4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    nem tudom vannak e rajta, mi a Valdes szerveren vagyunk
  • foxxi
    Melik server?

Ha nem Hammerine akkor kérdés: van ott VALAKI?? :)
  • ladasz
    Ja amugy Kamui néven keressetek.
  • ladasz
    Szia.Ha ma fent leszel akkor felveszlek szivesen,mindenkit felveszek aki szeretne csatlakozni a klánba.Csak tegnap este nem voltam.
  • Probatbicol
    -1 h
  • Probatbicol
    A DemonHhunters-szel nekem nincs szerencsém, már vagy 6 tagjukra whispereltem akikkel találkoztam, hogy van-e felvétel, ezek közül csak 1 válaszolt, neki meg a vezetők nem válaszoltak :).
  • Probatbicol
    A stone pit és North Tower közötti ösvényen áll, ha követed az ösvényt meg fogod találni.
  • foxxi
    hhm, még alacsony szinten vagyok, szal van idő változtatni. Hol vannak magyarok? a Hammerine szerveren van valaki? esetleg közösség? vagy másszak át másik serverre?
  • Looooser
    okés majd ma meglesem a többit, am valaki segítene????? Gery Pit Mastert keresem ayiannas stone pitben
  • kakimakika
    Na cence tölem kérdezze meg valamelyikXD Bár azok a huntersesek akik fent vannak a mi ventrinken no problem,fasza gyerekek,a többit nem ismerem,de ha valamelyik elkezd oltani gameben, hogy miért vagyok ebbe a klánba,annak az írását elmentem és belinkelem:D had égjen a nyomija
  • Cence
    kérnék egy szívességek a demonHUNterstől, játszatok már tisztán, én sem megyek oda a guild tagjaitokhoz, hogy miért csatlakoztatok oda gyertek át ide, nem egy visszajelzést kaptam, hogy töleteke folyamatosan ezt csinálják, örülnék ha befejeznék, köszönöm
  • AndrewCB
    Sziasztok!

Kellene guildhez aláírás! Aki aláírná, legyen szíves keressen meg ingame.

Lintra szerver, Nivea a kari neve.

Köszönöm!
  • foxxi
    Köszi, cash shop, zsír.. majd keresgetem :)
  • Cence
    majd cash shopban lehet venni azt az itemet mint ahogyan a skill reset itemet is
  • Cence
    a baba nem szívat :D
  • foxxi
    Nekem pöccre indult a kliens.. jó is a game ismét :) Csak elbasztam, lvl 10en a rouge helyett soul huntert választottam és nem tom hol lehet szerezni job change itemet hogy reseteljem :(
  • orion84
    Lol. nem szóltam... :D Csak várnom kellett egy fél percet... csak már megijedtem... :D
  • orion84
    Bocsánat a most következőért:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá

Leszedtem a marbi álltal megadott linkről a klients de ugyanaz a probléma!!!! Nem tűniik el az update felirat, nem indul a kliens...:S
  • foxxi
    Hammeren vagyok :)
  • Cat 02 #779
    Valdesen van 1.
  • foxxi
    Ha már van magyar guild beszállnék énis :) Pls inv :D FoxHUN a karim neve :) köszi!
  • marbi
    igen Madmano! ha europai serveröl szeded akkor jó lesz én is onnan szetem!
  • Looooser
    joh mondjuk shámánom van, és DNA-zva van a fire ballom XDXD tehát nem volt nehéz :D:D:D:D én nem unom... valahogy jobban lecöt mi a Cabal, vagy bármelyik mmo...csak egyet nem took, hogy a Duel nyerés beleszámít a BS(Battle Score)-ok ba?
  • Cat 02 #775
    Az szép, én eléggé meguntam a gamet :S
  • Looooser
    Am a nightmare szörnyek nem is olyan durvák sztem (igaz idáig 1szer találkoztam velük) Truba prisonban megjelentek a babák 12-esen egyedül írtottam őket és csak 2db hp poti kellett hozzájuk, sőt néha csak 1....
  • Madmano
    Cső.Ezen a linken már az új,javított kliens van,igaz?
  • marbi
    itt egy oldal:http://www.gamershell.com/download_25850.shtml
  • orion84
    Sziasztok! Segítsééééég!!!!!!!

:s Már háromszor letöltöttem a torrentes linkel a clientet, de valamiért nem akar elindulni a játék és már semmi ötletem hogy mi lehet a baja... :( Amikor rányomok az ikonra amit kirakott az asztalra bejön egy Updeter felirat és alatta egy csík. A csík végigfut kb 3-4 szer aztán úgymarad. És kész. Nem csinál semmit. A mappa mérete egy idő után már nem növekszik, szóval nem is tölt semmit... :( Mi lehet a baja?? Tűzfal nincs a gépemen, a routerből pedig minden portot a gépemre közvetít...
  • Cat 02 #770
    Csak mindig beakadt mikor skill-t használok :D
  • Cence
    nice vid :)))
  • Cat 02 #768
    hehe
  • Cat 02 #767
    Volt egy Ion Mine "war"

épphogy kikaptunk, pedig kéne pont, mert akarom h világítson a wepem :D
    btw most van 1 rakat questem, azt se tudom melyiekt csináljam ^^
  • Vamp17
    mint irtak karbantartas volt, ezenkivul uj serot kaptunk, hack vedelmet, stb... bovebben: http://www.requiem-hungary.extra.hu
  • Cence
    dunno
  • Cence
    3 órás karbantartás volt reggel
  • Leirren
    Cence te aztán kelsz még korán... Hogy a fenébe bírod?:D
  • Yondaime
    Másnak se indul igy reggel a game? Vagy csak nálam purcant ki a client....
  • Cence
    nah I GO TO THE SCHOOL >_<
  • Cence
    :))
  • Cat 02 #759
    Mind1, úgyis dualsworddel tolom :D

De ANT hill-t nem tod hol van ? MErt ott kéne ölnöm, de nincs rajta a térképen, annyi tudok h a watchtowertol keletre van.