Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hangulaton bõven lehetett volna dolgozni, a játék nagy részében agyatlan lövöldét kapunk. És igen, teljesen lineáris, eltévedni nem nagyon fogsz, fõleg amiatt sem, hogy a szenzor mutatja hova kell menned.
Max a nehézségi szint miatt akadtam meg néhol. Ami viszont tetszett, hogy lehet a klasszikus fegyvereket gyûjteni a filmekbõl. De most vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet használni õket, csak olyanok, mint az audió fájlok 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A fasz kivan már 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Semmi felfedezésre nincs idõ,5 perc után már lõjük a szörnyeket,semmi bevezetés,tojásokból csak úgy elõteremnek a facehuggerek,azok is állnak veled szemben,nézitek egymást majd idõnként támadnak,de olyan lassan hogy ezek alapján ki kellene halnia az egész kolóniának,mert senkit se tudnának "beporozni"
Nagy katyvasz az egész,káosz,azt se tudod mi van,semmi izgalom,csak orrba-szájba jönnek a lények,oké hogy nem túlélõ horror,de akciójátéknak is egy fos.Kiszámítható mikor hol lesz harc.Még ha nincs is elõkészítve a mozgásdetektor,akkor is jelez alul a játék,hogy elõ kéne venni...Mindezt normál fokozaton.
Hullák eltûnnek,amikor egyet kivégzel,szépen eldõl,sav nem sebez még ha a pofádba robban akkor se,ilyen gyatra halál animációt nem emlékszem melyik régi játékban láttam,testrészek minimálisan szakadnak,úgy mozognak az élienek mint a terminátor egyben a robot a végén.Mû az egész.
Emlékszem Avp 2-ben folyamatosan izgalmas volt,mert elõször csak hangokat hallottál,szépen lassan belekezdtél a mészárlásba,ott rendes animációk voltak,ez borzalom.Nem is beszélve hogy ott volt ai,rendesen támadtak,ha már lesebzõdtek,akkor is kúsztak tovább,gyorsak voltak.
Ez ebben a formában generáció elején is kevés lett volna.
Szégyen hogy ezt Alien játékként kiadták,bár így talán kap majd 7 pontot a téma miatt.
Pénzt nem ér,remélem csúfosan megbukik,a készítõket meg bírósági végzéssel távol tartják minden játékkészítéstõl."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- tényleg idióták az élienek és egy céllövölde az egész?
- tényleg szuperfegyver 20 méterrõl is a shotgun?
- tényleg idióták a csapattársak?
- tényleg tele van glitchekkel, eltünedezõ karakterekkel?
- tényleg rohadt lineáris
- van -e hangulat?
- félelmetes-e?
- avp2010-hez ill. avp2-höz képest milyen? már ha játszottál velük 😊
köszi
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Aliens Colonial Marines gameplay
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Javaslom hogy olvasd el a "moderálási alapelveket"
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem hely lenne egy jó játékhoz, az más hogy a készítõk hogy valósítsják meg. :S Mindenesetre én a DS3-at rendeltem be.