4158
-
Cence #598 Még jó, h nem megy ez a szar -
#597 ezt én is tapasztalétam :) csak azt hittem hogy vki ud vmi belső infót, am nekem az updater elött írja ki hogy: failed internet connection... -
Munszu #596 Elméletileg elindult az ob.. de nem megy tovább nekem regisztrációnál :\ -
Pyroman #595 az a baj, hogy a hivatalos oldalon sincs fent semmi, hogy miért nem mennek a szerverek -
#594 mikor lessz szeró tud vki vmit? -
Hamond #593 Nekem egy külföldi csákó fent aszonta h ha hackerek akcióba lépnek..illetve sok bug lesz akkor lesz wipe megint. Nemtom mennyire hiteles információ szal..nyakamat nem tenném rá :D -
Pyroman #592 open beta után nem szoktak karaktereket törölni.
maximum closed beta után -
#591 open beta után törölve lesznek a karik?? ezt ki mondta? mi értelme akkor játszani? -
Pyroman #590 gondolom másnak is azt írja ki, hogy failed internet connect -
Duskorc #589 Remélem hogy nem és akkor azért nem updatel :) -
Hamond #588 nekem is error.. -
marbi #587 Futnak a serverek?
Mer nekem valami errort hoz ki amikor inditom! :S -
kakimakika #586 legalább lessz idö kipróbálni 1-2 karit..
-
#585 1 honap minimum lesu -
Eftörsokk #584 igen,törlik a karikat ha vége a bétának
engem az érdekelne hogy mikor lesz vége -
kakimakika #583 hallod cencei,az én számítógépem az ilyen csudamasina,olyan dolgokat képes csinálni hogy az földönkívüli,krampusz mesélhetne rola..:))) de nembaj,lehet mindjá ujrarakom tuti jó lessz -
Cence #582 foggalmam sincs mi a probléma, mindneki másnak jó :S -
csaby11 #581 Van 1 problémám letöltöttem a az open beta client-et és elkezdi telepítenei és ezt irja ki:
[IMG] http://www.kiss68laci.extra.hu/images/névtelenjkghj.JPG[/IMG] -
Cence #580 amit adtam lentem ventri mixet v 2.3 as linket azokat ha leszeded jónak kell lennie mert netsmeter is feltudott jönni -
#579 ez engem is erdekelne. -
kakimakika #578 a verzióval nem volt gond,van mindenféle-fajta ventrim,igazából nemtudok rájönni miért nem megy,egyszerűen nem enged a szerverre,nem ír ki semmit. -
Cence #577 2.3 as ventri verzio 2.1 es és 3.0.1 es sem jó -
Hamond #576 OB után megint wipe? -
Cence #575 server problémát megoldották, már 2 szerver van Valdes és a Linta asszem a Lintra v Linta az új aminek a státusza Stable, és akik már játszottak azok maradtak a Valdesen aminek a statusza Busy -
Cence #574 miért nem tudsz feljönni? mit ir ki? -
Eftörsokk #573 nem tudjátok véletlenül meddig tart a béta? csak hogy legyen időm elbúcsúzni a karimtól:) -
#572 Vagy akarki akar jonni dumalni come:D ha netan olyan szobaban vannak az emberek ahova nem vagjatok a passt irjatok ki commentbe es en vagy fincsi intezkedik:D
Ventrilo Ver: 2.1.4
Szerver ip: its-hungary.com
Szerver port: 3784 (alap port)
Fiuk a klubbol Szoba Pass: szupermario
Requiem Szoba Passz: requiem
Na piiisz -
kakimakika #571 cence,ha tudsz légyszi gyere fel erre a ventrire dumálni,mert titokzatos okok miatt én nemtudta felmenni a tiédre! its-hungary.com az iip,port alap 2.1.4 kell hozzá.előre is köszike,fiúk a klubból szobában vagyunk,oda :szupermario a jelszó,ha viszont a requiemes szobában vagyunk oda :requiem a jelszó -
Cence #570 Ventrilo MiXitt van az összes ventri + TS 1 programban a ventrilo 2.3 pedig itt -
netmester #569 akkor kérek linket pls -
Cence #568 a 3.0.1 es nem jó 2.3 jo ha kell link adok a letöltéséhez
továbbá másnak is dc zik sokat a szerver? -
netmester #567 na mostmeg teljesen befagyott a szerver. pacheléstől nem akar továbbmenni.
én csak 3.0.1-es verziót találtam aminek szerintem jónak kéne lennie.
password nincs? -
Cence #566 o.Ohogy hogy? -
netmester #565 vemtrydre nem tudok felmenni
engem mindig kidob aserver hogy megszakadt a kapcsolat
-
atlaszka #564 Nah holnap végre elkezdhetem jáccani :D én ezt az uj klienst töltöm le . -
kakimakika #563 jah kár hogy csak egy szeró van,"kicsit"zsúfolt így,de azért el lehet lenni:)az irányítás mondjuk megszokást igényel,nemkicsit fura,de azért nem rossz:) miskolc88:szólt valaki hozzád?anyud megvonja az uzsipénzt ha meglátja hogy csunyán beszálsz:) -
assassin71 #562 HELP!!!!Ha akad vki ugyes mahinator segitsen futtatam 1 full chec ket es 50 % hibat ir ki data\actor.vdk nal ha jol emlekszem kilepek ujra be a gameba 3 scene utan hibat kuld es ende mit lehet meg tenni?????Az itt emlitett klienset raktam fel esetleg az se jo????Elore is kosz!!!! -
#561 Bartuk, Kruxena, Turan
Mindegyik fajon belul 2 kaszt -
#560 Milyen fajok vannak? -
Cence #559 jó a game, egy szerver van rajta, a magyar guildra a pénz fele már megvan és a játékosok fele is, legalábbis az (én) guildomra