The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na,rájöttem:az a gondja a regizésnél,hogy a "hu"-tagot az email cím végén nem fogadja el.Kipróbáltam,a freemailos címem végére csak úgy próbaképp nem a hu-t írtam,hanem a com-ot.Mindjárt kiírta a csekkoláskor,hogy elfogadható a cím,pedig nem is létezik ilyen mailcím!Szóval.Tud vki segíteni egy hotmail-os meghívóval vagy hogy megy a regisztrálás ott?

ReHARD
a hivatalos forum szerint a mi idõzonankban 18:00 körül lesz elérhetö.
vagy lehet 1 honap szunet aztán OB

még mindig semmi de mivel nem magyar az idõ más ott mint nálunk, szoval várni kell...

xDDD

ReHARD
már április 17 van és még mindig CB <#szomoru1>

nem tudom mi lehet a gond nekem hotmailes cimmel nem volt gond :s

holnap van vége a CB nek

Köszi az infókat(email cím el nem fogadás ügyben).Hotmail-ost elfogad?Tuti?Azért is érdekes ez,mert csináltam már egy accountot erre a játékra...Akkor elfogadta gond nélkül a mailcímem.A freemail-ost.2-3napja,mondom belépek az oldalon,letöltöm a klienst.Ekkor már az fogadott,hogy "ooops,nem jó az emailcímed!".Azóta próbáltam újra a freemail-ossal,az invitelessel csinálni másik accountot:mikor lecsekkolom,nem elérhetõ az email cím....Hát akkor most ilyenkor mi van?

Holnap jön az OB? Vagy lesz 1 hét szünet?
nah még egy nap

nekem hotmailossal nem volt gond, a freemail meg ezeket nem sok külföldi oldal szereti, nekem is volt már gondom, hogy nem kaptam levelet.

én nem tudom milyen szólgáltatók vannak még csak azt hogy citromailost se csinálj mert az még rosszabb mint a elöbbiek.ha kell adok gmail meghívót avval nekem mûködött.

Egyik az,a másik inviteles.

freemailes?

Van egy kis problemám:akartam csinálni egy accountot,tegnap este.CB-kódom nincs,dehát mondom nemsoká vége a CB-nek(remélem),kicsit elõre dolgozok....Na,a gond az,hogy regizésnél van ugye az a gomb,amivel ellenõrzi,valódi,élõ-e az email címem.Van 2címem,de minkettõre azt írta ki,hogy nem frankó.Ez miért van?

huh de kihaltunk :S

hmmm most gondolkodóba estem milyen kari is legyek, bár egy fajon belül van mindkettõ mégis mások, a Rouge ->Shadow Runner és a Soul Hunter ->Defiler közt gondolkodom
valakinek valami érve van aki kicsit komolyabban benne van már valamelyik karakterben?

kész az írás átalakítás a honlapon, a skilleket is elkezdem lassan forditgatni

ScarY MAN
nincs 😊 xD

...

nincs valami tört szerver vagy valami amin addig lehetne jáccani. mondjuk már nem sok idõ de érdeklõdni lehet, nem?

jah bocs en benesztem ezt kicsit . srry
ScarY MAN
ez nekem jott?

...

Akkor az franko. hat ha nem problema akkor telleg igénybe vennem az accod , és ha te is benne vagy akkor a megfelelo informaciokat mellekeld az elozoleg megadott email-ra es thx
ScarY MAN
hát a karaktereket lelehet(sõõt lekell) védeni egy 4 számjegyû koddal...szóval ha meg kolcson adja is valaki nem tudja senki torolni a karaktereket mert vedettek 😊

...

jah és koszke barhogy is lesz 😄
minden esetre azert megadom az emailom : [email protected]
Esetleg ha kolcson adnad hálás lennék érte? És itt eleg lenne csak betas code vagy a teljes acc-al lehet hasznalni mert nem szivesen nyulnek bele mas munkajaba 😄
Esetleg nekem van egy accom... (mostanában sajna nincs idõm játszogatni <#szomoru2>)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sajnos nincs 😞(
Béta account (serial) nélkül nemfog menni!

van béta kódod?

hali!! Azt szeretném kérdezni hogy van-e mod a jatek elkezdesere vhogy mert nekem azt irja hogy nem talál servert elore is kossz az infot
volt pirosos is a lila helyén, de sztem csak piros oldal az nagyon egyhangú, szerintem, de ha sztetek nem átdolgozom 😊

ReHARD
konkrétan ez a lilás rozsaszines betuszin nem illik egy véres darabolos gyilkolászos horror rpg hez, +1024*768 ban alig látszik valami!
én a helyedben a foldalhoz hasonlo designnal csinálnék vmit, de te tudod

az egyetlen dolog ami passzol az a háttér 😄
továbbá a feliratot is mindenhol átdolgozom majd normálisra, mert sokan jelezték, hogy nem jó, olvashatatlan stb, csak kell kis idõ neki.
meg a színeket is átrendezem, bár szerintem igy nem lenne semmi gond az oldallal (betü körül a szinek) csak a lila télleg egy fura szín, nem tudom, hogy jött 😄
+ elkezdtem leforditgatni a Skilleket, ami megint nem 1-2 perces munka, szóval mindent a maga idejében, asszem elöször az írások lesznek kicserélve mindenhol, majd jöhet a többi.
További jó "nyálcsorgatást..." ha már eltolták a Closed Bétát >_< 😊)

ReHARD
sztem az "oldalad" design-ja nagyon nem passzol a játékhoz 😛

yah, nah itthon vagyok végre egy egész napi utazásból szóval neki állok, (lehet már csak holnap mert hulla vagyok) frissiteni az egy hetes lemaradást az oldalon.

Hát sajna így jártunk Cence :s X'D
nekem meg proba érettségim lesz májusba, és hasonloan gondolkodtam mint te 😄

Ez nagyon jó hír 😊

Hát ez nagyon faxa...
mert éretségizem májusba -_-...
azt hittem legalább addig tolhatom majd picit..
RAZOR27
Dejó, addig tápolhatom a karim xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

jajj de jó, akkor már csak május közepe fele fogok tudni játszani vele >_<

Vki vágjon már hozzám egy CB-kulcsot!!Lééééééégyyszzzzzííííííííí!!!<#guluszem1><#awink>

ReHARD
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

<#gun> <#nezze>

Basszák meg!!!Ahivatalos oldalon írják,meghosszabbítják a Closed Beta-t április17-ig.<#mf2><#wow3><#boxer><#violent><#wilting>

Nekem is 😊
Gammond 26.-án vége cb-nek jobb esetbe akkor már jön a ob, vagy 1 napra rá 😄, reménykedjünk ^^. akkor csak 1 naaaap XD
Cence jó a lap tetszik^^.
amugy mi a helyzet all, mit csináltok?
Már nagyon csorog a nyálam a gamere😄....jöjjön már!!!!

Cabalba van 60-70körüli Bladerem, de nincs kedvem hozzá^^...
letölteni stb.. ujra