Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy haverral elterveztük. A játékra szánt pénz elköltjük kocsmában. Hasznosabb lesz.<#pias>#pias>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez a legjobb feature a jatekban.
Gondolom a teljes kampanyt vegig lehet jatszani ketten.
szerintem
Hogy vágytam egy c64re akkor. Nekem spectrumom volt...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
A játékkal semmi gondom, megérte a pénzét.
Erre már szavakat nem találok <#duma>#duma>
szerintem
van a jatek elejen az a jelenet, amikor kivagnad a mukit a takonybol, majd megjelenik az elso alien.
Valahogy annyira nincs szinkronban a hang a keppel, hogy az ember meg se tudott ijedni emiatt.
szerintem