OFF topik
  • ntex
    #1426
    Na már én is játszogatok vele. Túljutottam az első 4 pályán. Azért annyira nem kiábrándító a helyzet mint azt sokan lefestik, úgy látom túl nagyok lettek az elvárások. Nekem sem tetszik hogy lineáris, viszont az aliens film hangulatot azért hozza, voltak részek amik kifejezetten tetszettek (nem szeretnék spoilerezni)

    Nagyképűen, tapasztalt FPS-esként nekiálltam legnehezebb fokozaton, hát még a hud sem látszik, és 2-3 ütésből megfekszik emberem. Vissza is vettem Soldierre vagy mi (2. fokozat) A sav valóban nem sebez akkorát mint kellene közel sem, de valamennyit sérül a karakter ha túl közel esik össze a xeno, és füstölgő effekt is látszik.

    Grafikáról. Szerintem összességében nem annyira csúnya, rosszabbra számítottam a leírtak alapján bár tény hogy találkoztam nagyon csúnya és pixeles textúrákkal néhol, de sok helyen szép is tud lenni. Ezen a téren sem katasztrofális annyira mint ahogy itt leszarozzák a játékot jópáran. Az animációk néha furcsák, de megszokható gyorsan. A bugokról is írkáltak itt sokan, én speciel eggyel sem találkoztam eddig ami nagyon szemet szúrt volna. Az egyik liftes résznél táncolt egy helyben az egyik karakter amíg el nem indítottam a felvonót. Néha lemaradnak meg bemásznak a tűzvonalba de úgy vettem észre nem lehet meglőni őket szóval kit érdekel. A hangok is nagyon jók, igaz nem ér fel az AVP 1. részéének hangjaival. A smartgun "dallamára" nagyon kíváncsi voltam de sajna az sincs olyan jó mint az AVP 1. részében, talán az a játék hozta át legjobban a hangulatot minden téren (marine epizód)

    Szóval a sok fanyalgót meg kapásból leszarozót nem igazán értem hogy miért kell elvenni a kedvét mindenkinek az egésztől, már én is nagyon negatívan álltam neki a játéknak de szerencsére azért nem csalódtam. Többet vártam az tény, de rosszabb is lehetett volna. Már megszoktam hogy minden játéknál vannak olyan emberek akik játszanak vele fél órát meg egy órát és már kapásból leszarozzák a játékokat.

    Szerintem meg mindenki tegyen egy próbát vele és ne adjon az itt leírt 90%-ban negatív véleményre vagy inkább porba taposásra.