Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az a lényeg, mit csinált, hanem hogy a pondrók hogyan reagálják le. És megint nekem lett igazam, ez az agymester ez igazi kis takony, ment is árulkodni, meg bújni anyuci szoknyája mögé.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Istenem. Most a hiszti azon megy, mert a gyerek letöltött egy kamu vírusos A:CM trorrentet, az haza vágta a gépét, és ide jött "segítséget kérni", úgy hogy percenként egy pár szavas kommentet írt? Aki hülye az haljon meg. Le volt írva, hogy nincs még PC verzió, ami meg van az kamu... erre letöltötte. Õ baja. Vírusos lett a gép? Van erre való téma az sg-n. Ellet innen küldve máshova, mert ez nem az a téma? Helyes. Ez valakinek nácizmus és kommunizmus? Szihómókus már látta az "illetõt"?

Röviden ez amit felfogtam eme értelmetlen hülye vitából. És az illetõ plusz mínusz aránya is bizonyítja, hogy máshol is balhézik. Talán õt kéne most jelenteni "szemetelésért".

SLICK
Jézus ereje!!!! Te ezt mind komolyan is gondolod amiket leírsz? Kommunizmus, nácizmus.... OMG!

Én is utálom a feljelentgetõ, meg egyéb áruló embereket, de ez egy kikúrt fórum. Amit az a gyerek lemûvelt a vírusos skype-ja miatt, ráadásul egy olyan topikban ahol nem ez a téma és ezt több külön kommentben már majdnem hogy percrõl-percre közvetítette is eléggé idegesítõ volt. Tény hogy nem lesz hosszú életõ a topik, de akkor is feleslegesen ne legyen már összeszemetelve. Aztán meg ez is, hogy ilyenen így felhúzod maag, hogy jelentve lett a moderátoroknak és egybõl besúgózól, nácizol, kommunistázol, ott bocs, de komoly elmebajok lehetnek...

Ne problémázz kommunista...találd fel magad vagy takarodj a monitor elõl.
Shep
Jobb is, mert ez nem ide való másrészt meg Totti úgyis legyûrne, addig csûrné csavarná míg ráhagynád 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Nem kezdek itt vitatkozni veled errõl, de nagyon nincs igazad...

Na mi van nagyapót/nagyanyót anno elvitte a Gestapo/ÁVH és most a többi fórumozót nácizod/komcsizod?

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

Totti5
Diktatúra kínában van és hasonló országokban ahol olyan dolgok történnek amirõl csak elképzeléseink vannak mert egy nagy fekete felhõ fedi az országot... szóval nagyjuk már ezt. EUban s itthon bármit meg lehet tenni, senki nem korlátoz semmiben, persze az ésszerüség határain belül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fehercsoki
Ma is korrupt diktatúra van, csak máshogy nevezik...

Látom, felmenõid között neked se volt gerinces, és a besúgó viselkedés véredben van, mint másnak az alkohol.

A többieknek : attól, hogy sajnos szar lett ez a játék is, még nem kell visszasírni a korrupt náci/kommunista diktatúrákat, máshogy is le lehet vezetni ez által felgyülemlett frusztrációt, ajánlatos nõvel, de kinek mi az ingere, ha pedig annyira trollok vagytok, hogy sármmal ez nem megy, akkor pénzt kell áldozni rá. De nem jelentgetünk fel senkit, az a patkányok, férgek szórakozása. Ha pedig mégis, akkor el kell viselni, hogy patkánynak, féregnek, pondrónak könyvelnek el titeket.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Totti5
Nem értem. Felsorolok neked 10 játékot amiben nem kell ölni, de 10 FPS, TPS játékban meg ölni kell, sõt RPGkben is stb... hol a baj?

Nem érted, de mindegy.

Az Aliens- mennyivel jobb akkor? Itt nem Necromorphot, hanem Xenomorphot ölthetünk?

Totti5
Szerencsére egy akció játékban nem virágot kell vinni a BOSSnak és elhívni randira...

Az 1-ben kb. az 5 fejezetnél tudtam a csattanót. Mégis szeretem. Egyébként 10 játékból 9-be ugyanazt kell csinálni: megölni mindenkit. :S

Fehercsoki
De úgy értem, hogy itt sokkal monotonabb a dolog, úgy 40% körül már elég unalmas lett a játék=/

grebber
"attól eltekintve, hogy változik a környezet mindig ugyanazt csinálod"

Ilyet kár is leírni mert kb ezt minden játékra rá lehet írni!

Minden tekintetben a DS3 ehhez az izéhez képest az év játéka!

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
DS3:
-AI nem sok van, bután mennek feléd a szörnyek
-szörnyek buták sokszor beragadnak valahova, vagy csak szar helyen spawnolnak le és nem tudod hol a szörny de még megy az a harci zene
-attól eltekintve, hogy változik a környezet mindig ugyanazt csinálod
-szörnyen lineáris ahhoz képest hogy egy bolygón vagy

Hm, ahogy elnézem jól döntöttem hogy a DS3-at rendeltem elõ - azt legalább ismerem és nem új cím.
Az tényleg igaz, hogy a sav nem sebez? Videókban is sokat láttam, hogy amarine háton fekszik és a rátámadó alient shotgunnal illeti. Ettõl még az AVP3-ben is annyi volt nekünk.

Már értem...szóval Bullshit Generator...<#nevetes1>
Te hol tanultál baszod...egy árva kukkot se értek ebbõl az egészbõl xDDD
Cumshot
Azt kifelejtettem, hogy egy rohadt nagy atbaszas az egesz, mert a developer diary-k, gameplay videok alapjan jo jateknak tunt mind a ketto. AvP multis demoja is jo volt, SE V2 demo is fasza volt.
Aztan amikor fel oraja jatszol a teljes jatekkal, es rajossz, hogy nincs benne AI, segghulye mindenki, es dogunalmas az egesz...akkor meg remenykedsz, hogy kesobb jobb lesz. De nem.
Ha penzt adtal erte, utod a fejed a falba. Ha nem, akkor utogeted a valladat, hogy megint okos voltal. 😄

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Cumshot
Uj AVP 😄
A Rebellion egyszeruen nem tud igenyes jatekot kesziteni az Sniper Elite elso resze ota.
Igenytelen fos volt az uj AvP is, es a Sniper Elite V2 is.
Dogunalmas es ostoba jatek mind a ketto.
En nem varok sokat ettol a jatektol sem, Gearbox valahogy csak sajat intellectual propertybol kepes jo jatekot kesziteni (Brothers in Arms, Borderlands).

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

TBTPumpa
Hát a Tomb Raidert erõsen ajánlom, hogy vigyék is, mint a cukrot! Ha rosszul teljesít a boltokban, akkor biza NEM lesz folytatás és akkor megint jópár évig Lara nélkül maradok. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Szerintem nagyon rajtuk marad mert aki még nem mondta vissza az elõrendelést az valami elvetemült fan lehet csupán!

max akkor lesz ha nem viszik. Akkor pánik árcsökkentés lesz hogy valamit legalább visszahozzon ha már tudják hogy veszteséges lesz.
grebber
Szerintem a játék milyenségébõl adódaon itt most biztos lesz féláron CE!
Ellenben a Tomb Raiderrel amit még meg is vennék ,mert ott nem lesz 😞

Fehercsoki
Ja hát igen kb. ha bullshit generatorral írták volna a forrás kódot akkor is jobb lett volna=/

a.carkey
Szóval, ezek szerint nem lett jó a játék. 😞

Pedig biztosan jó lehetett volna, ha:

-Kreatív módon integrálták volna a racionális marketing-kutatást.
-Elemzések segítségével bevetették volna a reakcióképes metodológiákat.
-Alkotó folyamat keretében aktívan menedzselték volna az értéklánc menti szegmentumokat.
-Megkísérelték volna tipizálni a kultúraidegen interoperabilitást.
-Innovatív módon fejlesztették volna a dinamikusan növekvõ portálokat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Lunki88
Van itt olyan aki elõrendelte és megy neki a preload?
Ezzel egyetértek, de nem mindenki egyforma, nem mindekit ugyanaz hoz lázba.
Viszont ahogy alant is írja Shep, a Gearboxnak ebben már van tapasztalata...szóval érdekes.

Lásd: a 2002-es felemás James Bond 007: Nightfire, az egész jó ill. legalább egy átlagos Brothers In Arms részek meg ugye a Borderlands ami már inkább egy egyedi stílust jellemez.

Szerintem is ülhettek rajta. A' la "félre volt téve" projekt.
Shep
Na de a Gearboxnak már van ebben tapasztalata 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Az a baj hogy ültek rajta,nem dolgoztak. Évekre kuss volt, aztán elõkaparták valahonnan az 5 éve elkezdett cuccot, és gyorsan befejezték

PSN ID.: Beegabor

Shep
Hardon sincsen sav? Azért kérdem, mert az 1-ben pl csak hardon sebzett na meg director's cutban (ha jól rémlik) 😊

SLICK
az új AvP messze veri a 2-õt... Évezred vicce 😄_:?DS_A😄

Bár legalább olyan fasza hosszú, nem unalams story-ja lenne a mai gameknek, mint az AvP 2-nek én lennék a legboldogabb!
Az új részben a Predator kampányt csak úgy tudtam élvezni, hogy kicseréltem a hangokat az eredetire. A Predatorok meggyalázása volt ilyen ótvar fos kattogó hangokat betenni hozzájuk.
Az új AvP-ben ami tetszik a grafika, a kivégzések. Hangulatban, hangokban, a történetben és annak hosszúságában, a multis mapok mennyiségében, Predatorok egyediségében (ugye az újban csak a maszk volt rajtuk más), akkor szintén a Predator fegyverek mennyiségében, AI-ban rendre túlszárnyalja a 2. rész. A Predalien kidolgozása is szar lett. Marine-nál szintén elég rossz hogy sokkal sötétebbnek lát mindent mint a Predator alapból. Na meg az a világítás is vicc...

Na de nem akarok vitázni, ízlések és pofonok.

grebber
Azért az a minimum ,ha ennyi évet ülnek rajta akkor legalább az utolsó rész szintjét üsse meg!

gabe paul logan
Lehuzos tetvek...gerinctelenseg...mester azert szar ez a jatek mert glitchekkel van tele,konnyu,rovid,nincs sav, bugos ai minden oldalon, egyeb hulyesegek pl a shitgu 20 meterrol halalos, idegenekkel birkozas,humanok erosebbek mint az alien ellenek,gagyi sztori,gagyi szinkron....
EZEK 90%NAK NEM KENE ALAPBOL MEGLENNIE EGY JATEKBAN...minimum kovetelmeny erted? Ki szeret gyenge bugos gemmel jatszani?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

A SEGA hivatalosan is bejelentette, hogy négy DLC-t terveznek kiadni a játékhoz, melyet egyben elõvásárolhatunk a Season Pass segítségével.

Nemrég írtunk róla, hogy az Aliens: Colonial Marines címû játékhoz már készül az elsõ DLC csomag, ami Bug Hunt címen válik majd elérhetõvé március folyamán, 15 dolláros (1200 MS Pont) áron. Ám a SEGA immár hivatalosan is bejelentette, hogy a Bug Hunt csak az elsõ lesz annak a négy DLC-nek a sorában, melyet 2013. folyamán terveznek kiadni.

A bõvítmények az egyjátékos és többjátékos módokat is extra tartalmakkal látják majd el, aki szeretne spórolni az árukon, egyben és olcsóbban is megszerezheti õket. Az Aliens: Colonial Marines Season Pack 2400 MS pontba (30 dollárba) kerül, ami mintegy 40%-al kevesebb, mintha külön-külön vásárolnánk meg a négy bõvítményt.

A játék megjelenése február 12-én várható PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra, a Wii U kiadás pontos dátumát a késõbbiekben fogják ismertetni.
Orbitálisan nagyok itt az elvárások. Fõleg megváltást várnak itt sokan.
Viszont, ha a jól bevált dolgok nem mûködnek, akkor tényleg egy hányattatott sorsú játékról van szó. De mivel 1 fejlesztõnél volt mind a 6 év alatt, így ez elképzelhetetlen nekem (eddig).
Na majd ha kezem közé került, nyilatkozom.
grebber
Azt nem néztem!

Fehercsoki
Botok vannak multiban?

grebber
Belenéztem a coopba! Nem menti meg a játékot. Shift del.Tpik - fav!
Az év csalódása megkoronázatlan királya díjat már most át lehet a Gearboxnak adni!Ezt tõlük el nem lehet venni ebben az évben!

MarkBlade
multi... az a legjobb...
grebber
Nem tudom miért van mindenki oda az Alien vs Predator 2 -ért!
Anno amikor végigvittem a 3-at ment a savazás hogy bezzeg a 2 milyen jó.És én ekkor vittem végig. Számomra a 3 messze veri a 2-öt (és nem a grafikásra gondolok)
De ami a lényeg, hogy ezt a szart minden veri.Bárcsak ezek mennének csõdbe és a jogok valami olyan céghez kerülnének aki tudna is vele mit kezdeni!

Fehercsoki
Az a baj, hogy ugyanezt a csalódást már átéltem 2010-ben az AvP-nél, csak egy kibaszott új enginet kéne tolni az AvP2 alá és kész lenne a legjobb AvP játék=/

Fehercsoki
Így, hogy valószínûleg multiban sem lesznek botok elég keveset nyújt ez a játék=/ Azt hittem Gearbox majd csinál valami jót, de úgy tûnik Sega miatt szar minden játék nem a fejlesztõk miatt=/

Hicks? De az megmurder Fury-nál. Mi a frászt keres ott? Meg ez a nagy csattanó a végére? Mi a szar... bocsánat, FOS ez?

Ez baszott eszes döntés a készítõk részérõl 😊

gabe paul logan
ACM ENDING video

hát ez a játék tényleg egy rakás szar 😄 ez miiiiiiii??? a legfélelmetesebb résznek kéne lennie, ha elõrendeltem volna, tuti most nyomnék még rá egy cancelt, ha lehet...letöltés oké, és ha jók a reviewek a multira és nagy multifan vagy, akkor vedd meg

gabe paul logan
Elvileg azokat csak a multiban tudod használni, viszont single-t kell játszanod és ugye meg kell találnod, hogy használhatók legyenek 😊

Shep
Hát ez elég rosszul hangzik