Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy egy vicces bug volt mikor ezek között kóricáltam. Egybeakadt 4 db ilyen és nem tudtak szétjönni, ott remegtek meg rángatóztak,aztán mikor futásnak eredtem, ugye akkor berserk módjára jöttek volna utánam,de ehelyett a levegõbe kezdtek pörögni,aztán elsüllyedtek a padlóban :D
Jaj de rossz élmény volt ez a játék. Kerülendõ,de messzire
PSN ID.: Beegabor
Talán a legjobb rész volt a játékban,mikor ezek között kellett mászkálni :D
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
1. Az Aliens CM az Új megjelenések között amikor még ki se jött a játék !
2. Hogy került ilyen hamar iylen rövid idö alatt az 1.helyre az Aliens CM amikor még csak reggel az 5-dik volt az eladási listában ! XD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Már most játszható amikor még hátra lett volna 1 nap ! :D
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Innentõl minden szavad hiteltelenné is válik...:D
Nézzük mi volt az AvP 3 marine kampányában:
Jön feléd az alien, felugrik a falra megint felédjön, leugrik feléd jön, ha esetleg végignézted a mesés jelenetet és nem lõtted le 48szor odaér hozzád. Komótosan feláll és csap egyet.....:D
Legnehezebb fokozaton egyetlen pisztollyal toltam ki a játékot hogy némi izgalom legyen de rendszerint a legnagyobb Alien problémákra is jó módszer volt a hátrálás közben lövés....
És nézzük mi volt az AvP 2-ben. Az Alienek RÁDRONTOTTAK neked ugrottak és vitték lefelé az életerõd csapkodással belsõcsattogtatóval ahogy csak tudták, legnehezebb fokozaton rendesen pánikszerû meneküléseket kellett csinálni mert semmi pillanat alatt szétszedett 2-3 Alien....
Hangulat? Para? MIND kiveszett az AvP3-ból, és ez fõként a marine kampányban volt mérhetõ a többire nem térnék ki de hasonlóan szánalmasak...
És sakjnos amit eddig láttam GAMEPLAY videók ebbõl a játékból mind mind az AvP3 szintjére hajaznak.... Az egyik videóban például a player felé megy egy alien négykézláb player épp táraz..Alien oda ér és ahelyett hogy támadná FELÁLL és egy irgalmatlan jobbos parasztlengetõt elenged amit a player simán egy hátralépéssel kivéd, majd szájbacsapja az alien-t a puskatussal és szétlövi.... EZ MI??? :DD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A medve nem játék.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Az en 12 eves nickem is elveszett az email alapu beleptetesnek hala (aminek egyebkent zero ertelme van).
En igazabol mar csak azert jarok ide, hogy minel hamarabb hazavagjam ezt a forumot. Illetve azert, hogy felgyorsitsam ezt a folyamatot. Sok eve doglodik mar az sg.hu.
Tomsolo es Shadoweyes tudjak hogy miert. Nem is tiltanak mar egy ideje, tudjak hogy ha megis, akkor vagy feltorom valakinek a fiokjat, vagy cheatengine-el kerulom meg a tiltast.
Szoval vegig fogom nezni, ahogy osszedol ez a szaros forum a habos gecibe, majd lehugyozom tomsolo es shadoweyes sirjat.
Viszont en nem olyan fasz vagyok mint ez a Starfarer, vagy a hozza hasonlo retard majmok. Nekem celom van. <#action>#action>
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Amúgy a moderátorok mostanság nagyon szarnak bele a dolgokba vagy csak a 2/3-a pihen. :)