The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Sok sikert! Ingame neved privibe küld el légyszi (gyüjtöm az ungarise playereket)
Csak nekem csinál olyat a letöltött rar-fájl, hogy azt írja 3%-nál, hogy sérült?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
majd rem talalkozunk 😄
...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szal átfogó véleményt alkotni nem hiszem hogy lehet, maximum szubjektívet. De szerintem maga a világ fogja eldönteni hogy kinek mennyire jön be nem pedig az hogy hány öld meg ezt vagy azt quest van benne... sok híres mmoval lehet pedálozni ami erre épül 😊
No sikerült nekem is elinditani, hát vegyesek az érzéseim.
Elöször meglepö hogy szanaszét repülnek a szörnyek darabkái, és véres, de ezen kivül semmi extra nicns benne. Alap l2 klon, mint az archlord, vagy silkroad, stb, farmolni kell, menni elöre és klikkelgetni.
Csak harci skillek vannak, semmi mellébeszélés, öld meg ezt öld meg azt, vidd el a cuuot ennek. Az insták pedig a ddo bol ismerösek lehetnek.
De ezeket mindet láthattuk már. A világ ami a mostani szerveren van pedig iszonyat kicsi. 1 nap alatt bejártam, elértem 1 du alatt a 15ös szintet. ami nagyon nem tetszik h csak 1-2 kinézet van megint mindenki egyforma , teli van ikrekkel a játék, miért nem lehet egy-két tucat skint csinálni? Azt viszont nem tudom hogy ezeket a karikat át lehet vinni a rendesre majd vagy nem? Mindenki akit kérdeztem bent az irta nem.. Nemtudom kérni akarnak e érte pénzt de ha igen nemsokan lesznek rajta. 😊 gondolom itt is lesz fizetös rész h egyesek gyorsabban farmolhassanak, és ebböl élnek meg.
mar lekertem a felhasznalonevem/jelszot valtottam szoval nem nalam van a hiba. egyszeruen nem kuldik..../am freemail... nem ertem miert arra reggeltem :S/
...
nem tudja valaki hogy lehetne még kulcsot szerezni ? 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nektek sem elérhetõ jelenleg?
Amugy ma néztem és eddig a bétában a LVL 60 a max 😊 szép 😊
De nem segit ha a monitor fényerejét növelem , mivel mindenét növeli ugyan ... de a game max kifehéredik. Az meg ugye nem az igazi. 😊
Kérdés: Van valakinek vele olyan gond, hogy túl sötét és nem birja a brightness-t feljebb állitani ? Mármint feljebb lehet állitani csak épp 2 mp mulva visszaugrik. És korom sötétben ugye nehéz tájékozódni. 😄
pacsi
Is the game free to play?
The game is essentially free to play.
A subscription fee for premium services will be available in the future live release of the game; however, paying for premium services is not mandatory.
An item mall will be available for users to purchase equipment in the future.
A Requiem: Bloodymare egy elsõsorban az idõsebb korosztálynak szánt akció MMORPG (köszönhetõen a meglehetõsen véres játékmenetnek), melyben a hagyományos MMO elemek mellett néhány érdekes, új ötlet is megjelenik. A játék egy olyan sötét hangulatú világban, Ethegiában játszódik, melyben három faj: a turan, a bartuk és a kruxena vívja harcát generációk óta, és mely világot a felelõtlenül használt tudomány és mágia mára teljesen eltorzította. Az említett tudomány és mágia jelenléte miatt a programban a sci-fi és fantasy elemek is keverednek. Megjelenik benn például az úgynevezett DNS rendszer, melynek segítségével - mily meglepõ - a játékos képes átalakítani DNS-ét, hogy így váljon gyorsabbá, erõsebbé, de így lehetünk képesek gyorsabb regenerációra is. A világot számos mutáns lény, szörny népesíti be, melyekre jellemzõ, hogy a különbözõ napszakokban eltérõ mértékben aktívak. Így elõfordulhat, hogy egy mezõ a reggeli órákban még békés helynek tûnik, ugyanakkor éjjel csak egy tapasztalt kalandozó csapatnak ajánlott a területre lépni. A játékban természetesen a hagyományos MMO elemek is megjelennek, tehát a rengeteg felvehetõ küldetés során ezernyi tápolható fegyvert, páncélt és varázstárgyat szedhetünk össze, és a megszerezhetõ képességek terén sem kell szomorkodnia a játékosoknak. A több MMO játékban elhanyagolt PvP (játékos játékos ellen) harcokra nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztõk, hiszen akár 96-96 fõs hatalmas ütközetekben is részt vehetünk.
A tartalom mellett a külsõségekre sem lehet panasz a játékban, hiszen a képek és videók alapján egész pofás grafikát hoztak össze a fejlesztõk, ráadásul felhasználták a Havok engine-t is, így realisztikus fizikával találkozhatunk a programban.
Ez a 96 vs 96 pvp nemhangzik túl rosszul, bár kíváncsi vagyok hogy bírja majd a graf motor (fõleg hogy messze nem láthatjuk még teljes pompájában..)
Remélem lthatók a képek, most csináltam, ablakba, 1280X800as felbontásban.
Mindjárt kipróbálom
Képek hamarosan! A képeket 1440X900ban készítem, remélem nem esik szét az oldal ha linkelem.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Egy kod engem is érdekelne mindenképpen, aki tud küldjön a [email protected]
Nem találtam sehol sem a jelentkezést avyg a kod kérést a client lent van de a hivatalos oldalon a regisztráláshoz kéne egy kod.
fileplaneten fennvagyok már évek ota de ottsem találtam hol lehetne kérni. 😞
én imádom az ien mmokat
A képek elég ratyik mert ablakba játszom de teszek még be. ( 1 kódom van feleslegesen akinek majd kel, délután leszek)