X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vitez77
Ne kelts negatív reklámot (hacsak másvalaki nem írt ilyet akkor ez a TC véleményem legvégébõl való - mentségemre legyen, hogy gyakran használtam a "lehet" szót).
Egy X-online-nak nem feltétlen kell X3 Reality Engine, bár kétségtelen, hgy közelítünk ahhoz a szinthez; lásd az általad bemutatott Black Prophecy-t, vagy az EVE-online Trinity-vel bemutatott új képi világát:

de a Jumpgate Evolution-nak sem kell majd szégyenkeznie.
Amúgyis, a legtöbb adatot az X-ben maga a mesterséges univerzum jelenti, amit a gép kreál; ha a játékosok csinálják a gazdaságot meg mindent, akkor a gépnek csak egy kis hátteret kell ehhez adnia no meg a grafikát. SaGa kimondta a varázsmondatot, az X sokkal több mindent menedzsel, de ez azért van, mert élõ világot kell teremtenie élettelen adathalmazokból; ha egy MMO-ban kilépsz egy rendszerbõl, attól még nem tûnnek el a játékosok, ugyanúgy tevékenykednek, ellenben a legtöbb singleplayer játékban megszûnik minden, amint elhagyod a régiót. Az X azonban tovább kalkulál, nem áll meg az élet, s ez okozza a nagy gépigény javarészét.

327528 regisztrált taggal szerintem nincs mit szégyelni, ennél még az EVE-nek is kevesebbje van (a hõn emlegetett 500.000 játékosnak csak a fele valódi, a többi inaktív vagy dupla accountot használ).

Minden megvan benne ami egy MMO-hoz kell, a helyigényt könnyen ki lehetne elégíteni minden drasztikus változás nélkül.

Amíg Berndt ki nem áll a Reichtag elé és nem jelenti ki hogy "Mein volk: nicht X-Online!" addig én bízok benne.

Ja, és az általam oly gyakran emlegetett videót is megtaláltam 😄
http://x3tc.blogspot.com/2008/10/bernd-some-reviews-and-video.html
az elsõ az, az X-Online-ról 4:30-tól van szó.

天使たちは私を見守る

Nah, faszán elszúrtam a dõlt betûzést a végére... :-(

Mellesleg az oldalsó tornyairól annyit hogy a bal, jobb és fölsõ torony tûzzónûja teljesen lefedi a thresher fölötti és elõtti területet
Akkor itt valamit változtattak, mert az 1.2-es patch idején volt a nagy fregatt tesztelõ idõszakom és határozottan emlékszem, hogy az általad említett zónákban jelentõs vakfoltja volt a Treshernek.

Ezáltal teljes a lefedettség, és capital shipet, vadászrajt egyaránt pillanatok alatt elintéz.Capshipet flakkal és cig-el? Csak szembõl tudsz capshiept lenyomni a Tresherrel, más oldalakról esélytelen. Harmadszorra írom. A Tresher elülsõ tûzereje a kategóriájában páratlan, a legerõsebb, de minden máshol gyengébb az összes többi M7-eshez mérten. A Panthernél 4 Flakot is rakhatok hátulra. Az oldalsó és elülsõ ágyúi tudnak föl, le, elõre és hátra is lõni. Abszolút 360 fokos a tûzlefedettség, az Agamemnonnál detto. Pantherrel épp hogy picit kell oldalazni és 12 ágyúból tudok lõni! 6 elülsõ, 2 oldalsó és 4 fölsõ vagy alsó az irányvektor függvényében!

[i]Igen, kiugrok a szektorból jumpdriveal, ha nincs másik ismert kapu a szektorban. Ha van, akkor a szektor megfelelõ kapuján ugrok be(vagy arra ugrok át egybõl a jumpdiveal, anélkül hogy elhagynám a rendszert), és így a megfelelõ irányból kapom el õket. Igen, Tresherrel ezt kell tenni, mert a 3 GJ két Q lõtávján belül csoda ha kibírja azt az idõt amíg kiválasztod az ugrási célt és beindul a jumpdrive, ez minimum olyan 12-13 másodperc. Egy Pantherrel lazán lenyomom a két Q-t, mert sokkal keskenyebb hajó, sokkal nehezebb eltalálni, mint a Treshert és jobban is manõverezik és egyidejûleg lõhetem mindkét hajót is IBL-el.

Mellesleg az IBL egy kalóz fegyver, csupán három darab gyárban kapható, azokból is egy pirate, kettõ Yaki szektorban van. Õk nemigazán szoktak eladni belõle a playernek, lévén hogy a legtöbb playernek elég rossz a viszonya velük. Tehát logisztikai rémálom az IBL beszerzése.
Ez bizony így van, én is csak a LooManckStrat's Legacy-ban lévõ gyárból tudok vásárolni, a Yakik nem engedik. Elõbbi miatt amúgy már volt hogy keményen összebalhéztam az Argonokkal, idõnként ki szokták lõni az IBL gyárat és tök soká építi vissza az AI. Egyszer ledurrantottam miatta egy Cerberust és kíséretét mert éppen elkezdték lõni az állomást...nem hagytam.

[i]A deimosra pedig az IBL csak a tornyokra megy fel, a main slotokra nem, ami édeskevés. Bárki ellenõrizheti a fenti databaseben. Elöl ISR/CIG/PSG a max, és ez roppant kevés a thresherhez képest. Ez így van, bár attól függ mi ellen mész. A PSG legjobb vadászok ellen, de a Deimos capship elleni tûzereje nem vetekedhet a Tresherével természetesen, én csupán a multifunkciós mivoltja mellett emeltem hangot. Mindazonáltal Deimossal is szedtem már le Xenon K-t kényszerbõl, tény, hogy nem ezzel szoktam ellenük menni, de az oldalsó IBL is elég, mert a 6 GJ-al bizony kétszer annyi ideig kitart, mint a Tresher.

az MMO-kat DIREKT úgy készítik fel hogy még a betárcsázós netes embereknek se legyen laggos a játékmenet. Grafikáról nem is beszélve. Szerinted ha kiadnának egy X online-t akkor az olyan jól nézne ki mint az X3? Nem, valójában, kb úgy nézne ki mint a Taikodom

...viszont vannak kivételek, mint a most készülõ Black Prophecy:

(trailer)-Ezért a játékért ha havidíjat kellesz fizetni... Fogom! Túl epikusan néz ki ahhoz hogy ne próbáljam ki...

Amint látjátok bármi megeshet, de a legfõbb ok amiért eddig nem volt X online az a pénz. Az egosoftnak ugyanis nincsen online játékokban tapasztalata, és félnek hogy az egész kudarc lesz. Noha azt kötve hiszem, ugyanis az X-nek kb akkor rajongó tábora van mint az Eve online-nak.

Mégvalami: X3 Online nem lehetséges. Ezt már próbálták megvalósítani a modderek és a Devek is. Egyszerûen az X3 Reallity Engine túl sok adathalmazt készít, amelyet nem bírna:
a, szerver processzora feldolgozni
b, szerver feltöltése
c, játékos letöltése és átdolgozása

Rengeteg féle módon próbálták meg, de még a multi is nagyon valószínûtlen volt, így hagyták a fenébe.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nem éppen. 7 km-rõl azért kezdek el lõni, mert 6 km tõl sebez a PPC és az IC, így ha közeledik egymáshoz a két hajó, pont becsapódnak a lövedékek 6 km-nél. És de, egészen pontosan hét darab Xenon K-t(M2) szedtem le ezzel a módszerrel úgy, hogy még tüzetnyitni se tudtak rám, mert a lövedékek elintézték õt mire a lõtávolságába értem volna. Ezt egyetlen M7 se tudja a Thresher után csinálni, ezért a legjobb a thresher. Mellesleg az oldalsó tornyairól annyit hogy a bal, jobb és fölsõ torony tûzzónûja teljesen lefedi a thresher fölötti és elõtti területet, ez az a kill zone ahová az ellenséges vadászokat kell kényszeríteni a manõverezéssel, így a bal, jobb és felsõ tornyokba tett flakok pillanatok alatt kivégzik õket. Alul/hátul is van egy négy slotos torony, négy HEPTel vagy CIG-el az is leoszt bárkit. Plusz a hátsó toronyba is fér egy Flak AA. Ezáltal teljes a lefedettség, és capital shipet, vadászrajt egyaránt pillanatok alatt elintéz.

"A két Xenon Q közrefogása szitu meg sokszor elõfordult már nálam mikor átmentem egy kapun egy Xenon rendszerbe, amint átértem gyakran elõfordult, hogy szép kis fogadóbizottság várt a túloldalon, közvetlenül ugrás után, volt hogy jóval nagyobb flotta, mint két Q és természetesen egybõl lõtávolságon belül! Simán túl lehet élni, nem azt mondom, de a Tresher olyan nagy dög, hogy sokkal könnyebb eltalálni mert több idõ kimozogni a tûz alól. De te biztos akkora spíler vagy hogy ezt is kikerülöd, hiperûrsebességre gyorsítasz és elmész köztük, mi? "

Igen, kiugrok a szektorból jumpdriveal, ha nincs másik ismert kapu a szektorban. Ha van, akkor a szektor megfelelõ kapuján ugrok be(vagy arra ugrok át egybõl a jumpdiveal, anélkül hogy elhagynám a rendszert), és így a megfelelõ irányból kapom el õket.

A deimosra pedig az IBL csak a tornyokra megy fel, a main slotokra nem, ami édeskevés. Bárki ellenõrizheti a fenti databaseben. Elöl ISR/CIG/PSG a max, és ez roppant kevés a thresherhez képest.
Mellesleg az IBL egy kalóz fegyver, csupán három darab gyárban kapható, azokból is egy pirate, kettõ Yaki szektorban van. Õk nemigazán szoktak eladni belõle a playernek, lévén hogy a legtöbb playernek elég rossz a viszonya velük. Tehát logisztikai rémálom az IBL beszerzése. Ezzel szemben PPCt bárhol kapsz, és az ICt is árulják a fõbb boron szektorkban.

Ehez nem kell gyors internet. Sõt ma már szerintem nincs is olyan játék ami ebbe beleütközik.

Én nem egy gyárat meg ellátóhajókat, hanem egy egész komplexet áldoztam a rakéták gyártására :-) Egyébként tényleg érdekes, lehet hogy bug és ettõl cheat jellege van, de ha 20km-rõl közelebbrõl lõsz akkor már a rakéták felét simán lelövik, ha távolabbról indítod õket, akkor max a harmadát. Az M7M capship elleni rakétái meg jó gyorsak viszont, ettõl egyedi kategória. Gyorsak, erõsek (Firestorm torpedo kategória a Hammer is) bár lassan manõvereznek, M6-tól fölfele jók, kisebb célpontot már nem igazán találnak el, erre van a Ghoul és a Flail Barrage rakéta. Ezek is mind heat seeking swarmok, aktív önirányításúak saját célpont választással, nem repülnek el a semmibe, tök jól radírozzák a gonoszokat.
Egyébként valahol érthetõ a dolog. Ha az ember rááldoz több 100 milliót a cuccra akkor kapjon használhatót is cserébe. A gyártás így is sajnos nagyon lassan megy, egy gyár egyszerre 10 Hammert és 16 Flailt gyárt egyszerre, tehát sok kell belõlük. Viszont irtó jó, hogy Shadow rakétát gyártó missle fabet lehet venni az Aldrin plot után, illetve már közben a végefelé. Terran gyárakból több hét alatt csak 57-et sikerült összeharácsolnom nem kis lóvéért és nagy része elment az Aldrin plot alatt az embertelen mennyiségû J-re és K-ra, amit az Unkown Terran Sector 1 elfoglalásakor pakolt be a gép. Oda tuti valami bazi nagy csatát terveztek, hiszen hatalmas Terran flotta gyûlt össze, ha jól emlékszem akkor egy Osaka, egy Tyr, egy Tokyo, 3-4 Aegir és ugyanennyi Yokohama + kíséretnek vagy 50 vadász és egy tucat M6-os Vali. Én is benyomtam egy Tyrt, egy Boreast meg vadász eltakarítónak az egyik Agamemnont csak PSG-vel telerakva, de olyan lassan ment a pucolás a hatalmas terület miatt (vagy 80km-en szóródtak szét a Xenonok), hogy inkább egyszem M7M-be ülve takarítottam el a szektor 90%-át biztos távolságból :-) Mire a Terranok a szektor közepére értek már csak a maradék vadászokkal kellett szórakozni és az idõnként egyenként beugráló Q-kkal a küldetés végéig.

ilyenekre ne alapozz, az X-online-nak múltja van de fail, az egosoft most nem tervez elõre X játékot, ám kijelentette hogy végsõ célja akkor is az X online elkészítése lesz. Ez lehet akár 6 év múlva is. Ha olyasmi online játékot szeretnél mint az X, akkor Taikodom.

Bocs, ha arrogánsnak tûntem, nem volt szándékomban, max annyira vagyok az, mint te ;-) A Titant meg sem válaszoltad...
Mint írtam korábban is a Tresher elülsõ tûzereje páratlan a sima M7-esek között, de minden máshol gyenge, ha tûzerõrõl beszélünk én a hajó teljes tûzerejét, összes tornyát nézem. A Deimosra ugyanúgy felmegy az IBL, nem tudom te milyen játékkal játszol vagy hogy figyelsz. Kritizálod a többi hajót aztán ki sem próbáltad õket. A Deimost meg csak multifunkciós szemszögbõl emeltem a Tresher fölé, hogy több mindenre jó. Nekem egy van belõle és csak a boardingolásnál használom, pont azért mert nagyon sok mindenre jó. A PSG-kkel remek vadász eltakarító (ennél nincs jobb, ez tény), az IBL-el és ISR-el M6-M7 kategória közül bárkit egybõl leradíroz és a pocijában tartok 6 Eclipse-t csak ion fegyverekkel a pajzs támadáshoz. CIG-et egyáltalán nem használok, egy-két tartalék korvettemen van belõlük néhány, túl lassú fegyverek közepes tûzerõvel, nem rossz, de az ISR-t jobban komálom.

A két Xenon Q közrefogása szitu meg sokszor elõfordult már nálam mikor átmentem egy kapun egy Xenon rendszerbe, amint átértem gyakran elõfordult, hogy szép kis fogadóbizottság várt a túloldalon, közvetlenül ugrás után, volt hogy jóval nagyobb flotta, mint két Q és természetesen egybõl lõtávolságon belül! Simán túl lehet élni, nem azt mondom, de a Tresher olyan nagy dög, hogy sokkal könnyebb eltalálni mert több idõ kimozogni a tûz alól. De te biztos akkora spíler vagy hogy ezt is kikerülöd, hiperûrsebességre gyorsítasz és elmész köztük, mi? 😄

A PPC egyáltalán nem olyan halálsugárvetõ az IBL-hez képest, mint amilyennek lefested, sztem ki sem próbáltad még az IBL-t, csak valami lista (pl. beépített enciklopédia) alapján állítod. Már írtam korábban is, max 2-3 lövésbõl kell kevesebb a PPC-bõl ugyanarra a célpontra, mint IBL-el, túltöltés esetén meg ugyanannyi. Jó lenne ha kipróbálnád a dolgokat még mielõtt leszólod õket. Az a 7 km amit írsz az is jó lesz max 6 és félnek. Mire elkezd lõni a PPC, pláne mire odaér a lövedék és netán szembõl haladtok az elsõ becsapódásokkor már csak max 5 km-re vagytok egymástól, simán visszalõnek, csak vetítés, hogy még lõtávjukon kívülrõl végzel az ellenséggel, pláne egy M2-essel, fegyverenergiád sincs annyi. Max azért nem lõnek rád, mert nem te vagy az elsõdleges célpontjuk.

azér reménykedni lehet me kiprobálnám az ako nem csak a számitógép elen lehetne jácani ami nem tud sok ujat mutatni (kevés logika elöre megadot játékmenet náluk ....)

és ha a gép nem elég akor rákötünk egy atomerömüvet azt had zúgjon
de ami tényleg gondot jelenthetne sokaknak az az h sztem ehez nem kicsi net sebeség kéne (az átlag net használóknál nem mene igazán fökép csata közben)
Én ahogy látom itt a cpu veszi el az idõ nagy részét, az ai amiatt. Nahmármot onlineban ez kuka. Meg amúgy is nem a kliensnek kéne számolna hanem a szervernek.

tom36
Nem a hajó és tárgyak nehezítik meg a dolgot, mert ez egy ilyen internetes játéknál harmadlagos dolog. Rengeteg dolgot kéne belepakolni még a játékba hogy élvezhetõ legyen.

Harmadrészt pedig a kis játékos tábor. Ott az EVE, innen elég kevés játékot tudna elhódítani szvsz, és ez a mûfaj nem annyira felkapott mint más.

Ha esetleg az online alatt sima multiplayert értesz, akkor az még elképzelhetõ, de nem tartom valószínûnek.

Nem sok esélyt látok rá, de nem lehet kizárni sem...

Az X széria single player módban is feszegeti egy bármekkora PC osztályú gép határait. Gondold végig, mekkora gép kellene ahhoz, hogy kiszolgáljon többszáz vagy többezer játékost, nyilvántartva az összes adataikat. A X3 sokkal több dolgot menedzsel, mint a szokésos on-line ûrszimek...

lenne egy oj kérdésem h ki halótt arol h elöfordulhat h lesz online változat ?
legalábist tegnap olvasgattam azt volt egy illen feltételezés mivel h megvan már a TC ben a szükséges halyó és eszköz menyiség és igy már akadája nem lenne.
Eben van v mi igazság ?
Azt hiszem kimondtad a rakétás fregattok jelmondatát: "amíg gyõzöm munícióval". Amit itt leírtál az mind stimmel, csak hát valljuk be, több az M7M osztály hátránya mind elõnye. Az említett shadow rakéta meg a többi M7M-es rakéta drága (szerintem) és alig van az állomásokon a capship ellenibõl készleten (legalább is annyi amiért már megéri egy M7M-et fenntartani), így gyártani kell, tehát kell venni egy gyárat, a gyárhoz meg kellenek ellátóhajók... Egy komplett hátország kell hozzá. Bár ezt még a játék javára lehetne írni, de jön a buktató: A hajók hagyják magukat eltalálni! Te magad írtad le, hogy "20-30km-nyirõl lõttem ki õket" és ez így is van! Ki lehet lõni õket és némelyek (kiváltképp a Xenon capship-ek) meg sem próbálnak ellene védekezni. Nem furcsa? Itt szerintem elvész a játék realitása, mert ki v. mi az a bolond aki végignézi, hogy 30km-rõl fél tucat rakétával kilövik és még meg sem próbál ellene tenni pl.: IRE-vel v. PAC-al stb. kilõni.
Ezért nem használok M7M-et (kivéve ha muszáj, mint a Yaki plotnál, és maradok a jó öreg panther-nél) pedig ez a hajóosztály hatalmas újítása (lenne) a TC-nek.
nananaanana, nyugi, nehogy összekapjatok, elég a flémbõl, má'

Nagyon nem tetszik az arrogáns stílus amiben beszélsz, de beszélhetünk így is, ha már te így akarod. Az IBL gyengébb fegyver mint a PPC, nem beszélve ha a 6 db IBLt vetjük össze a 10 PPC-vel, mert akkor megint csak erõsen a Thresher javára dõl a mérleg. Oldalazva menni a hajóval baromira nem jó taktika, capital ship összecsapásoknál a WASD-al végrehajtható oldalazással és a magasságváltoztatással lehet kikerülni az ellenséges capship lövedékeit, amit jóval nehezebbé tesz ha a hajónak egyszerre két oldalát kell az ellenség felé fordítani. Manõverezés közben pedig így könnyen kikerülhet az ellenség a két torony egyikének tüzelési szögébõl. Gyatra megoldás.

Eközben mi van a threshernél? Jön feléd az ellen, te már 7 kilóméterrõl tüzetnyitsz a 10 PPC/IC-vel, és az ellenséges hajónak jó eséllyel lent van a pajzsa mire tüzelési távolságba ér, de sokszor meg is semmisül addigra. Ha pedig lõni kezd sima oldalazással kikerülöd a lövéseit. Sokkal egyszerûbb és tisztább megoldás, és jóval hatékonyabb is, mint amit te alkalmazol.

Mellesleg roppant nagy spíler lehetsz ha hagyod magad közrefogni két Xenon Q által. A két capship elleni harcnak pont az a lényege, hogy olyan írányból közelítsd meg õket, hogy ki tudd lõni az egyiket, mire a másik lõtávolba kerül és tüzelhetne rád.

A Deimosra meg max korvett osztályó fegyverek(ISR,CIG) mennek rá, nagyon nem egy kategória a Thresherrel ami a capship kategóriás fegyvereivel már hat kilóméterrõl képes szétlõni az ellenséget.
Lehet hogy a thershernek feleakkora a pajzsa, de ez érdektelen mivel a Thresher már jóval azelõtt kilövi az ellenségeit hogy azok lõni kezdenének rá, a capship és a korvett fegyverosztályok közötti hatótávolságkülönbség miatt.

Ezt rettenetesen benézted, a Pantherre elõre felmegy az IBL és oldalra is. Én mindig oldalazva megyek nagy hajóval ütközet közben, hogy az oldalsó ágyúk is tudjanak lõni, a Treshernek ezért van elõre irányuló 10 ágyúja, mert az oldalsókkal egyáltalán nem tud elõre lõni. Agamemnon meg foglalható, nem is nehéz manõver, nekem kettõ is van. Valhalla valóban nem beszerezhetõ, nincs is rá igényem, nem sok mindenre lehet jó a 30-as sebességével. Az M7M-ek rakétáira nem igazán lõ a gép, fõleg ha sokat indítasz, mivel egszerûen nem vesz rólad tudomsát és a rakétáidról sem ha 20 km-nél messzebbrõl indítasz, de már írtam korábban is, egyszem foglalt Skirnirrel úgy leradíroztam több teljes Xenon szektort is 10+ capshippel, hogy rám se tudtak lõni, mert 20-30km-nyirõl lõttem ki õket. A Shadow rakéta meg swarm kategória, egyszerre 8-at lõsz ki belõle és tölcsér alakban spirál pályán mennek rá a célpontra, lehetetlen lelõni, még te sem tudnád manuálisan. Cserébe lassabban indítható, mint a Hammer. Szerintem próbáld ki õket, mielõtt leszólod, egy M7M-el tele rakétával bármit lenyomok és a bármibõl bármennyit amíg gyõzöm munícióval. Az összes M7M kategóriás rakéta olyan, hogy ha a kijelölt célpont megsemmisül, akkor nem repül el a fenébe, hanem új célpontra áll rá, így gyakorlatilag folyamatosan lehet lõdözni õket a semmibe az ellenséges flotta felé, ha sok hajóról van szó.

A Tresherrel a legnagyobb baj amúgy az, hogy baromi nagy, nagyobb mint néhány M2-es, ha két Xenon Q közrefog semmit sem ér 3 GJ pajzs, meghalsz. Megfordulni is nehéz vele, ha hátulról betalálnak valami naggyal véged van, mert asszem csak egyetlen egy ágyú fér a hátsó toronyra, baromi szegényes. Elég sokáig teszteltem harcban mindenféle M7-est, a Tresher közepes kategória. Még a Deimos is multifunkciósabb a PSG-kkel meg a hangárjával.

Miért a Titant? Minden tulajdonságában csak rosszabb a Boreastól, az egyik legratyibb M2-es a Titan.

gallardo
Nekem is nagyon bejön a Thresher, csak nekem elöl 10 PPC van, mert ha valami nagy jön velem szemben azt szeretem gyorsan lerendezni.

Mellesleg ha a többi slotba Flakot szerelsz(összesen hetet), akkor nincs az a vadász ami megállna elõtte. Konkrétan amikor még nem volt nagyobb (M2)hajóm, a Thresherrel mindent meg tudtam oldani. A hét Flakkal felszerelve egyszerûen be kellett repülni vele a harminc ellenséges vadászgépbõl álló felhõbe és percek alatt lerendezte õket néhány százalékos pajzsveszteség árán. Miközben ha nagyobb hajó jött, simán lerendeztem a front PPC-kel és CIGekkel.

Szóval a Thresher egy olyan multifunkciós hajó, aminél nincs jobb az elsõ M2-es megszerzéséig.

Eddigi tapasztalataim alapján a rakéták könnyen lelõhetõk, amit a gép rendre meg is tesz(bár a flail barraget még nem próbáltam, de gondolom a hammer torpedoval is ez a helyzet), az energialövedékek nem.
Az Agamemnon nem jön figyelembe, lévén hogy nem lehet megvásárloni, ahogy a Valhallát sem.
A panther pedig nem értem hogy jön a képbe, pláne a thresher elé. A panthernek mindössze hat slotja van elõl, amibe a hat ISR/CIG a legdurvább felállás. Ennél a Thresher még ilyen fegyverekkel felszerelve is jóval többet tud a maga tíz frontal slotjával, nem beszélve arról amikor PPC-vel és Ion Cannonnal szereled fel õket. Nyilván a fegyvergenerátor miatt senki se tesz rá 10 PPCt egyszerre, de az a helyzet hogy a Thersher 6 CIG-el és négy PPC/IC-vel is túltesz bármilyen M7-esen. A panther ehhez képest egy vicc.

Ez:
As well as the Superbox we are working on the next Updade and Bonus Pack for X3TC. If you wish to test, sign up to DevNet in your profile.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Osakát felejtsd el, akkor már inkább a Boreas, de én a Titant ajánlanám.

Boreas-al sztem jobban jársz elsõ M2-esnek. Majdnem az a legjobb ráadásul.

Mi ez az EZ? Mert a link az nem mûxik.

gallardo
Most egy m2-re gyüjtök. Ezek a Final Fury küldetések unalmasak de legalább jól fizetnek érte. Melyik éri meg jobban az Osaka vagy egy Boreas? Az Osaka olcsóbb és kevesebb fegyver is megy fel rá de viszont a PSP-re meg kivácsi vagyok.

Valamint ez az unfocused jumpdrive használható valamire azon kívül hogy festõi tájakra lehet vele utazni?

Vitez77
Heh, lesz egy újabb búnosz pakk a TC-hez, talán ez majd visszacsal néhány játékost, másra nem, akkor bekukkantanak egy picit.

天使たちは私を見守る

Azért ez így nem teljesen igaz, a rakétás M7-ekhez képest sehol sincs egy hagyományos hajó tûzereje sem, még a Valhalláé sem, pláne a Tresheré. A Treshernek maximum a front tûzereje potens, minden más pontján harmat gyenge. A PPC ráadásul annyival nem is erõsebb az IBL-nél, hogy ez számítson ütközetben. Mindegy, hogy egy Xenon Q-val 38 vagy csak 36 lövéssel végzel, ha túltöltöd õket, akkor mindkét fegyvertípusból elég 3-3 lövés. Nem tudom, hogy próbáltad-e már a TC-ben a PSG-t, egy Deimoson vagy Agamemnonon. Azon túl, hogy vadász kötelékek ellen a legjobb fegyver még igencsak durván bontja a nagy hajókat is. Szal tûzerõben én úgy állítanám fel a sorrendet, hogy 1, Agamemnon 2, Panther 3, Tresher. Volt Tresherem, kipróbáltam a hajót, teljesen felszerelve, én is meg voltam eleinte bûvölve, hogy húúú, elõre 10 PPC felmegy, azta. Csakhogy a fegyvergenerátora meg baromi pici hozzá, egy M2-essel már nem bírsz el menetbõl, csak ha nagy a mázlid, 3 GJ-os pajzsa van, míg az Agamemnonnak dupla annyi és úgy döntöttem, hogy csak a front ágyúsor miatt nem érdemes megtartani a Treshert és egy csata után eladtam.

Ahogy zilo is mondta, ez azért jó mert az összes lõszerrel mûködõ fegyót is ráteheted, amik nem fogyasztanak energiát, köztük a Teladi Gauss Cannont is, ami egy PPC kategóriás fegyver. A raktert meg feltöltöd lõszerrel meg némi EC-vel. És rögtön van egy hajód, aminek a tûzereje a Thresher kivételével az összes M7-esen túltesz.

Sajnos maga a hajó borzasztó sétülékeny, és valami gyík pajzsgenerátora van, ami tizedakkora mint más hajóké. Elvben nem lenne rossz eszköz, gyakorlatban én sosem használtam. A Springblossomból már amúgy se akar átülni semmibe az ember, az az abszolút csúcs.

Viszont rakhatsz bele 6 Gauss ágyút. Bár nem éri el egy IBL v. PPC hatékonyságát vagy lõtávját de mivel lõszer kell hozzá (amibõl elegendõ be is fér a raktérbe) ideális ebbe a hajótípusba. Ezzel az összeállítással tökéletes fregatt és korvettvadászként használható (persze csak mint egy kisebb flotta tagjaként mert önmagában - hátvédek nélkül - nem sokat ér).
gallardo
már akkor is lent volt mert folyamatosan löttem, de nem lényeges mert sikerült és a marine-jeim is megmaradtak. most hogy megkaptam a hajót fogalmam sincs hogy mire jó mert az jól néz ki hogy minden fegyver megy rá de szarra se megyek vele mert gyenge a fegyver generátora.

lent kell tartani a pajzsát, különben nem tudja véghez vinni.

gallardo
elöször én is azt csináltam de miután kiadtam neki a parancsot nem csinált semmit csak röpködött körülötte aztán beálltam mellé springblossommal hogy löjje a pajzsát aztán oda lebgtem és claim.

Nem kell hozzá boarding podos hajó, a Scabbardról is tudod indítani õket, csak ûrruhában mennek. Ez nem gáz mert a goner küldetésben a truelight seeker mozdulatlanul áll. Mellémenõverezel és kiadod a parancsot a menübõl(piracy).

gallardo
kösz már meg van. nem volt egyszerû de sikerült.

gallardo
üdv! most csinálom a goner plotot és most jutottam el odáig hogy el kell foglalni egy truelight seekert. lelöttem az õt kísérõ m6-osokat. vissza olvastam és többen is említik ezt. nincs boarding pod kilövésére alkalmas hajóm.

én úgy értem hogy az egeret teljesen felejtsd el.

a. mindig egérel meg bilentyüvel irányitotam egyszere
b. mindig át kellet lépnem a Renuion irányitási módba h müködjön
c. a Fight Command Software MKII az alap volt (mindig volt) autómata célzás be volt kapcsolva, a K gomb nem müködött álitota a rendszert de az autómata célzást nem aktiválta sehogysem (még azmikor meg lehetet veni a gamet, nemsokal rá nekem is megvolt és probáltatok segiteni de valahogy nem akart stimelni a rendszer)
egyszerû: az automata célzás kikapcsol ha:
a, egérrel manuálisan célzol Freelancer módban. Megoldás: billentyûzettel irányítsd a játékot harc esetén.
b, ha nincs bekapcsolva a Reunion irányítás mód. Ez ugyebár a shift+n
c, ha nincs bekapcsolva az automata célzás, vagy nincs fent minimum a Fight Command Software MKII. K-gomb a változtatáshoz.

csak azér kel a cd mer a daemon tools 4.3 pro-t nem tom üzemeltetni a gépem rosz öszerakása miat és anélkül nem tudom elinditani a törtverziót sem.
a simával ( live ) al elvileg felkéne tudnom rakni a gamet de v miér nem mükszik igy maradt az a választásom h megveszem.

a stilust ugy értem h a régi és az uj közöt ha jol emlékszem shift+n v mi volt mer csak ugy müködöt az automata célzás segités
végig probáltam minden lehetöséget de 2 honap játék után se jötem rá a megoldásra.

minálunk 756 games van, na nem mintha minden nap látogatnám, ám Korzó ftw

(nem, nem körzõ az ám)

Vitez77
Tecsó az sz..r. Ha ott látsz egy játékot 2000ft-ért, azt máshol megkapod 1000-ért (pl. Star Wolves 2, vagy Spaceforce RU).
Médiamárk meg poén: Space Rangers 2 Reboot egymás mellett a polcon, egyik 1990 másik 990, mindegyik Cool Games kiadás stb. Semmi különbség, csak szórakoznak az árakkal.
Hehh, dejó hogy gyakorlatilag már BP-n élek XD 10perc séta a CDGal.

天使たちは私を見守る

itt 4999FT-ba kerül a mediamarkt-ba, Tom36 írta az 5200-t a Tescoba, gondolom az vmi adó is benne van azért.

Vitez77
Õõõõõ. Ha jól értem ("azt megin belebonyolodni föleg h felkéne tenem melé v mi módot legaláb meg egyebeket"), akkor többek közt modolni akarod a játékot. De ehhez minek kell nem eredeti verzió?
Fõleg, hogy pár hónapon belül valszeg kiadják a no-cd patchet (mivel az Antológia no-cd-s lesz, s ebbõl nem hagyják ki a többieket sem).
Stílus oda-vissza váltogatást meg hogy érted? Jobb klikk azt kész. Ez nem egy nagy megterhelés.

Tomonor: 4760 ha közel laksz BP-hez és személyesen veszed át lefoglalás után 😉

天使たちは私を見守る

sztem csukd ki a tesód a házból

jónak tényleg jó game mer nemkeveset jácotam én is vele már csak most h át let alakitva a gépem igy már a daemon nem mükszik megfelelöen és megkéne venem , azt megin belebonyolodni föleg h felkéne tenem melé v mi módot legaláb meg egyebeket h job legyen hát nem is tom mer sosem voltam jó bene. meg az irányitási rendszere sem stimelt nálam sehogysem hiába irtátok h hogy kéne de v miér az automatikus célzás nem volt jó ami elégé megnehezitete (mindig oda visza váltogatni a stilust)

és emiat vok ugy vele h ha már megveszem akor tudjam cd nélkül is használni hátha v mi gond adódna vele és akor megin vehetek ujat
fökép a höle tesóm aki a cd-ket tördeli ha nem adok filmet neki 😞
Hja, én majdnem egy éve 9000 körüliért vettem Angliából. Azóta sem bánom :-)

szerintem 5200 forintot bõven megér, sõt <#nyes>

üdv
lene egy oj kérdésem hogy ha most megveném a gamet akor menyire lehetne megcsinálni demonosra csak h ne a CD menjen tönkre mer amikor kiadták akor több helyen is olvastam h igy oldoták meg és evel kapcsolatban az lene a kérdésem h elég egy régebi daemon tools vagy muszáj a 4.3 Pro (a tört verziót csak aval tudtam üzemeltetni )

jah meg mégegy hol lehetne olcsón veni v használtam mo-n belül me a teccóban 5200 huf azt egyenlöre egy picit drágálom
Egy hete jelent meg a hivatalos Win7 driver a Creative hangkártyámhoz és azért szebben szól vele mint azzal amit a Win7 tett fel, nem beszélve arról h sokkal több a beállítási lehetõség. A játék meg a zenefájlok átkonvertálása óta hibátlanul megy.

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP