4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Madmano
    Amúgy XP van fenn.
  • Madmano
    De,megy.Csak vmiért néztem a gépen a Felügyeleti eszközökben a Naplót és ott láttam.Megakadt rajta a szemem,mert eddig nem volt ilyen bejegyzés....
  • ladasz
    Az EagleNT az driver.Miért, nem megy a játék a patch ota?Neked is kék halált ad?Mien oprendszer van fenn?
  • Madmano
    Az utolsó frissítés óta,mikor indítom a játékot,ír a windows naplóban,hogy "EagleNT szolgáltatásnak sikeresen elkűldve az indításvezérlő".Mi ez az EagleNT????
  • ladasz
    Szoval aki ingyen akar játszani anyi hogy nem vesz basic meg premium csomagot,és kész.
  • ladasz
    Te miröl beszélsz?Az biztos hogy lesz free,basic meg premium.De nem lesz törlés,a hivatalos oldalon sehol se irták.A klántársaim is mondták hogy ez hülyeség.
  • Vamp17
    bar igy lenne. Szamunkra meg ez lenne a legjobb. Mindenki egyenlo eselyekkel indulna egy bizonyos szeron. De sztm mindenki uyganott lesz... majd meglatjuk.
  • Nagyhelion
    Gondolom 3 szerver lesz: free, basic meg a premium. És amelyiken elkezded a karit azon kell játszanod, tehát nem csinálhatsz olyat hogy premiumon felhúzod a karit és utána meg freen játszol.Persze ha fizeted mondjuk a premiumot akkor ott több karid is lehet.
  • Gubberx
    én elképzelhető hogy az első hónapban befizetek rá míg ujból talpra állok, azt lenne jó kideríteni hogy vajon ha veszel premiumot akkor az accountodon lévő összes karakterre vagy csak 1 karakterre vonatkozik-e a premiumság.
  • eXiT CoH Fan
    De kurva jó ................ ezt nem mondhatják komolyan végre egy game ami free és teccik erre fizetős lesz és az a része meg ami free marad tökre le lesz butítva ! Nem hiszem el Gubberx ; Leiren pm be elküldtem az msn em vegyetek fel pls nekem is kéne egy gém ami leköt egy kis ideig (:
    és nem ártana a jó társaság :D
  • kenny00
    mi elsz fizetős mi nem? v mi van?
  • Nagyhelion
    Na ki az aki fizetősön és ki az aki ingyenesen fog játszani?
  • Gubberx
    ha van msn-ed add meg és kerítek valamit amit tolhatunk 16,-ig :D
  • Leirren
    Az lol!
    Gubber: Akkor most mit fogunk kipróbálni?:D
  • Gubberx
    fasza :S
  • Nagyhelion
    12.-én törlik a karikat a szerón, és lesz fizetős (basic és premium ) meg free play. Dejó hogy eddig azt írták hogy nem lesz wipe faja.19-én indul újra a game utána. http://www.playrequiem.com/news/eventDetail.aspx?num=10#10
  • Doomista
    knight online ? xxxx de régi game...
  • Probatbicol
    Silkroad - 2006
    WOW - 2004
    Ultima Online 1997 - de biztos ennek is a SR az őse :)
    és voltak még előtte is csak nem lettek ismertek
  • ScarY MAN
    a wow volt az elso mmo
    kérlek ne mond ezt...
    mond hogy csak viccelsz
  • Gubberx
    Még megemlíteném a szuper ölj meg 1500 mobot és gyűjts össze 500 ien cuccot questeket amitől még hangulatosabb :D
  • Gubberx
    Szerintem te vagy botolsz vagy élvezed hogy napi 6 órán át logolgatsz hogy beengedjen az a szar server aztán 3000 bot között néha neked is jut egy mob amit leüthetsz, igen a silkroad tényleg nagyon jó...
  • Unknow
    WoW volt az első MMO? :D Lineage II régebbi, Ragnarok sokkal régebbi, Runescape sokkal de sokkal régebbi :D

Egyébként Jack szerintem csak hülyéskedett, ilyet 13-12év felett nem hiszem,hogy komolyan írna bárki is XD
  • orion84
    Köszi Leirren!

Vasárnap ki is próbálom, sajnos addig nem jutok géphez... :( De legalább a remény feléledt emgint... :D

Egy barátommal Hammerineon vagyunk és már lvl 30 körül jár mindketőnk. Nem szeretnénk újrakezdeni...:( Max ha törlik a karikat...:D Ha van még magyar a Hammerinen aki szeretne egy magyar Guildot az keressen meg, [email protected], vagy a játékban Zuzzzuk néven és csináljunk egyet arra a szeróra is!
  • Leirren
    Nem vagy egyedül ezzel a dologgal, tegnap az egyik srác sem tudott befelé jönni. Volt, hogy beengedte, de aztán nem voltak nála mobok. Végül leresetelte a dungeont úgy, hogy a nevén nyomott egy jobb gombot és kijött a dungeon reset, aztán volt csak jó neki.

A Valdes szerveren van 3 magyar klán is, és mindháromban jó sokan vannak. Hell of Heroes, DemonHUNters és a NOIR.

Jack0101: A szánalmas az, hogy valamiről úgy mondunk véleményt, hogy nem is ismerjük igazán...
  • orion84
    Hát, én sosem leszek Beast...:( 11es küldinél Ruins of Lamentbe nem tudok bemenni!!! Ahogy összejön a party és beindulok , el kezd tölteni a game és mindig kivág crit errorral... :S Valaki tapasztalta már rajtam kívül ezt a hibát? :S Örülnék ha nem egyedül lennék ezzel mert az azt jelentené hogy valszeg már javítják ezt a bugot...:( PVP szerón még mindig nincs magyar Guild?
  • netmester
    a wow volt az első mmo. és ah hasonlít a silkroadra az azért lehet mert az a játékrendszer jó. csak itt ingyen megkapod
  • ladasz
    Hellosztok.Elsö dolog, jack0101 szerintem rohadtul nincs igazad.Meg amig kisem probáltad addig ne fikázd.Ami most megjelent mmorpg-k közül szerintem a Requiem meg a Rohan a két jo ingyenes game.De nekem a Rohan naon nem jön be.A Valdes serverre gyertek ott van a DemonHUNters klánunk.3an is feltudunk venni titeket én Kamui,Bitang meg psishock.Én majd csak hétvégén leszek,akkor keressetek.
  • eXiT CoH Fan
    Egy olyat kérdeznék hogy : Hogyan lehet átmenni a " Havas " tájról a " Sivatagos " tájra ?:S:S mer windrider nem igen akar elvinni oda oO
    köszi előre is
  • eXiT CoH Fan
    NEm csak hát msot ha valaki benne van egybe akkor nem hiszem h kilépne azért h pár kisebb ismeretlen ember karakterével jáccon (: ezért gondoltam kéne még 1 guild vagy bevenni valahova engem [ ]
    szval (::
  • ScarY MAN
    van már jopar magyar guidl :) epp eleg:P nemtom mennyire van ertelme meg egyet csinalni de szurkolok :)
  • kenny00
    kennyHUN a nevem skileket hol vagy hogy lehet tanulni ?XD
  • eXiT CoH Fan
    xd nem tom de sokan vannak ott valaki csinálhatna egy guildot és invelhetne pár itteni formát
    Mind1 addig is aki épp jáccik vegyen fel friendnek : eXii
    köszke
  • Unknow
    Hm, hát én és pár haverom Valdesen vagyunk, az a "magyar" szerver nem?:D
  • eXiT CoH Fan
    kk majd adhacc egy nicket
    Enyém eXii ezeen a néven elérsz
  • kenny00
    akor valdas !:)
  • eXiT CoH Fan
    nekem jó . Meik srvr ? kezdek én is egy új karit akkor . De akk ez közérdekű szval ha visszaolvasásokat figyelembe veszem akk Valdes re kellene menni
    De én nekem jöhet minden (:
  • kenny00
    akor hozunk egy olat össze:)
  • eXiT CoH Fan
    hát én angolokkal vettem fel a kapcsolatot játékban és segítettek de ha sikerülne 1 szerón összehoznio így egy sg.hu s guildot akk tudnék segiteni
  • kenny00
    valami karakter,küldetés leíró magyar oldalt találni mostanság?
  • kenny00
    az honnal tod hogy onal szedtem, belerúdtam 2 őt azt lejötxD am ak meikszerón vagytok?