4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • ScarY MAN
    lesz :P
  • kakimakika
    mondom jó kis game azért,Aion meg lehet soká jön ki,de akkor már a full verzióval tolhatjuk,nem lessz beta meg céfa meg kitudja mi,azért tesztelik már ezer éve a ferdeszemü botfarmerek:)Szerintem jól csinálják h csak náluk fut a béta,tökéletesitsék csak mire a kezembe kerül:)Én sajna nemtudok angolul,haver nézegetett formubeírásokat akik tolják most az Aiont azoktol,eddig ugynéz ki hogy megszületett az egyetlen game amire nincsen negatívum....,csak lenne már itt.Csak remélem nem 15ezer lessz havonta...

• Munszu
    XD oks
    Hát igen ha kijön egyáltalán XD mert már évek óta igérgetik^^
    azér wow-ot requiem miadt nem hagyom abba XD
  • kakimakika
    hát h csalódni fogsz-e benne az attól függ milyenek az elvárásaid,ha úgy állsz hozzá h ez az überfasza felülmulhatatlan istenkirálycsászár game akkor csalódni fogsz:)Amúgy ne értsd félre jo kis game ,de ennyi,egy jó kis game,nem több..Majd az Aion lessz az überfasz felülmulhatatlan..:D
  • Munszu
    Na sziasztok :)
    töltöm Requiemet, szerintetek csalodni fogok benne?
    ob kezdete óta idáig gondolkoztam leszedjem-e...
  • Looooser
    deh cabaloztam, de sztem az unokatesóm lehet ismerősöd ypoons, vagy hardrider néven játszott-vagy még ik
  • Cence
    nem szintet nem de meglesem mi a helyzet fent :D hátha megnyertem a lottó 5 öst :D
  • Cence
    de ő wari, neki csak 1x sebez, neked a lighting speed (AOE skilled) 3x és igen kicsit :S nem is érdemes rápakolni XD
  • kakimakika
    nem vagyok kocka,csak mint állat,péntekig nem kell meloznom,alap h bekockulom a 40et legalább ha már ráérek..:)azért te sem vagy cube hallod,mielött elmész suliba gyorsba 1-2 szintet berántasz mi??:)
  • Gubberx
    a rogue aoe skill is anyit sebez nekem :D nem is rakok tá több pontot
  • Cence
    az vagy XD
  • Cence
    fincsi, ha most felmegyek és játszol akkor te kocka vagy :D
  • kakimakika
    szia lezu,te cabaloztál nem?de tutira!!:))ismerös a fincsivirsli név?
  • Looooser
    én Lezuziusz vagyok in game :D
  • Eftörsokk
    emberek pvp szerón van magyar guild?

más:
    warrior lvl 18-as aoe ütés,kérdés az tényleg csak 11-et sebez körbe? mert nem +11 van odaírva vagy ha igen akkor hülye vok:) naszal,érdemes megvennem vagy nem?:)
  • Cence
    nem, tudom én meglátásom szerint ez igazábol nem neked hasznos,hanem az enemydet szívatja ;) SZERINTEM :)
  • Probatbicol
    Dot lesz az már látom.
  • Probatbicol
    A whispernél egyébként mindegy, hogy Turba vagy Crescent map-en van az ember? Csak mert én sem talállak a game-ben (Valdes szerver ugye?)

Van egy pár dolog amit nem értek. Pl. soul hunterként 18-as szinten lehetne tanulni mana szívó skillt. Igen ám de a leírás szerint 23 MP-be kerül és 15 manát szív el. Ez mire jó? Még ha folyamatosan lehetne spam-elni akkor azt mondom, hogy group pvp-ben a saját manám árán el tudom szívni valaki másét, de még erre sem jó mert van rajta vagy 10 sec cooldown. Ez nem túl értelmes, vagy rosszul értek valamit? Esetleg ez dot és többször 15-öt szív el?
  • Cence
    rohan még bugosabb :D (de komolyan ^^)
  • atlaszka
    Ladasz bocsi nem néztem este felé már a Forumot hisz nekem suli van xD szal tv éztem utana alvás .. év végi hajrá van :D amugy
    Nevem : Persefon
  • kakimakika
    azért van a beta verzió,hogy a bugok meglegyenek találva,és mire vége a betának ki legyenek javítva!ha nem lenne benne bug,akkor már nem beta lenne...a rohanban legalább ennyi bug van,játszottam vele,az is beta verzió,meg hát aki azzal a fossal tud játszani az mennyen..XD(habár a silkroaddal is sokan tolját,pedig azsem fehérembernek való..)
  • pimpi001
    ez a game csuttára egy halom bug halmaz. elegem lett belőlle. megyek a rohan-ra.
  • ladasz
    kb 30perc mulva.Mi a neved a game-be?
  • atlaszka
    Vmeik Guild FÖnök Tud idö pontot adni hogy mikor legyek fent a szeron hogy bevegyen a guildba ? mert edig mikor voltam soha nem volt fent ... xD
  • Cence
    lvl 23 as szinttől lehet felvenni a questet, 11 része van + a final megcsináltad a questet regisztrálod és olyan lesz mint 1 skill, bár csak lvl 15 töl fogod tudni használni is, öléssel feltöltöd a HC-d és mikár átaléakulsz 5% ával veszted a HC-t ha 0 vissza alakulsz, Beastnek is vannak skilljei külön ruhát tehetsz rá meg ilyesmik remélem kielégtő volt a válasz :)
  • foxxi
    hdr és bloomot még nem láttam de az összes többi megvan. Gyere játszani :)
  • ScarY MAN
    volt tobb effekt is. hdr, bloom etc.
  • Gubberx
    Üdv milyen szinttől és hogyan lehet valaki beast? ill. ez is egy skill és korlátlanul használható? thx előre is:)
  • foxxi
  • Cence
    xD

épp beszéltük a skacokkal ventrin milyen lehet ha beast repül, elképzelni ahogy ül és rámarkol a botra :D
  • Yondaime
    A kép nem linkelődött be... Na mind1 akkor így: http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=5436
  • Yondaime
    Itt egy kis bug.Repül a repül a BEAST. XD
  • foxxi
    már elérhetők (élsimitás, distance stb...)
  • ScarY MAN
    Tud valaki valami hogy a cb alatt amik voltak grafikai effektek,(amiket nem lehetett bekapcsolni...es amik itt ob alatt eltuntek) hogy azok elerhetoek lesznek valamikor?
  • foxxi
    Mint hallodtad tök mind1 csak a hammer..-en ne :D
  • ladasz
    A Valdesen van 2 nagy magyar guild is.
  • Tufa
    melyik serverre érdemes menni, hol vannak nagyobb magyar guildok?
  • kakimakika
    12ön el sem kezdödik a game,h lehet megunni annyin..XD amúgy most megy a F1 a tevében,fasszopó hamilton megelözte raikonnent,de elégjó rallis a terep,bármi lehet...
  • Cat 02 #800
    Legalább tudod mit kell ^.^
    Bár én már 12-n meguntam a gamet :D
  • foxxi
    Sejtettem, de már sajnálnom a 13as templomosomat hogy a nulláról kezdjem...