Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD

Redditen egy gearboxos forras elmondta a tutit:

amikor 2010 ben rafekudtek a borderlands2 -re (szvsz b2 egy nagyon profi gamma lett) akkor kiadtak a A:CM -et egy kis cegnek hogy fejlesszek tovabb (gearbox 2006 ban kezdte) a kis ceg (Timeate) kidobobta a singleplayert, kezdte elolrol es 2012 -re a borderlands befelyezese .es kiadasa-ra valami rettenetet hoztak ossze , akkor visszavette a gearbox a fejlesztest, kibasztak amit a timegate csinalt 2 even at, es annal a szarnal jobbat csinalva keszult el a A:CM most januarra (kepzelhetitek mit hozhatott ossze a timegate ha ez jobb annal). Az elkeszult az tulzas ,ugyanis a sega elkezdte rugdalni a valagukat , hogy fejezzek be a jatekot. Tisztaban vannak vele hogy egy osszedobott gany de ezvan. Mind a TimeGate mind a Gearbox nem volt hajlando kommentalni ezt a szivarogtatast ....

tanulsag : az outsource -olas nem mindig jo otlet...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

http://www.youtube.com/v/UsJ0aP0KXcU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

http://www.youtube.com/v/AByQEwW6Nng&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Majd egy teljes sztorit elolvasok róla, bár nem hinném, hogy könyvet adni fognak ki róla -akkora- <#kuss>
Seth
Ráadásul a szinkronja a legrosszabb volt az egész játékban, pedig az eredeti színész adta a hangját. :D

PSN ID.: Beegabor

Broafka
gyerekek... én végig vittem
mi az istenért kellett Hickset "feltámasztani" ezt az ótvar nagy gagyi baromságot! hogy jött a riadó, és õ fölkelt a sulacón, hogy kilõje ripleyéket, és maga helyett valami másik testet lõtt ki meg ilyen baromságok. Esküszöm, mint Bobby visszatérte a Dallasban... már majdnem azt mondtam, hogy a storyja egész ötletes, mert arról nem szólt a fáma, hogy milyen messze is volt a Space Jockey-k ûrhajója és mennyi tojást hoztak el onnan, szóval simán vissza tudhatták telepíteni az alieneket, de ezzel a Hicks szállal

annyira reménykedtem benne, hogy legalább a story fent tartja ezt a rezgõ léceken álló borzalmat, és akkor összedõlt az egész... pff

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SLICK
5 óra? Elmehetnek a kikúrt picsába! Gyalázat amit ma a játékokkal tesznek...

Shep
kimaradt a nem, szóval régóta nem akart lenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
az nagyon pozitív dolog, mondjuk mit várhatnánk az ea-tõl :D
Jaja a hangok azok tényleg faszák.
Shep
Megcsináltam a 2. pályát is és a fene tudja de nem olyan rossz ez, a hangok meg szerintem eszméletlenül jók, régóta hallottam játékban ennyire jó térhangzást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lehet, hogy csak a politika része, hogy ugorjanak a DLC-kre majd.
tommygear
Frank99
tegnap lehúztam, a hétvégén majd játszom. PONT a hangok és a zene érdekel. az impulzusfegyver??? hangja miatt néztem meg 2-3 havonta az eredeti DD filmet. imádom. a játék ennyit érdemel. semmi többet.

napokig gondolkodtam a megvételen.

nem lesz megvéve...

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Én egyik régebbi AvP-vel se játszottam, de merem állítani, hogy azok jobban össze voltak rakva még talán a 2010-nél is...szóval mûködött minden benne.

Amúgya Classic és a sima AvP között ugye nincs különbség nem?
Én nem értem, hogy mit vártál a hentelés helyett. Az AvP2 is hentelés volt például, meg a három is, itt sincs ennél több. Aliens-t láttad? Dettó ilyen szintû hentes hangulat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem baj, majd talán szintet lépünk a Sniper: Ghost Warrior 2-vel talán, de elõtte még van egy Crysis 3 :P
gabe paul logan
mert egy szar agyhent a játék...sajnos...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Hát azok az aláfestõzenék valahogy nem illenek ez alá gyors agyhent alá.
Meg ezek a irreális karakterhangok...fuhh xDDD
gabe paul logan
Amik egy atomrobbanás után simán ott állnak xD

Én is ott tartok, szerintem egy para mentes, lineáris, glitchekkel teli, 0 sztorival ellátott, gagyi karakterekkel büszkélkedõ, összecsapott FOS! Co-op még marhulással ok és szinte vérzik a szívem a hangokért felelõs stáb és a zeneszerzõk miatt...mert annyi munkát dobtak bele, hogy az viszi a hátán szinte az egészet.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Azért egy picit lehet javitani a grafikán :)Katt

Nagy AvP fanként én annyi hibát találtam... pl. Sulaco oldala tele van olyan ütegekkel mik nem is léteznek. Meg ilyesmik.
Viszont a sok hiba ellenére nem olyan rossz. Úgy álltam neki, hogy kiviszem mert mégis alien, de jól elkúrták. Szóval nulla követelménnyel álltam neki. Ahhoz képest nem olyan rossz. De az AvP3 még mindig megelõzi XD

KiruHoshino
Srácok. Tegnap játszottam vele. Kb a feléig vittük a játékot haverral coopban. Ma viszont nem találta meg a játék a mentéseinket. Volt valakinek hasonló gondja? Esetleg ötlet?

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Broafka
most tényleg túlélték az alienek meg amúgy az épület is egy 50 megatonnás robbanást? ne vicceljünk már...

tommygear
megérkeztünk az lv-426-ra és azt mondom kifejezetten jó a hangulat, tetszenek az utalások is a filmre, pl megtaláltam az egyik sentry gun-t a maradék pár lõszerrel
GanXstaZoleeWrk
Kövezzetek meg, de nekem is bejön a játék, nem egy dead space de nem is egy rakás szar, a CE kiadásban egész igényes. Nyilván minden része lehetne jobb ezt kár tagadni kb 7/10 összességében.

GanXstaZolee#2709

grebber
Felejtsed már el ezt a filmes baromságot. Százmillióhuszonnyolcszázezer game van amibõl nincs film mégis tud jó lenni!
Meg ha mindhez lenne akkor is nagyivbe leszarnám hogy milyen a film nem ahhoz nézném hanem magát a játékot.

De ezzel be is fejezem ennek a szarnak a savazását ,mert nem tudjuk meggyõzni egymást úgyse!

Next PC upgrade: 2022

Ezért nem teszem fel. 15 GB, de önismétlõdõ az egész. A hangulat viszont jó.
Aha. Mind1 mégegyszer azért nem teszem fel.
A tengerészgyalogos volt a játék központja sztori téren ha jól tudom.
De nagyon is ott a bibi, hogy ha nem jöttek be a filmek, akkor nincs értelme erõltetni egy arról készült játékot, mert csak a grafikát meg ilyen dolgokat fogsz nézni, ami ennek a játéknak a nagy gyengéje. Nem mondom, hogy nem tudom milyen jól sikerült, de nem fos és ótvar szar, mint ahogy írod.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

tommygear
kb 2 óra
azzal a játékkal meg az a baj, hogy ugyan azokat a pályákat kell végigvinni mind a három fajjal, végigvittem predatorral elég is volt
tommygear
ejjj :D
sejtettem én :)
grebber
Nagyon rövid az a game is még úgy is hogy 3 kampány van benne valami 7 órás lehet az is vagy talán rövidebb!

A 2010-esben a Predator kampány milyen hosszú?
A tengerészgyalogost már anno kivittem.
grebber
Semmi bibi nincs egy játék nem attól lesz jó vagy fos mert bármi köze van valami filmhez.
2-3 emberre akinek van valami ami tetszik ebben a szarban jut több ezer aki ahogy végigvitte el is felejtette még a játék címét is.
Lényegtelen nem fogjuk egymás ugyse meggyõzni. Számomra és sokak szerint is egy szarkupac ha neked ez tetszik egészségedre!
Részemrõl megyek inkább végigviszem megint a 3-at az minden téren jobb!

Bírnám, hogyha egy jó játékot faragnának belõle a sok hibáinak kiküszöbélésével.
Itt a bibi. Ha az Alien filmek nem tetszettek, akkor hogyan várhatod, hogy a játék tetszeni fog?

grebber
Mindet láttam de azok se hagytak bennem mély nyomot!

tommygear
láttad egyáltalán az alien filmeket?
Seth
http://www.youtube.com/v/8J8SzBhjqaQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PSN ID.: Beegabor

Broafka
kipróbáltam, hát marha ronda a játék, de amúgy nem olyan vészes eddig, alien hangulat nem nagyon van, egy mezei lövöldözõs játék. A vér meg a sav elég ronda, a mozgások rosszak és néha teleportálnak a karakterek. és hát az AI is hagy kívánni valót maga után, unalom ûzésre jó

Itt egy kis Multiplayer Gameplay érdekes csak kicsit rossz a balance

http://www.youtube.com/v/J5EZEc_TXp8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nagy nehezen a végsõ játékidõ: 30 perc
Ez még kínszenvedésnek is rossz.
A nevét ne halljam többször.
Nyugodjon békébe.
Ámen.
Solid Snake
Ezen csak pislogok.
grebber
Nem vagyunk egyformák nagyon nagy szerencsémre!
Számomra az a hangulatos game amibe bele tudom élni magam öröm vele játszani.Minden egyes mozzanata után alig várom már a következõ pályát,hogy milyen jóság fog várni.
Ahhoz is lelki erõ kellett hogy végigvigyem (de mivel én olyan vagyok amit leszedek csakazért is végigviszem legyen bármilyen ótvar fos is)

Hát én nem így éreztem. Az elején nekem is keserû volt, aztán valahogy beindult. Így 3-4 óra játék után én azt mondom, hogy igen is van Alien hangulata. Az emberek döntõ többsége az elavult grafika és animációk miatt húzza le a játékot, ez tény, ha tetszik, ha nem. Szerintem sokan úgy vannak/voltak vele, mint én, hogy fél óra után abbahagyták, vagy el se kezdték. Jó, messzi van a tökéletestõl, de az ótvar szartól még messzebb.

<#nyes> ez jó komment volt

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solid Snake
<#taps>
Fpocok
<#banplz><#nyes>

Parasite Eve 2, best game EVER!