Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Enyhe spoiler, semmi történet :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami legjobban zavart, hogyha egy adott helyre kell menni, és én gyorsabban odaérek mint a csapattársak, hirtelen oda teleportálódnak mellém 😊
A hangulaton bõven lehetett volna dolgozni, a játék nagy részében agyatlan lövöldét kapunk. És igen, teljesen lineáris, eltévedni nem nagyon fogsz, fõleg amiatt sem, hogy a szenzor mutatja hova kell menned.
Max a nehézségi szint miatt akadtam meg néhol. Ami viszont tetszett, hogy lehet a klasszikus fegyvereket gyûjteni a filmekbõl. De most vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet használni õket, csak olyanok, mint az audió fájlok 😊

Fehercsoki
Tudsz olcsót? Kb. 20ft/darab, csak a simát szeretem.

Shep
Vegyél belõle Túró Rudit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Senki ezek szerint csak te vagy.
gabe paul logan
a creative assembly-nél készülõben van egy alien játék

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Holland Kemence
ne siránkozz, ha nem akarsz megtudni róla semmit, az után nézz be ide, hogy végigjátszottad a játékot, senkit sem érdekel a szánalmas vergõdésed

Az alien RPG-t lefújták. Eredetileg két alien játék készült. FPS és RPG. Az RPG-t lefújták. Itt van pár kép az RPG-bõl.

Fehercsoki
Érdekes amúgy, hogy RPG-nek indult de végüls fos lett belõle=/

gabe paul logan
ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 😄

Fehercsoki
Az meg nem érdekel, ez is csak az alienek miatt érdekelt volna.

a.carkey
Veszel két simát? <#idiota>

A medve nem játék.

grebber
Tomb Raiderre költsed az 128x jobb lesz mint ez a fostenger!

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Na már csak az a kérdés, hogy ha erre nem akkor mire költöm a CE árát😄

Konzol rezervátuma nincs a játéknak?
A fasz kivan már 😄
Shep
1000-ben nem lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mondjuk mivel idézõjeles lehet csak átollózta egy másik fórumról és nem a saját véleménye.

Totti5
Nem mindegy? UGYAN AZ 1000%ban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Szerinted? 😊

a.carkey
Csak egyet árulj még el! A konzolos v. a PCs verziót "tesztelted"?

A medve nem játék.

gabe paul logan
az a baj h csak ezt hallom és a glitch az glitch, silányság az silányság... nem vélemény, talán lesz gyomrom végig szenvedni, ha már alien játék...

...
Totti5
"Grafika szar,bár abba még bele lehetne törõdni,hangokkal nincs baj,egész jól sikerült a mozgásdetektor,meg a fegyverek hangja,de undorítóak az animációk,erõlen,sótlan az egész,nincs AI,össze-vissza szaladgálnak az alienek,beakadnak tereptárgyak mögé,néha egybõl szétkapnak,máskor 4x,5x le lehet õket fegyverrel ütni.Vicc.
Semmi felfedezésre nincs idõ,5 perc után már lõjük a szörnyeket,semmi bevezetés,tojásokból csak úgy elõteremnek a facehuggerek,azok is állnak veled szemben,nézitek egymást majd idõnként támadnak,de olyan lassan hogy ezek alapján ki kellene halnia az egész kolóniának,mert senkit se tudnának "beporozni"

Nagy katyvasz az egész,káosz,azt se tudod mi van,semmi izgalom,csak orrba-szájba jönnek a lények,oké hogy nem túlélõ horror,de akciójátéknak is egy fos.Kiszámítható mikor hol lesz harc.Még ha nincs is elõkészítve a mozgásdetektor,akkor is jelez alul a játék,hogy elõ kéne venni...Mindezt normál fokozaton.
Hullák eltûnnek,amikor egyet kivégzel,szépen eldõl,sav nem sebez még ha a pofádba robban akkor se,ilyen gyatra halál animációt nem emlékszem melyik régi játékban láttam,testrészek minimálisan szakadnak,úgy mozognak az élienek mint a terminátor egyben a robot a végén.Mû az egész.

Emlékszem Avp 2-ben folyamatosan izgalmas volt,mert elõször csak hangokat hallottál,szépen lassan belekezdtél a mészárlásba,ott rendes animációk voltak,ez borzalom.Nem is beszélve hogy ott volt ai,rendesen támadtak,ha már lesebzõdtek,akkor is kúsztak tovább,gyorsak voltak.

Ez ebben a formában generáció elején is kevés lett volna.
Szégyen hogy ezt Alien játékként kiadták,bár így talán kap majd 7 pontot a téma miatt.

Pénzt nem ér,remélem csúfosan megbukik,a készítõket meg bírósági végzéssel távol tartják minden játékkészítéstõl."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gabe paul logan
szöveg elrejtésére, bár nem hiszem, hogy ez a játékra vonatkozó kérdések közé illene 😄

SPOILER miért van?
gabe paul logan
én a bugokra vagyok kíváncsi nagyon...

- tényleg idióták az élienek és egy céllövölde az egész?
- tényleg szuperfegyver 20 méterrõl is a shotgun?
- tényleg idióták a csapattársak?
- tényleg tele van glitchekkel, eltünedezõ karakterekkel?
- tényleg rohadt lineáris
- van -e hangulat?
- félelmetes-e?
- avp2010-hez ill. avp2-höz képest milyen? már ha játszottál velük 😊

köszi

Shep
Ilyen alapon akkor csak 100+ órás RPG-t szabad venni 😊

Shep
Hát én kb ennyit tippeltem látatlanban. És jó volt, vagy csak elmegy?

a.carkey

A medve nem játék.

gabe paul logan
ezt azért nem lehet evvel a mércével mérni

Fehercsoki
Ezt a 7,5 óra szórakozást maximum 3 mozijegy árából megkapod.(ami 2,5k forint) Rohadtul nem éri meg ez a játék=/

Törölt felhasználó
A HARD nekem erõs lett volna, a normal fokozat is megizzasztott néha 😊

Továbbra sem értem miért probléma az neked ha valaki rendet szeretne látni a topicban, de amúgy a +/- arányod elárulja hogy már máshol is próbálhattad ezt elõadni vagy csak szimplán szereted kelteni a feszültséget a moderátorok és jómagam le nácizásával. Mindenesetre részemrõl befejeztem ezt a témát mert kezdek én is offba átmenni, meg a nácizásodon kicsit felkaptam a vizet, meg úgy a hozzáállásodon alapból a dolgokhoz. Senkit nem érdekel mit szeretsz vagy mit nem szeretsz, mivel nincs HG (én meg még nem voltam) ezért a modik tudnak csak rendet tartani. Ha HG lennék már rég töröltem volna a fölös HSZ-eket.
Akkor bizony Hard-on ajánlatos elkezdeni, már a tapasztaltabbaknak 😄
Fehercsoki
Rohadt kevés, még úgy is hogy elvileg multiban sok lehetõség van...

Törölt felhasználó
Válasz a #1123 kérdésre
Törölt felhasználó
Most értem a végére, nekem
normál fokozaton 7 és fél órámba telt mire végig vittem [/spoiler
Arról volt szó, hogy volt egy offtopic hsz itt, emberünk meg nem a HG jogért, vagy azért folyamodott hogy valaki HG legyen és kitörölje az offtopicot, hanem egybõl szaladt az NSDAP-hoz, hogy akkor most tegyenek rendet, mert irgum-burgum. Én meg nem szeretem a nácikat, és ezt szóvá mertem tenni neki.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Akkor már csak egy kérdésem van, neked a seggedre vagy a homlokodra van svasztika tetoválva? Mert valaki nagyon beléd égette Goebbels, Speer, Heydrich és az õ szeretett führerük imádatát.

Te mirõl beszélsz aktuálisan? Csakmert olvasom, de nem tudom decryptálni.
Itt van jobb minõségû is ahol azért több dolog is látszik, plusz kiderül hogy a grafika esetleges hiányosságai elhanyagolhatóak az AI hülyeségei mellett.
Aliens Colonial Marines gameplay

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

tomsolo
Igen, te se offolsz.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ez mind szép és jó, de mondj egy fórumot vagy topicot ahol ezt be is lehet tartni. Én is voltam fórum tulaj anno, tudom mirõl van szó. És hasonló okok miatt hagytam is ott.

Ezek szerint neked tökmindegy ki mivel szemeteli, rombolja szét a topikokat igaz? Ennyi erõvel akkor bárki csinálhatna bármit bárhol felõled. A fõ topikokban majdnem mindenhol ez a rendszer van, megpróbálják megõrizni a fórumozók a letisztultságot hogy ha valaki betévedne akkor érdemi infókat olvashasson, ne a különbözõ offokat meg szemeteléseket. Ezért csinálják az off topikokat. De igen tapasztalt fórumozó lehetsz ha még ezzel sem vagy tisztában. Mindenhol van egy rend vagy rendszer, házirend, etikett, amit be KELL tartani. Meg lehet szegni max azzal kiváltod magad ellen a kiközösítést vagy utálatot, esetleg ki is tiltanak a topikból. A normális emberek ezekkel tisztában is vannak. Az meg hogy neked nem tetszik? "Megszoksz vagy megszöksz" elv tudod...

Javaslom hogy olvasd el a "moderálási alapelveket"
Alapból nem értem azokat, akik besúgnak, feljelentgetnek. Nem is tartom õket embernek. Az internet legnagyobb hibája ez, illetve a különbözõ fórumok üzemeltetõinek a hibájának tartom, hogy arra nevelik az embereket, hogy okkal-oktalanul névtelenül jelentgessék fel egymást, ez egy az egyben a nácizmus és a kommunista diktatúra felelevenítése, és nem gondolom úgy, hogy vissza kéne sírni azt a korszakot.

Nem értem mi a gondod, van általános segélykérõ topik kint a fõ topikban, nem ide kéne az ilyenekkel jönni. Vagy ott az off topik, nem hülyeségbõl csináltam
Shep
Na még nem tudjuk milyen hosszú a kampány?

Köszönjuk, hogy támogatod a nácikat a besúgó magatartásoddal. Igazi "gerinces" vagy!

a.carkey
Ez a svájci faszi nem semmi Aliens gyûjteményt szedett össze az alagsori lakásában. 😄

A medve nem játék.

lwb
Ami nekem nem tetszett még az elején:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs semmi hangulatépítés, mindjárt az elsõ pályán ugranak a pofánkba a xenok. Nincs idõ sem a felfedezésre, ami azért az ilyen marine - alien játékoknak fontos része. Az AVP2-ben mekkora volt, amikor Frostyval körbejártuk az üres szobákat a kolónián és csak zajokat hallottunk, de az elsõ lövöldözésre azért elég sokat kellett várni. Itt 5 percen belül már hármasával lõjük a xenokat. A gyenge graf egy dolog, de a hangulat hiánya az azért gáz.

Szerintem más is lesz a háttérben - és ez nem spoiler, a videókat láttam csak - mert a trailerben is már vannak tojások, benyálazott katonák meg minden a Sulacón. Kérdés az is hicks mikor kérte a segélykérõt, meg minek, plusz ugye õ ki volt ütve. Persze az Alien 3 után valami magyarázat pár "apró" dologra tényleg jó lenne. Ugye egy-két helyen látju ka Jocvkey ûrhajót, meg itt lentebb egy hírben írva volt, hogy Putchford-ék belenézhettek még a Prometheus forgatókönyvébe is.

Szerintem hely lenne egy jó játékhoz, az más hogy a készítõk hogy valósítsják meg. :S Mindenesetre én a DS3-at rendeltem be.