X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõbb meg már ki****tul fel****ott..:S
(bocs a csunya szavakert..😛)
A billentyuzetem kettétört...nade megszereltem....
Kicsit felhuzott hogy kaptam egy közepes nehezsegu kuldetest 1darab hajot kellet volna leloni...az se sikerult...xD
Mondjuk lehet hogy nem volt gyenge mert rajtam kivul meg vagy 4en lõtték...
Az az egyetlen bajom hogy kurva lassú vagyok...72m/s....minden megy vagy 150-300al semmit sem érek utol....szoval a gyorsasaga miatt az az ellen urhajo simán szétlõtt....azt se tudom mit kellene tennem mikor szembelõnek...mer semmi idõm kitérni elõle ezzel a hatalmas gyorsaságú hajóval..:S
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Tegnap kezdtem a játékkal játszani.
Már órák óta tolom, aminek nagy része hogy fél órákat repülök egyik állomástól a másikig...a hajóm már sérült 5000be kerül megcsinálni, küldiket nem tudok csinálni, mert mindegyikhez kell valami (transporter, nagyobb rakterû hajó stb.), szal néhány kisebb harci küldit tudtam csinálni, 2-t...azt is kb órák alatt adta be a játék...pénzem 1100credit...és a hajóm csak 72vel megy míg a legbénább ellenfelek is 300al...szal kb semmit sem tudok csinálni, nem tudom elkezdeni a játékot normálisan....valaki segítsen hogy mit kellene tennem vagy mit csinálhatok nagyon rosszul..:S
Ideális célpontnak a pirate osprey mondható. Még nem nagyon találkoztam köztük olyannal ami nagy sebességgel közlekedett, sõt az átlagos kalóz variáns eléggé lassú.
Kifejezetten jó a CIG ilyen feladatra. Az ugyanis kis idõre (1-2 sec) leállítja a célpontot (csak mozgásilag). Ha vadászok ellen veted be ezt a fegyvert, akkor el is taszítja az áldozatot mindemellett, de M6-nál már nem nagyon lökdös, csak bénít.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha a csapatban nincs legalább 1-2 2*-os katona, akkor tuti lesz veszteség még kopaszok ellen is. Ilyen 1-2*-os srácok meg összevadászhatóak azért kis odafigyeléssel és a túlélésük is biztosabb. Az eddigi legerõsebb ellenfeim Terran hajók védelménél voltak. Ott volt már 2*-os harci tapasztalatú védõ is, meg védelmi rendszer (ez átlagban 2*-os harci tapasztalatú ellenfeleknek felel meg). Ez így együtt nagyon komoly veszteségeket okozott. A hajók többségében azonban szinte mindig tapasztalatlanok, esetleg 1-2 1-es fokozatú baka ücsörög. Védelmi rendszer is elég ritka és egy scan úgyis kideríti hogy van a célpontnak vagy nincs. Ha van és nem elég tapasztalt harcászat terén a boarding party-nk, akkor jobb szétlõni a célpont hajót mint megszállni és elbukni az értékes csapat egy részét (úgyis átlagban többe fáj egy-két rendesen kiképzett marine mint egy megrongált M6).
Részemrõl én a kalózok mellett a Terran hajókat vadászgattam lelkesen és persze a Paranid Hyperion Vanguard volt még elõkelõ helyen a levadászandó hajók között. M7-bõl csak párat támadtam be ilyen céllal és általában több csapattal, több hullámban gyengítettem le a célpontot. TL-re nem pazaroltam energiát (bár egyet azért foglaltam kíváncsiságból meg hogy ne kelljen venni de azért a Goner plot számára szükséges állomás szállítás meg a késõbbi gyûjtögetések számára legyen egy mobil bázis), M2 és M1 meg nekem már túl nagy. Nem tudom élvezni a velük való játékot.
Tiszteljük már meg egymást azzal, hogy érthetõen megfogalmazzuk, és legalábbis minimális helyesírással tesszük közzé, mi a problémánk. Fõleg, ha kérdése van valakinek. Én ugyanis a második szónál detektálom, hogy olvashatatlan a beírás, így átugrom az egészet és ha tudnám is a választ a kérdésre, az csak akkor derül ki, amikor valaki végigszenvedte magát a kérdésen és válaszolt és azt olvasom.
Aki ennyire trehány módon és a többieket ilyen szinten lenézve fórumozik, az nem érdemel választ...
legközelebb hiába irom akor se fogom tudni hogy kell irni igy a google keresö a barátom a ,hogy jól irjam le.
sajna a helyesirásom pocsék igy mindig viszaszoktam nézni h mit irtam és javitom ami hibás ,de nem mindig van idõm rá, ezenkivül van néhány dolog amit röviditve használok (megszokás neten) ,de megprobálom normálisan leirni majd ,van ahol betüket hagyok ki meg miegyéb ...
meg ahogy néztem most ezt az öz es dolgot azt tényleg nagyon elirtam
,az valami ojan akart leni ,hogy "jön az üzi (üzenet)és fordulhatam visza mer jötek a xenon-ok"
mégegyszer elnézést
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
Ám itt egy kis emlék 😄

Most már foglalkozunk a játékkal, ha lehet. 😄
Amíg valaki nem bunkózik addig bárhogy írhat, fõleg ha témába vág.
Tény, hogy szerintem így csak szándékosan lehet írni, de inkább a tartalom érdekel, nem a csomagolás.
Ha tom36 eddig nem tanult meg helyesn írni, korából ítélve már nem is fog, tehát felesleges b@szogatni érte.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
és akor már csak nekem is az XTM re kel várnom me az tényleg jol jöne (adig is megin kitapasztalom amiket feledtem)
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Csak párszor újraküldtem a mearinokat és egyszer csak sikerült....
Mehettem is utána fogadni a gratulációkat a Terránál. Azóta nem is játszom a TC-vel.
Egyrészt mikor végetér a társalgás és elindul a flotta lezúzni a terraformer hajót, akkor kapsz pluszban TP-t az irányításod alá és emellett az összes többi TP-t is meg kell védened. Odamész az ellenséges hajóhoz és vársz. Sokat (közben a gép lövi lelkesen a nagy hajót és vagy elindulnak a gépi csapatok elfoglalni vagy nem). Ha nagyon nem történik semmi már vagy fél órája akkor indítsd el a saját marine egységedet akár a megkapott TP-rõl akár a hajódból amiben ücsörögsz (mondjuk a terran vidar-ról amiben amúgy is lehet hurcolni 5 marine-t). Kopasz marine egység valószínüleg elvérzik, de ha van minimális tapasztaltuk akkor sikerrel fognak járni. Ja és amennyire lehet menj szorosan a gép seggébe, szinte érj hozzá és úgy indítsd a gyalogjaidat, mert máskülönben hajlamosak elcsámborogni.
Amint elfoglalták az embereid vagy a gépi csapatok a hajót akkor már csak az állomásra kell bedokkolnod felvenni az utasokat akiket el fogsz szállítani a megadott helyre (konkrétan a Földre). Ezzel vége is az egész Terran plot-nak.
Ha meg végigjátszás kell akkor arra ott az Egosoft fóruma, azon belül is a megfeleõ (TC) topikokban megtalálod a kérdéseidre a választ, de szerintem majd mindegyik nagyobb game walktrough/FAQ oldalon van fenn végigjátszás szintén lépésrõl lépésre elmagyarázva.
de h már vége is let enek a karinek ,egy kicsit lehangolt mer amit meg kaptam uj lehtséges kezdést ot men ahogy indulok áááh
meg nézem a nehézségi szintet átlagos meg a másik normál hát nem is tudom melik a nehezeb
sajan a továbiakban meg nem akar semisem történipedig közel fél orát követtem már de semi.
max ujrakezdem azt a küldit az elejétöl.
És ahogy én vittem végig, csak annyit kellett csinálnom hogy közel voltam ahhoz a bizonyos TP terran hajóhoz, késõbb spawnolt a játék néhány Xenon hajót amiket el kell pusztítani, és utánna el kell repülni a földre. Ennyi a Terran plot.
ism megkérdem van valami végigjácási leirás mer hiába forditom le nem mindig segit
vagy ép egy kis segitség kéne az aldrin rendszerhez: megérkezek a rendszerbe azt be kel dokolnom az egyetlen stationra majd megvédenem egy terran hajót azt egy TP el kel védenem most miközben a töbiek egy másik böhön hajót kapálnak h pontosna milyen azt inkáb nem irom me nem találom és marhaságot meg nem akarok irni. (hasonlóan néz ki mind a stargate ben a replicatorok fõ hajója)
Az XTM érkezése számomra is remek hír, bár a TC-ben alapból is több a lehetõség a harcra, mint az X3R-ben. Ahogy látom jött jópár patch is jónéhány változást eszközölve, és végre a COMBAT mod is be lett fejezve... Most böngészem át a Downloads Libraryt és vannak igazón jó scriptek sõt egész jó modok is. Azt hiszem újrakezdem a játékot ami itt azért nem olyan nagy érvágás, mint az R-ben. Valaki föltett itt egy kérdést a topicban az FDN-nel kapcsolatban ami engem is nagyon érdekelne, mert azt én sem tudom megoldani, így ha nem bánjátok egy az egyben megismételném, hátha tudja valaki a választ rá:
"Az lenne a kérdésem, hogy használja -e itt valaki az FDN-t. ( Logain Industries Freight Distribution Network ) Szerintem nagyon jó dolog és teljesen kiváltja a complexeket ami miatt nem lesz tele a szektor pókhálóval és a gépnek sem kell õket rajzolgatni a hajóknak meg kerülgetni... A kérdésem, hogy lerakok valahová egy Node-ot a világ másik felére pedig egy másikat akkor azok között tudok-e árut mozgatni valahogyan ?? Mert nekem sajnos ez valahogy nem akar mûködni. Lehet ilyet csinálni?"
Jó lenne ha lehetne ilyet, mert én is használom/tam használni fogom complexek helyett ezt a modot és jó lenne, ha lenne ilyen lehetõség. Bár ha nincs az sem nagy gond, mert eddig is úgy csináltam, hogy volt egy félreesõ szektor egy Node-dal ahol volt 10-15db XL-es SPP és mivel lehet dokkolni TL-lel a node-ra így egyikbõl a másikba egész takaros mennyiségû EC-t lehetett átvinni egy körben... 😊 Persze azért jó lenne, ha magától megoldaná a dolgot...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Addig Nyomom a reunion-XTM-et. az baromi nehéz a TC-hez képest, fõleg cheat nélkül. A TC kiábrándítóan könnyû ideje kissé bekeményíteni.
Decemberben érkezik az Xtended TC, karácsony körül.
Komolyan gondoltad hogy a "Hajót" 'ly'-al írtad?
per pill az aldrin rendszerbe eljutottam azt most egy halyót kéne védeni de minek ott van szembe velem egy böszmenagy hajó (elenséges de nem lö) csak a terranok lövik és ot vok elakadva me nem akar semisem történi bármit csinálok
vagy csak korában amikor megtudtam pár palitol enek a rendszernek a létezését akor volt velük egy m6 ojs hajó meg egy TP amit megkaptam az m6 -os meg véletlenül pusztult.
a szatelit telepitös után amior a teránoknál vok és v mi kutatócsoportal kel v mit csiálni akik v mi idegen lény meg miegyéb azt láták a tudásom .... ez a küldi cime The lost colony
beszólsz meghalsz
A raktérben legyen ott a 200 egységnyi árú (ezt sajna meg kell venni, nem kapod meg) aztán padlógázzal start a megadott állomáshoz. Mielõbb dokkolj be (legyen egy docking computer is a gépeden és így tutielõbb benn leszel, mert csak odamész 5Km-re az állomáshoz és kiadod a dokkolási parancsot aztán máris bedokkoltál). A kísérõd meg majd bedokkol magától és onnantól indul a várakozás. Tessék figyelni arra amirõl szövegel és tudni fogod mikor indulj és mit csinálj.