4158
-
#638 felraktam én is ezt a csodát csak az elsö várban vagy miben állandoan dc van,láttam ott valami magyar klánt a DemonHUNters-t,vagyis gyanitom hogy magyarok. -
#637 :O
Cence-nek vagy nekem lehet irni majd a játékba a guildal kapcs állitólag ma lesz meg
a játékba a nevünk
Cence
BloodRoka
várjuk az embereket -
Cence #636 mondtam, pimpi azt mondta tegnap 6-7 fele lesz gameban, ha fent lesz jövök írok forumba, megbeszéljük, hol találkozunk és megcsináljuk a guildot :) -
Cence #635 disconnect -
Duskorc #634 Az mitől lehet hogy mikor belépek kb 10 mspig fut a játék aztán
ERROR Cannot connect to server.
Please try to log in later.
felirat fogad
-
kakimakika #633 mondjuk a silkroadot kár volt megemlíteni,mert az egy olyan játék,amiben ha a készítők fizetnének sem tudnék játszani,valami hihetetlen szarrakás az egész:)konkrétumot én sem tudok mondjuk az igaz,de szerintem tuti hogy ilyen +exp meg ehez hasonló dolgok lesznek -
#632 hellóka. reggel fél6ig toltam, és elég sok magyar összegyült már a demonhunters gildben.. egész jó fejek, nincs bunkózás stb. bár eddig semmi segitséget nem kértem lehet ezért nem tapasztaltam efélét :D
na mentem gémőni. -
netmester #631 az item mallal kapcsolatba remélem a premium az nem oylan lessz mint a silkroadba. ingyenes a játék de ha nincs premiumaod akkor nem tudsz belépni a játékba. -
Leirren #630 Én is szívesen jelentkeznék hozzátok. Tegnap eléggé elcsábított ez a játék, nagyon megtetszett. A karakterem neve LeirHUN. -
netmester #629 én megyek cence guildjébe -
Kriszguy #628 Hali, ha csináltok magyar klánt szivesen csatlakoznék.Pár napja kezdtem játszani. -
#627 vajaskifli hi
az addig okés h klánt akartok csinálni de ahoz kellenek emberek:P mi már cencével most toborozzuk a magyarokat több kevesebb sikerrel:D na meg már van egy klán egy ego man-é conanHUN és a klánjának a neve conanHUN...cece még próbál átjönni hozzám met ő turba ban kezdett^^ -
#626 hali. ezen az oldalon http://requiem-wiki.org/wiki/Main_Page azt olvastam hogy a jatek ingyenes marad ugyen, de lesz benne item mall + premium szolgaltatasok. az item mall az tiszta sor, de a premium szolgaltatasokrol mit tudtok?? mert azzal hazavaghatjak ezt a jatekot... -
pimpi001 #625 cencének ha így halad sose lessz guildja mert csapatszervezés közben elálmosodik és kilép. -
vajaskifli #624 Sziasztok Mi a valdes serveren vagyunk a jatekban a nevem MythoS es MaxymuS aki akar vegyen be friendbe mert majd csinalunk klant www.requiem-world.extra.hu -
#623 Cence eltüntél hitelen... (???) -
#622 én már friendbe akartalak venni de offline te a Vlades szerón vagy ? mert én igen
-
Cence #621 as you wish :) -
#620 a gameba BloodRoka a nevem lécci irj rám;) -
Cence #619 mi a neved a gameban?
-
#618 jajj hát nem kifagytam irogatás közben:S -
Cence #617 holnap este 6-7 fele legyen már fent 6-7 ember esetleg aki szeretne csatlakozni a guildba, köszönöm :) -
Cence #616 Cence a nevem most menek fel -
#615 meglesz az első magyar friendem requiemben xD -
#614 én is np:D mi a neved majd megyünk partizni:)
-
Cence #613 hát most per pill nem vok gameba de midnj felmeek és meglesem mennyien vagyunk :) amugy 12 es vok csak =/ -
#612 Cence lvl? holvagy én megyek:D -
Cence #611 igen megvan minden mopbnak a szintje..stb -
#610 Amúgy itt ugyanúgy a mooboknak mevan a szintje meg ilyenek? -
Cence #609 nincs ember fent, kellene kb 7 -
#608 van már magyar guild?:S -
Cence #607 gondolom szerver karbantartást csinál ilyenkor az az okos szerver tulajdonos... -
#606 jeee megy XD -
ladasz #605 A ventrilo az miért nem megy? -
#604 cence, irsz egy ipt portot stb? nincskedvem keresgélni.. :D -
ladasz #603 Most megy. -
#602 elvileg 1-1,5 óra offic fórumon ahogy írták
-
Cence #601 ha esetleg elindulna a game, szükségem volna majd kb 7-9 emberre ventrin és a gameban is a guild miatt -
Cence #600 én 12 :X =/ -
#599 ja:D pedig már lvl11 vagyok :oooo