26731
Battlefield Heroes
  • ToCsEk
  • Bala10
    asszem szombatonként...
  • Mr Manson
    mikor derül ki ki kerül be beta-tesztre?
  • Smithwarden
    Hat igen.
    En is valami konkretabb idopontot keresgeltem volna a valaszaiban, de sehol semmi.
  • Jeffjohnson
    kár ,hogy ebben az "interjúúban" nagyon kevés hasznos info van a játékról pl: engem baromira nem irdekel mit csinál az ürge csak a játék készítöit noszogassa a minél gyorsabb open bétáért azért köszi a linket.
  • Bala10
    azt olyan régen csináltam és gagyi is:D ha megmondod mi a mai aktualitás, akkor készítek egy másikat és azon leszen köcsög is. :)
  • Jeffjohnson
  • bigface
    Nekem a KisKöcsögKörről a KuKluxKlán jut eszembe, célszerű lenne ugyanúgy rövidíteni: KKK
    De erről a rövidítésről meg a Chemical Brothers egy száma flessel be. De afrikáról meg a BF42 intrójának a nyitó képsorai, ahogy a sörmenek megmásszák a homokbuckát.

Ja, és Jeff még nem szokott hozzá az itteni "ortóságokhoz", nem kell leüvölteni, mert különben jó zászlóvivő.
  • Smithwarden
    nah ujra:

Uj cikk bfheroes.com-on Ben Cousins-al.
  • Smithwarden
    URL=http://www.bfheroes.org/Battlefield-Heroes/News/Think-The-Unthinkable/]Uj cikk bfheroes.org-on Ben Cousins-al.[/URL]

"..These features should be coming online after the open beta.."

Tehat ezek szerint lesz open beta...
    Mar ha nem ezt a "par embernek dobunk kulcsot" nevezik open betanak.
  • uHs Gerzson
    mit köcsögszöl itt te
  • Énvagyokazapád
  • havercsotány
    ........csak sok itt a köcsög
  • Wreck86
    hszek 90%-át?:)
  • Running
    Miezitt, kimoderálok mindenkit vazzz....
  • Wreck86
    XD megölted a topikot.
  • Énvagyokazapád
    sok köcsög -.-
  • Wreck86
    nemtom,Hunzi+Bencsi voltak a nagy kecsegek,sztem kissé már lelankadtak:)
  • Wreck86
    nemá',még nálam is menni fog:):)
  • Zerénd
    Igen
  • Zerénd
    Soha nem akarok felnőni! :P
  • Zerénd
    Igen, azt látom, a banner alatt. Jójis az!
  • joebacsi
    nem, nem fog, ő ilyen :)
  • Jeffjohnson
    ezt minden hozzászólásában bizonyítja sajnos...de majdcsak megunja/felnő
  • joebacsi
    addig is sokan vannak olyanok, akik minden értelmes infómorzsára éhesek...
    de ne aggódjatok, dolgozok azon, hogy a marhulás is mehessen, és mellette a hasznos infók se vesszenek el
  • Zerénd
    Te meg kabe b34 :DDDD
  • Zerénd
    Kiadták a játékot? Nem b34 Amit meg leírtak előttem egyszer, azt minek írjam le megint he?
  • joebacsi
    zolly-t nem az értelmes hozzászólásai miatt tartjuk és/vagy szeressük :)
  • Jeffjohnson
    majd pont te fogod nekem megmondani akinek a játékkal kapcsolatban még egyetlen értelmes hozzászólása sem volt.....
  • Zerénd
    KabeLegény már akkor is az én köcsögöm volt. :DDDDDDDDD
  • Zerénd
    Itt a köcsögölés nem úgy kell érteni te köcsög!
  • Zerénd
    Nem tetszik? viszlát!
  • Kovács legény
    Deqivel kölcsönösen megállapítottuk hogy egy rohadék köcsög a másik és ekkor alapítottuk meg a KK-t
    Oszt lehet Mesor volt, de mind1 végülis családon belül marad:D
  • joebacsi
    azt tudom, hogy a KisköcsögKör elsőnek tőled hangzott el, de asszem valamelyik vérpistike adta az ihletet, nem?
  • Kovács legény
    " a "kisköcsögök" kifejezés is az egyik hasonló nagyreményű iqbajnoktól származik "

Hééé hogy beszélsz rólam!
  • joebacsi
    a KK nem egymás baszogatásáról szól elsősorban, hanem anno még a bf2 topikba tömegével beszabaduló "aggyáletöltésilinket, megkíjgent, meghogyanlehetmultiznimongyátokmánkurvagyorsan" féle vérpistikék ellen történő erélyes fellépést "legalizáló" kifejezés a közösség védelme érdekében :)
    maga a "kisköcsögök" kifejezés is az egyik hasonló nagyreményű iqbajnoktól származik, onnan lett átvéve egyfajta öniróniaként

azóta a KK gyakorlatilag a bfközösség szájkaratés frontharcos egységévé vált, akik elvégzik a piszkos munkát, ha a helyzet megköveteli (pattogó kodnégyesek, maceráskodó sg modi, helokitti logó elbúrjánzás, stb, mindet egytől egyik ledarálta a KK, igaz néhol hosszú, véres harcok árán)

szerintem megfér a kettő egymás mellett ebben a topikban, bár azért tényleg elgondolkodtató, amit írtál, hogy kívülállókén ilyen wowos buzulás jön le az egészből...valami imidzsváltásra tényleg szükség van :)
  • Kovács legény
    semelyik belső forumon nem megy ez, TSen sem, itt is csak néha tőr elő.
    A hasznos infók meg a bannerben megtalálhatóak:)
  • n003
    de abban azé igaza van Jeff-nek hogy rdha fórumon nem megy eza köcsögözés :D

Jeff: ez csak egy topik nem kell komoljan venni oszt kész .. tudom elvész a kevés infó a sok 'baromság' között .. ez van :D
  • Kovács legény
  • uHs Gerzson
    rdha-ban van a legtöbb kecseg ezt mindenki tudja :D