1969
OFF topik
-
#1328 APA KEZDŐDIK! -
#1327 Annyira szar hogy úgyse birjátok ki hogy ne vigyétek végig ( Alig 7 órás csupán!) -
#1326 Én már nem mert lassan meló, de itt van pár katt
Am magáról a játékélményről is süt a budget amatőr érzés.
Szerintem én ezzel sokat nem fogok foglalkozni. -
#1325 tolsz pár képet? -
#1324 Ráadásul ez a anaglif 3D hatású kijelző masszív fejfájást okoz. Nem tudom hogy ez miért kellett, de kb úgy néz ki mintha szemüveg nélkül néznék egy Stereo 3D-s képet.
valami ilyesmire gondolok. -
#1323 hát öcsém ilyen ramaty 320x240-es textúrákat mint ami ebben van, már sok sok éve nem láttam egy játékban sem.
Ehhez képest a 2007-es (ha már ue3) UT3 egy látványorgia. -
#1322 konzol forumon :
Its times like this I can tottaly justify pirating a game. Cancelled my pre-order too. Looks like poor Co-op killed another potentially good "survival horror" game. I mean at least Dead Space 3 had an immersive atmosphere.
They should either focus on a good single player experience or make the game from the ground up purely for Co-op like in Left 4 dead etc. Hate this drop in drop out shit, it just doesn't work 90% of the time because they end up losing focus on what really counts....GAMEPLAY
ugylatom felesleges sietnem a Dead Space 3 befelyezesevel ;) -
#1321 -
#1320 Szerintem olyan nem is volt aki ne mondta volna ,hogy szarkupac lett.
A CE-t nem fél hanem negyedáron kéne adni. :-D
Azt viszont remélem hogy a Sega a thqtól megvett comukba nem igen nyulkál ezekután abból csak baj lehet.
-
#1319 Mondtam :( -
#1318 Félresikerült az Aliens: Colonial Marines? -
Susarc #1317 This game will unlock in approximately 1 hour -
#1316 Nem vitás, mindenesetre gyakrabban találják el mint ezek a noname teszterek. -
#1315 IGN-n is olvastam/láttam már hülyeséget. -
#1314 GK teszt...
Az IGN mennyit adot rá? az általában beszokott jönni. -
paj01 #1313 pedig sztem ez olyan dolog mint a star wars intro. Ez szerves részét képezi már a franchisenak. Nem igazán tekinthető majmolásnak:) -
#1312 Azért az tök fura, hogy nem védesz egy játékot :) -
#1311 Így kell elfogultan túlpontozni. Az jó hogy neki tetszik, de a teszt nem a valóságot írja le. -
#1310 PozitívumokHivatalos folytatása a Bolygó neve: HalálnakFantasztikus Alian hangulat, rengeteg utalás a filmreJames Cameron és Ridley Scott segítségével történetet a Battlestar Galactica két írója, Bradley Thompson és David Weddle írtaA karakterek arcát és hangját az eredeti szereplői kölcsönöztékVan négyszemélyes drop-in drop-out kooperatív kampányAkciódús, izgalmas sci-fi horrorNegatívumokSokszor csak a darálás megy, semmi másA grafika nem a legszebb, a részletek kidolgozása egyes helyeken kifejezetten ronda lettAz AI idióta, a társak, és az ellenségek mind hülyékTehát a lényegi rész nem tűnik jónak :( -
#1309 Eddig még mindenhol pont, hogy a hangulatot hiányolták.
-
Pares #1308 A grafika igazából nekem se számít, a képek alapján bőven jó, legalább elfut a laptopomon is, a kettes részt még mostanában is elő szoktam venni, szóval... Csak azt remélem, hogy lesz valamilyen Alienes hangulata, és a bugok ha lesznek nem lesznek annyira idegesítőek, hogy ne lehessen tőlük játszani. Na meg valami épkézláb sztori is jól esne. -
#1307 Fantasztikus Alian hangulat, Milyen az az alian hangulat? :) -
#1306 Grafika szánalmas szint bármin nézi az ember. -
#1305 ez elég pozitív teszt ezek alapján a hangulat nem rossz, na majd meglátjuk -
#1304 A grafikát leszarom észlény nem vagyok tirexi... A bugok meg ugyanazok mindenhol nézz pár bf3 videót -
#1303 Nyilván nem hülye és főleg a grafikára kérdezett rá. -
Pares #1302 Nem a sztoriról beszélek, észlény, hanem a grafikáról meg a bugokról. De tudom, hogy valószínűbb, hogy PC-n még rosszabb, mint konzolon. -
Pares #1301 Mondjuk szerintem az AvP 3 sem volt annyire förtelmes, mivel én is Alien fanatikus vagyok, ezért a hibáit el tudom nézni, szóval reménykedem. -
#1300 Ja csak konzolon szar, pécén jobb a sztori... Ember mindenki ugyanazt kapja mindig ha nem tűnt volna fel. -
Susarc #1299 hátőőőőő pedig mennyire vártam....és nem kevés ideig csinálták..... -
#1298 Hát majd leárazva berakom a kosárba, mert alien buzi vagyok. Szomorú vagyok :( -
Pares #1297 Mondjuk ahogy egyesek a DS3-at is szarozzák, szerintem van még remény... -
Pares #1296 Most ez komoly, hogy ennyira szar lett a játék? Vagy csak konzolon lett elcseszve? Vagy PC-n még szarabb lesz? :D Pedig úgy vártam már... -
W B #1295 Aliens: Idegenek a Földön. Lehet olvasni. Jó mókát :p Inkább a regényekre kéne játékot építeni unom már a folytonos kolóniákat... -
#1294 nem semmi! -
#1293 nekem a cím dolog külön bejött...avp, prometheus, etc ezt majmolja, uncsi volt már, egyáltalán nem hiányzott pl nekem, egyik legnagyobb alien geeknek
-
#1292 utálom a gamestart, de ez odabasz :Dhttp://indavideo.hu/video/Alien_Colonel_Marines_Gamestar_Elozetes
-
Csokis #1291 Úgy látszik, még vannak bajok.
Game Works , Co-Op Does not , cannot invite friends to game... Multiplayer Campaign , is definately broken.. LAN or Online does not work. -
#1290 mizu gábor? -
Carmageddon #1289 Nem is kevés idejük volt.