4158
-
Cence #798 nem tudom vannak e rajta, mi a Valdes szerveren vagyunk -
foxxi #797 Melik server?
Ha nem Hammerine akkor kérdés: van ott VALAKI?? :) -
ladasz #796 Ja amugy Kamui néven keressetek. -
ladasz #795 Szia.Ha ma fent leszel akkor felveszlek szivesen,mindenkit felveszek aki szeretne csatlakozni a klánba.Csak tegnap este nem voltam. -
Probatbicol #794 -1 h -
Probatbicol #793 A DemonHhunters-szel nekem nincs szerencsém, már vagy 6 tagjukra whispereltem akikkel találkoztam, hogy van-e felvétel, ezek közül csak 1 válaszolt, neki meg a vezetők nem válaszoltak :). -
Probatbicol #792 A stone pit és North Tower közötti ösvényen áll, ha követed az ösvényt meg fogod találni. -
foxxi #791 hhm, még alacsony szinten vagyok, szal van idő változtatni. Hol vannak magyarok? a Hammerine szerveren van valaki? esetleg közösség? vagy másszak át másik serverre? -
#790 okés majd ma meglesem a többit, am valaki segítene????? Gery Pit Mastert keresem ayiannas stone pitben -
kakimakika #789 Na cence tölem kérdezze meg valamelyikXD Bár azok a huntersesek akik fent vannak a mi ventrinken no problem,fasza gyerekek,a többit nem ismerem,de ha valamelyik elkezd oltani gameben, hogy miért vagyok ebbe a klánba,annak az írását elmentem és belinkelem:D had égjen a nyomija -
Cence #788 kérnék egy szívességek a demonHUNterstől, játszatok már tisztán, én sem megyek oda a guild tagjaitokhoz, hogy miért csatlakoztatok oda gyertek át ide, nem egy visszajelzést kaptam, hogy töleteke folyamatosan ezt csinálják, örülnék ha befejeznék, köszönöm -
#787 Sziasztok!
Kellene guildhez aláírás! Aki aláírná, legyen szíves keressen meg ingame.
Lintra szerver, Nivea a kari neve.
Köszönöm! -
foxxi #786 Köszi, cash shop, zsír.. majd keresgetem :) -
Cence #785 majd cash shopban lehet venni azt az itemet mint ahogyan a skill reset itemet is -
Cence #784 a baba nem szívat :D -
foxxi #783 Nekem pöccre indult a kliens.. jó is a game ismét :) Csak elbasztam, lvl 10en a rouge helyett soul huntert választottam és nem tom hol lehet szerezni job change itemet hogy reseteljem :( -
orion84 #782 Lol. nem szóltam... :D Csak várnom kellett egy fél percet... csak már megijedtem... :D -
orion84 #781 Bocsánat a most következőért:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá
Leszedtem a marbi álltal megadott linkről a klients de ugyanaz a probléma!!!! Nem tűniik el az update felirat, nem indul a kliens...:S -
foxxi #780 Hammeren vagyok :) -
Cat 02 #779 Valdesen van 1. -
foxxi #778 Ha már van magyar guild beszállnék énis :) Pls inv :D FoxHUN a karim neve :) köszi! -
marbi #777 igen Madmano! ha europai serveröl szeded akkor jó lesz én is onnan szetem! -
#776 joh mondjuk shámánom van, és DNA-zva van a fire ballom XDXD tehát nem volt nehéz :D:D:D:D én nem unom... valahogy jobban lecöt mi a Cabal, vagy bármelyik mmo...csak egyet nem took, hogy a Duel nyerés beleszámít a BS(Battle Score)-ok ba? -
Cat 02 #775 Az szép, én eléggé meguntam a gamet :S -
#774 Am a nightmare szörnyek nem is olyan durvák sztem (igaz idáig 1szer találkoztam velük) Truba prisonban megjelentek a babák 12-esen egyedül írtottam őket és csak 2db hp poti kellett hozzájuk, sőt néha csak 1.... -
Madmano #773 Cső.Ezen a linken már az új,javított kliens van,igaz? -
marbi #772 itt egy oldal:http://www.gamershell.com/download_25850.shtml -
orion84 #771 Sziasztok! Segítsééééég!!!!!!!
:s Már háromszor letöltöttem a torrentes linkel a clientet, de valamiért nem akar elindulni a játék és már semmi ötletem hogy mi lehet a baja... :( Amikor rányomok az ikonra amit kirakott az asztalra bejön egy Updeter felirat és alatta egy csík. A csík végigfut kb 3-4 szer aztán úgymarad. És kész. Nem csinál semmit. A mappa mérete egy idő után már nem növekszik, szóval nem is tölt semmit... :( Mi lehet a baja?? Tűzfal nincs a gépemen, a routerből pedig minden portot a gépemre közvetít... -
Cat 02 #770 Csak mindig beakadt mikor skill-t használok :D -
Cence #769 nice vid :))) -
Cat 02 #768 hehe -
Cat 02 #767 Volt egy Ion Mine "war"
épphogy kikaptunk, pedig kéne pont, mert akarom h világítson a wepem :D
btw most van 1 rakat questem, azt se tudom melyiekt csináljam ^^ -
#766 mint irtak karbantartas volt, ezenkivul uj serot kaptunk, hack vedelmet, stb... bovebben: http://www.requiem-hungary.extra.hu -
Cence #765 dunno -
Cence #764 3 órás karbantartás volt reggel -
Leirren #763 Cence te aztán kelsz még korán... Hogy a fenébe bírod?:D -
Yondaime #762 Másnak se indul igy reggel a game? Vagy csak nálam purcant ki a client.... -
Cence #761 nah I GO TO THE SCHOOL >_< -
Cence #760 :)) -
Cat 02 #759 Mind1, úgyis dualsworddel tolom :D
De ANT hill-t nem tod hol van ? MErt ott kéne ölnöm, de nincs rajta a térképen, annyi tudok h a watchtowertol keletre van.