4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • foxpal
    Cence és mi is lesz akkor a guild neve?:)
  • foxpal
    Hát elég huncutak lesznek:)
  • krampusz140
    Nem a mobbal kell a szemeben allnod a te karidnak kell ugy allnia hogy a mobot lassa. Igen a karakterek Open Beta vegen torolve lesznek.
  • Powerfull
    Sziasztok!

Lenne ket kerdesem 1, a karik maradni fognak vagy torolve lesznek majd?
    2,eleg idegesito hogy csak elorol lehet megtamadni a szornyeket es ossze-vissza kell maszkalni mire megvan a pozicio ezzen lehet valahol allitani hogy magatol elorol tamadjon?
  • Leirren
    Nálunk csak a kábeltv meg a net ment el, így dvd-zni tudtam. :) Viszont csináltam másik karaktert a Vlades szerverre. Amúgy ahogy láttam délután, még így is rengeteg magyar játékos szaladkál ezen a szerveren is, akik nincsenek klánban.
  • Cence
    elnézést kérek mindenkitől aki esetleg várt rám, szóltam ingame srácok h nagy a vihar, kaptam ey kis ízelitőt belöle áramszünet formájában =/

Szóval aki szeretne csatlakozni akkor ma este 8 kor whisper me (ING: Cence) és megcsináljuk :)
  • netmester
    cence ha mmajd guildet akarsz csinálni akkor én talán 4 után leszek
  • Sugam
    kicsit borsos voltam :D sry.. nemzavar több gild, csak ugyhittem hogy aliglesz magyar aztminek 2részre osztani.. 10-14évesek hát nemtom :D 17+a játék , mindenki kitrükközi :D
  • krampusz140
    2.1.4 de ha leszeded a Ventrilo MIX-et abban biztos benne van
  • ScarY MAN
    ventri verzio szama mi?
  • foxpal
    höhö ezt megaszondtad:D
  • krampusz140
    Gondolom azoknak kell masodik guild akik nem akarnak 10-14 eves csokkent ertelmisegu egyenekkel egy klanban lenni (tisztelet a kivetelnek)
    Amugy nem ertem miert zavar ez teged.
    Scary a mi ventrink cime: IP: its-hungary.com
    Port: 3784 (alap port)
    Szoba pass: fiuk a klubbol szoba: szupermario
    Requiem szoba: requiem
    De ha kell vhova mashova is szolsz nekem vagy fincsinek
  • kakimakika
    igazából itt most nemértem az összefüggést hogy miért ne lehetne több magyar guild egy szerón,szerintem lessz majd kb 30 magyar guild szeronként késöbb..
  • Sugam
    az első szerveren van magyar gild.. de nemtudom miafasznak 1 szerverre 2külön magyar guild. aki ugat, meg nyomorék az úgyis utálva lesz..
  • foxpal
    Cence megint hova lettél mentél?XD
  • ScarY MAN
    adjon valaki ventri cimet vagy ts cimet :) nincs kedvem visszaolvasni :)
  • atlaszka
    hali még mindig nem jött le a game xD de nem baj :D ugyis tanulni kell ... ööö hallom 2 szerver van meiken van a magyar Guild ? hogy oda menjek majd ha elkezdek jáccani .
  • Legend Killer
    honnan lehet leszedni????????????faszé nem tudja megmondanki senki.... netán a hivatalos oldalról? :D
  • Cence
    8 az a 9 :)
  • Cence
    9 órakor akinek még nincs és szeretne guildot , jöjjön fel és whispereljen rám a nevem Cence köszi
  • Tatyla
    na megcsinálltam a leirás alapján továbbra is dc...
  • Legend Killer
    Honnan lehet letölteni? :D
  • Tatyla
    megtalálltam a megoldást na majd kipróbálom...
  • Tatyla
    na basszus most nyálazzam végig a fórumot,valahogy ehez nincs kedvem...
  • foxpal
    Vladesen 6-7 óra között irjon rám vagy cencére ha kell neki klán!!!!!
    game ba a nevünk
    Cence
    BloodRoka gyertek csak:)
  • Probatbicol
    Én is vista alatt futtatom, én tegnap óta játszom és csak 1 dc-m volt, lagot sem tapasztalok a zavaró fajtából. Pedig iszonyat milyen tömeg van alig lehet mobot találni.

Egyébként a fórumokat érdemes nézni mert a vista dc-hez van egy bejegyzés, nekem szerencsére nem kellett.
  • Tatyla
    na jó egyenlöre akkor hanyagolom.
  • Legend Killer
    Ezt honnan lehet leszedni?
  • marbi
    Azért dob le mer a server kb 5k embert bir el és játszik rajta a 3xosa :D
  • Tatyla
    van valakinek valami tippje hogy miért dob le fél percenként?
    (Vista alatt futtatom)
  • Cence
    lvl 9 és 100% tól nem enged addig tovább ming nem változtattál jobot a fővárosban (turba - Kurt Crescent Rondel,ban lehet)
  • Leirren
    Köszi szépen már ez is nagy segítség volt!:) Keresem akkor arrafelé őket.
  • Tatyla
    jó lenne ha nem dobállna le fél percenként,amugy te melyik szerveren vagy eme sok 2 közül?
  • Sugam
    sea lionok csak nappal spawnolnak , és asszem northwatch towertől lefele vannak.. nemtudom fejből a helyeket sry.
  • Sugam
    szia tatila, örülök hogy jössz gémelni. egész jó játék. ilyen vérgrindnek is lehet titulálni de nem igazán koreai beütésű. lvl19 vagyok ésmég nemuntam meg
  • Leirren
    Merre találom a sea lionokat?
  • Tatyla
    hát ez káosz kb 1percenkét ledobál és a quest felvételnél is eltelik vagy 10mp mire történik valami...
  • Kriszguy
    A játékban a nevem Kriszguy
    meg egyébként is :)
    egy olyan kérdésem lenne hogy hányas szintől és hol lehet kasztot váltani?
  • marbi
    Dijaznám ha beraknának még 5 servert mer most ez a két server anyira fullos hogy nem birja el azt a rengeteg embert aki játszana rajta igy ezér kap dct mindenki!
    REmélem mihamarabb beraknak egy pár servert!
    (Mondjuk ezt már meglehetet volna oldani OB kezdete elött is!) :(
  • foxpal
    Akkor jól gyanitottad:)
    Cence majd nézd meg lvl-em;)