4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    attól függ mire :) minden karakter jó valamire ;)
  • Cat 02 #717
    Szerintetek Rogue / Assassin jó ? Illetve milyen fegyóval érdemes neki mennie ?
  • ScarY MAN
    Nahszóval :)
    Kicsit unatkoztam és összedobtam egy oldalt :)
    Ha vannak itt vállalkozó szellemű emberek akkor feltétlen szoljanak es akkor segithetnenek vagy en segitek etc. :) Alakitsunk ki egy magyar Requiem kozosseget :) Véleményt mondjatok pls es hát így ennyih :) ha észrevettetek valami hibat akkoris szoljatok :) jah es meg csak a kinezetet csinaltam meg:P az is hianyos kicsit :)

jah es az oldal : KATT

• Looooser
    hát igen a nightmare az egy necces dolog ^^ am baromi gyorsan lehet fejlődni
  • pimpi001
    na ez nekem is ismerős. 50% minusszal felbasztam magam és szintén alt+f4 és kidobott a következő belépésnél az insta elé persze hullaként. kiraktam a jelet hogy élesszenek fel. meg is történt erre ekkor lett nightmare és 2 vérengző csecsemő tutira lenyomott. peches délután volt az.
  • Cat 02 #713
    Ezt asszem meglesem :)
  • Probatbicol
    Karbantartás van.
    Viszont haltatok már meg instában? Ez elég vacakul van megoldva. Egyedül maradtam a prison-ban, gondoltam a köveket még összeszedem, rámpoppolt 2 mob-> halál. Az éledőhely viszont még mélyebben van az instance-ban, egy csomó mob között. Az a gomb meg, hogy éledjek fel a városban, szürke volt. Persze megint lenyomtak, majd még 2 kísérlet: a-futás, b-teleport éledés után, azaz még 2 halál, az már összesen 4 -20% xp. Aztán alt-F4-el oldottam meg, mert reconnect után már legalább kidobott az insta elé.

Biztos van erre jobb megoldás is csak én nem láttam, mi az?
  • Leirren
    A weboldal már megy is. :)
  • Monoton
    Május 20. -án nagyobb leállás várható, karbantartás miatt. Nem lesz elérhető sem a játék, sem a hivatalos weboldal.
    Talán sikerül orvosolniuk a sokaknál jelentkető update problémát is.
  • Looooser
    csak nekem nem megy a játék???
  • Cence
    megalakult a Hell of Heroes nevű guild, jelentkezni lehet nálam vagy foxpalnál IGN Cence vagy BloodRoka
  • Probatbicol
    Illetve lehet, hogy 12-őn van az invis. már nem pontosan emlékszem.
  • Probatbicol
    Én is soul hunter vagyok. Ha megnézed a skilleket a játékban akkor fel van sorolva az összes és az is, hogy hanyas szinten tudod majd felvenni.
    Egyébként 10-esen kaptad az invisibility-t az buff, a következő azt hiszem 16-on lesz az valami shield ami fizikai védelmet ad.
  • foxpal
    igaz:)
  • krampusz140
    requiem. mennyire meglepo nemigaz? XD
  • finaltrekker
    Ja vannak saját skilleim, de buff az nincs. Az a kék gizda lény vagyok és soul hunter.

(Még nem hallottam olyat, hogy OB után töröltek volna karikat. Nincs értelme törölni IM-es játkoknál:P )
  • foxpal
    2.1.4 requiem szopa:P
  • krampusz140
    Melyik ventrin?
  • ScOpU
    Már kétszer leszedtem a clientet és még mindig nem jó:(
    Először nem updatelte fel addig, amíg kellett volna most meg errort kapok update közben...
    Nem tudjátok mi a baja?pls help
    Előre is kösz
  • Leirren
    LeirHUN a neve a karinak. Olyan fél 5 körül szerintem már leszek, ha a netszolgáltatóm is engedi!:) Köszi szépen!
  • foxpal
    ventribe a requiem szobába mi a kód?
  • foxpal
    Leirod a neved és beveszlek:)
  • Leirren
    Akkor csak jól láttam, de hogy kit azt már nem tom. Leírnátok hogyan kell jelentkezni hozzátok?
  • foxpal
    Tegnap este megszületett a P?malac klánunk Cencével :D
  • vajaskifli
    Hali!!!akit ledobál 10másodpercenként a játék, az indítson uj karaktert, és ne a truba island-ot válassza kezdő helyszínnek

Csatlakozzatok a Deamonhunters klanba 58 an vagyunk gyertek gyertek papa
  • krampusz140
    Nem feltetlenul lesz, behozhatjak akar OB-ban is. 50% rá az esely hogy wipe lesz függetlenul az Item Shop-tol. De az Adminok es a jatekosok kis resze hajlik a wipe felé
  • Tatyla
    aki tud megoldást a Vista alatti folyamatos dc-re az pls írja le mert a hivatalos fórumon irtak se oldották meg a problémámat.
  • Looooser
    mwegoldottam magamnál a lag kérdést ^^feldobtam a grafikát maximumra,és kevésbbé akadozok^mint eddig
  • Looooser
    milyen kaszt vagy, am lvl 10 től kapod a saját skilleket
  • finaltrekker
    Buff skilleket - ha vannak olyanok - hanyas levéltöl lehet venni?
  • Vamp17
    szinte 99% hogy lesz. az open beta utan item mall lesz, meg premium account. ilyeneknel mindig van wipe.
  • krampusz140
    Ergo az sem biztos hogy nem lesz. Mindig fel kell keszulni a legrosszabbra:D:D
  • ladasz
    Elolvastam a hivatalos oldalon a karakter törlést ,és azt irják hogy még nincs eldöntve.
  • krampusz140
    Ajanlom figyelmedbe a forumot.
  • netmester
    cence ahogy néztem a szervered még mindig nem jó.8-kor szerintem leszek
  • ladasz
    Kimondta hogy törölve lesznek a karik OB után,ez nemigaz.A CB után szokták törölni.
  • ScOpU
    Nem tudjátok hogy beta után meg kell majd venni a gamet vagy olyan lesz mint pl. silkroad?
  • krampusz140
    Altalaban 1 honap szokott lenni. Gondolom itt is valami 3-4 het lesz az OB
  • Powerfull
    Es mikor lesz vege a open betanak? Mert ha 2-3het akkor varok ha 2ev akkor elkezdem komolyan feleslegesen nem akkarok szenvedni.=)
  • Cence
    ingameban megbeszéljük késöbb fent leszek