26731
Battlefield Heroes
  • Jeffjohnson
    Minden kari két fegyvert vihet magával ill 1 robbanószert gunnernél rakétavetőt
  • Jeffjohnson
    Gunner skillek:

-I eats grenades
    az ellenség által ráddobott gránátokat tudod "megenni" vele magyarán hatástalanítod őket minden hatástalanított gránát után 1es szinten 5hp-t kapsz 8m a hatóköre 5sec ig tart. Ez egy aoe skill valójában nem kell odamenni a gránátokhoz csak legyenek a 8mes közeledben mikor elnyomod ezt a skillt.

-Heroes Shield
    olyan mint a Priest bubija wowban magyarán sebzést nyel el attól függöen
    hanya szintü a skill pl: 4es szinten 50et

-Wrench ez ill a Bandage skill minden karinak megvan a Wrench jármüvet javít a Bandage egy HOT-ot rak rád (healing over time=HOT)ami bármilyen bekapott sebzésre megszakad

-Explosive keg
    egy robbanószerrel teli hordot gurítasz el amit ha kilösz felrobban 1es szinten a robbanás 8m-es körzetben sebez

-Leg it
    futósebességedet növeli meg 1es szinten 4sec ig

-Frnezi Fire
    MG-d pontosságát növeli

A gunner alapból 3 shotgun és 3Mg közül választhat ill van még rakétavetö is amit berakhat mint robbanószer
  • Jeffjohnson
    nem hinném ,hogy az illetékes elvtársak majd pont sg-zni fognak :)
  • Kovács legény
    jaja, meg vot valamelyik wintercupos mapcsomagban is egyjó
  • joebacsi
    fh42-ben van egy bismarck vs. hood pálya...na az ütik :)
  • Kovács legény
    nemrossz, nekem a bf42 kidolgozottsága is bőven megfelel csak csatahajókat anyahajókat tengeralattjárókat akarok:)
  • donatus13
    Itt van pár kép:)
    Kép1
    Mehettél ilyennel is:)
    kép2
    kép3tenger alatt járó
  • donatus13
    Ott ugy volt pályától függően vagy egy adott bázisról vagy egy adott létszámú sereggel mehettél és lehetett menni repülővel,hajókkal,és tengeralattjáróval, amin beállíthattad a mélységet meg mindent és pl egy adott mélység alatt nem lőhettél a játék fejlesztői magyarok már csak azért is kiprobáltam demot is meg teljest is multiba egész jó móka:)
  • joebacsi
    az milyen?
  • donatus13
    Az nekem is nagyon hiányzott belölle tenger alatt járózni über király lenne:D battlestation midway-es megoldás az egész jó lett volna:)
  • Kovács legény
    repcsi kell, csak használható AA-kell mellé, és valóban nagyobb mapok.
    És ami kurvára hiányzott a bf2-ből az a vizi hadszintér, a jó kis 42es tengeri és tengeralatti csaták
  • Snexi
    Hol van az még
  • Code92
    :) mert annyira érdekel... kiraknak-kiraknak, legalább láttatok valami-t a játékból, és akkor már megérte.
  • uHs Gerzson
    BF2-höz is kellett ;)
  • donatus13
    Gondolom majd ahoz sem árt egy atom pc :D:D
  • Beers
    A bf2-re is ezt mondtuk :(!
  • Bogdogege
    Ahogy mondod
  • uHs Gerzson
    Na majd a BF3, reméljük :)
  • Bogdogege
    Úgy volt ,hogy megveszem de nem adok érte annyit ,inkább nyomom a GTA4-et az a király
  • uHs Gerzson
    Igen nekem is zavaró volt hogy nincs a megszokott egér, de ez a goldrush nekem bejött legalább állandó akció van és késöbb jön a conquest is hozzá.
  • Bogdogege
    Elsősorban az irányítás kontrollerrel kicsit gáz ,meg ez a terület foglalósdi nem jó .
  • Zerénd
    Nem a repülőket baszták el, hanem a légvédelmet. PoE2-ben szépen esnek le a repülők, nem csak ijesztgetésre valóak ott a légvédelmi fityfenék.
  • uHs Gerzson
    Maga a játék vagy mert konzolon volt?
  • Bogdogege
    Én support-os szoktam lenni mivel az javít meg a medik is, de nekem nem jön be a BC
  • uHs Gerzson
    Én 2 napig nyomtam és alig tankoztam, inkább Support meg Sniper voltam. Ez a 2 kaszt mindig nagyon kedvelt volt számomra és itt most már tényleg hasznosak.
  • dronkZero
    Béefkettő videón már láttam... :P

Nem lenne hülyeség kihagyni az egész repülősdit a picsába, a BF2-t is lényegében azzal kúrták el... (Aztán rádupláztak az infantry móddal)

Bőven elég lenne a helikopter is. Az is épp elég erős, azt legalább le lehet lőni a földről és nem "csodafegyver", mint a repülő, a helisek legalább lövik egymást, nem úgy, mint a buzi pilóták, meg amúgy is kicsi a pálya szuperszónikus vadásszal fordulgatni...

Szerintem...

De egyébként a BF2ből kiindulva kurvára semmi köze az előzetes anyagnak a kész játékhoz... Emlékszem BF2-es videókra, ahol a repülő pilótája frankón pilótaöltözetben szállt ki a gépből egyszál pisztollyal, meg a repülő rakétáját a specops irányította a földről, volt benne valami Ural-szerű teherautó, ilyesmik... Na, ezekből ugye az égvilágon semmi nem került a véglegesbe...
  • Bogdogege
    Az is igaz ,pedig akkora krátert váj ,hogy a tankkal alig birok kivergődni belőle
  • uHs Gerzson
    Azért hogy az olyan ember mint te ne anyázzon ha rádküldik
  • Bogdogege
    Azért az elég gáz , hogy a házak tetejét nem lehet szétlőni, multiba még artival sem
  • Zerénd
    Elnézegetem ezeket a képeket. Csak külső nézet lesz?

béef hárommal mégszarabb játékot kapunk mint a béef kettő. Erről jut eszembe. béef kettőnél a képeken vagy vidijókon látott már valaki használható repülőt?
  • Zerénd
    Engem sem érdekel NAGYAN ez a játék, így nem is irogatok ide, csak ha összejön közel száz post, akkor benézek ide.
  • Wreck86
    ingyé' van idd mög' :)
  • Bala10
    én nagyon tartok attól, hogy elbasszák a bf3-at ilyen ratyiságokkal... de remélem nem lesznek hülyék...

ám ezt meg vonatkoztasd el bármilyen battlefieldtől, nem is értem miért ez lett a neve, gondolom mert ezt mindenki ismeri. :) ám poénkodni tényleg jó lesz, főleg hogy ingyenes. 1 próbát megér. :)
  • Kovács legény
    szerintem jópofa lesz, főleg ts-n a hangulat. Hogy mennyire lesz tartós az már egy másik kérdés
  • dronkZero
    Jaa, ja, azt vágom. De azért... izé... Nincsenek igazi kasztok, inkább a használható szkillek fogják megkülönböztetni a pléjereket. Csak TPS nézet*, tankgyógyító varázslat... Ez valahogy nem BF már.
    Ezzel akarják visszacsábítani a BF2 megjelenésekor WoWozni menekült lámákat, vagy mi? :P Kb nekik való... :D

Ez a leülök, tolok egy kis BF-et azért még a BF2vel is műxik, nem hiszem, hogy ez olyan rettentően csábító lenne. Esetleg irodából, meló helyett...
    De egyébként a TF2-vel is így jártam. Megvettem, mert jópofának tűnt, na meg szerettem anno a TFC-t. Nem is volt vele gond olyan szempontból, hogy van egy rakat magyar szerver, játékos, stb. Ellenben a komolytalansága miatt nem kötött le vhogy, egy ideje nem játszok vele...
    Nem fájna ez egyébként, csak nehogy bármi ebből a rendszerből megjelenjen a BF3-ban, mert akkor tökönszúrom magam, és elmegyek wowozni... :P :D

(* Remélem minden bétateszter legalább naponta kétszer rinyál a fejlesztőknek a first person nézetért!)
  • Kovács legény
    kopogtattak az ajtón ballonkabis emberkék:D
  • n003
    és lehet azé hallgat mert el tette láb alól az ea?! :DDD
  • Snexi
    Már Code92 kolega úgy is rakott 2 tucat képet szal most mindegy
  • joebacsi
    zero még vietnami veterán, másrészt meg (nagyon helyesen) gyújtja a flémet, szóval nagyon is van helye itt :)
  • joebacsi
    poénjáték zero, kvázi az eddigi bfek öniróniája, ingyér :)

a világot nem fogja megváltani, véres klánmeccseket tuti nem tolunk alatta, de arra jó, hogy bf3ig este, meló után a gép elé lerohadva elmarhuljunk vele :)