Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5 óra játék után végre találkoztam a Királynõvel, és egy Prometheus-ból (is) ismerõs helyszín is felbukkant. Az achievementek szerint most vagyok az utolsó elõtti küldetésen. A grafika tényleg nem a legszebb, és a játékélmény is lehetne jobb, de ritkán köt le 5 órán keresztül non-stop egy játék.
Nagyon tetszett a lopakodós pálya, amikor fegyver nélkül kellett mászkálni a Xeno-k között.
Ráférne a topikra egy HG, nem ártana kicsit tisztogatni
Hallod nem ez a noobok segély kérõ topikja, ne offold már szét a hülyeségeiddel plsthx.
Bízzunk benne.
wedge31
Gondolom azért lesznek benne csavarok illetve remélem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ja vágom...és a 3 végén jön Weyland, aki klónozza Ripleyt majd a 4-be.
Bár ez a 200 év nekem túl sok, de aztán meglehet. Múltkor csak átlapoztam frissítõként a filmeket.
gabe paul logan
Mi vagyunk a felmentõsereg akiket az aliens-ben eltûnt csapat után küldenek, Hicks kér segítséget, hogy miért az a sztori alapján derül ki, az is hogy mit keres a Sulaco megint az lv-426 körül.

Azt nehezem hiszem hogy a resurrection-höz köze lenne, mivel az két száz évvel késõbb játszódik az Alien 3 után.

Sztem valami olyasmi lesz, hogy a WY visszahozta a sulacot az lv-426-hoz, lopott néhány tojglit a roncsból és idecsalta a kamuvideóval a katonákat gazdatestnek a nagy gonosz kísérleteikhez.

btw ti már nem unjátok, hogy minden alien játék errõl szól??
Nem lenne elég egy kolóniáról való menekülés vagy bármi ami minimálisan kreatívabb egy lerágott csontnál?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

A sztoriról egy kérdés.

Jól tudom-e?
Mivel az Alien 2 és a 3 között játszódik, de lehet átnyúlik a 4-re is majd...
Ugye Hicksék meghaltak. Egy csapat utánuk megy, akinek egy tagját mi alakítjuk, de még nem tudjuk, hogy Hickséknek annyi.
Konkrétam egy felesleges akció lesz, ameddig Hicksék után kutatunk? Az azutáni rész nem izgat, csak kérdem hátha tudja valaki, hogy eddig jól értelmeztem?! Köszi elõre is 😊
A karanténból ha kitörlöm õket az számít?
tommygear
a spoilerekbõl meg a köpködésbõl igen
nem változott a belépési adatok megmaradtak.
Mûködik minden ezen kívûl.
Más nem ment el.
Ha abból indulunk ki, hogy Gearbox akkor megértem a meglátásod...de amúgy mást várna az ember 😊

Ezt írja ki.
Ennyi volt?
wedge31
Szvsz...

tommygear
-fav
Így van, azok mind PC-s gameplay-ek voltak. Most tolom PS3-on, ott nem törik annyira a kép, mint 360-on, de egyértelmûen a PC-s a definitív verzió, akárcsak a Duke Nukem Forever esetében.

lwb
Én is kipróbáltam boxon. Nagyon gyenge lett, az elõzõ AvsP sokkal hangulatosabb és szerintem szebb is.

Ez nem jó, nagyon vártam pedig ezt a játékot, de ez most 007 Legends all over again. 😞

*Szóval annál a játékmenetben lehetett érezni, hogy nem összehajigálták.
Rossz??? <#falbav>
Pont abban van a lényeg, hogy energiát tesznek bele. Na nem úgy, mint a Duke Nukem Forever-rel grafika terén, aminél a játékmenetnél volt érezhetõ a 12 éves fejlesztés.
wedge31
Az általában mindig rossz elöjel ha valamit túl sokáig fejlesztenek.

Jó. Mindenki egyénileg döntse el szerintem, hogy milyen...
TDC Geronimo
Hát ezt kár volt eddig csúsztatni. Milyen állapotba volt ez, amikor eredetileg akarták kiadni?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én azért örülök, hogy nem úgy vagyunk, mint pár éve, hogy 1 konfig 2 évig jó, mert a grafika rohamosan fejlõdik és mindig a legújabbat használ minden.
grebber
Spoiler? A grafikáról írtam eddig ,meg hogy bugos fos hangulattalan okádék!

Normálon tolom nem mertem nehezebbet bevállalni de jól is tettem csak anyáznék 1 percenként!

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Fú hát ez ocsmányabb mint az eddigi hivatalos videókon, de gondolom akkor azok PC-s videók voltak...

Minimum Hard, ha haladó FPS játékos vagy 😛
Túl sok a spoiler!!! Mindenki egyénileg döntse el milyen...
Rayden02
MIlyen fokozaton toltad?Gondolom nem Easyn!<#mf1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
ikszboksz gémpléj!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Ha már ellopták az accountodat már baszhatod!
Nagy valóneszûség szerint az email címeid is veszélyben vannak,szerintem mindent változtasd meg,mert még a végén ide sem fog tudni bejelentkezni!
Bár ennek gondolom pár örülnének is!<#eplus2>

alma2
inkabb ugy fogalmaznek, meg arra is tojnak, hogy egy minimalis utvonalkeresest beepitsenek a full buta a.i-hoz. Ezert egyszerubb odateleportalgatni, ha beakadnak, lemaradnak stb
Ez mindket jatekra igaz

szerintem

nincs már vírus
Ez ME-ben is van, nem zavaró inkább mókás. Nem tudod õket elhagyni. 😄

Még mindig nem jó a skype még mindig ugyanazt írja ki leírtottam a vírust.
grebber
Bugok is vannak benne szépen. Mész mész elõre haverok lemaradnak így nem lehet továbbmenni mondom visszamegyek mi van már velük erre hirtelen odateleportálnak<#levele>
Megnyugtatásképpen nem 3 órás a game<#idiota>

Egy pozitívum van hogy nem az a kimondottan könnyû játék lett!

Next PC upgrade: 2022

akkor várok 12.-éig.
Mehet bannerba: OFF/Warez totyik
wedge31
Nincs még.

Szerintem nem lesz szükséges...elég kihalt a topik.
Fehercsoki
Hol a warez topic?

HitmanPro-t nyomassátok vírus ellen, ha gáz van.
talált is a d-n az e-t is rányomtam most már, azért nem semmi hogy ilyen progival mennyi vírus jött be egy szempillantás alatt
Jaja az gáz ha más van benne, de úgynézem még mindig bennevan a vírus mert még mindig nem enged belépni.
Hát amit grebber írt lejjebb...attól nem vagyok elragadtatva. Bár abban a másfélórás videóba is látszott, hogy nem a grafika a legerõsebb pontja a productnak.
tommygear
warez topikba mehetnek a linkek
Mint én egyszer a TSCC 2. évadának, persze gondolhattam volna. Leért, belenézek... hát nem TSCC az biztos.<#whatever>