csalódás volt, olyan mintha az lenne a tutorial. Na mindegy letudtam.
jah, hát szorgoskodtam egy picit <#hehe>

Amaro
Eszelõs reszelõs o.o
Van ott néhány nekem is új klip 😄

Amaro
Te pedig ezt próbáld ki: Alexei Zakharov

Jó igyekszem kitalálni.
Majd agyalok rajta, addig csinálok mást, hátha eszembe jut majd valami.
azért treasure hunt, mert gondolkodni kell.

Hát argonopedia-n nincs semmi a treasure hunt-hoz (legalábbis én nem találok).
De Hint 2-nél leakadok (ha jól számolom ki az x, y -t ami X=The Hole -tól a Queen's Space -ig ugrások száma Y=x-1) akkor ez alapján az Ore Belt-tõl számolva az összes lehetséges szektort megnéztem és nem volt semmi a megadott 25-1-50-es koordinátákon.

Nem tom hogy a viharba tovább.
Please HELP!!
Azért mert ez az oldal a régi X-eken alapul, ám a háttértörténetek itt vannak leírva.

ez nem videó hanem benchmark, ott van a bannerban a letöltése.

Le a kalappal szép videó..fõleg a vége

http://www.youtube.com/watch?v=IuNGioy-gEo&fmt=22
Nekem megy Win7 alatt simán.
Egyszerüen a TAGES oldalról le kell szednia 64 bites drivert, semmi extra.
http://www.tagesprotection.com/main.htm