Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Main Menu -> Extras -> Shift code
tudod aktiválni, de elõbb regisztrálj a Gearbox Shift rendszerébe ha még nem tetted eddig.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
meg mindenhol írják, hogy a játék a film hivatalos folytatása, ridley scott, james cameron blabla, hát érdekes nagyon... 😄
És ezek után mi részben épségben találjuk az épületeket, üveg(!) és egyéb törékeny anyagokkal együtt. Nem is beszélve asztalokon hagyott laptopokkal és más lehetetlenségekkel karöltve. Eszem megáll, hogy erre az egészre mindenki rábólintott akinek beleszólása vagy vétójoga lett volna.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
az alienek irtasa meg egesz elvezhetore sikerult 😊
a sztorival nekem nem volt semmi bajom, grafika lehetett volna szebb
picit tobb penzt kellett volna fejlesztesre forditani, de valoszinuleg nem terult volna meg jobban
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Legnehezebb fokozatn 7 óra, amúgy meg 4-5óra 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A lerakható ágyús rész volt az, ahol a legsilányabb munkát végezték.
A medve nem játék.
PSN ID.: Beegabor
<#vigyor>#vigyor>

a fogyasztók megtévesztése bûntettnek minõsül ha nem tévedek, de legalábbis kötelesek visszatéríteni a termék teljes összegét
én amúgy ekkora csalást még sose láttam
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Nem kell ezen meglepõdni!
Next PC upgrade: 2022
Az elsõ bossharc viszont ötletes "ott kint".
Parasite Eve 2, best game EVER!
A-LIE-ns: Colonial Marines
Ez egy hosszabb videó a demóból szintén kommentárral. Komolyan ez gusztustalan amit a Gearbox próbált csinálni. 😞
" a We-Yu megszállta a hajót több tucat katonával,nem a régi legénységet kell nézni"
ez már a játék... a filmben a katonákon kívûl (plusz Bishop, Ripley és Burke) nem volt más a hajón, és 3-man (3 és felen) élték túl: Hicks, Ripley, Newt és Bishop... szóval... ki a szart is dobott ki maga helyett? nincs megmagyarázva, mert nincs rá magyarázat, és mi errõl beszéltünk, hogy jönnek ide a játékban lévõ katonák?
Hát a Sulacon nem sokat ismertem fel én se, a bázison meg kicsit elcsúszva voltak a szobák, de ott viszonylag minden a helyén volt. Csak az egésznek nem kellett volna a helyén lennie! 50 megatonnát túlélõ épület... Ráadásul az asztalon gyönyörûen lerakott teljesen jó állapotban lévõ laptopokkal 😄
tulajdonképpen a katasztrófa szinkronhangokat leszámítva, és a nevetségesen zs kategóriás párbeszédekkel egyetemben úgy igazán semmi nem derült ki a storyból.
A másik, ami lehet az én hibám, hogy sosem tudtam, hogy hol vagyok a hajón, így lehet, hogy jó helyen van a generátor, de lehet, hogy totálisan sz*r helyen. A hajó hídja irreálisan nagy. Hajót egy ember is eltudja vezetni, sõt igazából teljesen automatikusra is be lehet állítani némi számítógépes tapasztalattal. (Csatát is meg csinálja automatikusan, ha kell.)
Conestoga alap felszereltséggel 90 embert képes szállítani és azok ellátmányát, 4 jármûvet (ha jól emlékszem, ez típus függõ, mert a Marlow és Melville eltérnek a sima Conestogától, mint amilyen a Sulaco.) és 2 leszállóhajót, de van még 10 másik dokkja, ami inkább utánpótlásra való, de lehet azokban is légi jármûvet szállítani, de azok pl. APC-t ott nem tudnak felvenni. (Egyik ilyen dokk szerepel is a játékban.)
Ellátmány, és jármûvek, ûrrepülõk stb. nélkül a Conestoga 2000 embert tud befogadni, de ekkor élelem sem nagyon van.
Játékban lévõ Sulaco egyes belsõ tere irreálisan nagyok, míg a többi irreálisan kicsi. Pl. ama dokk ahol Bishop alsó teste van és Riply kidobta a királynõt, na az irreálisan kicsi, úgy mint az ott lévõ öltözõk.
Továbbá a Hicks nem tudott semmilyen másik hullát be tenni a kapszulába, mert nem volt másik hulla. Csak õk mentek oda és csak hárman élték túl. (Meg Bishop)
Ha meg azzal jönnének a készítõk, hogy régebbrõl volt ott hulla... akkor az kinek a hullája? Egyenesen a Földtõl jöttek. Lett volna idõ kidobni a Gateway állomáson a hullát. Tehát ez az egész Hicks él, mert másik ember hullája van az Alien3-ban... elég szar. Battlestar galactica írói írták a forgatókönyvet? Akkor elég szar sorozat lehet az. (Vagy az film?)
Amúgy meg hatalmas a Sulaco, simán lehet más is rajta