Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy nap lerakta valaki az ajtajuk elé. Nem volt szívük nem kiadni. :)
Ez a grafika azonban sikeresen hazavágja az egésznek az atmoszféráját ahogy van. Nagyon illúzióromboló, az AvP-nek jobb volt ilyen szempontból a grafikája.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

grebber
Pont hogy nem!
Azon mindenki túl tudná magát tenni ha nem lenne ennyire gagyi az egész.
Nincs semmiféle hanuglat benne.Nem vártam ,hogy na most mi lesz nincs az az érzés mintha ott lennél.

A sokak szerint fos 3. rész (szerintem kurvajó volt) 50x jobban beszippantot. Ezt meg 5 perc után vártam már legyen vége azt tudja törölni a rákba!

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Uhhh. A katona kidolgozottsága kb. olyan, mint a 80-as években trafikokban kapható borzalmas magyar Star Wars figuráknak :D

Még jó, hogy lemondtam az elõrendelést.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fehercsoki
Az a baj, hogy a játékot szidó emberek fele csak a grafika miatt szidja... Amíg ez így van nem kapunk jó játékot.

Maxtreme
nem. Nulláról újraírt játék kéne.

poruljartal
ez valami übergagyi

Kongy
nem patch kellene hanem hd texturapakk xddd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szart lehet trágyának használni, azzal meg gyümölcsöt termõ fát nevelni... csak a fõ kérdés, hogy ki fogja modolni a játékot, ha lehet.

grebber
Attól még egy rakás szar marad a game <#levele>

Next PC upgrade: 2022

scomcomputers
Toljatok rá egy sweetfx,vagy egy fxaa injectort és olyan lesz a graf mint az álom....
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

CalebJoe
Fõleg hogy vagy 6 évig készülgetett a cucc és nem volt idõ normális grafikára.<#falbav>
Csak maradjon is így korrekten. Már a DLC-k így is elterjedtek, amibõl pénzt kapnak. Nem mintha baj lenne...
Skyrimhez is ingyen HD Dlc van
Azért 2013-ban már kicsit gáz, hogy utólag adnak ki HD Textúra csomagot a hivatalso fejlesztõk. 2011-ben a Crysis 2 esetében még megértettem. De ha ez elterjed külön azért is fognak pénzt kérni, magyarán még nagyobb a LEVÉTEL, ahelyett, hogy normálisan kiadják.
a.carkey
Ha már CE ...

A medve nem játék.

Hidd el hogy a fanatikus alien rajongók megvennék az ennél gagyibb játékot is :)
a.carkey
Mondom, így akartak megjelenés utáni második napon olcsón CEt! :D

A medve nem játék.

Már végig is toltam :) És továbbra is tartom magam a véleményemhez: szerintem nem lett rossz. Jöhet a folytatás :D

Textúrákra meg majd lehet kitalálnak valamit, csinálnak HD textúra pack DLC-t vagy majd moddolnak hozzá valamit a rajongók
100%-ban így érzek én is. Teljesen elveszett minden reményem, nekiálltam, de kb. 15-20 perc után abbahagytam, aztán késõbb rászántam magam, és szerintem se annyira rossz, mint itt több száz hozzászóláson keresztül írták. Az biztos, hogy 3/10-es meg 4/10-es értékeléseknél jobb. Nyilván nagyon magasak voltak az elvárások, és fõleg a grafika elmaradottsága váltotta ki az emberekben ezt az ellenszenvet, de abban is igazad van, hogy az összhatás sok esetben kifejezetten szép. A környezet, habár a textúrák alacsony felbontásúak, jól kidolgozott, és korábbi állításom ellenére hozza a játék az Aliens hangulatot (igen, a második részét inkább, mintsem az elsõjét).
Az a rész, amikor
Elvesztettük a fegyverünket, és puszta kézzel kellett végigmenni a csatornán a sok alien közt, elég ilyesztõ volt, fõleg amikor az egyik felébredt, körbeszaglászott, mondom na most mi lesz,
ez a rész nagyon tetszett.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mellesleg lehet, hogy csoda, de buggal még nem találkoztam, vagyis nem vettem észre...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na, én rávettem magam, és belevágtam, és nem is olyan rossz ez. Valahogy elsõre rossz benyomásom volt, de ez úgy 3 óra játék után eltûnt, és helyette pozitív lett. Ne értsetek félre, nem tökéletes a játék, de a kezdeti 5/10-es értékelésemet 7.5/10-re javítom. Ha a grafikán és a kevésbé kifinomult animációkon túlteszi magát az ember, akkor szerintem egész jó kis játék. A hangulatot fõleg az ismerõs helyszínek adják. Az AI meg szerintem annyira buta, mint egy CoD-ban az megszokott (bár utoljára a 4-essel játszottam). Tetszik, hogy a helyszínek valóban a filmek alapján vannak kidolgozva és a hangjukat kölcsönzõ színészek is jó munkát végeztek. Ami negatívum maradt, az a grafika és animációk.

samsung123
Egyértelmû hogy nem, akkor nem írogatnál ilyneket

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

wesker24
Hát jól is teszik van mit kijavítaniuk az biztos ! :D
Elég 5 is, csak figyeljenek oda :)
wesker24
Kb még 10 ilyen patch és rendbe is vagyunk !
jó,hogy nem vettem meg:P amúgy a kampány ha nem rohansz elég tetszetõs /érts: nem rossz a story/

Csak legyen még :)))
Jött a patch! <#smile>

CalebJoe
ez az egyediség
DarkSector
Igen, pedig ezt géppel gyártósoron is meg tudnák csinálni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
OFF:
Aki esetleg nincs megelégedve a multiplayerel<#idiota>
http://www.youtube.com/v/i_Sj2qxPSDU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

http://www.youtube.com/v/gqMZCIevfj8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

CalebJoe
de néztem egy ilyet egy szobrász csávó csinálta kézzel
DarkSector
Gondolod kézzel faragják ezeket vagy mi?
Ne viccelj a fröccsöntõ gépnek 1 perc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
nem vettem meg :DDD
CalebJoe
Ebben a hamuzóban is több munka volt mint a játékban.<#vigyor0>

Kongy
Ha közel mész bármihez annyira pixeles minden, mint a Doom 3-ban. 2005-ben az állunk leesett tõle, de azért egy durván 7 évvel késõbb már gáz :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Az még készül egyáltalán? :D Utoljára a Hell's Highway-t élveztem a Gearbox-tól.. a Border-ek nem jöttek be. Azt aláírom, hogy jó játékok, de nekem nem jöttek be.

samsung123
És mennyiért adod majd el? vagy a polcon fog porosodni, mert nekem adhatod ha nem kell majd.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

tommygear
elég gagyi meg monoton az egész, de tényleg nem olyan szar mint ahogyan itt az xboxosok szidták napokon át, végigtolom azt szerintem lesz egy 6 pont az egész, utána elõ nem veszem többet valószínû
Na már én is játszogatok vele. Túljutottam az elsõ 4 pályán. Azért annyira nem kiábrándító a helyzet mint azt sokan lefestik, úgy látom túl nagyok lettek az elvárások. Nekem sem tetszik hogy lineáris, viszont az aliens film hangulatot azért hozza, voltak részek amik kifejezetten tetszettek (nem szeretnék spoilerezni)

Nagyképûen, tapasztalt FPS-esként nekiálltam legnehezebb fokozaton, hát még a hud sem látszik, és 2-3 ütésbõl megfekszik emberem. Vissza is vettem Soldierre vagy mi (2. fokozat) A sav valóban nem sebez akkorát mint kellene közel sem, de valamennyit sérül a karakter ha túl közel esik össze a xeno, és füstölgõ effekt is látszik.

Grafikáról. Szerintem összességében nem annyira csúnya, rosszabbra számítottam a leírtak alapján bár tény hogy találkoztam nagyon csúnya és pixeles textúrákkal néhol, de sok helyen szép is tud lenni. Ezen a téren sem katasztrofális annyira mint ahogy itt leszarozzák a játékot jópáran. Az animációk néha furcsák, de megszokható gyorsan. A bugokról is írkáltak itt sokan, én speciel eggyel sem találkoztam eddig ami nagyon szemet szúrt volna. Az egyik liftes résznél táncolt egy helyben az egyik karakter amíg el nem indítottam a felvonót. Néha lemaradnak meg bemásznak a tûzvonalba de úgy vettem észre nem lehet meglõni õket szóval kit érdekel. A hangok is nagyon jók, igaz nem ér fel az AVP 1. részéének hangjaival. A smartgun "dallamára" nagyon kíváncsi voltam de sajna az sincs olyan jó mint az AVP 1. részében, talán az a játék hozta át legjobban a hangulatot minden téren (marine epizód)

Szóval a sok fanyalgót meg kapásból leszarozót nem igazán értem hogy miért kell elvenni a kedvét mindenkinek az egésztõl, már én is nagyon negatívan álltam neki a játéknak de szerencsére azért nem csalódtam. Többet vártam az tény, de rosszabb is lehetett volna. Már megszoktam hogy minden játéknál vannak olyan emberek akik játszanak vele fél órát meg egy órát és már kapásból leszarozzák a játékokat.

Szerintem meg mindenki tegyen egy próbát vele és ne adjon az itt leírt 90%-ban negatív véleményre vagy inkább porba taposásra.
Rayden02
http://www.youtube.com/v/mf5Uj4XIT1Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

TDC Geronimo
Amúgy nem tudom ki mennyire nézett körbe, de Gearboxnak nem sok köze van a singleplayerhez (gyak. semmi), mivel azt egy másik csapat csinálta. Õk a multiért feleltek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Teljesen egyetértek. A grafikát még meg is bocsátom, de azok az animációk teljesen megölik azt a kevés hangulatot is...

Fenrir
Szerintem minden tehetséges emberük a Borderlands sorozaton van/volt, ide meg csak az alja jutott.

Az utóbbi játékaikból nem is nagyon lehet mást kiemelni a Borderland 1-2-n kívül.

Az új BiA is érdekes lesz...

A halál csupán a kezdet...

Fehercsoki
Nem hiszem hogy nagyon próbálkoztak.

Kongy
Ez mi ez? :DDD Gearbox basszus mi lett veled.. DNF óta 10 éve készülõ játékokat vesznek át és a fosból próbálnak várat építeni :D így jó, hogy gagyi a végeredmény. Ha ez a háték 2005-6-ban kijön azt mondom korrekt, de így '13-ban. :S

Shep
Na megcsináltam az elsõ pályát. Pozitívum ,hogy még normalon is kellõen nehéz, hangulat néha megvan néha gagyi az egész de a fõ probléma és ebbõl adódik igazából az egész játék gagyi hatása, hogy az animációk vállalhatatlanul bénák, megkockáztatom ,hogy az elsõ AVP szintjével vannak egy szinten sok helyen, egyébként nem lenne ez rossz, meg igazából élvezhetõ is csak ha az ember kicsit is elkezd ezekkel a dolgokkal foglalkozni akkor bizony semmi kedve nem lesz a játékhoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!