Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit akarsz az ötlet elég jó volt eltekintve a bugtól :DDD
Seth
Ezek a típusok nem látnak, csak hangra mennek.

Amúgy egy vicces bug volt mikor ezek között kóricáltam. Egybeakadt 4 db ilyen és nem tudtak szétjönni, ott remegtek meg rángatóztak,aztán mikor futásnak eredtem, ugye akkor berserk módjára jöttek volna utánam,de ehelyett a levegõbe kezdtek pörögni,aztán elsüllyedtek a padlóban :D

Jaj de rossz élmény volt ez a játék. Kerülendõ,de messzire

PSN ID.: Beegabor

Mint a Shift 2 DLC-k... Azokat se törték fel, pedig biztos sok ember örült volna neki.
Álcázó módban volt a karakter hogy nem veszi észre? :)
Seth
Ezek speckó élienek,lent a csatornában, csak zajra támadnak :)

simán elképzelem ,hogy nyugalmi állapotban így elsétálgatnak :D

Seth
Nem nevetni!
Talán a legjobb rész volt a játékban,mikor ezek között kellett mászkálni :D

Nem trollkodni, akarok csak találtam a Steam fórumon: Alien gif.

Akkor így jártam. Legalább nem csalódom. :)
grebber
Rájöttek a crackerek is hogy ebbe kár idõt fektetni<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Be is baszna :D
Nem, egy Weyland-Yutani android kell a feloldásához. Kérje meg a legközelebbi android, hogy segítsen. Weylan-Yutani: Jobb játékokat készítünk. :D

Én azt nem vágom mivan a tört verzióval...ilyenkor már rég szokott lenni STEAM UNLOCKED vagy sima UNLOCKED, amihez egy kikúrt crack kell...nincs lemezes verzió vagy retinával van levédve a kalózok ellen? :D
wesker24
Jah igy már érthetõ ! :D
"Az Aliens CM-el itt súlyos gondok lehetnek mert már 1 nappal korábban elérhetõ az Aliens Steamen :D " - Erre reagáltam. Egy példát mondtam a súlyos gondokra.

wesker24
Na két újabb DURVA steam glitch van most steamen !

1. Az Aliens CM az Új megjelenések között amikor még ki se jött a játék !

2. Hogy került ilyen hamar iylen rövid idö alatt az 1.helyre az Aliens CM amikor még csak reggel az 5-dik volt az eladási listában ! XD
Az elsõ rész a best ez igaz. Ott a facehuggerektõl nagyon fostam XD
Shep
Haverom pl a mozgásdetektor hangjától is összeszarta magát és nem bírt a játékkal játszani :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, az 1 a legütösõbb és talán az egyetlen tényle gijesztõ és adrenalin pumpáló játék. Ott nincs reload, csak ha kifogy, nincs olyan hogy megtisztítod a pálya egy részét, nincs olyan hogy az Alienek scriptelve támadnak és a motion tracker az õrületbe kerget. :D

wesker24
Ez szerintem nem nekem akart menni ! :D
Néztem videókat. AvP2-ben reálisabban robbantak szét az alienek. Itt van egy kis sav fröccsenés és jó félmázsányi szilikon polimer és kitin tûnik el... AvP2-ben legalább lehetett látni a szétszálló testrészeket.

wesker24
Az Aliens CM-el itt súlyos gondok lehetnek mert már 1 nappal korábban elérhetõ az Aliens Steamen :D

Már most játszható amikor még hátra lett volna 1 nap ! :D
Ez tény de én már annak is õrülnék ha a 2 szintjét és paráját elérné a játék.... A látottak alapján továbbra sem közelíti meg akárcsak az AvP3...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
Az 1 volt a legjobb ott DC fokozaton tényleg az életedért küzdöttél, rohanni kellett, mert ha megálltál elözönlöttek az élienek és nem fogytak el sosem tényleg olyan volt, mintha ott lennél a 2 ezt a szintet már nem tudta hozni, meg hát az a liththec engine sem tett jót a dolognak, olyan viccesen nézett ki mindenki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"Anno amikor végigvittem a 3-at ment a savazás hogy bezzeg a 2 milyen jó.És én ekkor vittem végig. Számomra a 3 messze veri a 2-öt (és nem a grafikásra gondolok)"

Innentõl minden szavad hiteltelenné is válik...:D
Nézzük mi volt az AvP 3 marine kampányában:

Jön feléd az alien, felugrik a falra megint felédjön, leugrik feléd jön, ha esetleg végignézted a mesés jelenetet és nem lõtted le 48szor odaér hozzád. Komótosan feláll és csap egyet.....:D
Legnehezebb fokozaton egyetlen pisztollyal toltam ki a játékot hogy némi izgalom legyen de rendszerint a legnagyobb Alien problémákra is jó módszer volt a hátrálás közben lövés....

És nézzük mi volt az AvP 2-ben. Az Alienek RÁDRONTOTTAK neked ugrottak és vitték lefelé az életerõd csapkodással belsõcsattogtatóval ahogy csak tudták, legnehezebb fokozaton rendesen pánikszerû meneküléseket kellett csinálni mert semmi pillanat alatt szétszedett 2-3 Alien....

Hangulat? Para? MIND kiveszett az AvP3-ból, és ez fõként a marine kampányban volt mérhetõ a többire nem térnék ki de hasonlóan szánalmasak...

És sakjnos amit eddig láttam GAMEPLAY videók ebbõl a játékból mind mind az AvP3 szintjére hajaznak.... Az egyik videóban például a player felé megy egy alien négykézláb player épp táraz..Alien oda ér és ahelyett hogy támadná FELÁLL és egy irgalmatlan jobbos parasztlengetõt elenged amit a player simán egy hátralépéssel kivéd, majd szájbacsapja az alien-t a puskatussal és szétlövi.... EZ MI??? :DD

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ki ne akarna? :D Egyébként a póló már elfogyott, valahol valami kendõt adnak. XD Vajon Monk-ra gondoltak ezzel?

Shep
Az a másik lehetõség :)

a.carkey
Vagy csak valaki olcsón akar 0day CE kiadást, féláron? :D

A medve nem játék.

wedge31
Faviccnek is rossz akkor.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Arra még nem gondoltatok ,hogy nem is szar csak a konzolosok viccelõdtek egyet? :D

a.carkey
Lassan tárgyalhatnánk, hogy miért mondott le a pápa, mert az utóbbi idõben mindenrõl volt szó, csak errõl a szar játékról nem. :D

A medve nem játék.

Fpocok
Nahát... kiderült, hogy szar a játék? Mily meglepõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

:DD

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Szerintem a gumiszobába kéne áttenni.

gabe paul logan
még az aliens topikban vagyok? :)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Shep
Magasztos cél :)

Cumshot
Beleszarnak. Amugy azelott sem igazan letezett moderacio ezen a forumon :D
Az en 12 eves nickem is elveszett az email alapu beleptetesnek hala (aminek egyebkent zero ertelme van).
En igazabol mar csak azert jarok ide, hogy minel hamarabb hazavagjam ezt a forumot. Illetve azert, hogy felgyorsitsam ezt a folyamatot. Sok eve doglodik mar az sg.hu.
Tomsolo es Shadoweyes tudjak hogy miert. Nem is tiltanak mar egy ideje, tudjak hogy ha megis, akkor vagy feltorom valakinek a fiokjat, vagy cheatengine-el kerulom meg a tiltast.
Szoval vegig fogom nezni, ahogy osszedol ez a szaros forum a habos gecibe, majd lehugyozom tomsolo es shadoweyes sirjat.
Viszont en nem olyan fasz vagyok mint ez a Starfarer, vagy a hozza hasonlo retard majmok. Nekem celom van. <#action>

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

tommygear
az egy full retardált gyerek
Ja okés, errõl tudtam, csak azt nem vágtam miért az én hsz-emre válaszolt.
Amúgy a moderátorok mostanság nagyon szarnak bele a dolgokba vagy csak a 2/3-a pihen. :)
Holland Kemence
Õ VASS FUCKIN' GÁBOR!

Valamelyik nap volt itt egy srác, Carmageddon a neve. Letöltött egy fake Aliens: C.M. torrentet ami vírusos volt majd itt kezdett el rizsázni hogy bekapott egy vírust és hogy nem megy a skypeja meg mittomén és hogy segítsenek neki hogy mit csináljon hogy menjen a skypeja. Nekem meg szúrta a szemem mert ez nem a helpdesk topic egyrészt másrészt keresni se kell nagyon mert a fõtopicban ott van a gyorssegély topic kiemelve, de õ csak azért is ide irogatta hogy most épp hogy fagyott meg hogy nem indult a gépe, egy fél oldalt teleszemetelt vele, én meg szóltam a moditopicban hogy szétoffolják a topicot, Starfarer erre meg nekem esett hogy én besúgó vagyok meg le nácizott stb. Most meg 2-3 nap után úgy látom még mindig le van ragadva annál a témánál.
Shep
Jól van, akkor szerinted mindenki akinek baja van jelentkezzen házigazdának. Fenomenális ötlet.

Világosítsatok már föl, mert nem tudom miért az én hsz-emre kezdett el írni.
Te még mindig ezen lovagolsz?... Látom neked tényleg nem volt gyerekszobád <#szomoru2>
Gyenge jellem.

Kezdetnek folyamodjon HG jogért, az önjelölt erkölcscsõsz, és takarítson, pl. De a gerinctelen magatartás nem tolerálható.

Shep
És itt hogy oldja meg önerõbõl ha nem õ a moderátor. ??????

Gyenge elme.
Én megoldanám a problémát önerõbõl, nem mennék sírni mint egy fürdõskurva az elsõ stasi tiszthez.

Shep
Azért mert valaki esetleg rendet szeretne a topicban? Akkor ha a te házad elé járnának a szomszédok üríteni az sem lenne probléma, akkor sem szólnál semmit, mert az besúgóskodás lenne?