Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól teszitek, egészségetekre <#crazya>
Azért mondtam a Gothicot, mert eme teleportálgatásról ez jutott eszembe, ugyanis turmixszá játszottam mind a három (najó, még a negyedik is) részével az agyam.

Amúgy haverral elterveztük. A játékra szánt pénz elköltjük kocsmában. Hasznosabb lesz.<#pias>

Én, csak a F.E.A.R.: Extraction Point & a Perseus Mandate-tel játszottam, ami TimeGate Studios-os, mint a Section 8, de azok jól sikerültek.
Shep
Mondjuk ilyen végigszaladok a pályán dolgot az 1-ben is meg lehetett csinálni csak ott kicsit nehezebb volt kivitelezni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Ennek lehet valóság alapja mert az Aliens CM-ben lévõ HUD tisztára ugyanaz mint régen a Section 8-ban volt!
grebber
Azért ne emlegesd ezzel egy lapon a gothicot abban legalább volt hangulat és nem tudta az ember letenni,mert annyira beszippantott!

Next PC upgrade: 2022

Ott volt érv is, itt pedig 1 hír sem támasztja ezt alá, csak az, hogy az intro után fogad a TimeGate és a Nerve a Gearbox mellett.
Tiszta Gothic 1-2. Ott is ugyan ez volt. De azok már több mint 10 éves játékok.

grebber
Ez is egy megoldás igen mivel ha elérsz egy helyre ahol kellenek a társak a továbbhaladási script miatt úgyis odateleportálodnak!

Ez így már szánalom, á inkább törlöm a fenébe.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én is újra kezdem asszem elõlrõl, mert legnehezebben kezdtem, és nem akarok még a nehézséggel is szenvedni, ha már nem lett "olyan" jó... Legalább egy AvP3 szintet hozhatott volna... Fene egye meg.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megértelek, de ez a minõség szerintem akkor is édeskevés. Kb. 2005-ös szint.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tommygear
na közben rájöttem, am nagyon monoton az egész játék
grebber
Talán ez az egy kis + a játékban ,hogy normálon se sétagalopp!

Shep
Legnehezebb fokozaton simán megölt 1 csapással a 2. alien 😊 Asszem kicsit lejebb fogom venni a nehézséget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Holland Kemence
miért ne? 😊

Holland Kemence
ez a játék egy kritikán aluli foshalmaz

tommygear
egy pálya alatt nem lehet felvenni senki fegyverét vagy mi? itt szerencsétlenkedek 2 sotival mert felvettem valami legendary shotgunt erre lecserélte a pulse rifle-t ami nálam volt és sehol nem találok másikat 😄
Fpocok
lol.. itt még nyomják az idióta propagandát. Most jött ki videó:

Parasite Eve 2, best game EVER!

Annak legalább jó hangulata volt és egybe volt, ha az a hangulat talán kicsit konzervatív is.
kill3r21
kéne hozzá hamachi mi?
Fpocok
Azért ne legyünk ilyen negatívak, nézzük a jó oldalát: Már nem a DNF a gearbox legrosszabb játéka. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem kérdés.
Maxtreme
vannak problémák, nem kevés. <#wow3>

Videó a cikknél... ilyen könnyen végig lehet rohanni? De jó is lesz ez. Ámmeg érdekes a volt fejlesztõtõl az idézet.

Shep
Kicsit túlpörögte magát megint a srác 😄

alma2
Lan-os coop jatekra senki nem izgult ra?
Ez a legjobb feature a jatekban.
Gondolom a teljes kampanyt vegig lehet jatszani ketten.

szerintem

Fehercsoki
Nem jobb.

elite
Ennél jobb? 😊
Hogy vágytam egy c64re akkor. Nekem spectrumom volt...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Édeskevés vagyok én ahhoz,hogy belõlem gazdagodjanak meg. 😊
kill3r21
ez még egy total converzionnak is kevés lenne az unrealhoz 😄
Legalább meg tudnak gazdagodni belõled.
Nem értek itt jó néhány embert.Az elsõ Alin film volt az igazi Alien horror. Gyerekek, aközben lehetett parázni. Ugyebár alapjáraton a 2. film olyan szinten a darálásról szól,hogy komolyan nem értem mit kell meglepõdni,hogy közvetlen az utána játszódó események is errõl szolnak. Mire vártatok, szépen megjön a felmentõcsapat és majd megint mintha semmi nem történt volna sétálunk a sötétben néha elõjön 1-2 rossz fiú és ennyi. Ébresztõ..

A játékkal semmi gondom, megérte a pénzét.
Kár, hogy 9.11-nél még Gyurcsók se tudna segíteni szegény párán.
kill3r21
nemtom ki ez a srác aki alábeszélt, de szakadtam, szar játékból jót csinált.....respect 😄
Randy Pitchford, a Gearbox vezetõje biztosított minket arról, hogy a Brothers in Arms-széria nem halt meg, sõt már úton van az igazi folytatás.

Erre már szavakat nem találok
<#duma>
Prince23
Solid Snake
<#hehe>
HÁT EZ AZ!!!
alma2
Mit zavar teged, hogy jol erzi magat😊 O legalabb duplan megijed ott is, ahol meg a keszitok sem szerettek volna😊

szerintem

Ez úgy visít, mint valami 1 napos Xeno...hamar nyakon rúgnám.
gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

alma2
spoiler---

van a jatek elejen az a jelenet, amikor kivagnad a mukit a takonybol, majd megjelenik az elso alien.
Valahogy annyira nincs szinkronban a hang a keppel, hogy az ember meg se tudott ijedni emiatt.

szerintem

tommygear
téged kiheréltek?
Fehercsoki
Vagy látod a videón hogy szar és le sem töltöd... Inkább idõt spórol neked. De amúgy nem kötelezõ megnézni.

Ezaz, linekljetek még 600 gameplay videót aztán már végig sem kell játszani senkinek a játékot mert mindenki végignézheti videón az egészet...
a.carkey
Miért is személyeskedsz?

A medve nem játék.