Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

This game will unlock in approximately 1 hour

wedge31
Nem vitás, mindenesetre gyakrabban találják el mint ezek a noname teszterek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
IGN-n is olvastam/láttam már hülyeséget.

wedge31
GK teszt...<#vigyor3>
Az IGN mennyit adot rá? az általában beszokott jönni.

pedig sztem ez olyan dolog mint a star wars intro. Ez szerves részét képezi már a franchisenak. Nem igazán tekinthetõ majmolásnak😊

Shep
Azért az tök fura, hogy nem védesz egy játékot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Így kell elfogultan túlpontozni. Az jó hogy neki tetszik, de a teszt nem a valóságot írja le.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
PozitívumokHivatalos folytatása a Bolygó neve: HalálnakFantasztikus Alian hangulat, rengeteg utalás a filmreJames Cameron és Ridley Scott segítségével történetet a Battlestar Galactica két írója, Bradley Thompson és David Weddle írtaA karakterek arcát és hangját az eredeti szereplõi kölcsönöztékVan négyszemélyes drop-in drop-out kooperatív kampányAkciódús, izgalmas sci-fi horrorNegatívumokSokszor csak a darálás megy, semmi másA grafika nem a legszebb, a részletek kidolgozása egyes helyeken kifejezetten ronda lettAz AI idióta, a társak, és az ellenségek mind hülyékTehát a lényegi rész nem tûnik jónak 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Eddig még mindenhol pont, hogy a hangulatot hiányolták.

A grafika igazából nekem se számít, a képek alapján bõven jó, legalább elfut a laptopomon is, a kettes részt még mostanában is elõ szoktam venni, szóval... Csak azt remélem, hogy lesz valamilyen Alienes hangulata, és a bugok ha lesznek nem lesznek annyira idegesítõek, hogy ne lehessen tõlük játszani. Na meg valami épkézláb sztori is jól esne.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shep
Fantasztikus Alian hangulat, Milyen az az alian hangulat? 😊

Totti5
Grafika szánalmas szint bármin nézi az ember.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tommygear
ez elég pozitív teszt ezek alapján a hangulat nem rossz, na majd meglátjuk
shaddam
A grafikát leszarom észlény nem vagyok tirexi... A bugok meg ugyanazok mindenhol nézz pár bf3 videót

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Nyilván nem hülye és fõleg a grafikára kérdezett rá.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem a sztoriról beszélek, észlény, hanem a grafikáról meg a bugokról. De tudom, hogy valószínûbb, hogy PC-n még rosszabb, mint konzolon.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mondjuk szerintem az AvP 3 sem volt annyire förtelmes, mivel én is Alien fanatikus vagyok, ezért a hibáit el tudom nézni, szóval reménykedem.

shaddam
Ja csak konzolon szar, pécén jobb a sztori... Ember mindenki ugyanazt kapja mindig ha nem tûnt volna fel.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

hátõõõõõ pedig mennyire vártam....és nem kevés ideig csinálták.....

shaddam
Hát majd leárazva berakom a kosárba, mert alien buzi vagyok. Szomorú vagyok 😞

Mondjuk ahogy egyesek a DS3-at is szarozzák, szerintem van még remény...

Most ez komoly, hogy ennyira szar lett a játék? Vagy csak konzolon lett elcseszve? Vagy PC-n még szarabb lesz? 😄 Pedig úgy vártam már...

Aliens: Idegenek a Földön. Lehet olvasni. Jó mókát :p Inkább a regényekre kéne játékot építeni unom már a folytonos kolóniákat...

Rayden02
nem semmi!<#csodalk><#taps>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

gabe paul logan
nekem a cím dolog külön bejött...avp, prometheus, etc ezt majmolja, uncsi volt már, egyáltalán nem hiányzott pl nekem, egyik legnagyobb alien geeknek

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

kill3r21
Úgy látszik, még vannak bajok. <#smile>

Game Works , Co-Op Does not , cannot invite friends to game... Multiplayer Campaign , is definately broken.. LAN or Online does not work.

tommygear
mizu gábor?
Nem is kevés idejük volt.
Megnéztem az elsõ 30perc gameplayt😊 Lehet hülyeség de nekem már az nem tetszett, hogy a fõcím az introba csak úgy oda van dobva Times new romanba oszt csá, holott tudjuk, hogy az alien filmek védjegye a cím "kirajzolódása". Gearboxos élien fanok erre nem figyelnek oda? micsoda dizájner banda ez😄 Ez a játék a hangulatot kéne, hogy 120%ban visszaadja minden apróságra odafigyelve, akkor elnézném neki, hogy nem nextgen grafikás meg egyebek...😊Pár dolgot azért sikerült összelopkodni de nincs meg a kellõ összhatás. Kár, pedig volt rá idõ.

Rayden02
Ott a pont!<#idiota>

Fehercsoki
Eladások meglesznek, sok konzolos 8 éves nyomoréknak ez pont megfelel...

Szerintem ezért a Gearbox egy aranycsokrot fog kapni, érzem a zsigereimben 😄
Az az Alien sikítás...borzasztó.
Fehercsoki
De nem a filmekbõl kéne csinálni. Bele kéne rakni a marinet/alient/predatort plusz botokat, LAN lehetõséget, sok mapot + moddolási lehetõséget és kész ott a jó játék.

tommygear
lehetett vele játszani
tommygear
játékból nem lehet jó filmet csinálni, filmbõl nem lehet jó játékot úgy néz ki
Fehercsoki
Miért pont az Alien/Predator játékok sikerülnek mindig szarul? Annyira azért nem lenne nehéz jó játékot csinálni. Nem baj 5k-t megér majd a CE!

wedge31
...<#nevetes1>

Waczkor

Mesterien összefoglalja a játékot😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

grebber
Ja de azzal nem is lehetett játszani mert mindig várni kellett 😄 Meg amugy is hasonló rakás szar volt mint ez az aliens.

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Ehhez az unlockedhez akkor még majd kell egy crack?

tommygear
3 nap az mi? régen 3 héttel hamarabb is jöttek játékok warezra a megjelenés elõtt
pl az ac1-el is ez volt anno
a.carkey
Na ez nem igaz. Pl. AC3. Kb. három (?) nappal a megjelenés elõtt indult aki steamen rendelte elõ a DDt.

A medve nem játék.

kill3r21
6gb os ali már van 😄
tommygear
steames játék sose szokott a megjelenés elõtt jönni, de már a nem steames játékokra se nagyon jellemzõ, hogy hamarabb jönnének, max 1 nappal, elmúltak már azok az idõk
JohnnySmith
Na bazz ezért kár volt sietnem az ÜK-ba 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Abban a missing file-ok már benne lesznek nem?!
darkstreet89
Hajnal 1-tõl lehet aktiválni a játékot,most ne csodálkozz,hogy nincs Steam.Unlocked verzió és nincsenek vérpistikék! 😊 Holnap reggel 7-8 órákkor már teli lesz a nagyobb megosztó oldal vele! (Netshow,3DM oldal)