1969
OFF topik
-
#1408 Inkább nem ágyazom be a képet :D -
Pares #1407 Én is újra kezdem asszem előlről, mert legnehezebben kezdtem, és nem akarok még a nehézséggel is szenvedni, ha már nem lett "olyan" jó... Legalább egy AvP3 szintet hozhatott volna... Fene egye meg. -
Pares #1406 Megértelek, de ez a minőség szerintem akkor is édeskevés. Kb. 2005-ös szint. -
#1405 Kezdödik a mosakodás, pont mint a DNF esetében... -
#1404 na közben rájöttem, am nagyon monoton az egész játék -
#1403 Talán ez az egy kis + a játékban ,hogy normálon se sétagalopp!
-
#1402 Legnehezebb fokozaton simán megölt 1 csapással a 2. alien :) Asszem kicsit lejebb fogom venni a nehézséget. -
#1401 miért ne? :) -
#1400 ez a játék egy kritikán aluli foshalmaz -
#1399 egy pálya alatt nem lehet felvenni senki fegyverét vagy mi? itt szerencsétlenkedek 2 sotival mert felvettem valami legendary shotgunt erre lecserélte a pulse rifle-t ami nálam volt és sehol nem találok másikat :D -
#1398 lol.. itt még nyomják az idióta propagandát. Most jött ki videó:
-
mester1987 #1397 Annak legalább jó hangulata volt és egybe volt, ha az a hangulat talán kicsit konzervatív is. -
#1396 kéne hozzá hamachi mi? -
#1395 Azért ne legyünk ilyen negatívak, nézzük a jó oldalát: Már nem a DNF a gearbox legrosszabb játéka. :D -
mester1987 #1394 Nem kérdés. -
#1393 vannak problémák, nem kevés. -
W B #1392 Videó a cikknél... ilyen könnyen végig lehet rohanni? De jó is lesz ez. Ámmeg érdekes a volt fejlesztőtől az idézet. -
#1391 Kicsit túlpörögte magát megint a srác :D -
#1390 Lan-os coop jatekra senki nem izgult ra?
Ez a legjobb feature a jatekban.
Gondolom a teljes kampanyt vegig lehet jatszani ketten. -
#1389 Nem jobb. -
#1388 Ennél jobb? :)
Hogy vágytam egy c64re akkor. Nekem spectrumom volt...
-
Azur92 #1387 Édeskevés vagyok én ahhoz,hogy belőlem gazdagodjanak meg. :) -
#1386 ez még egy total converzionnak is kevés lenne az unrealhoz :D -
mester1987 #1385 Legalább meg tudnak gazdagodni belőled. -
Azur92 #1384 Nem értek itt jó néhány embert.Az első Alin film volt az igazi Alien horror. Gyerekek, aközben lehetett parázni. Ugyebár alapjáraton a 2. film olyan szinten a darálásról szól,hogy komolyan nem értem mit kell meglepődni,hogy közvetlen az utána játszódó események is erről szolnak. Mire vártatok, szépen megjön a felmentőcsapat és majd megint mintha semmi nem történt volna sétálunk a sötétben néha előjön 1-2 rossz fiú és ennyi. Ébresztő..
A játékkal semmi gondom, megérte a pénzét. -
mester1987 #1383 Kár, hogy 9.11-nél még Gyurcsók se tudna segíteni szegény párán. -
#1382 nemtom ki ez a srác aki alábeszélt, de szakadtam, szar játékból jót csinált.....respect :D -
mester1987 #1381 Randy Pitchford, a Gearbox vezetője biztosított minket arról, hogy a Brothers in Arms-széria nem halt meg, sőt már úton van az igazi folytatás.
Erre már szavakat nem találok -
#1380 Gearbox másodszor baxta el -
#1379 -
mester1987 #1378 HÁT EZ AZ!!! -
#1377 Mit zavar teged, hogy jol erzi magat:) O legalabb duplan megijed ott is, ahol meg a keszitok sem szerettek volna:) -
mester1987 #1376 Ez úgy visít, mint valami 1 napos Xeno...hamar nyakon rúgnám. -
#1375 -
#1374 spoiler---
van a jatek elejen az a jelenet, amikor kivagnad a mukit a takonybol, majd megjelenik az elso alien.
Valahogy annyira nincs szinkronban a hang a keppel, hogy az ember meg se tudott ijedni emiatt.
-
#1373 téged kiheréltek? -
#1372 Vagy látod a videón hogy szar és le sem töltöd... Inkább időt spórol neked. De amúgy nem kötelező megnézni. -
ntex #1371 Ezaz, linekljetek még 600 gameplay videót aztán már végig sem kell játszani senkinek a játékot mert mindenki végignézheti videón az egészet... -
MinimumGame #1370 -
#1369 Miért is személyeskedsz?