4158
-
#558 Talisman online ?
leginkább a wow hoz hasonlít mer wasd a mozgás, lehet ugrálni stb. -
#557 Mihez hasonlít leginkább? Silkroad? Cabal? Talisman? -
krys002 #556 tök állat ez a játék:D már jó a kliens hála égnek. nem olyan nehéz fejlődni se, tök jó -
netmester #555 hivatalos oldalról???? -
ladasz #554 Már van jo kliens.Lehet tölteni. -
assassin71 #553 hi skacok meg mindig hibas a game de a kozzetett uj link jo 33 ig mevan benne a patch viszont a kezdo resz nekem error es kilep mikor lesz ma jo?????????????
-
Pyroman #552 ok!
csak most raktam fel a játékot, aztán gondoltam megkérdezem előre -
#551 Hat tudtommal csak 1 szerver van:D -
Pyroman #550 melyik szerveren vannak a magyarok?? -
ladasz #549 A temperion mastrnél lehet job-ot választani de csak akkor ha megcsináltad a qualification questet,és 99%os az xp-d. -
#548 hogy kell lvl 10 után szintet lépni ? -
marbi #547 elvileg ingyenes marad!
Nekem belépéskor nyomja az errort!
Reggel tökéletesen ment most felapoltam 35 vagy 36ig és most belépek megmozdulok és error! -
#546 mit ertesz baxakszas alatt? :) nalam megy rendesen ping sincs. de kerdem ujra: open utan is ingyenes marad? -
marbi #545 hi!
Mindenkinek baszakszik a server?
-
Miskolc88 #544 he te köcsög,mi az hogy fogadjunk magyar vagy?
miért te cigány vagy akinek mindent szabad?
OFF vége
on:
jó játék amúgy? élvezetes? -
pimpi001 #543 help!!
lv9 vagyok és 100%. hogy a p...ba lehet szintet lépni? questel? ha igen azt hol adják és ki? -
#542 en leszedtem gamershell-rol. jott fullal (4 megabit) utanna elinditottam kb fel percig patchelt. mar jatszom is vele :) nem tom nalatok mi a gond.
egy kerdes. open beta utann marad ingyenes? vagy itam mall lesz ? -
pimpi001 #541 lv9 vagyok és 100%. hogy a p...ba lehet szintet lépni? questel? ha igen azt hol adják és ki?
-
netmester #540 én remélem hamar leszedi mert 4 re érek haza és este már jól jönne 1 kis game. ts-t beírjam ide? és ha hazaérek kap mindenki reget meg csinálok szobát ha kell. -
Hamond #539 Jól indul a játék fórumon 6 oldalas ismertető hogy kell elindítani a játékot...grat nekik hozzá. Most megint szedhetem le a játékot de mostmár a felpeccselt verziót...komolyan sírba tesznek ilyen baromságokkal. -
Cence #538 ez is saját :) -
netmester #537 nekem van saját 10-es ts-em ugyhogy majd oda is mehetünk -
netmester #536 valaki pőróbálta már a javított változatot? azt felpatcheli??? -
#535 open beta. mint ahogy a neve is mutatja ez meg nem a teljes. igen . ingyenes :) -
Eftörsokk #534 ha a bal egérgombal forgatod a kamerát akkor nem mozog a karid:)
támadni meg csak közvetlen a mob mellől lehet meleevel,itt nem szalad oda magától a kari csapkodni,vagy én nem jöttem még rá hogy kell:) -
#533 Ja és már kijött a teljes? Mert a hivatalos oldalon úgy van hogy: Open Beta: JOIN NOW!!! -
#532 Ez fizetős? -
kakimakika #531 krampusz majd estefele érek haza a melóból addig okoskodjad ki hogyan lehet a kamerát ugy beállítani hogy ne mozogjon vele együtt a kari!!amúgy nemrossz a game,de arra még nemjöttem rá,hogyha attackot nyomok,akkor miértnem támadom meg a mobot... -
Cence #530 amugy, én per pillanat bartuk vagyok és shaman leszek elvileg, bár most gondolkodom a rougen -
Cence #529 a ventrin kész a Requiem szóba, aki esetleg felakar nézni majd 2.3 as verzióju ventrilo szükséges hozzá
az IP: 87.229.24.167
a Port 3784 (alap) -
kakimakika #528 nemtudja valaki hogy belehet-e állítani hogy a kamerával együtt ne mozogjon a karakter??mert baromi idegesítö hogy akármerre forgatom a kamerát a kari is forog vele..én még nemjöttem rá hogy be lehet-e állítani de hátha... -
pimpi001 #527 nem 20-an hanem amerre a szem ellát szabad mob nincs -
Cence #526 nekem se volt laggom 4 ora fele se, csak eszméletlen sokan voltak kezdön és egyszerüen nem tudtam mit kezdeni magammal :D (ölni nem lehet mert minden mobot "lestoppoltak" :DD) -
pimpi001 #525 kruxena lv7 vagyok de fekszek alcsizni mert délután meló -
ladasz #524 Na játszik már valaki? most nem laggol. -
#523 nem :) soul hunter :)
en viszont megyek :) egyszeruen lehetetlen most ott barmit is csinalni...barmerre megy az ember mindenhol 20an gyaknak egy szornyet:D laggol :D mindenki azert sir mert nem tud rakattintani az npc re:D
szal reszemrol en most lepihenek :D probalkozz :) kesobb jovok es jatszunk :)
scaryman neven vagyok...vegyel fel friend be ;)
csao pápá -
Cence #522 gondolom rouge leszel -
pimpi001 #521 egyszerűen az a k...tt patch nem jön -
Cence #520 megnézzük, hogy birja egy szerver majd :D jövök én is Cence névvel :D -
Hirtelen megerkeztem...sokan voltunk...mindenki orult mint majom a farkanak xD
ennel kicsivel tobben voltak...uuugy 5x 6x tobben...vagy lehet megtobben xd széép..es egy szerot inditanak xD