12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Gunslinger
    Köszönöm, én is mindenkinek BÚÉK. Majd jelezd, ha sikerült a marine átrakás, kíváncsi vagyok, hogy mi volt a gikszer. Amúgy megnéztem tegnap, elég csak M méretű raktér nekik, de a 8 férőhelyre jól emlékeztem :-)
  • Gunslinger
    Hehe, jó szöveg, nyugodtan valld be, ha neked kell ;-) Nem szégyen az, mindenkinek joga van elrontani a saját játékát :-)
  • kisviku
    Köszönöm.Valószínűleg ez lehet a gond.

Ezúton kívánok mindegyikőtöknek Boldog Újévet, kívánok sikert és gazdagságot vagy Teladi-s mondásként, Jó profitot!

Sok Spacefuel-t igyatok és Meatsteak Cahoona-t egyetek, és ínyencek szívjanak Space Weed-et!
  • gallardo
    Bocsánat, elitet olvastam
  • SaGa
    Két féle ilyen küldetés van.
    Az egyikben igen, kell szerezned egy olyan típusú hajót és leszállítani neki. Ha nem vetted, hanem lőtted, az se baj.
    A másik, amikor egy konkrét hajót kell leszállítani, mert ellopták, elhagyták, stb. Ez utóbbi feladattal annyi a gond, ha nem adod le a hajót időben, úgy veszik, hogy elloptad és levadásznak a helyi rendőrök...
  • Ati810
    Kösz mindkettőtöknek :D

Az mért van hogy a Plugin Manager-Installer-ben mikor ki kell választani az X3.exe-t akkor nem mutatja de pl Total Commander-ben ott az exe.
    Vagy valaki elmagyarázná hogy használjam mert 4 dolgot tett fel (P.M.-Installer, P.M.-Packager, P.M.-Ship Creator és SPK Explorer).

• tomonor
    az eclipse neked mióta M4-es? :D
  • Tillabilla
    Hello lenne egy kérdésem vannak olyan küldik hogy pl.deliver egy hajót valakinek az azt jelenti hogy meg kell venni azt a típusú hajót neki és el kell vinni arra az állomásra?
  • gallardo
    1, amelyik hajóban nem te ülsz annak belépsz a command console-jába -> navigation -> dock at, a te hajóddal is megcsinálhatod ezt vagy csak simán be dokkolsz vele.

2, ha mindkettővel bedokkolsz egy állomásra aztán ott megkeresed a landed ships listában és rámész hogy freight exchange vagy csak simán transporter-rel

3, hajógyárban

4, szerintem semmit, mert az csak egy m4-es, inkább szerezz magadnak egy m3-t, vagy lősz egyet a kalózoktól vagy tanulmányozd át ezt a listát.
  • tomonor
    1. Kijelölöd a hajód targetként, command console, navigation, dock at vagy follow me parancs.
    2. tehetsz, ha nincs transzporter berendezésed, akkor dokkolj egy állomásra, majd station, landed ships, kiválasztod a hajód, freight exchange. Ha van transzporter device-od, akkor ezt az űrbe is megteheted a kijelöléses módszerrel.
    3. bedokkoltatod a hajót a shipyardba, és ott ki fogja írni mennyit ér. Ha jobbra húzod a csúszkát, akkor javítani fogja, ha balra akkor eladja. Azt a hajót amibe ülsz nem lehet eladni, csak ha kiszálsz előbb belőle.
    4. Fegyverből High Enery Plasma Throwert, pajzsból a maximális megengedettet, többi felszerelésből meg mindent, amit találsz, kivéve a trading software mk3-at. Ilyen egyszerű.
  • Ati810
    Lenne 4 kérdésem.
    1. Hogyan lehet egyszerre 2 hajómmal dokkolni ?
    2. Hogyan tehetek át valamit egyik hajóból a másikba ?
    3. Hogyan adhatok el egy hajót ?
    4. Milyen felszerelést vegyek majd az Argon Eclipse-re (ha lehet fegyvereket is mondjon valaki mert ahoz nem nagyon értek :D)
  • Ati810
    Már megvan (ezt a 2 hozzászólást lehet törölni 7607-7608)
  • Ati810
    Az a cheats 1.4 fájl az benne van a cheat pack-ban vagy valahol máshol van ?
  • Ati810
    Kösz megmondom neki :D
  • Tillabilla
    köszi az infót kipróbálom
  • tomonor
    szüksége lesz a szintén fent található plugin managerre, és a cheats 1.4 fájlra. Meg kell nyitni a plugin managert, és belehúzni a cheats ikonját a programba.

Aztán el kell indítani a játékot, átnevezni a pilótát "Thereshallbewings"-re (figyelj oda a helyes írásra, nagy T-re), és a cheats menü a command console - General menüpont alatt lesz elérhető.

Amúgy köszi. :P
  • Boron Power
    Megnéztem nálam mi van berakva, úgy néz ki a special command software is. Az teszi be a menübe a collect rocks parancsot.
  • Tillabilla
    Aha próbáltam egy demeter minerral is használtam a mibile drilling et is de úgy sem sikerült köszi szépen
  • Ati810
    Hello.
    Az egyik haverom szeretné telepíteni a fent látható "Csalások" menüpontban található cheat pack-ot vagy mit de nem tudja hogy rakja fel és hogyan hívja elő a játékban.
    Ha valaki segítene azt megköszönné (rajtam keresztül :D).

Egyébként tomonor jó lett a videó :D
  • Tillabilla
    Köszi szépen az infót sikerült
  • Gunslinger
    Hmm, érdekes, ilyet még nem láttam, pedig 2 Tyrt is foglaltam már. Az Ion Disruptornak van egy speckó tulajdonsága amellett, hogy a hullt nem sérti csak a pajzsot rombolja, hogy bizony a fegyvereket és a telepített eszközöket is rombolja a hajón, ha a pajzs teljesen lent van. A helyedben megpróbálnám, hogy egy erős pajzsú M3+-al vagy M6-ossal ügyesen manőverezve 8 ID-vel addig "sütni", amíg kiég a hull polarising device. Nem biztos, hogy sikerül, de egy próbát megér.
  • tomonor
    1. fraps
    2. buster, overtune 1x, god mode, collisions off
    3. zoom 1x vagy 2x, oldalazó mozgások és egér.

Ennyi az egész. Ja, és a szerkesztéshez Sony Vegas 8-at használok.
  • mindero
    Hát sajnálom. Pedig jó ötletnek tűnt (mondjuk ha nem lehet a rakétát irányítani akkor mindegy).

A jó lett a videó is.
    Fraps-ot használsz? Milyen hajóba veszed föl a jeleneteket? Hogy csinálod a kameramozgásokat?
    Elárulsz pár kulisszatitkot?
  • Boron Power
    Van már több Akuma, egy Tyr, Osaka M2-esből. Az Osaka van fullra felszerelve, az jön, ha már a springblossom kevés(igazából csak M1, M2-esek ellen). Akumákból csinálok pénzt a hülye microchipes küldetéshez, már 25 chip plant melózik.

Ma bakker gondoltam nekiállok foglalok egy Tyr-t. Csak mindenben fullos(fightingban is) 100 pontos marinom van 20 db.

Kb. 15-ször töltöttem már vissza, de még a hullon sem mennek át.

Leszkenneltem a hajót, erre mindhárom cucc rajta van, ami a boardingot akadályozza: Hull Polarising Device, Internal Sentry Lasers,Advanced Firewall Software.

Megróbáltam direkt rongálni a hullt, hogy hátha eldobja őket a hajó, de ezeket véletlenül se. Lehet kilövöm, hátha egy gyengébb respawnol helyette.
  • Gunslinger
    Jaja, mindenképpen tartsd meg őket, én is mindig minden "heavy weapon" zsákmányt megtartok, van már sok tucat felesleges PSP-m, IBL-em, PPC-m, később még jól jöhet, ki tudja. PSG is nagy kincs lehet, kevés helyen gyártják, csak a tipikus ellenségek (Pirate, Xenon Kha'ak) nem dobálnak belőle sosem. Ha még nincs M2-esed, akkor az Akumát is megtarthatod addig, míg lesz egy jobb fajtád.
  • tomonor
    nah végre felengedte tölteni rendesen youtube az új vidimet

Ez egy HD-720 teszt videó az új monitorommal (amely amúgy HD 1080-as xD) szal lesz még egy ilyesmi nagyobb felbontásban. Addig is, enjoy :D
  • Boron Power
    Ja tényleg a PSG az, kösz. Akkor megtartom ezeket :)
  • Gunslinger
    Amúgy van néhány rendszer, ahol kifogyhatatlan mennyiségű szabadon lebegő nividium mezők vannak begyűjthető állapotban, pl. Ore Beltben vagy Kingdom Endben. Eléggé cheat szerűen meg lehet belőle gazdagodni, csak türelem kell hozzá :-)
  • Gunslinger
    A PSG lesz az, amire gondolsz. Főleg a Paranidok használják.
  • tomonor
    hát ha túltöltöd, akkor nincs ami megállítsa
  • Boron Power
    Fogtam egy Akuma-t 9 PPC-vel. Jól emlékszem, hogy ez az a fegyver, amit baráti szektorban nem érdemes alkalmazni, mert átugrik minden közeli hajóra? Vagy az más volt?
  • Boron Power
    Szétlövöd mobile drilling systemmel, aztán kell egy megfelelő hajó, aminek a raktere elég az érchez(nividium nem tudom XL-es -e vagy kisebb), és kell Ore Collector is, hogy össze tudja szedni.
  • tomonor
    nem lehet sajna 3 okból se:
    -a boarding pod egy speciális script kódot tartalmaz (hozzácsatolja a marine-okat)
    -a remote guided warhead is egy speciális kódot tartalmaz (tulajdonképpen tship entrynek kéne lennie egy rakétának, hogy azt meg tudjam oldani)
    -nem vagyok jó scripter. Csak nagyon alap dolgokat tudok még, szal... xD
  • Ati810
    Thx. :D
  • Gunslinger
    Űrállomásra bedokkolva is át lehet őket rakni és transporter device-al is megy gond nélkül. Szerintem ott lehet a hiba nálad, hogy a másik hajódon nincs cargo life support system, mert az kell nekik, vagy tele van a raktere, ugyanis a marine-ok helyet igényelnek a raktérből, ha jól emlékszem 8 egység/fő és talán L méretű raktér kell nekik minimum.
  • Gunslinger
    Nem tévedsz, jól mondod :-) 20 EC/szektor kell az M1/M2/M7/TL osztályú hajóknak az ugráshoz.
  • kisviku
    Jó reggelt...így 11 óra tájékán :)
    Egy egyszerű kérdésem lenne.
    Sikerült már valakinek Marine-okat egyik hajóból egy másikba átrakni?
    Vagy az egyetlen megoldás, hogy kilövöm őket és egy másikkal felszedem?Még úgysem jött össze, hogy kirakom őket továbbképzési mítingre, majd egy másik hajóval felszedem, ha kész vannak.
  • SaGa
    Nagyon egyszerű. Azt a Pirate Raidert követned kell. Ne menj hozzá túl közel, mert észrevesz, de ne is maradj le nagyon, mert jön az üzenet, hogy elvesztetted a célt és a küldetést. Valahol 12-14 km között kell a távot tartani. Aztán ha megvan, hogy hova megy (egy kalóz bázis), akkor ahhoz közelebb kell menned, mint 500 m és megvárni, míg az automatikusan beinduló scanner befejezi a melót és mehetsz lejelenteni, hogy kész vagy.
  • Tillabilla
    Én eljutottom a játékban olyan szintre hogy a Terranoknak segíteni kell és xenon inváziókat kell figyelni ezt három szektorban kell figyelni a Nyanas Higoutban,A Scale plate greenben és a PTNI Headquartersban de már sokszor vizsgáltam mindíg egy pirate nova raidert kell és utánna mindíg ebbe a 3 szektorba kell ugrálni de csak az idömet fecsérlem vele nem tudjátok véletlenül hogy kell ezen átmenni?Köszi
  • SaGa
    Energiacella. Kis hajókra átugrandó szektoronként 5, nagyobb hajókra 10, egész nagyokra talán 20, de ez utóbbi lehet, hogy téves.