4158
-
Thanatos #38 fileplanetes kulcsok elfogytak, mmorpg-sek is, mmositeon meg havernak valami wrong parameter-t ad
nem tudja valaki hogy lehetne még kulcsot szerezni ? :) -
Hamond #37 Na még jó,hogy nemtom hogy kell fileplaneten igényelni kulcsot, már egy ideje regelve vagyok fileplaneten(Dekaron Online miatt), de ígysem tom mit kell vele csinálni:D -
foxxi #36 Nos elég komolyan veszi a 18as karikát :) Töröld a sütiket, meg mindent majd jelentkezz be újra az oldalra de ugy hogy több legyél mint 17 -
Hamond #35 Mind1, megoldottam...töröltem a firefoxból minden adatot amit feljegyzet(űrlapadatok, sütik stb.)mostmár műxik! -
Hamond #34 Nem értem, amikor elsőnek léptem lapra akkor kérdezte a születési adataimat és ugye azt adtam meg, hogy 17 vagyok. Aztán beengedett, utána nem...ez lenne a probléma, hogy 18karikás? Emiatt nem enged a lapra sem lol? -
foxxi #33 De, teljesen jól megy! Esetleg: http://www.playrequiem.com/news/news.aspx -
Hamond #32 http://www.playrequiem.com/
Nektek sem elérhető jelenleg? -
Borer #31 hm... kinn világos. Jaja tom énis. Nemrossz game :) -
foxxi #30 Ezt nem értem akkor, nekem ilyen probléma nem jött elő.. milyen videnyókarid van és milyen driver?
Amugy ma néztem és eddig a bétában a LVL 60 a max :) szép :) -
Borer #29 Nem nem ... ez álandóan ilyen. Már irtam hivatalos fórumra is, meglátjuk.
De nem segit ha a monitor fényerejét növelem , mivel mindenét növeli ugyan ... de a game max kifehéredik. Az meg ugye nem az igazi. :) -
foxxi #28 Nem akkor van gondod amikor Nightmare módba lép? Akkor sötétül el, de visszais ugrik 1-2mp mulva. Én nem tapasztaltam ilyet. Bár ha semmi se segít a monitorod fényerejét növeld :) -
Borer #27 Hi. Nekem bejön a game , sztem elég durva. Aki a grafikára panaszkodik , nos az vagy nem játszott vele és kép alapján itél, vagy elfogult egy másik game-el szemben. Nem 2 meg nem 3 mmo-val játszottam, és ha felrakja fullra valaki a grafot (már amennyire a beta vagy a géped engedi :) ) láthatja hogy a legtöbb mmo grafját veri lazán. Fizika baromi jó lett.
Kérdés: Van valakinek vele olyan gond, hogy túl sötét és nem birja a brightness-t feljebb állitani ? Mármint feljebb lehet állitani csak épp 2 mp mulva visszaugrik. És korom sötétben ugye nehéz tájékozódni. :D
pacsi -
foxxi #26 Hivatalos fórumközlemény (FAQból)
Is the game free to play?
The game is essentially free to play.
A subscription fee for premium services will be available in the future live release of the game; however, paying for premium services is not mandatory.
An item mall will be available for users to purchase equipment in the future.
-
foxxi #25 PC-Guru leírás:
A Requiem: Bloodymare egy elsősorban az idősebb korosztálynak szánt akció MMORPG (köszönhetően a meglehetősen véres játékmenetnek), melyben a hagyományos MMO elemek mellett néhány érdekes, új ötlet is megjelenik. A játék egy olyan sötét hangulatú világban, Ethegiában játszódik, melyben három faj: a turan, a bartuk és a kruxena vívja harcát generációk óta, és mely világot a felelőtlenül használt tudomány és mágia mára teljesen eltorzította. Az említett tudomány és mágia jelenléte miatt a programban a sci-fi és fantasy elemek is keverednek. Megjelenik benn például az úgynevezett DNS rendszer, melynek segítségével - mily meglepő - a játékos képes átalakítani DNS-ét, hogy így váljon gyorsabbá, erősebbé, de így lehetünk képesek gyorsabb regenerációra is. A világot számos mutáns lény, szörny népesíti be, melyekre jellemző, hogy a különböző napszakokban eltérő mértékben aktívak. Így előfordulhat, hogy egy mező a reggeli órákban még békés helynek tűnik, ugyanakkor éjjel csak egy tapasztalt kalandozó csapatnak ajánlott a területre lépni. A játékban természetesen a hagyományos MMO elemek is megjelennek, tehát a rengeteg felvehető küldetés során ezernyi tápolható fegyvert, páncélt és varázstárgyat szedhetünk össze, és a megszerezhető képességek terén sem kell szomorkodnia a játékosoknak. A több MMO játékban elhanyagolt PvP (játékos játékos ellen) harcokra nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők, hiszen akár 96-96 fős hatalmas ütközetekben is részt vehetünk.
A tartalom mellett a külsőségekre sem lehet panasz a játékban, hiszen a képek és videók alapján egész pofás grafikát hoztak össze a fejlesztők, ráadásul felhasználták a Havok engine-t is, így realisztikus fizikával találkozhatunk a programban.
Ez a 96 vs 96 pvp nemhangzik túl rosszul, bár kíváncsi vagyok hogy bírja majd a graf motor (főleg hogy messze nem láthatjuk még teljes pompájában..) -
foxxi #24 Engem beenged, a legstabilabb szerver a Hammerinne, azon érdemes játszani.
Remélem lthatók a képek, most csináltam, ablakba, 1280X800as felbontásban. -
#23 hotmailra 2 perc alatt megvolt. -
foxxi #22 Esetleges kiállások lehetnek, karbantartások és ugy kell számolni hogy -9 óra az eltérés. Az aktiváló mailt nem tudom, én majd rögtön megkaptam.
Mindjárt kipróbálom -
#21 nekem az mar bejott fenntvan mar login kepernyot is lattam...de szopom mert nemtok belepni :D -
savior #20 nekem se jott. meg az install se indul. -
#19 nekem nem jon az email hitelesito cucc.... delutan ota varom...nektek? -
foxxi #18 A főoldalon rögtön van egy hirdetés hogy "Join Beta!" katt rá (persze ha bevagy logolva), majd jobboldalt megadod a születési dátudod (hogy elmultál-e 17 :D és rákatt hogy "start playing", ezután megkapod a Te privát promós kódod amit beírva leszedheted, telepítheted, játszhacccc!
Képek hamarosan! A képeket 1440X900ban készítem, remélem nem esik szét az oldal ha linkelem. -
Lord Zax #17 hmm, addig én is eljutottam de az üres és ott nem lehet hozzáadni semmit. hol kell kérni? -
foxxi #16 A fileplaneten a kód az ott van hogy: My Account és azon belöl leljebb hogy "Beta Keys Archive" -
#15 biztos jó lehet pixeleket dugni. -
Lord Zax #14 üdv.
Egy kod engem is érdekelne mindenképpen, aki tud küldjön a [email protected]
Nem találtam sehol sem a jelentkezést avyg a kod kérést a client lent van de a hivatalos oldalon a regisztráláshoz kéne egy kod.
fileplaneten fennvagyok már évek ota de ottsem találtam hol lehetne kérni. :( -
pries #13 Egy kicsit Hellgate: London fílingje van -
#12 nekem please!
én imádom az ien mmokat -
foxxi #11 A 18as karikát komolyan gondolták, sex és erőszak a köbön
A képek elég ratyik mert ablakba játszom de teszek még be. ( 1 kódom van feleslegesen akinek majd kel, délután leszek) -
#10 Kicsit több képet nemraknál be? Ha tudod nagyobb felbontásban is lehetne :) -
#9 "vámpíros, szigorúan 18-as karikás MMO"
Totál függő lennék :-/
Ezt is ki kell hagynom, rohadt real life [lógó orrú kissrác, kavicsbarúgós, elandalgós smiley] -
#8 Elsőre nekem tetszik, de sajna nincs fileplanetem.Akinek van, és nemjátszik vele az igényelne kulcsot és elküldené pm-be? köszönöm! :D -
foxxi #7 kinek mi... -
#6 derossz -
foxxi #5 És lemaradt hogy külön "job"-okban határozhatod meg milyen kaszt beállítottságú szeretnél lenni. Ez azt jelenti hogy lvl 10ig sima casual vagy majd lvl 10en dönthetsz hogy a kasztodnak megfelelően milyen szakmát szeretnél választani, Warrior, Shaman stb... Az eddigi limit LVL 50 és e szint megütésével extra un. "secondory job" -od lehet elég ütős skillekkel. -
foxxi #4 Aszem hogy ingyenes lesz, de pont "azértis" "jó" "más" mert nem koreai tömeg mmo. A látványvilágához annyit hogy a mostani állás szerint egy csomó funkciót nem enged bekapcsolni a program, élsimítás, AF, high textures stb. Elég béta még de nagyon élvezhető, a skill rendszer elég jóra sikerült, a tárgyakat lehet manipulálni, kiegészítőkkel jobbá tenni (fegyók, pajzs stb), van egy adott időszak "nightmare" amikor spec küldiket lehet megoldani spec cuccokért, nem instance jellegű, bárkivel találkozhatsz bárhol. Az instákról nemtudok sokat, egyben voltam egy 7 fős partyval - nagyon élvezetes volt. -
#3 ez fizetős lesz?
sztem akármelyik távolkeleti MMO bealázza (látványvilágban legalább) -
foxxi #2 Hivatalos honlap: http://www.playrequiem.com/ -
foxxi #1 Egy ujabb vámpíros, szigorúan 18-as karikás MMO-nak indult el a closed beta-ja. Annyi trükkel hogy a FILEPLANET regisztrált tagjai kapnak kulcsot és igy kipróbálhatják, tesztlhetik e igencsak "másnak" mondható MMO-t.
Egy leírás:
The Requiem: Bloodymare Closed Beta Launch is scheduled to officially begin
Friday February 29th.
To guarantee access to the Requiem: Bloodymare closed beta you will need to acquire a Closed beta access code for the registered account, which will become available from the following sources.
* Starting Tuesday February 26th, Fileplanet will have a limited quantity of Closed Beta codes for Requiem, available only for Fileplanet registered users.
* Friday February 29th, MMORPG.com will have closed beta codes available.
* And also on Friday February 29th, MMOSITE.com will also have a limited quantity of closed beta codes available.
As a special promotion for early registrations by Fileplanet registered users, those accounts will have access to Requiem, 3 days before other users, starting
Tuesday February 26 at 4pm PST.
For those that register on the website but are not able to acquire a closed beta access code for that account we will be offering another chance to participate in the closed beta. As space allows we will randomly select from the pool of registered, but not game-accessible, accounts and grant them access to the Closed Beta as the Beta period progresses.
The closed beta period is scheduled to run from
Tuesday February 26, at 4pm PST until Wednesday March 26, 10am PST
The registration page for both the Forums and the Website will be made available on
Monday February 25th.
Képek:
Ingame nevem: foxxiHUN, minden magyar játékost szeretettel várunk