X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Én hamar meguntam ezt a játékot, mert rengeteget könnyítettek rajta. Még komplexumokat építeni is baromi könnyû mert vontatás során nem himbálóznak a gyárak és az aszteoridák, hát ott végleg elment a kedvem a TC-tõl. Reunionban legalább van esélyem fejbekólintani magam a saját vontatott kavivsommal, ha nem figyelek. (de egyelõre nem telik rá)
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Már egy M5-öst kaptam, de nem mertem még eladni, csak jön utánam.
Gondoltam biztos kell majd felderíteni vele, de akkor elsütöm jó pénzért.
Szóval elég gáz,h az embereknél nem lehet az elejé normálisan kereskedni. Rászánnék 1 fél napot,h 1 szektoron belül folyaamtosan elhordjak kismillió úttal energya cellát, de 2 szektornyit ide-oda furikáni mondjuk Protein Paste-val v. Waterral azért,h max. 1-2 ezret keressek vele...hát ez vicc.
Akkor csinálom tovább a küldetéseket, köszi.
Kicsit megkévsve de tegnap elkezdtem én is játszani ezzel a gémmel.
A korábbiakkal sokat játszottam van elképzelésem a dologról.
Terran-ként kezdtem és elég siralmasnak találom az ottani szektorokban a kereskedelemi hasszonkulcsokat. Igaz csak néhány szektort néztem át tüzetesen, de ami hiánycikk azért sem adnak sokat, ahol meg azt gyártják, ott sosincs kszlet v. max. félig ezért majdnem drágább, mint amennyit adnának érte.
Tudnátok 1-2 jó tippet adni, amivel az elején viszonylag normálisan lehetne hasznot termelni? Vagy át kell menni a Teladikhoz, Argonokhoz már a legelején?
Nem akarok energy cell-t hurcolászni több szektornyira ilyen kis raktérben...
Szívtam már eleget ezzel korábbi részeknél
Vagy törölni...😄
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Egy 3800rakodóterig felhúzható szállítóhajót..😄
Ezzel micsináljak? Inkább harcos utakat járok jelenleg.
(Nah most mire ezt én megjavítom...xD
Akkoris azért szerintem, mert már vagy 5jére lõtték szarrá egymás után..:S
Egy gáz van a hajómban...van benne 2 repeater és az energiája a fegyverrendszernek hamar kifogy aztán alig akar visszatöltõdni...(2050energiája van meg 50el töltödik azt hiszem)
jó lenne valami durvább gép...de pénzem még csak 150ezer..:S azok meg milliók aztán még fel is kellene szerelni õket...
Még mindig csinálgatom az OTAS küldiket, jó hosszú a csúcsig eljutni, de korábban volt kérdés, hogy mikor lehet kapni Ventit, nah OTAS Master Cheif rangnál adományoz meg a cég minket vele. Elõtte még két Solanot ad. A követõs küldirõl jutott eszembe, mostanában egymás után kettõ ilyet is adott.
Más: Tudja-e valaki, hogy miért van az, hogy egyes hajóknál az elõírt pajzsmennyiséget nem képes "bevenni". Az egyik Tyr-emnél vettem észre, hogy csak 10GJ-ra tölti fel magát és ott írja ki, hogy 100% és közben 6 darab 2GJ-os modul van a hajóban és annyi a max amire fel tud töltõdni. Úgy szúrtam ki, hogy be van állítva a verda az Unknown Terran sector 3-ba "defend position"-ra, mert állandóan jönnek a Xenonok, kb. 20 percenként egy J, gyomrában minimum 20-25 vadásszal és sok Q és P, igaz gyakran ugranak be a szektorba Terran nagy hajók, fõleg Aegirek, Osakák és Tokyok. Szal egy ilyen ütközet alkalmával néztem az eredményt és 7GJ-on volt a Tyr pajzsa és 70%-ot írt ki, nézem már ez hogy lehet, aztán beálltam mellé egy másik hajóval és oda-vissza kellett transzportálnom a pajzs modult, hogy mûködjön, ezután átnéztem a flottámat, majdnem 300 hajót egyesével és még a Mistral és Caiman szállító hajóknál találtam rá erre a jelenségre, de nem az összesnél, csak egy-egy példánynál, az egyik Caiman SF-nél 4x25MJ helyett csak 2x25MJ-t látott. Ötlet valaki? Lehet sima bug lesz, de elég idegesítõ, fõleg egy csatahajónál, a szállítókat mondjuk leszarom ilyen szempontból, de a hajóim 99.9%-ára mindig megveszem a max pajzsot.
天使たちは私を見守る
Ha talalok magamtol akkor ok...
Am M3-asok igen elsõ nem volt jobb amit viszont most találtam gyorsabb, nagyobb a gyorsulása is, pajzsot ugyanannyit bir el, a hpja picit kevesebb mondjuk meg a fordulasi sebessege egy hangyanyit kevesebb...szal örülök ennek a hajónak..😄
Átpakoltam bele mindent meg vettem bele még egy repeatert..😛
El lehet adni vagy valami?
Pár cuccot megpróbálok belõle kiszedni és áttenni az én hajómba.
Így már kicsit könyebb..😄
lehet a ellen mögé kattoltam veletlenul..
De béna vagyok.😄
nyomd meg a J gombot ha van seta-d, és már repül is az idõ.
Ööö, messzebre fog látni a szenzorod, de a kommunikációra van egy korlát, amely marad (asszem 10 km)
A javításra szerencsére már tegnap rájöttem, ahogy a fórumot olvagattam, mondjuk az vicces volt ahogy egy nagy harc közepén utolsó reménynek azt láttam hogy kiugrok és megjavítom a gépet..😛 (sikerült..😛)
A custom game-t kezdtem és egy Argon Buster-em van, legalabbis ezt mondja a robot.
Most már, pár engine tuningal 119-el megy.
Van rajta SETA, bár nem tejesen értem h kell használni...mintha olyat olvastam volna hogyha manuálisan repülsz át egy féreglyukon akkor van valamekkora esély hogy bekapcsol és gyorsít...
Ha lesz duplex, triplex scannerem, akkor messzebre lát a radarom, ugyebár. De messzebrõl is tudok kommunikalni a hajókkal?
Amúgy is érdemes elolvasni a manualt, mert akkor tudni fogod mi és mit jelent a küldetéseknél (például a zöld téglák, a pénz ikon, a célkereszt és a villanykörte más és más típusú küldetéseket takar és így ha valami nem vág a profilodba meg se kérded mit akarnának a pénzért). Az idõténmyezõt is vedd mindig figyelembe, mert adott idõn belül kell teljesíteni minden nem sztori feladatot.
A negyedik start lehetõség a custom game ami nagyon nem jó ha elõször játszol a játékkal. Ebben nincsenek plot-ok (sztorik amiket lejátszhatsz és amiken keresztül megtanulhatod a játékot).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nézz szét a hajódon, van-e valami, amit el tudsz adni (pl rakéták). Abból lesz pénzed. Amilyen gyorsan csak lehet, vásárold meg (ha nincs eleve a hajódon) a SETA-t, a Fight 1 és 2 szoftvereket, a navigációs programot és a trading system extesion-t. Ez utóbbi nélkül mindaddig nem látod, hogy egy gyárban mi az árukészlet, mí be nem dokkolsz. A saját hajódra, amiben ülsz nem kell a 3 trading szoftver egyike sem.
Meg kell venni a raktér, a motor és a kormánymû kiegészítésekbõl annyit, amennyit csak be lehet pakolni a hajóba. Kell minimum duplex, de ha lehet, triplex scanner...
Ha ezek megvannak, akkor lehet nekiállni felvállalni a feladatokat. Mihamarabb próbálj meg szerezni Cargo Life Support-ot is. Ez a kalózoknál kapsz leghamarabb. Ahhoz kell, hogy utasokat is tudj szállítani. 1-1 utast el tudsz vinne egyik állomésról a másikra enélkül is, emrt azok ott üldögélnek (szoronganak) melletted a fülkében, de az ûrben lebegõ hajótörötteket pl nem tudod felszendi nélküle.
Nézz szét alaposan, ha harcoló hajókat látsz. tisztes távolból szimatolj körbe, hátha van valami elszórt cucc. Szedd föl, add el.
stb...
A hajódat (gondolom vmi M4) javítsd meg lézerrel, úgy ingyenes (kiszállsz a hajóból, és ûrruhában "lövöd" a testet). Anno az M3-asomat is így javítgattam, igaz, azon már kellett egy kis idõ 😄
Amúgy milyen típusú harci küldiket vállalsz? Defend, patrol stb? Sztem Defend-re gyúrj, mert (hacsak az új patch nem változtatott) az ellenség ott az állomásra koncentrál, neked elég sora kinyírni õket (kezdve a legnagyobbal).
天使たちは私を見守る
Dumálunk aztán hátha..😄