Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon tetszett a lopakodós pálya, amikor fegyver nélkül kellett mászkálni a Xeno-k között.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bár ez a 200 év nekem túl sok, de aztán meglehet. Múltkor csak átlapoztam frissítõként a filmeket.
Azt nehezem hiszem hogy a resurrection-höz köze lenne, mivel az két száz évvel késõbb játszódik az Alien 3 után.
Sztem valami olyasmi lesz, hogy a WY visszahozta a sulacot az lv-426-hoz, lopott néhány tojglit a roncsból és idecsalta a kamuvideóval a katonákat gazdatestnek a nagy gonosz kísérleteikhez.
btw ti már nem unjátok, hogy minden alien játék errõl szól??
Nem lenne elég egy kolóniáról való menekülés vagy bármi ami minimálisan kreatívabb egy lerágott csontnál?
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Jól tudom-e?
Mivel az Alien 2 és a 3 között játszódik, de lehet átnyúlik a 4-re is majd...
Ugye Hicksék meghaltak. Egy csapat utánuk megy, akinek egy tagját mi alakítjuk, de még nem tudjuk, hogy Hickséknek annyi.
Konkrétam egy felesleges akció lesz, ameddig Hicksék után kutatunk? Az azutáni rész nem izgat, csak kérdem hátha tudja valaki, hogy eddig jól értelmeztem?! Köszi elõre is 😊
Ezt írja ki.
Ez nem jó, nagyon vártam pedig ezt a játékot, de ez most 007 Legends all over again. 😞
Pont abban van a lényeg, hogy energiát tesznek bele. Na nem úgy, mint a Duke Nukem Forever-rel grafika terén, aminél a játékmenetnél volt érezhetõ a 12 éves fejlesztés.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Normálon tolom nem mertem nehezebbet bevállalni de jól is tettem csak anyáznék 1 percenként!
Next PC upgrade: 2022
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Nagy valóneszûség szerint az email címeid is veszélyben vannak,szerintem mindent változtasd meg,mert még a végén ide sem fog tudni bejelentkezni!
Bár ennek gondolom pár örülnének is!<#eplus2>#eplus2>
Ez mindket jatekra igaz
szerintem
Megnyugtatásképpen nem 3 órás a game<#idiota>#idiota>
Egy pozitívum van hogy nem az a kimondottan könnyû játék lett!
Next PC upgrade: 2022