1969

OFF topik
  • DarkSector
    Hát szép, én azt sem tudom hogy nélküle még kb sem hogy milyen lenne szóval nekem ez így semit nem jelent. :D
  • Fpocok
    Hát igen. Összehasonlítás kellett volna. Na meg egy kis akció, mert ez így szép meg minden, de gyanítom annyira eszi a gépet, hogy nem nagyon lehet vele játszani.
  • DarkSector
    Ugyanez alapon hogy néz ki?
    Mert így nem látni az eltérést.
  • Csokis
    DirectX 10 mod!

• Susarc
    el vagytok tévelyedve az amerikai hadsereg szerkezete teljesen máshogy épül fel mint a miénk....ott egy "mezei" őrmester nem olyan gyík mint nálunk....:))
  • Lantee
    Na, végigvittem ezt a "gyönyört".
    - A grafika és a játékmenet kb. 10 évvel ezelőtti szinvonal
    - A motor tiszta bug
    + Az Alien hangulat nyomokban felfedezhető
    + Rövid, hamar kijátszható
  • shaddam
    Steamen szarérthúgyért árulják az avp classic 2000ret. Gyakorlatilag az avp gold + pár bónuszpálya.
  • ntex
    mod itt van, játék passz de biztos működésre lehet valahogy bírni

http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux
  • W B
    Honnan tölthető le ez a mod? (Meg olyan AvP1 ami működik rendesen mai gépen.)
  • ntex
    Még mindig ez a legjobb alien játék, ilyen köntösben meg főleg :)

• Katarn576
    Üdv mindenkinek.
    Én is szeretnék pár szót mondani eme "játékról".
    Tömören: ez egy rakás szar.
    Amióta bejelentették a játékot, azóta számoltam a napokat, hónapokat, és előre örültem, hogy esetleg ez is olyan, vagy talán még jobban paráztatós lesz, mint az AVP2 játék. Most itt van a gépemen, játszok vele, és azt kell mondanom, hogy ez a játéktörténelem talán legnagyobb bukása. A grafikát még elnézem, bár való igaz, abszolút nem 2013-as színvonal, de számomra soha nem volt mérvadó egyik játéknál sem a grafika, ha maga a játékmenete kárpótolt ezért. Ugyanakkor, ennél a játéknál sajnos még az a bizonyos játékmenet, a tömény adrenalin, a para és a feszültség sincs meg. Megyek előre és darálom le az alieneket, amik bár nem emberi lények, azért kaphattak volna némi mesterséges intelligenciát. A textúrák valóban el vannak cseszve, de szerintem ez annak tudható be, hogy magát a motort sem rakták össze jól.
    Egyik szép példa erre, amikor leszakadt alattam egy palló, és egy alien pofájába bámultam. Sörétes puskával fejbe durrantottam, és mi fogadott? LILA!!!! színe volt a szét lőtt fejnek. Csak annak. A test többi része ugyanúgy textúrázott maradt. Teljesen olyan volt az egész, mintha egy lila színű karamellel öntötték volna le a szörny szét lőtt fejét :)
    Szerencsére csak egyszer fordult elő ilyen, de azért elég vicces volt.
    Volt szerencsém látni youtube-on a játék demoját, amit mostanában sok helyre be másoltak, amolyan 'ilyennek kellett volna lennie' demonstrációként.
    Hát mit ne mondjak, ég és föld a kettő között a különbség. Abban a videóban jobban el tudom hinni hogy Unreal 3-as motor hajtja a játékot.
    Rettenetesen sajnálom hogy ez egy rakás hulladék lett, pedig isten bizony, hogy be akartam ruházni egy Collector változatba. Hááát jobban tettem hogy mégsem engedtem a sötét oldal csábításának.
    Én csak azt üzenném a Gearbox-nak, hogy tessék vissza adni a licencet a Monolith-os csapatnak. Az ő paráztatós HORROR hangulat faktorukkal (AVP2), valamint a Rebellionos srácok által készített Asura (ami 1000-szer jobb ennél a lebutított, kiherélt unreal 3 engine-nél) motorral (2010-es AVP), talán ez a giga bukás nem jött volna össze.

Gratulálok Gearbox, ezt megint el kurtátok.

Pozitívum: az nem sok van, talán a hangokat tudnám azért ide sorolni. A fegyverek hangja például nagyon jó lett. Egy az egyben a filmből lett át rakva. Ja és jobban, és gyorsabban fut a gépen mint egy ősrégi DOS-os játék

Negatívum: Az egész játék sajnos

Értékelésem: 5/10
  • gabe paul logan
    http://www.imdb.com/character/ch0000852/bio

"After her subsequent rescue by a salvage crew, Ripley was made a Lieutenant and reluctantly returned to LV-426 with a team of United States Colonial Marines to rescue the colonists of Hadley's Hope, and basically became the unit's de facto leader after most of the marines were killed."
  • Prince23
    Steamen kinek van meg a játék? lenne egy fontos kérdésem hozzá...
  • Skyline
    Az egész Hicks él / kicserélte a testet dolog egy ordító baromság, amikor katapultálta őket a rendszer a fury 161-re nem volt sehol semmiféle WE YU, vagy rögtön mentek volna utánuk,főként amint kiderült hogy Ripley-ben is van lény, de nem mentek csak jóval késöbb azt is a neurográf adatai miatt....Arról nem beszélve hogy mégis hogy a viharba kerültek idegenek a hajóra, már a filmben is érdekes volt hogy hogy kapaszkodott fel a királynő, a 3. részben pedig főként hogy facehugger hogykerült oda (vitte magával a királynő a hóna alatt vagy mi?)

Az egész dolog ugyan olyan lehetetlenül beleerőltetett mint az hogy az LV426-on bóklászva pár robbant falon kívül még a székek is a helyükön csücsülnek egy 50 MT-s robbanás után
  • Broafka
    Impulzus fegyver, kézifegyver, és a smart gun. Nagyon jó megoldás volt a stady cam állványra helyezni a fegyvert, így tényleg egész jó futurisztikus fegyver lett belőle :)

ez meg egy kis air softos impulzus puska. Sajnos ezek inkább amolyan... f*sz méregetős fegyverek, jóval komolyabb air soft puskák vannak. A nagy baja, hogy nehéz újratárazni, és a gránátvetőnek semmilyen funkciója nincsen, ami lényegében egy mezei alul töltős (pump-action) shotgunnak a tárazója, szóval megoldható lett volna odatenni egy sörétes puskát, nah de mind1. A számláló viszont poén :)
  • Nathan66
    Áldom az eszem, hogy nem rendeltem elő anno...
  • a.carkey
    Tegnapra, a humorosból.
  • Broafka
    amúgy ha megnézed ezt a táblázatot akkor itt egyébként megnézheted, hogy nem voltak nagy rangok a 2. filmben. A katonák nagy része Private volt, szóval egy mezei közkatona (csak a jobbik fajtából). Ott volt még Apone aki őrmester volt (Sergeant) és Hicks aki "tizedes" (Corporal) ezek így a 2., 3. rangok a 22 rangos táblán. Egyedül Gorman volt hadnagy, szóval asszem ő volt a legnagyobb rangú ember a sulacon, de miután ki lett ütve így Ripley volt rangban a következő, bárhogy is nézzük, de mivel katonai küldetés volt, ezért Ripley Hicksnek adta a parancsnokságot, tekintve, hogy a többiek közül még ő volt a rangidős
  • Shep
    Kösz.
  • Broafka
    jobban mondva a Nostromón még Warrant Officer volt, ami egyel előzi meg a Lieutenant-et, hadnagyot, a Warrant Officer hát... nálunk a zászlós, de ez úgy hülyén hangzott volna magyarul. Amúgy nem írnak róla, de szerintem amikor elveszik a repülési engedélyét, majd visszaadják neki, hogy menjen a katonákkal az LV-426-ra, akkor "elő is léptették"
  • grebber
    Mindennek a jó oldalát kell nézni.Az hogy ez ilyen fos lett csak jó nekünk, hiszen ezt nem lehet alulmúlni.Szóval egy következő Alien game ennél csak jobb lehet.
  • mester1987
    Én hagytam a 1,5 óra között azért szünetet xD
  • Broafka
    mindig is hadnagy volt
  • andorr1984
    Hogy lehet az, hogy az Alien 2 (Aliens) filmben Ripley csak tanácsadóként megy a katonákkal a bolygóra, a 3.-ik részben pedig már Hadnagyként jelenik meg, ami szerintem Hicks tizedesénél is nagyobb rang.

Mikor lett kitüntetve ?
  • Jakuza001
    11 amibol mindossze ketto, amiben egyedul vannak az alienek. :D

• Shep
    Hány pálya van egyébként?
  • Jakuza001
    Az igazsag az, hogy normalis ember, fel sem teszi a gepere. :P
  • Solid Snake
    :)
  • Seth
    Game Over Man!...GAME OVER!!
  • grebber
    ÁÁ gyenge vagy az az igazság.
    Manapság az akaraterő mértékegysége ez a game!
  • Maxtreme
    Tegnap nyomtam ezzel az izével kb 1.5 órát.
    Rövid, tömör, de mindenképpen lényegretörő értékelésem következik:

• wesker24
    Na már van Sweet FX 1.3 is az Alienshez lehet próbálgatni ! :D

Aliens CM Sweet FX 1.3
  • leo23
    Egy kis monológ Ripley hadnagyal.
    http://www.youtube.com/watch?v=IcuxSULmabw
  • Pares
    Mi a faszomról beszélsz, nem védem a játékot, csak mondom, hogy elképzelhető szerintem, hogy nem műanyagból vagy téglából építették, hanem masszív acél akármiből. Fáradj bele leszarom. De vagy beletörődsz, vagy nem, az már a canon része, hogy ott igenis megmaradt a telep, és Hicks túlélte. Nekem sem tetszik, hogy így oldották meg, de ez van, azért teljesen nem lehetetlen. Az tuti, hogy élő ember nem élte volna túl a robbanást, de az épületek igen. A harmadik és negyedik részt meg akkor sem kellett volna, főleg nem úgy ahogy megcsinálták. A játék meg nagyon gyenge, de azért vannak benne jó részek. Capish?
  • Broafka
    őszinte leszek veled:
    veszettül unom a folyamatos meggyőződésedet, hogy képeket kell kihalásznom a filmből, meg ilyenek. Nézd meg, mutatja Bishop a többieknek az ablakból a vésszelepeket, alig van így ránézésre 3-4 km-re tőlük max. és 30 km-ről beszélünk.
    Nézd én tökre értékelem, hogy ekkora Aliens fan vagy, de kb 5 oldalon keresztül ez megy már itt: Én mondok valamit, egy hibát a játékban (mert ez a játék sokkal több plot holet, meg logikai bukfencet tartalmaz mint a 3. film) és úgy véded mint a messiást ("biztos nem úgy van" "lehet hogy távolabb vannak" "lehet hogy így, lehet hogy úgy...")
    Belefáradtam. Tudod mit, ennek a játéknak jó a története, hicks-et bizonyára felkeltették a katonák, stb, stb
  • Pares
    Gondolom egy akkora atomreaktort nem építenek egy telep közvetlen közelébe. Lehet számoltak vele, hogy meghibásodhat, nem?
  • Broafka
    beszarás ez az aliens (film, 2. rész) hogy össze van rakva basszus. Már nem tudom hanyadszorra látom (hát én nem szégyenlem, de nekem az új szinkronos a Mentszátol Magdolnás, a "nézz a szemembe" jobban tetszik) most angolul néztem mondjuk, és hihetetlen. De a részletek!!:
    Ripley beszáll a liftbe, hogy megmentse a kis csajt, azt mondja a rendszer: "14 percük van, hogy elérjék a minimális biztonsági határt" mondom ezt nem lehet megcsinálni 14 perc alatt, és ha nem vagyunk nagyon szigorúak, hogy azért volt benne vágás, és akkor 4-5 másodperccel tolódnak a dolgok mondjuk, de basszus, 14 perccel később már Bishop felvette őket és mentek a hajóra! káprázatos
  • Pares
    Jó, én ezt értem, és azt tudni, hogy az atmoszféra generátor milyen messze volt Hadley's Hope-tól? Mert eléggé a messzeségben van, szerintem meg lehet, hogy több az 2 km-nél.
  • KaOz
    Nem tudom ki hogy van vele de nekem kimaradt az életemből a legutóbbi AVP játék.
    Most vettem csak meg és kezdtem a marine kampányt, nekem eddig nagyon bejön. Jobban mint a CM.
    AVP-ben tényleg összeszarom magam, amikor meghallom a mozgásdetektor hangját. Valahogy erre mondják, hogy hangulat.
    A Cm-ben nekem olyan "hideg" túl könnyű leszedni az alieneket, pedig hardon megyek. Egyik része tetszik, másik gusztustalanul szar.
    Én is nagyon vártam a játékot, mert a filmet imádtam de ezt a játékot el..szták, úgyhogy most AVP-zek.
  • tommygear
    gondolom egy másik nagy dög volt...