Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Azon mindenki túl tudná magát tenni ha nem lenne ennyire gagyi az egész.
Nincs semmiféle hanuglat benne.Nem vártam ,hogy na most mi lesz nincs az az érzés mintha ott lennél.
A sokak szerint fos 3. rész (szerintem kurvajó volt) 50x jobban beszippantot. Ezt meg 5 perc után vártam már legyen vége azt tudja törölni a rákba!
Next PC upgrade: 2022
Még jó, hogy lemondtam az elõrendelést.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#wave>#wave>
* Scomcomputers the future of computing!*
Textúrákra meg majd lehet kitalálnak valamit, csinálnak HD textúra pack DLC-t vagy majd moddolnak hozzá valamit a rajongók
Az a rész, amikor
ez a rész nagyon tetszett.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki esetleg nincs megelégedve a multiplayerel<#idiota>#idiota>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Ne viccelj a fröccsöntõ gépnek 1 perc.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nagyképûen, tapasztalt FPS-esként nekiálltam legnehezebb fokozaton, hát még a hud sem látszik, és 2-3 ütésbõl megfekszik emberem. Vissza is vettem Soldierre vagy mi (2. fokozat) A sav valóban nem sebez akkorát mint kellene közel sem, de valamennyit sérül a karakter ha túl közel esik össze a xeno, és füstölgõ effekt is látszik.
Grafikáról. Szerintem összességében nem annyira csúnya, rosszabbra számítottam a leírtak alapján bár tény hogy találkoztam nagyon csúnya és pixeles textúrákkal néhol, de sok helyen szép is tud lenni. Ezen a téren sem katasztrofális annyira mint ahogy itt leszarozzák a játékot jópáran. Az animációk néha furcsák, de megszokható gyorsan. A bugokról is írkáltak itt sokan, én speciel eggyel sem találkoztam eddig ami nagyon szemet szúrt volna. Az egyik liftes résznél táncolt egy helyben az egyik karakter amíg el nem indítottam a felvonót. Néha lemaradnak meg bemásznak a tûzvonalba de úgy vettem észre nem lehet meglõni õket szóval kit érdekel. A hangok is nagyon jók, igaz nem ér fel az AVP 1. részéének hangjaival. A smartgun "dallamára" nagyon kíváncsi voltam de sajna az sincs olyan jó mint az AVP 1. részében, talán az a játék hozta át legjobban a hangulatot minden téren (marine epizód)
Szóval a sok fanyalgót meg kapásból leszarozót nem igazán értem hogy miért kell elvenni a kedvét mindenkinek az egésztõl, már én is nagyon negatívan álltam neki a játéknak de szerencsére azért nem csalódtam. Többet vártam az tény, de rosszabb is lehetett volna. Már megszoktam hogy minden játéknál vannak olyan emberek akik játszanak vele fél órát meg egy órát és már kapásból leszarozzák a játékokat.
Szerintem meg mindenki tegyen egy próbát vele és ne adjon az itt leírt 90%-ban negatív véleményre vagy inkább porba taposásra.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az utóbbi játékaikból nem is nagyon lehet mást kiemelni a Borderland 1-2-n kívül.
Az új BiA is érdekes lesz...
A halál csupán a kezdet...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!