4158
-
Cence #758 ahhoz nem is lesz kb 18-20 ig -
Cat 02 #757 Dede, de eléggé nehéz megtalálni őket, lvl 10 től meg most van 1 attack skillem, illetve arra utaltam h crossbow hoz nincs skill :) -
Cence #756 hmm ezt most nem értem lvl 10 alatt is vannak questekm, és van 3 skill is amit megvehetsz -
xd4nt3x #755 Üdv all! Jó game egy kicsit zavaró az Amcsi Latency de amúgy elmegy -
Cat 02 #754 Megvan a 10, érdekes h cb hez nincs skill, meg h quest az pl egyáltalán nincs :D
vki tudja hol van ant hill ? -
Cence #753 lvl 10 től rouge, lvl 50 től assassin -
#752 lvl10 e váltva kasztosodhatsz... a kasztosodási menetet nem mondom el pontosan de annyit mondok hogy northwatch towerben a skill masternél kezded, és Kurt-ban fejezed be a skill master melletti ipsénél... -
#751 baz nekem fél perc volt az ubdate miután felraktam... -
Cat 02 #750 Már vágom, csak engem nem városba rakott le :S
De egy Zsoldos nevű srác megmutatta szal most nyomon vok xP
btw Rogue illetve Assassin mikortól lehetek ? -
Cence #749 kockaaa :D -
#748 sajna nekem meg suliba kell mennem pedig 3 szintet is tudnák vinni 1 nap vagy többe:(
de majd a nyáron -
#747 nem ismertem :) -
Cence #746 akkor én sem szolok semmit Leir :D még alszom pedig órán vagyok :D -
Leirren #745 Azokhoz az emberkékhez kell odamenni, akiknek a feje fölött sárga felkiáltó jel van.
Ha ma is olyan sokáig fogom nyomni, holnap nem fogok bírni felkelni... -
Cat 02 #744 Ezt ismered ? :P -
#743 kezdunk haladni az oldallal, az adatok forditasa es feltoltese folyamatosan halad. a Design is kezdi elnyerni a vegso formajat.
http://www.requiem-hungary.extra.hu/ -
Cence #742 lol :D -
Cat 02 #741 Nem tom, de találtam questet :D -
Monoton #740 át lehet valaghogy állitani kattintgatosra? (bal egérgombos megoldás) :)
nemár hogy csak AWSD legyen :P -
Cat 02 #739 Lol, hol lehet questet felvenni ? :O -
Cat 02 #738 itt van valami quest vagy valami ? :D -
ladasz #737 Innen lelehet tölteni a javitott versio-t:http://www.fileplanet.com/184711/180000/fileinfo/Requiem-Bloodymare-Open-Beta.Ez tuti mükxik én is innen töltöttem: -
Cat 02 #736 Ez elupdatel 1 darabig :D -
pimpi001 #735 valdes. itt több magyar klán is van. és ez ugye azt is jelenti hogy sok a Magyar. -
Cat 02 #734 Asszem 8 kor kezdem én is, addig lehetne írni h melyik szerón vannak sokan :D -
Monoton #733 pl. látom két sero van ... melyikre kezdjek karit? :) -
Monoton #732 na feltettem a játékot kiprobálásra ... eddig Lineage 2-vel játszottam
Igazán nemvágom a játék felépítését és a fajokat/kasztokat sem.
Tudtok mondani vmi okosat? :P mivel érdemes kezdeni ... -
pimpi001 #731 jaa. nemtud valaki egy linket ahol találok a mappokhoz mob előfordulási listát? mert van pár questem amihez nem találom azokat a fránya mobokat. -
pimpi001 #730 orbit downloader. kifejezetten tutijó kis letöltő. ez aztán mindent leszedett eddig. még azt is amire a free download manager is kiakadt. -
Cat 02 #729 Megint leállt 99 % nál :D -
Cat 02 #728 Én is, és mire hazaértem 99 % on volt és 0.00 kb/s el szedett :D -
Leirren #727 Használjatok letöltő klienset, én is flash get-tel szedtem le. -
Cat 02 #726 99 % nál megállt a letöltés :D -
#725 ladasz lécci linket rá -
ladasz #724 Akinek akad a játék és nem a javitot kliense van,az töltse le azt mert az egyáltalán nem akad.Akinek meg dc-zik az vagy a játék mellet tölt vagy a gépe tele van féreggel.Saját tapasztalat. -
#723 akkor sry, nem értek hozzá :D -
#722 nem keveri, ez a php nuke alap beallitasa. amugy ScarY MAN en beaszallnek, irtam privit. -
#721 jól néz ki, de ha egyszer magyar oldal, nem kéne keverni a magyart meg az angolt. szerintem :) -
Probatbicol #720 Én úgy értettem, hogy a skill mastery azt számolja, hogy hány normál skill pontot használtál már fel, az új skillek megtanulásának pedig mindig feltétele, hogy már x skill mastery-vel rendelkezz. Tehát nem tudod azt megcsinálni, hogy alacsony szinteken 1-2 skillel végigmész, aztán egy csomó skillpontot spórolva megtanulod magas szinten az összes brutál skillt, mert nem lesz hozzájuk elég skill mastery-d. -
Leirren #719 Az assasinnak szerintem dual sword (vagy mi a neve) a legjobb, mert arra tanulhatsz skilleket is. Másodlagos fegyvernek meg jó a nyílpuska. Viszont még mindig nem tudom, hogy mi a helyzet a mastery skillekkel. Automatikusan kapunk rá pontokat majd vagy valahogy szét lehet osztani???