Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Röviden ez amit felfogtam eme értelmetlen hülye vitából. És az illetõ plusz mínusz aránya is bizonyítja, hogy máshol is balhézik. Talán õt kéne most jelenteni "szemetelésért".
Én is utálom a feljelentgetõ, meg egyéb áruló embereket, de ez egy kikúrt fórum. Amit az a gyerek lemûvelt a vírusos skype-ja miatt, ráadásul egy olyan topikban ahol nem ez a téma és ezt több külön kommentben már majdnem hogy percrõl-percre közvetítette is eléggé idegesítõ volt. Tény hogy nem lesz hosszú életõ a topik, de akkor is feleslegesen ne legyen már összeszemetelve. Aztán meg ez is, hogy ilyenen így felhúzod maag, hogy jelentve lett a moderátoroknak és egybõl besúgózól, nácizol, kommunistázol, ott bocs, de komoly elmebajok lehetnek...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A többieknek : attól, hogy sajnos szar lett ez a játék is, még nem kell visszasírni a korrupt náci/kommunista diktatúrákat, máshogy is le lehet vezetni ez által felgyülemlett frusztrációt, ajánlatos nõvel, de kinek mi az ingere, ha pedig annyira trollok vagytok, hogy sármmal ez nem megy, akkor pénzt kell áldozni rá. De nem jelentgetünk fel senkit, az a patkányok, férgek szórakozása. Ha pedig mégis, akkor el kell viselni, hogy patkánynak, féregnek, pondrónak könyvelnek el titeket.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Az Aliens- mennyivel jobb akkor? Itt nem Necromorphot, hanem Xenomorphot ölthetünk?
Ilyet kár is leírni mert kb ezt minden játékra rá lehet írni!
Minden tekintetben a DS3 ehhez az izéhez képest az év játéka!
Next PC upgrade: 2022
-AI nem sok van, bután mennek feléd a szörnyek
-szörnyek buták sokszor beragadnak valahova, vagy csak szar helyen spawnolnak le és nem tudod hol a szörny de még megy az a harci zene
-attól eltekintve, hogy változik a környezet mindig ugyanazt csinálod
-szörnyen lineáris ahhoz képest hogy egy bolygón vagy
Az tényleg igaz, hogy a sav nem sebez? Videókban is sokat láttam, hogy amarine háton fekszik és a rátámadó alient shotgunnal illeti. Ettõl még az AVP3-ben is annyi volt nekünk.
Aztan amikor fel oraja jatszol a teljes jatekkal, es rajossz, hogy nincs benne AI, segghulye mindenki, es dogunalmas az egesz...akkor meg remenykedsz, hogy kesobb jobb lesz. De nem.
Ha penzt adtal erte, utod a fejed a falba. Ha nem, akkor utogeted a valladat, hogy megint okos voltal. 😄
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
A Rebellion egyszeruen nem tud igenyes jatekot kesziteni az Sniper Elite elso resze ota.
Igenytelen fos volt az uj AvP is, es a Sniper Elite V2 is.
Dogunalmas es ostoba jatek mind a ketto.
En nem varok sokat ettol a jatektol sem, Gearbox valahogy csak sajat intellectual propertybol kepes jo jatekot kesziteni (Brothers in Arms, Borderlands).
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ellenben a Tomb Raiderrel amit még meg is vennék ,mert ott nem lesz 😞
Pedig biztosan jó lehetett volna, ha:
-Kreatív módon integrálták volna a racionális marketing-kutatást.
-Elemzések segítségével bevetették volna a reakcióképes metodológiákat.
-Alkotó folyamat keretében aktívan menedzselték volna az értéklánc menti szegmentumokat.
-Megkísérelték volna tipizálni a kultúraidegen interoperabilitást.
-Innovatív módon fejlesztették volna a dinamikusan növekvõ portálokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Viszont ahogy alant is írja Shep, a Gearboxnak ebben már van tapasztalata...szóval érdekes.
Lásd: a 2002-es felemás James Bond 007: Nightfire, az egész jó ill. legalább egy átlagos Brothers In Arms részek meg ugye a Borderlands ami már inkább egy egyedi stílust jellemez.
Szerintem is ülhettek rajta. A' la "félre volt téve" projekt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Bár legalább olyan fasza hosszú, nem unalams story-ja lenne a mai gameknek, mint az AvP 2-nek én lennék a legboldogabb!
Az új részben a Predator kampányt csak úgy tudtam élvezni, hogy kicseréltem a hangokat az eredetire. A Predatorok meggyalázása volt ilyen ótvar fos kattogó hangokat betenni hozzájuk.
Az új AvP-ben ami tetszik a grafika, a kivégzések. Hangulatban, hangokban, a történetben és annak hosszúságában, a multis mapok mennyiségében, Predatorok egyediségében (ugye az újban csak a maszk volt rajtuk más), akkor szintén a Predator fegyverek mennyiségében, AI-ban rendre túlszárnyalja a 2. rész. A Predalien kidolgozása is szar lett. Marine-nál szintén elég rossz hogy sokkal sötétebbnek lát mindent mint a Predator alapból. Na meg az a világítás is vicc...
Na de nem akarok vitázni, ízlések és pofonok.
EZEK 90%NAK NEM KENE ALAPBOL MEGLENNIE EGY JATEKBAN...minimum kovetelmeny erted? Ki szeret gyenge bugos gemmel jatszani?
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Nemrég írtunk róla, hogy az Aliens: Colonial Marines címû játékhoz már készül az elsõ DLC csomag, ami Bug Hunt címen válik majd elérhetõvé március folyamán, 15 dolláros (1200 MS Pont) áron. Ám a SEGA immár hivatalosan is bejelentette, hogy a Bug Hunt csak az elsõ lesz annak a négy DLC-nek a sorában, melyet 2013. folyamán terveznek kiadni.
A bõvítmények az egyjátékos és többjátékos módokat is extra tartalmakkal látják majd el, aki szeretne spórolni az árukon, egyben és olcsóbban is megszerezheti õket. Az Aliens: Colonial Marines Season Pack 2400 MS pontba (30 dollárba) kerül, ami mintegy 40%-al kevesebb, mintha külön-külön vásárolnánk meg a négy bõvítményt.
A játék megjelenése február 12-én várható PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra, a Wii U kiadás pontos dátumát a késõbbiekben fogják ismertetni.
Viszont, ha a jól bevált dolgok nem mûködnek, akkor tényleg egy hányattatott sorsú játékról van szó. De mivel 1 fejlesztõnél volt mind a 6 év alatt, így ez elképzelhetetlen nekem (eddig).
Na majd ha kezem közé került, nyilatkozom.
Az év csalódása megkoronázatlan királya díjat már most át lehet a Gearboxnak adni!Ezt tõlük el nem lehet venni ebben az évben!
Anno amikor végigvittem a 3-at ment a savazás hogy bezzeg a 2 milyen jó.És én ekkor vittem végig. Számomra a 3 messze veri a 2-öt (és nem a grafikásra gondolok)
De ami a lényeg, hogy ezt a szart minden veri.Bárcsak ezek mennének csõdbe és a jogok valami olyan céghez kerülnének aki tudna is vele mit kezdeni!
hát ez a játék tényleg egy rakás szar 😄 ez miiiiiiii??? a legfélelmetesebb résznek kéne lennie, ha elõrendeltem volna, tuti most nyomnék még rá egy cancelt, ha lehet...letöltés oké, és ha jók a reviewek a multira és nagy multifan vagy, akkor vedd meg