4158
-
#678 Cence és mi is lesz akkor a guild neve?:) -
#677 Hát elég huncutak lesznek:) -
#676 Nem a mobbal kell a szemeben allnod a te karidnak kell ugy allnia hogy a mobot lassa. Igen a karakterek Open Beta vegen torolve lesznek. -
Powerfull #675 Sziasztok!
Lenne ket kerdesem 1, a karik maradni fognak vagy torolve lesznek majd?
2,eleg idegesito hogy csak elorol lehet megtamadni a szornyeket es ossze-vissza kell maszkalni mire megvan a pozicio ezzen lehet valahol allitani hogy magatol elorol tamadjon? -
Leirren #674 Nálunk csak a kábeltv meg a net ment el, így dvd-zni tudtam. :) Viszont csináltam másik karaktert a Vlades szerverre. Amúgy ahogy láttam délután, még így is rengeteg magyar játékos szaladkál ezen a szerveren is, akik nincsenek klánban. -
Cence #673 elnézést kérek mindenkitől aki esetleg várt rám, szóltam ingame srácok h nagy a vihar, kaptam ey kis ízelitőt belöle áramszünet formájában =/
Szóval aki szeretne csatlakozni akkor ma este 8 kor whisper me (ING: Cence) és megcsináljuk :) -
netmester #672 cence ha mmajd guildet akarsz csinálni akkor én talán 4 után leszek -
#671 kicsit borsos voltam :D sry.. nemzavar több gild, csak ugyhittem hogy aliglesz magyar aztminek 2részre osztani.. 10-14évesek hát nemtom :D 17+a játék , mindenki kitrükközi :D -
#670 2.1.4 de ha leszeded a Ventrilo MIX-et abban biztos benne van -
#669 ventri verzio szama mi? -
#668 höhö ezt megaszondtad:D -
#667 Gondolom azoknak kell masodik guild akik nem akarnak 10-14 eves csokkent ertelmisegu egyenekkel egy klanban lenni (tisztelet a kivetelnek)
Amugy nem ertem miert zavar ez teged.
Scary a mi ventrink cime: IP: its-hungary.com
Port: 3784 (alap port)
Szoba pass: fiuk a klubbol szoba: szupermario
Requiem szoba: requiem
De ha kell vhova mashova is szolsz nekem vagy fincsinek -
kakimakika #666 igazából itt most nemértem az összefüggést hogy miért ne lehetne több magyar guild egy szerón,szerintem lessz majd kb 30 magyar guild szeronként késöbb.. -
#665 az első szerveren van magyar gild.. de nemtudom miafasznak 1 szerverre 2külön magyar guild. aki ugat, meg nyomorék az úgyis utálva lesz.. -
#664 Cence megint hova lettél mentél?XD
-
#663 adjon valaki ventri cimet vagy ts cimet :) nincs kedvem visszaolvasni :) -
atlaszka #662 hali még mindig nem jött le a game xD de nem baj :D ugyis tanulni kell ... ööö hallom 2 szerver van meiken van a magyar Guild ? hogy oda menjek majd ha elkezdek jáccani . -
#661 honnan lehet leszedni????????????faszé nem tudja megmondanki senki.... netán a hivatalos oldalról? :D -
Cence #660 8 az a 9 :) -
Cence #659 9 órakor akinek még nincs és szeretne guildot , jöjjön fel és whispereljen rám a nevem Cence köszi -
#658 na megcsinálltam a leirás alapján továbbra is dc... -
#657 Honnan lehet letölteni? :D -
#656 megtalálltam a megoldást na majd kipróbálom... -
#655 na basszus most nyálazzam végig a fórumot,valahogy ehez nincs kedvem... -
#654 Vladesen 6-7 óra között irjon rám vagy cencére ha kell neki klán!!!!!
game ba a nevünk
Cence
BloodRoka gyertek csak:) -
Probatbicol #653 Én is vista alatt futtatom, én tegnap óta játszom és csak 1 dc-m volt, lagot sem tapasztalok a zavaró fajtából. Pedig iszonyat milyen tömeg van alig lehet mobot találni.
Egyébként a fórumokat érdemes nézni mert a vista dc-hez van egy bejegyzés, nekem szerencsére nem kellett. -
#652 na jó egyenlöre akkor hanyagolom. -
#651 Ezt honnan lehet leszedni? -
marbi #650 Azért dob le mer a server kb 5k embert bir el és játszik rajta a 3xosa :D -
#649 van valakinek valami tippje hogy miért dob le fél percenként?
(Vista alatt futtatom) -
Cence #648 lvl 9 és 100% tól nem enged addig tovább ming nem változtattál jobot a fővárosban (turba - Kurt Crescent Rondel,ban lehet) -
Leirren #647 Köszi szépen már ez is nagy segítség volt!:) Keresem akkor arrafelé őket. -
#646 jó lenne ha nem dobállna le fél percenként,amugy te melyik szerveren vagy eme sok 2 közül? -
#645 sea lionok csak nappal spawnolnak , és asszem northwatch towertől lefele vannak.. nemtudom fejből a helyeket sry. -
#644 szia tatila, örülök hogy jössz gémelni. egész jó játék. ilyen vérgrindnek is lehet titulálni de nem igazán koreai beütésű. lvl19 vagyok ésmég nemuntam meg -
Leirren #643 Merre találom a sea lionokat? -
#642 hát ez káosz kb 1percenkét ledobál és a quest felvételnél is eltelik vagy 10mp mire történik valami... -
Kriszguy #641 A játékban a nevem Kriszguy
meg egyébként is :)
egy olyan kérdésem lenne hogy hányas szintől és hol lehet kasztot váltani? -
marbi #640 Dijaznám ha beraknának még 5 servert mer most ez a két server anyira fullos hogy nem birja el azt a rengeteg embert aki játszana rajta igy ezér kap dct mindenki!
REmélem mihamarabb beraknak egy pár servert!
(Mondjuk ezt már meglehetet volna oldani OB kezdete elött is!) :( -
#639 Akkor jól gyanitottad:)
Cence majd nézd meg lvl-em;)