4158
-
eXiT CoH Fan #918 gamershell átka én nem is szedek már onnan kb 15 dolgot szedtem onnan és kb 40 szer kellett újra szedni mindet van ameik 2.ra lett jó van ameik 4. re .... -
kenny00 #917 most lehetek ideges? 99 % eltünk a letöltési idő h menyivan még a sebesség és nem tölbi be a 100% ot xDDD megölöm xDDD -
eXiT CoH Fan #916 :D Silkroad haggyuk már (: van 25 server és ha nincs No DC progi felse tudsz menni
Lineage 2 közelébe se ér a silkorad (: Sztem L2 meg WoW után ez az egy game amibe minden számít : Quest ; farmolás ; és úgymond " Sajátossá " alakítható a karakter a skillek kiválasztásával.
Legjobb F2P és kész (:
+1 kérdés van egy 24 es Defenderem Lintra srv n érdemes átmennem Valdes re , vagy esetleg tudnék valakivel jáccani és húzna is ?
u.i: senki nem kérdezett ha nem teccik nem jáccod ennyi (:
-
kenny00 #915 aj jack nem kel mindent megitélni a silkroad szerint :P szentem jó lehet mámint biztos h nem szar:)
a silkraod is job lenne ha nem kéne anyi mob a fejlődéshez meg ha nem lene egyni free botos:P
amgy az is jó játék=) -
#914 1. Sziasztok.
2. Szerinem szánalmas egy játék.
3. Szerintem minden mmorpg- nek a Silkroad a szülőattya.
4. Le se merem töltemi, mert olyan rosszra számírok.
És kb ennyit a jhátékról az én véleményem szerint. -
kenny00 #913 3. az nem biztos mert van oylan ahol 1mob 1 aszint van ahol 1000000 egy szint xDDD
és majd meik szeróra menjek, meiken vagytok?:) -
#912 1.Igen
2.Ami tetszik neked, azt inditod :)
3.mind minden más mmoban :P :)
4.ájdono xD -
kenny00 #911 hali
1. dolog a játékot most szedem mingyárt lejön 40 perc:) és hogy a játékban mire számíthatok a szerver beenged??
2. dlog nien karit érdemes kezdeni? sok mmorpg vel jácotem már:)
3. dolog hogyan lehet fejlődni?
4. dolog max szint?:)
-
Leirren #910 Olvass vissza! :P
Unknown: Nem tudod csak a kruxenával használni a dual swordot, mivel csak nekik van rá mastery skilljük. -
#909 Hm...eddigi legjobb F2P mmo. :)
Egyéb kérdés: Megéri Turannal rámenni 2 kardra? (Már ha rá lehet) Vagy felejtsem el a dpst belőle?:) -
#908 letöltöttem,100%ig néztem és full lejött...de megsem tudom nyitni,kisem tudom tömöriteni..ennyi...fail..the end. -
#907 hajrá :) -
#906 nah adok még 1 esélyt a játéknak,letöltöm. -
netmester #905 valaki a requiem oldalakat küldje már el. mert az összes könyvjelzőm eltünt -
#904 köszi szépen -
Probatbicol #903 Úgy tudom még nincs eldöntve, hogy lesz-e törlés, de szerintem nem lesz, ha csak technikailag nem indokolja valami.
Fizetős mmo-k open bétája végén szokott lenni törlés, de azok eleve max 1 hétig szoktak tartani. Nem tudom hányan hagynák ott a rákba a játékot, ha több hetes/hónapos magas szintű karakterüket törölnék.
Pl. a Perfect World mostanában indult élesben, annyit lehet észrevenni belőle, hogy a launcher kiírja. -
#902 ez nagy segítség volt köszi.... -
netmester #901 olvass vissza
-
#900 Elvileg az open beta végén már nem lesz karitörlés ugye? -
netmester #899 ahogy látom van 1 pár új dolog benne. láccik rég voltam. a héten itthon leszek mert beteg vagyok :). ugyhogy gyertek requiemezni mert egyedül nem olyan jó
-
Munszu #898 Hát mivel nem tudok fülhalgatóval Requiemezni hagyom az egészet..
Viszont kiprobáltam a Rohant,és nagyon bejön :),tetszik a mozgás meg ugy az egész!^^.
Cabalba XD 70es karim ott hagytam,valahogy annyira már nem kötött le, pedig egyik legjobb magyar klánba vagyok/voltam.. -
#897 oksa :D
-
#896 áh szerintem nem rossz ! ezis embertöl függ :D e én még ezek után is a cabalra hajlok ! föleg hogy megint uj update etc xD nálad meg a cabal nem megy ha jol emléxem,hát ilyet !
azért nem adom fel,valahogy megszerzem ezt a requiemt,kiváncsi vagyok rá :D de sokak szerint fos...szal embertöl függ ezis :D majd csinj pár száz screent a kedvemért,és ha leszek küld át vagy valami :D -
#895 na engem oda nem enged regelni :D de aztmondja mindenki hogy nagyon gáz aki edig kipróbálta -
#894 érdekes! hát akkor sajnos ebben az online játékan nem tudok részt venni =(
u.i.: rohan onlinet probáld ki xD -
#893 ezt nem tudom miért lehet, haverom is leszedte vagy 3 helyről és aztmondja hogy mindíg csak egy 700 mb-os fájl jött le amit nem tud kicsomagolni :S én a gamershellről szedtem le és rendesen lejött elsőre.
-
#892 #868
-
#891 Valdes server--> Lyrian--> lvl 30 rogue--> Hell of Heroes guild :) -
Munszu #890 jaa az én nevem Arkanel a játékba:) -
Munszu #889 én is valdesen vagyok meg barátnöm is^^
Csak valami szomorúsággal tölt el :(, nagyon hangos a játék még akkor is ha minnimumra veszem, és én fülessel tok játszani+közbe mikrofon
nem tudjátok mit tegyek, hogy jó legyen a hang? -
Leirren #888 RashadHUN Valdes szerver, Hell of Heroes guild, tegnap kezdtem újra lvl 17 sámán. Ahogy elnéztem tegnap, nagyon sok magyar van ezen a szerveren. Bár ismerőssel futottam össze a Lintrán is, amikor a valdes valamelyik nap szarakodott. -
Nagyhelion #887 Adne(templar)----Valdes seró----noir guild -
Eftörsokk #886 Én a hammer izé szerveren vagyok,nevem Mongoliath, lvl25 warrior, jó lenne egy magyar guild,ezért ha nincs szeretnénk egyet csinálni,ketten már vagyunk,akit érdekel jelentkezzen. -
Munszu #885 írja le pls mindenki ki hol játszik :)
és milyen néven megtalálható?
várom:) -
Munszu #884 Melyik a pvp szero ?XD
én a Valdesen vagyok:) -
Eftörsokk #883 PVP szerón van magyar guild már? -
Munszu #882 szerintetek melyik serora jöjjek ?:) -
kakimakika #881 elöször is másik szeron vagyok mint te,másodszor a nevem a játékban n00b.azok a közepén kettö nulla -
Nagyhelion #880 Király a valdes seró nem müxik ---> nem menti el amit csinálsz. -
eXiT CoH Fan #879 :'( most akk itt kell társalogni meg frissítgetni ki mikor ír xdd
mi a neved játékban?