4158
-
Cence #998 ^^ hülye emberek még mindig vannak -
#997 mondjuk egy epres joljönne :D -
#996 he? xD ez beteg :D -
Cence #995 esetleg kis kis illatos pendrive? :D -
Cence #994 eszméletlen :D -
#993 odanéz! ottkavar. odanééz. ottkavar.o o o o daa néz. xD -
#992 beteeeg xD -
Cence #991 ODA NÉZZZ XD -
#990 ez valami katasztrofa :D
azok a karaktermozgasok. a varosok kinezetei meg a kornyek...uhh.. nc xD -
#989 jelentem nekem is :D -
Cence #988 ennyi volt köszi XD -
#987 play :P -
Cence #986 gameguardot updatel xD -
Cence #985 mount lesz benne, csak open betába nem raktak (hivatalos forumon legalábbis ezt írták) -
#984 váárjááá vááárjáááá :D most megy az install :D
am requiem kerdes: lesznek benne mountok? meg sisakokat mikor raknak be meg ilyenek? -
#983 akkor nemsokára neked is az uninstall jön:D -
#982 huhhh xD ... nah 5 perc es lenntvan :D -
Cence #981 én is most töltöm, de nem hiszem, hogy hosszú életű lesz már cask leírások , videók, képek alapján sem -
#980 én kipróbáltam 20 perc után ment az uninstall :D -
#979 nah kiprobalom ezt a rohant. remelem nem fog elcsabitani. bar nehez lesz :D -
Probatbicol #978 Én pl. tegnap tök jót játszottam, 8-as partiban irtottuk az eliteket. Bizonyos szabadságérzetet is ad ez a minden mindegy állapot, nem görcsölt senki a halál miatt, voltak is olyan pullok.... :) -
#977 kipróbálgathatod a kasztokat hogy legyen valami tapasztalatod a skillekről, stb -
Madmano #976 Szóval akkor egyenlőre nem is érdemes belépni a játékba.Igaz? -
#975 hmmm :) pvp server engem annyira nem vonz :D -
Cence #974 deha ugyis wipe akkor már a pk-s serveren kezdjük el (legalábbis ott kellene) -
Cence #973 ezesetben, SURE :D -
#972 Cence a guildet ujra csináljuk majd?:) -
#971 19-én :) -
Cence #970 hoi hoi! :D
megérkeztem, szóval ha most jól látom akkor 18.-án indul újra a game full wipeval? :) -
kakimakika #969 bár nem mintha engem már annyira érdekelne,mert rohant tolom már,csak gondoltam írom hogy még anno erröl írtak a honlapon,d kívánom nektek,akik még ezzel toljátok,hogy ne legyen wipe!!:) -
ladasz #968 Ha majd nektek lesz igazatok akkor legfeljebb ég az arcom ennyi. -
ladasz #967 Majd meglátjuk.No Comment. -
kakimakika #966 ladasz nem írunk hülyeséget,azt írták hogy OB UTÁN TÖRÖLVE LESZ!!CB után is,igen azt is írták,szal ne írj hülyeséget pls.. -
#965 áhháháh elsö mmo a wow lol,jó sok mmo-val lehetett már akkor dolgod -
Probatbicol #964 Nem akarok kukacoskodni, de:
1. All characters will be wiped prior to the launch of Requiem[b].
2. The [b]launch of Requiem Bloodymare will be 06/19/08.
de legyen Neked igazad -
ladasz #963 All characters will be wiped prior to the launch of Requiem. The Open Beta will continue until 06/12/08, at which time servers will be taken offline. The launch of Requiem Bloodymare will be 06/19/08.
Ha valaki erre gondol akkor nagyon téved mivel ez 15én lett irva az OB inditása elött.Azt irj a Requiemet megelözöen törlik a karikat,vagyis a CB után törölték.Szoval hülyeségeket ne irjatok PLS. -
#962 igen törlik -
pimpi001 #961 törlik a karikat? -
kakimakika #960 nemtom miröl csacskarásztok,még OB el sem indult,de a honlapjukon tök egyértelműen ki volt írva hogy wipeolni fognak.ez nem is volt eddig sem kérdés... -
Probatbicol #959 Sajnos úgy tűnik mégis lesz wipe. A fórumban az Open beta FAQ 11. pontja:
# Will there be a character wipe?
* All characters will be wiped prior to the launch of Requiem. The Open Beta will continue until 06/12/08, at which time servers will be taken offline. The launch of Requiem Bloodymare will be 06/19/08.
Viszont aki ingyen akar tovább is játszani az megteheti 19-e után, csak rosszabb feltételekkel mint a pénzesek (mint az életben)