1969

OFF topik
  • kriszhd
    Nem is olyan rossz :D
    Mikrofonos videó:
  • Holland Kemence
    hülyegyerek
  • Seth
    Ez hol utal a Prometheus-ra?
    Ami utal inkább, azok a fürkészdroidok,amik leszkennelték az alagutakat.1x láttam ,2x csak hallottam őket
  • a.carkey
    Feladom, ha innen se linkeli be ...
  • a.carkey
  • a.carkey
  • skygt90
    Sziasztok . Valaki leírná hogy a játékban mik azok az utalások , amik kapcsolódnak a prometheus-hoz ? állítólag van ilyen:)
  • Carmageddon
    Csak most láttam meg. Mást néztem.
  • Pares
    Már mindenhol fent van.
  • Carmageddon
    torrentz.-en meg az ubiten fent van a játék.
  • Pares
    Hát kipróbáltam... Tényleg nem nagy eresztés. Szerintem még az AvP3 közelébe se megy. A grafika még nem is lenne gond, de az animációk... És hát a hangulat az tényleg semmilyen...
  • Maxtreme
    ne törd magad, úgy sem fog fizetni a yt.
  • Totti5
    Az egésznek az lett volna a lényege hogy félj. A pittyegőt nézd és izzadj ha hallod hogy van valami valahol, de nem tudod hogy hol, hogy a hátad mögül bukkanjanak fel, de nem ez hogy falkában tucatszám jönnek random és írtás megy... ebbe mi a hangulat? ez nem ide való.
  • SaGa Jr
    Füstölni füstöl, de nem sérül füstölgés közben a manus (a páncélja sem gyengül miközben füstölög, legalábbis nem csökken a vért állapotát jelző csík). Ez látszik kicsit később is amikor már páncélja sincs, erősen sérült, füstölög azt mégsem csökken az életereje...
  • Shep
    Egy az egyben a DNF -re emlékeztet ez az egész, pontok, hőbörgések, minden.
  • wedge31
    Ennyien már biztos nem tévednek...
  • gstup
    ki mondta hogy a sav nem mar?Mert szerintem 8 perc 8-10 mp-nél mintha "füstölne" a golyóálló mellénye.Te lehet tévedek.Majd megerősít más,remélem.
  • Lord Mortanius
    Eurogamer 3/10
    Polygon 3/10
    Gamespot 4.5/10
    IGN 5/10
    Gamespy 2/5
  • kill3r21
    hangulat? mér van olyan? mai napig emléxem hogy fostam az avp-ben...itt meg semmi
  • pcgammer
    A hangulat pedig nagyon ott van :)

• Carmageddon
    Szívesen.
  • Shep
    De sajnos nem is sokkal jobb :(
  • Pares
    Hát azért képek alapján nem néz ki olyan csúnyának.
  • Rayden02
    Köszönjük Gábor!
  • Carmageddon
    http://www.gamekapocs.hu/cikk/2045/aliens_colonial_marines_teszt
  • Shep
    Unreal 2 engine, mint a Duke forever, mert kb az a szint :)
  • m0na
    ilyen mélyre nem ástam bele magam a gaméba. Wirágbolti játékokkal kb 30-40 percet játszom ha nincs demo a steamen. A lényeg, hogy szerintem ennek a játéknak semmi köze az Alien hangulathoz.
  • W B
    AvP3-ban is volt, hogy elmenekültek. Pl. mikor praetoriant megölöd.
  • m0na
    úristen, ezt lefordítod a gyengébbek kedvéért :)
  • Shep
    Ez U2, mint a DNF? :)
  • m0na
    nem kötekedés képpen, de: ez az első alien játék ahol a xeno előlem menekül :)
  • kill3r21
    legértelmetlenebb pénzkidobás lett volna :D
  • a.carkey
    Megvetted?
  • kill3r21
    nah most adtam fel, legkönnyebben nyomtam és mindig meghalok, életerő nem nöbekszik, viszont csomagot se nagyon találtam :D
    vicc :D
  • Fehercsoki
    De egy gagyi szar=/ A multis pályák kb 10 négyzetméteresek szóval csak arra meg ki az egész hogy folyamatos gyilkolás legyen...
  • kill3r21
    A grafika doom3 feeling, de legalább megy szépen fullon 60 fpsel...
    xD

• Fehercsoki
    Van benne lan, steam nélkül is lehet lanon játszani, lehet offline is játszani, viszont botok nincsenek, szóval mi értelme ennek az offline multiplayernek?:D
  • mester1987
    Inkább vigyétek végig a BlackSite-ot ha sci-fiz FPS-re vágytok, az jobb volt ennél, pedig azt kevesen szerették :)))
  • mester1987
    Én kibírom :)
  • a.carkey
    Steamről írtam, nem warezról. Naná, hogy warez sokszor hamarább jön/jött, ez nem téma.