4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • kakimakika
    van guildom,x-fire el meg nemélek kökk:)
  • eXiT CoH Fan
    Guildod van?
    Ha adok xfire felveszel ? (: vagy adhacc te is xd
  • kakimakika
    40es shaman
  • eXiT CoH Fan
    ÉS hanyas karid van ? és mien faj / kaszt?
  • kakimakika
    persze
  • eXiT CoH Fan
    Csak félreértések elkerülése érdekében (:
    Am te aktivan jáccol?
  • kakimakika
    jóvan lehetett érteni elsőre is:)
  • eXiT CoH Fan
    úgy értem h az adja oda akinek már nem kell nem aki aktiv xd
  • eXiT CoH Fan
    Üdv mindenki (:
    Érdeklödni szeretnék magyar guild iránt ha lehet aktiv emberekkel akik ha kell még segítenek is xd
    Én a Lintra serveren jáccok 2 napja van egy 20 as defenderem
    pls aki még aktivan jáccik vagy már megunta és odaadná a kariját pm pls xdddd
    Köszi ! Csáó
  • kakimakika
    igy van,a bevitt sebzés alapján osztja az expt,ezért nekünk szinte semmi nemjutott!!az h túleröben voltak pknál megnagyon számít,mert ha mivagyunk a kezdeményezők kettenleszedtük volna a mind a 4et,és hát az is lett volna a modja a dolognak.meg ha netán meghalunk mi is 1-2szer leszarom,de a paraszt szitén porbahull.-hullana....sajna
  • Doomista
    letöltöttem 3 helyröl a játékot...mindenhol hibás zip fájlt mutat,megsem tudom nyitni...régebbi ujabb winrarral,legujabb winzip,winacevel nyomtam de semmi...mindenhol ugat hogy a tömöritett fájl hibás.
  • Kinca01
    Nova Luxban be lehet állítani?
    Ha igen, hol és kinél?
  • Kinca01
    sziasztok.
    Mikor meghalok van 3 opció.
    A segítség kérés (1), a legközelebbi helyre kerülés (2) és a választott újraéledési pont (3).
    A 3. opciót hol tudom beállítani? (gondolom nincs alapértelmezett, mert nem aktív a gomb most)
  • Probatbicol
    Azt írod túlerőben voltak. Tényleg mennyivel jobb lett volna, ha nem csak a mobokat szedik el, hanem jól le is gyilkolnak ! :D
    Xp KS meg úgy láttam igazából nincs, mert a bevitt sebzés alapján osztja az xp-t a mobból, függetlenül attól, hogy partyban vagy-e vele vagy nem. Ha leölik a mobodat, csatlakozni kell hozzájuk, ütni az övékét és egységnyi sebzés után ugyanannyi xp-t kapsz a bekapott sebzésed meg minimális lesz (máris ők jártak rosszabbul).
    Ha quest mobról van szó az már más tészta.
  • kakimakika
    nahát ez nemjó hír,egyszerűen nemértem hogy mire gondoltak a készítők amikor ezt kitalálták...sosem értettem minek büntetni a pkt egy játékban,amikor az a legjobb móka és kacagás:D síma pvpzni is nagyon szeretek,de azért egy jó kis pks bunyónak nincsen párja:))na de így..
  • Eftörsokk
    hát,ez ellen akkor se tudsz tenni ha van pk,mert ha nem üt vissza az akit megtámadsz és úgy ölöd meg akkor kapst egy szép ki koponyát a fejed fölé és gyilkos leszel,szépen megszoptam.
    aztán nem tudsz partizni,bárki simán lecsaphat,és amíg minusz ban van a státuszod addig ez lessz
    szal ez sem a legjobb,elég keményen büntetik a védtelen leütését sajna
  • kakimakika
    hallod cence,nem lesz benne kanyar,megmondták hogy meg kell venni a játékot,plussz havonta fiztni!más.pk szerón van vki?tud valaki infót hogy a többi szerón is be lesz-e állítva a pk??mert már kezd idegesíteni a dolog,lehet leszarom a 40es karimat és megyek pksra ha nem csinálnak vmit mostanában,mert ez azért kicsit gáz!!multkor is nagyban fejlödünk haverral,erre jön egy másik brigád és mivel tuleröben voltak,lekselték az összes expt,és mi tehetetlenek voltunk!!!így nemlehet normálisakat figtolni,ha buhyozni akarok rá kell küldenem a duelt a másikra,azt vagy elfogadja vagy nem...ez azért ratyi picit,remélem lessz pk minden szerón
  • ladasz
    Most volt 1 nagy patchelés,és nem indul a játék.Driver hibát ir ki és kék halált ad.Mit tegyek?
  • Doomista
    megoldodott:P pro vagyok.
  • Doomista
    gub nincs itt,a game meg minnyárt lejön,valaki pls pm rám ha megbizhato és regizne nekem ... fontos lenne.
  • Doomista
    gubberx regizzél be nekem,mert letiltott az oldalrol,benned bizok,pmben mond meg hogy a felh-jelszo-email kivül mit kellene még meg adnom ami szükséges ,hogy teljesüljon a regisztrácio...
  • Gubberx
    arra ott van l2 vagy archlord :)
  • Jeffjohnson
    kár ,hogy nincs valami komolyabb pvp cél mint pl a várfoglalás
  • Gubberx
    gondolom :)
  • Jeffjohnson
    egyik szerveren láttam ,hogy PK-zni is lehet akkor lesznek PVE meg PVP szerverek?
  • Gubberx
    battlegroundok vannak mint wow-ban, van zászlófoglalás meg sima csapat-csapat elleni öldöklés, itt is kapsz a végén honor pontot amiből cuccokat vehetsz ha öszegyűlik sok, meg van ugye a sima párbaj amit bárhol lehet nyomni.
  • Jeffjohnson
    Pvp rendszer itt olyan mint az L2 ben? Van valami várostrom esetleg? Mert azt olvastam ,hogy van valami pvp battle de azt nem tudom ,hogy ez hogyan müködik.
  • Cence
    továbbá fincsi, Aion se biztos hogy ingyenes lesz =/ valami kanyar lesz benne mint minden NC softos gameban, vagy megkell venni a software-t és onnantól free (mint GW ami amugy nem rossz ötlet legalább a sok gold farmer meg f2p csíterek nem gamelnak rajta) vagy pedig havidíjas lesz mint L2 (amit viszont hülyeségnek tartok a mai mmok terén :S) remélem GW-s megoldás lesz :p ha már mindenképpen fizetni kell majd érte :)
  • Gubberx
    Köszi :)
  • Cence
    Valdesban a warp machine és az offical resistance közt van egy kis üres szóba, ott találod meg az NPC-t aki adja a Quest neve Forgotten Relics
    és off 10 napig :X leszokás :D jo gamet all :)
  • Eftörsokk
    hát szvsz ha olyan részletes lenne mint a crysis,nem nagyon lenne gép amin jól futna:)
  • Gubberx
    Azt valaki megtudná mondani hogy 23-on ki adja azt a questet ami a beast-é változáshoz kell?
  • Jeffjohnson
    ez jó hír
  • Munszu
    Jeffjn tudtommal a requiem f2p játék lessz:), max lessz benne itemshop..^^
  • Probatbicol
    Hát nemtom, így első látásra nem sok különbséget látok a tipikus ingyenes ázsiai mmo-k, és a videó alapján az Aion között, grafikailag legalábbis.
  • Jeffjohnson
    sziasztok!
    Pár kérdés:A requiem fizetös lesz? Mikorra tervezik a végleges kiadását?
  • kakimakika
    na jolvan lessz ebböl vmi,updatelt mégegyszer és márcsak a seróhoz nem csatizik mert áll:)) mégegy szó arról hogy még szerencse hogy csúszik a Aion,most gondolj bele,hogy a Crysis a mai napig a legnagyobb eröművön sem fut zökkenőmentesen full grafon,ugyanez a grafmotor most mmoban lessz,ahol egyszerre a képernyőn nemritkán lessz többszáz ember, milyen erőmű kell majd??szóval addig míg kijön lehet spórolni rá:Dehez
  • kakimakika
    na ez már kezd nem vicces lenni,nemtudok csatizni a szeróra,be sem pirosodik a strat és a patch gomb,egyáltalán nem csatizk...más valakinek?
  • kakimakika
    de visszatérve a requiemre:),az odáig rendben hogy update volt stb..,de miértnem csatlakozik vissza a szeróra??Másnak simán fut a dolog?
  • kakimakika
    1-2 skill nyálcsorgatásnakXD Bár egy kép nemsokat mond,de nézzétek meg ezt a grafikát,mozgás közben annyira real az egész hogy az cúc:) skill