26731
Battlefield Heroes
-
#1137 TS-en hallom mindig hogy tk de nem akarok beégni hogy nem tom mi az Mi az? -
#1136 meg a tk :) -
n003 #1135 azér megy majd a harc :DD -
#1134 ja,turbo süti:) -
Bala10 #1133 lesz csákmod
-
Bala10 #1132 mégiscsak lesz vicces sütis? -
#1131 ha lehámozom rólad a fuxot a messer propellerével majd átgondolod ezt jobban :P -
#1130 Nekem tetszenek :) -
n003 #1129 als-felső ruházati bót, fegyverbót, robbanóanyagok, pékség, pimpmájrájd .. faszom az idióta dolgokba :( -
#1128 a 0.06 az 0.06 sztem ebben benne van az oldal készültsége is bár sztem is ennél a számnál azért elörébb járnak de hidd el ez nem 0.6 max 0.1 ahhoz ,hogy kiadják augusztusban ahhoz baromira kellene sietniük több mint 1 hónapot kellet várni erre az updtere amiben alig változott valami. Hit detection még mindíg bugos (sokszor nem érzékeli ha eltalálod az ellent).
Én még mindíg szeptemberre tippelek kiadást illetöen. Lesz MMO tartalom de amit mondtál arrol nem tudok semmit. Legalábbis a játékban ilyen nincs. Valor pontok behozatalát készítik elö mert megjelent egy kis érme ami a valor pontokat számolja ill. melette még egy számláló de egyik sem müködik. -
#1127 Remélem kijön még augusztusban,hamár itt tartanak akkor hamarosan kész lesz (szerinem a 0.06 valójában a 0.6-ot takarja szóval még 1-2 patch a betahoz és akkor open beta vagy a teljes)Egyébként valami olyasmit olvastam hogy lesznek benne MMO elemek,mint pl város ahol sétálni meg vásárolni lehet.Ezt csak álmodtam talán? -
#1126 0.06 os update megjött szétnerfelték a Burning bulletset meg gyengítették a grenade spamot végre. -
#1125 Időpontot még nem tudnak mondani de valami update fog majd jönni amiben lesznek új dolgok (fogalmam sincs ,hogy mi)meg nerfelni fogják a Burning Bullets-et 5/5 ben 80 at sebzett és a commando hp ja is pont ennyi szal egy kicsit túlságosan is combos volt. -
#1124 Az elsö video kb 3/4 énél van róla szó. Nagy európa térkép amit foglalagatni lehet gondolom az alapján ,hogy melyik nation mennyi mapot nyer de részletekröl nem tudok. -
#1123 Metagame?Az meg mi a picsula? -
#1122 elég gáz lenne ha tényleg így elhúznák -
Bala10 #1121 jövő tavasz? -
#1120 ne halgass Snexire mondja itt a baromságait
Én benne vagyok a bétába és nem lesz ebböl semmi july 12. de van rá egy láda söröm ,hogy se july se aug. sem max open beta. Jut eszembe még a metagame sincs kész azt írták a fejlesztök ,hogy majd a béta köv. fázisában lesz egyenlöre dolgoznak rajta. -
#1119 Én halottam már július 12.-éről,kitudja... -
#1118 lehet tudni valamit most komolyan a játék pontos megjelenéséről? -
#1117 már 1 hónapja be van állítva, de sztem majd megvágom, mert mindig megvárom a füttyögésig, addig viszont úgy 50%ban lerakják :D -
#1116 nekem még nyár :D -
Bala10 #1115 -
#1114 Open Beta nincs,csengőhang van
Katt -
#1113 bűűű -
donatus13 #1112 Sehogy mert nincs -
#1111 Hogyan Tudom letölteni az Open Beta-t? -
#1110 A Szeptember már ősz -
Bala10 #1109 -
#1108 Bejelentették ma az időpontot, de leszarom! -
#1107 Ajándék lónak... túrós a háta. -
Bala10 #1106 mihez képest nem lesz nagy csúszás? volt valami időpont? -
#1105 Azt igérték nyáron jön semmi konkrét dátum nincs szeptember végéig meg még
van durván 3hónap. -
Akylleus #1104 tipikus ea megoldas, ingyenes, akkor mar lehet szorakozni a jatekosokkal, mert akarmi lesz, ugyis letoltod...
nem ertem miert nem tudnak kirakni egy hirt, hogy egy het mulva jon, ket het mulva jon, jovore jon, stb.
bar, ha igy kussolnak, csak nem lesz nagy csuszas. -
#1103 te tényleg elhiszed ezeket a baromságokat? -
#1102 -
#1101 Kinn lesz az E3-on -> nem jön ki július 17.e elött -
Cat 02 #1100 Bazz, akkor lehet én se, bár lehet h pont akkor érkezek haza :D -
#1099 Na most a fórumon azt írták hogy csak 12.-én jön ki,akkor nem leszek itthon még jópár hétig.Sebaj,úgyis kicsi a gépigénye és elfutt az ottani gépemen...(igazából csak az zavaró hogy 1 éve nem lett ujrarakva az XP rajta és rohadt lassú) -
n003 #1098 már lehet tölteni de ez még csak ópen béta :)