4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • ReHARD
    Talisman online ?
    leginkább a wow hoz hasonlít mer wasd a mozgás, lehet ugrálni stb.
  • mama2
    Mihez hasonlít leginkább? Silkroad? Cabal? Talisman?
  • krys002
    tök állat ez a játék:D már jó a kliens hála égnek. nem olyan nehéz fejlődni se, tök jó
  • netmester
    hivatalos oldalról????
  • ladasz
    Már van jo kliens.Lehet tölteni.
  • assassin71
    hi skacok meg mindig hibas a game de a kozzetett uj link jo 33 ig mevan benne a patch viszont a kezdo resz nekem error es kilep mikor lesz ma jo?????????????
  • Pyroman
    ok!
    csak most raktam fel a játékot, aztán gondoltam megkérdezem előre
  • krampusz140
    Hat tudtommal csak 1 szerver van:D
  • Pyroman
    melyik szerveren vannak a magyarok??
  • ladasz
    A temperion mastrnél lehet job-ot választani de csak akkor ha megcsináltad a qualification questet,és 99%os az xp-d.
  • ReHARD
    hogy kell lvl 10 után szintet lépni ?
  • marbi
    elvileg ingyenes marad!
    Nekem belépéskor nyomja az errort!
    Reggel tökéletesen ment most felapoltam 35 vagy 36ig és most belépek megmozdulok és error!
  • Vamp17
    mit ertesz baxakszas alatt? :) nalam megy rendesen ping sincs. de kerdem ujra: open utan is ingyenes marad?
  • marbi
    hi!

Mindenkinek baszakszik a server?
  • Miskolc88
    he te köcsög,mi az hogy fogadjunk magyar vagy?
    miért te cigány vagy akinek mindent szabad?
    OFF vége
    on:
    jó játék amúgy? élvezetes?
  • pimpi001
    help!!
    lv9 vagyok és 100%. hogy a p...ba lehet szintet lépni? questel? ha igen azt hol adják és ki?
  • Vamp17
    en leszedtem gamershell-rol. jott fullal (4 megabit) utanna elinditottam kb fel percig patchelt. mar jatszom is vele :) nem tom nalatok mi a gond.

egy kerdes. open beta utann marad ingyenes? vagy itam mall lesz ?
  • pimpi001
    lv9 vagyok és 100%. hogy a p...ba lehet szintet lépni? questel? ha igen azt hol adják és ki?
  • netmester
    én remélem hamar leszedi mert 4 re érek haza és este már jól jönne 1 kis game. ts-t beírjam ide? és ha hazaérek kap mindenki reget meg csinálok szobát ha kell.
  • Hamond
    Jól indul a játék fórumon 6 oldalas ismertető hogy kell elindítani a játékot...grat nekik hozzá. Most megint szedhetem le a játékot de mostmár a felpeccselt verziót...komolyan sírba tesznek ilyen baromságokkal.
  • Cence
    ez is saját :)
  • netmester
    nekem van saját 10-es ts-em ugyhogy majd oda is mehetünk
  • netmester
    valaki pőróbálta már a javított változatot? azt felpatcheli???
  • ScarY MAN
    open beta. mint ahogy a neve is mutatja ez meg nem a teljes. igen . ingyenes :)
  • Eftörsokk
    ha a bal egérgombal forgatod a kamerát akkor nem mozog a karid:)
    támadni meg csak közvetlen a mob mellől lehet meleevel,itt nem szalad oda magától a kari csapkodni,vagy én nem jöttem még rá hogy kell:)
  • mama2
    Ja és már kijött a teljes? Mert a hivatalos oldalon úgy van hogy: Open Beta: JOIN NOW!!!
  • mama2
    Ez fizetős?
  • kakimakika
    krampusz majd estefele érek haza a melóból addig okoskodjad ki hogyan lehet a kamerát ugy beállítani hogy ne mozogjon vele együtt a kari!!amúgy nemrossz a game,de arra még nemjöttem rá,hogyha attackot nyomok,akkor miértnem támadom meg a mobot...
  • Cence
    amugy, én per pillanat bartuk vagyok és shaman leszek elvileg, bár most gondolkodom a rougen
  • Cence
    a ventrin kész a Requiem szóba, aki esetleg felakar nézni majd 2.3 as verzióju ventrilo szükséges hozzá
    az IP: 87.229.24.167
    a Port 3784 (alap)
  • kakimakika
    nemtudja valaki hogy belehet-e állítani hogy a kamerával együtt ne mozogjon a karakter??mert baromi idegesítö hogy akármerre forgatom a kamerát a kari is forog vele..én még nemjöttem rá hogy be lehet-e állítani de hátha...
  • pimpi001
    nem 20-an hanem amerre a szem ellát szabad mob nincs
  • Cence
    nekem se volt laggom 4 ora fele se, csak eszméletlen sokan voltak kezdön és egyszerüen nem tudtam mit kezdeni magammal :D (ölni nem lehet mert minden mobot "lestoppoltak" :DD)
  • pimpi001
    kruxena lv7 vagyok de fekszek alcsizni mert délután meló
  • ladasz
    Na játszik már valaki? most nem laggol.
  • ScarY MAN
    nem :) soul hunter :)
    en viszont megyek :) egyszeruen lehetetlen most ott barmit is csinalni...barmerre megy az ember mindenhol 20an gyaknak egy szornyet:D laggol :D mindenki azert sir mert nem tud rakattintani az npc re:D
    szal reszemrol en most lepihenek :D probalkozz :) kesobb jovok es jatszunk :)
    scaryman neven vagyok...vegyel fel friend be ;)
    csao pápá
  • Cence
    gondolom rouge leszel
  • pimpi001
    egyszerűen az a k...tt patch nem jön
  • Cence
    megnézzük, hogy birja egy szerver majd :D jövök én is Cence névvel :D
  • ScarY MAN

Hirtelen megerkeztem...sokan voltunk...mindenki orult mint majom a farkanak xD
    ennel kicsivel tobben voltak...uuugy 5x 6x tobben...vagy lehet megtobben xd széép..es egy szerot inditanak xD