1969
OFF topik
-
paj01 #1288 Megnéztem az első 30perc gameplayt:) Lehet hülyeség de nekem már az nem tetszett, hogy a főcím az introba csak úgy oda van dobva Times new romanba oszt csá, holott tudjuk, hogy az alien filmek védjegye a cím "kirajzolódása". Gearboxos élien fanok erre nem figyelnek oda? micsoda dizájner banda ez:D Ez a játék a hangulatot kéne, hogy 120%ban visszaadja minden apróságra odafigyelve, akkor elnézném neki, hogy nem nextgen grafikás meg egyebek...:)Pár dolgot azért sikerült összelopkodni de nincs meg a kellő összhatás. Kár, pedig volt rá idő.
-
#1287 Ott a pont! -
#1286 Eladások meglesznek, sok konzolos 8 éves nyomoréknak ez pont megfelel... -
mester1987 #1285 Szerintem ezért a Gearbox egy aranycsokrot fog kapni, érzem a zsigereimben :D -
mester1987 #1284 Az az Alien sikítás...borzasztó. -
#1283 De nem a filmekből kéne csinálni. Bele kéne rakni a marinet/alient/predatort plusz botokat, LAN lehetőséget, sok mapot + moddolási lehetőséget és kész ott a jó játék. -
#1282 lehetett vele játszani -
#1281 játékból nem lehet jó filmet csinálni, filmből nem lehet jó játékot úgy néz ki -
#1280 Miért pont az Alien/Predator játékok sikerülnek mindig szarul? Annyira azért nem lenne nehéz jó játékot csinálni. Nem baj 5k-t megér majd a CE! -
#1279 ... -
Mesterien összefoglalja a játékot:) -
#1277 Ja de azzal nem is lehetett játszani mert mindig várni kellett :D Meg amugy is hasonló rakás szar volt mint ez az aliens. -
#1276 Ehhez az unlockedhez akkor még majd kell egy crack? -
#1275 3 nap az mi? régen 3 héttel hamarabb is jöttek játékok warezra a megjelenés előtt
pl az ac1-el is ez volt anno -
#1274 Na ez nem igaz. Pl. AC3. Kb. három (?) nappal a megjelenés előtt indult aki steamen rendelte elő a DDt. -
#1273 6gb os ali már van :D -
#1272 steames játék sose szokott a megjelenés előtt jönni, de már a nem steames játékokra se nagyon jellemző, hogy hamarabb jönnének, max 1 nappal, elmúltak már azok az idők -
#1271 Na bazz ezért kár volt sietnem az ÜK-ba :D -
mester1987 #1270 Abban a missing file-ok már benne lesznek nem?! -
#1269 Hajnal 1-től lehet aktiválni a játékot,most ne csodálkozz,hogy nincs Steam.Unlocked verzió és nincsenek vérpistikék! :) Holnap reggel 7-8 órákkor már teli lesz a nagyobb megosztó oldal vele! (Netshow,3DM oldal)
-
mester1987 #1268 Mit akarsz az ötlet elég jó volt eltekintve a bugtól :DDD -
#1267 Ezek a típusok nem látnak, csak hangra mennek.
Amúgy egy vicces bug volt mikor ezek között kóricáltam. Egybeakadt 4 db ilyen és nem tudtak szétjönni, ott remegtek meg rángatóztak,aztán mikor futásnak eredtem, ugye akkor berserk módjára jöttek volna utánam,de ehelyett a levegőbe kezdtek pörögni,aztán elsüllyedtek a padlóban :D
Jaj de rossz élmény volt ez a játék. Kerülendő,de messzire -
ntex #1266 Mint a Shift 2 DLC-k... Azokat se törték fel, pedig biztos sok ember örült volna neki. -
mester1987 #1265 Álcázó módban volt a karakter hogy nem veszi észre? :) -
#1264 Ezek speckó élienek,lent a csatornában, csak zajra támadnak :) -
bajsz #1263 simán elképzelem ,hogy nyugalmi állapotban így elsétálgatnak :D -
#1262 Nem nevetni!
Talán a legjobb rész volt a játékban,mikor ezek között kellett mászkálni :D -
Harbinger #1261 Nem trollkodni, akarok csak találtam a Steam fórumon: Alien gif. -
mester1987 #1260 Akkor így jártam. Legalább nem csalódom. :) -
#1259 Rájöttek a crackerek is hogy ebbe kár időt fektetni -
mester1987 #1258 Be is baszna :D -
Harbinger #1257 Nem, egy Weyland-Yutani android kell a feloldásához. Kérje meg a legközelebbi android, hogy segítsen. Weylan-Yutani: Jobb játékokat készítünk. :D -
mester1987 #1256 Én azt nem vágom mivan a tört verzióval...ilyenkor már rég szokott lenni STEAM UNLOCKED vagy sima UNLOCKED, amihez egy kikúrt crack kell...nincs lemezes verzió vagy retinával van levédve a kalózok ellen? :D -
#1255 Jah igy már érthető ! :D -
W B #1254 "Az Aliens CM-el itt súlyos gondok lehetnek mert már 1 nappal korábban elérhető az Aliens Steamen :D " - Erre reagáltam. Egy példát mondtam a súlyos gondokra. -
#1253 Na két újabb DURVA steam glitch van most steamen !
1. Az Aliens CM az Új megjelenések között amikor még ki se jött a játék !
2. Hogy került ilyen hamar iylen rövid idö alatt az 1.helyre az Aliens CM amikor még csak reggel az 5-dik volt az eladási listában ! XD -
ntex #1252 Az első rész a best ez igaz. Ott a facehuggerektől nagyon fostam XD -
#1251 Haverom pl a mozgásdetektor hangjától is összeszarta magát és nem bírt a játékkal játszani :D -
Harbinger #1250 Igen, az 1 a legütösőbb és talán az egyetlen tényle gijesztő és adrenalin pumpáló játék. Ott nincs reload, csak ha kifogy, nincs olyan hogy megtisztítod a pálya egy részét, nincs olyan hogy az Alienek scriptelve támadnak és a motion tracker az őrületbe kerget. :D -
#1249 Ez szerintem nem nekem akart menni ! :D