4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    ahhoz nem is lesz kb 18-20 ig
  • Cat 02 #757
    Dede, de eléggé nehéz megtalálni őket, lvl 10 től meg most van 1 attack skillem, illetve arra utaltam h crossbow hoz nincs skill :)
  • Cence
    hmm ezt most nem értem lvl 10 alatt is vannak questekm, és van 3 skill is amit megvehetsz
  • xd4nt3x
    Üdv all! Jó game egy kicsit zavaró az Amcsi Latency de amúgy elmegy
  • Cat 02 #754
    Megvan a 10, érdekes h cb hez nincs skill, meg h quest az pl egyáltalán nincs :D

vki tudja hol van ant hill ?
  • Cence
    lvl 10 től rouge, lvl 50 től assassin
  • Looooser
    lvl10 e váltva kasztosodhatsz... a kasztosodási menetet nem mondom el pontosan de annyit mondok hogy northwatch towerben a skill masternél kezded, és Kurt-ban fejezed be a skill master melletti ipsénél...
  • Looooser
    baz nekem fél perc volt az ubdate miután felraktam...
  • Cat 02 #750
    Már vágom, csak engem nem városba rakott le :S
    De egy Zsoldos nevű srác megmutatta szal most nyomon vok xP

btw Rogue illetve Assassin mikortól lehetek ?
  • Cence
    kockaaa :D
  • foxpal
    sajna nekem meg suliba kell mennem pedig 3 szintet is tudnák vinni 1 nap vagy többe:(
    de majd a nyáron
  • Vamp17
    nem ismertem :)
  • Cence
    akkor én sem szolok semmit Leir :D még alszom pedig órán vagyok :D
  • Leirren
    Azokhoz az emberkékhez kell odamenni, akiknek a feje fölött sárga felkiáltó jel van.

Ha ma is olyan sokáig fogom nyomni, holnap nem fogok bírni felkelni...
  • Cat 02 #744
    Ezt ismered ? :P
  • Vamp17
    kezdunk haladni az oldallal, az adatok forditasa es feltoltese folyamatosan halad. a Design is kezdi elnyerni a vegso formajat.

http://www.requiem-hungary.extra.hu/
  • Cence
    lol :D
  • Cat 02 #741
    Nem tom, de találtam questet :D
  • Monoton
    át lehet valaghogy állitani kattintgatosra? (bal egérgombos megoldás) :)

nemár hogy csak AWSD legyen :P
  • Cat 02 #739
    Lol, hol lehet questet felvenni ? :O
  • Cat 02 #738
    itt van valami quest vagy valami ? :D
  • ladasz
    Innen lelehet tölteni a javitott versio-t:http://www.fileplanet.com/184711/180000/fileinfo/Requiem-Bloodymare-Open-Beta.Ez tuti mükxik én is innen töltöttem:
  • Cat 02 #736
    Ez elupdatel 1 darabig :D
  • pimpi001
    valdes. itt több magyar klán is van. és ez ugye azt is jelenti hogy sok a Magyar.
  • Cat 02 #734
    Asszem 8 kor kezdem én is, addig lehetne írni h melyik szerón vannak sokan :D
  • Monoton
    pl. látom két sero van ... melyikre kezdjek karit? :)
  • Monoton
    na feltettem a játékot kiprobálásra ... eddig Lineage 2-vel játszottam

Igazán nemvágom a játék felépítését és a fajokat/kasztokat sem.
    Tudtok mondani vmi okosat? :P mivel érdemes kezdeni ...
  • pimpi001
    jaa. nemtud valaki egy linket ahol találok a mappokhoz mob előfordulási listát? mert van pár questem amihez nem találom azokat a fránya mobokat.
  • pimpi001
    orbit downloader. kifejezetten tutijó kis letöltő. ez aztán mindent leszedett eddig. még azt is amire a free download manager is kiakadt.
  • Cat 02 #729
    Megint leállt 99 % nál :D
  • Cat 02 #728
    Én is, és mire hazaértem 99 % on volt és 0.00 kb/s el szedett :D
  • Leirren
    Használjatok letöltő klienset, én is flash get-tel szedtem le.
  • Cat 02 #726
    99 % nál megállt a letöltés :D
  • foxpal
    ladasz lécci linket rá
  • ladasz
    Akinek akad a játék és nem a javitot kliense van,az töltse le azt mert az egyáltalán nem akad.Akinek meg dc-zik az vagy a játék mellet tölt vagy a gépe tele van féreggel.Saját tapasztalat.
  • sweech
    akkor sry, nem értek hozzá :D
  • Vamp17
    nem keveri, ez a php nuke alap beallitasa. amugy ScarY MAN en beaszallnek, irtam privit.
  • sweech
    jól néz ki, de ha egyszer magyar oldal, nem kéne keverni a magyart meg az angolt. szerintem :)
  • Probatbicol
    Én úgy értettem, hogy a skill mastery azt számolja, hogy hány normál skill pontot használtál már fel, az új skillek megtanulásának pedig mindig feltétele, hogy már x skill mastery-vel rendelkezz. Tehát nem tudod azt megcsinálni, hogy alacsony szinteken 1-2 skillel végigmész, aztán egy csomó skillpontot spórolva megtanulod magas szinten az összes brutál skillt, mert nem lesz hozzájuk elég skill mastery-d.
  • Leirren
    Az assasinnak szerintem dual sword (vagy mi a neve) a legjobb, mert arra tanulhatsz skilleket is. Másodlagos fegyvernek meg jó a nyílpuska. Viszont még mindig nem tudom, hogy mi a helyzet a mastery skillekkel. Automatikusan kapunk rá pontokat majd vagy valahogy szét lehet osztani???