26731
Battlefield Heroes
-
#777 -
Bala10 #776 asszem szombatonként...
-
#775 mikor derül ki ki kerül be beta-tesztre? -
#774 Hat igen.
En is valami konkretabb idopontot keresgeltem volna a valaszaiban, de sehol semmi. -
#773 kár ,hogy ebben az "interjúúban" nagyon kevés hasznos info van a játékról pl: engem baromira nem irdekel mit csinál az ürge csak a játék készítöit noszogassa a minél gyorsabb open bétáért azért köszi a linket. -
Bala10 #772 azt olyan régen csináltam és gagyi is:D ha megmondod mi a mai aktualitás, akkor készítek egy másikat és azon leszen köcsög is. :) -
#771 -
bigface #770 Nekem a KisKöcsögKörről a KuKluxKlán jut eszembe, célszerű lenne ugyanúgy rövidíteni: KKK
De erről a rövidítésről meg a Chemical Brothers egy száma flessel be. De afrikáról meg a BF42 intrójának a nyitó képsorai, ahogy a sörmenek megmásszák a homokbuckát.
Ja, és Jeff még nem szokott hozzá az itteni "ortóságokhoz", nem kell leüvölteni, mert különben jó zászlóvivő. -
#769 nah ujra:
Uj cikk bfheroes.com-on Ben Cousins-al. -
#768 URL=http://www.bfheroes.org/Battlefield-Heroes/News/Think-The-Unthinkable/]Uj cikk bfheroes.org-on Ben Cousins-al.[/URL]
"..These features should be coming online after the open beta.."
Tehat ezek szerint lesz open beta...
Mar ha nem ezt a "par embernek dobunk kulcsot" nevezik open betanak. -
#767 mit köcsögszöl itt te -
#766 -
#765 ........csak sok itt a köcsög -
#764 hszek 90%-át?:) -
#763 Miezitt, kimoderálok mindenkit vazzz.... -
#762 XD megölted a topikot. -
#761 sok köcsög -.- -
#760 nemtom,Hunzi+Bencsi voltak a nagy kecsegek,sztem kissé már lelankadtak:) -
#759 nemá',még nálam is menni fog:):) -
#758 Igen -
#757 Soha nem akarok felnőni! :P -
#756 Igen, azt látom, a banner alatt. Jójis az! -
#755 nem, nem fog, ő ilyen :) -
#754 ezt minden hozzászólásában bizonyítja sajnos...de majdcsak megunja/felnő -
#753 addig is sokan vannak olyanok, akik minden értelmes infómorzsára éhesek...
de ne aggódjatok, dolgozok azon, hogy a marhulás is mehessen, és mellette a hasznos infók se vesszenek el -
#752 Te meg kabe b34 :DDDD -
#751 Kiadták a játékot? Nem b34 Amit meg leírtak előttem egyszer, azt minek írjam le megint he? -
#750 zolly-t nem az értelmes hozzászólásai miatt tartjuk és/vagy szeressük :) -
#749 majd pont te fogod nekem megmondani akinek a játékkal kapcsolatban még egyetlen értelmes hozzászólása sem volt..... -
#748 KabeLegény már akkor is az én köcsögöm volt. :DDDDDDDDD -
#747 Itt a köcsögölés nem úgy kell érteni te köcsög! -
#746 Nem tetszik? viszlát! -
#745 Deqivel kölcsönösen megállapítottuk hogy egy rohadék köcsög a másik és ekkor alapítottuk meg a KK-t
Oszt lehet Mesor volt, de mind1 végülis családon belül marad:D -
#744 azt tudom, hogy a KisköcsögKör elsőnek tőled hangzott el, de asszem valamelyik vérpistike adta az ihletet, nem? -
#743 " a "kisköcsögök" kifejezés is az egyik hasonló nagyreményű iqbajnoktól származik "
Hééé hogy beszélsz rólam! -
#742 a KK nem egymás baszogatásáról szól elsősorban, hanem anno még a bf2 topikba tömegével beszabaduló "aggyáletöltésilinket, megkíjgent, meghogyanlehetmultiznimongyátokmánkurvagyorsan" féle vérpistikék ellen történő erélyes fellépést "legalizáló" kifejezés a közösség védelme érdekében :)
maga a "kisköcsögök" kifejezés is az egyik hasonló nagyreményű iqbajnoktól származik, onnan lett átvéve egyfajta öniróniaként
azóta a KK gyakorlatilag a bfközösség szájkaratés frontharcos egységévé vált, akik elvégzik a piszkos munkát, ha a helyzet megköveteli (pattogó kodnégyesek, maceráskodó sg modi, helokitti logó elbúrjánzás, stb, mindet egytől egyik ledarálta a KK, igaz néhol hosszú, véres harcok árán)
szerintem megfér a kettő egymás mellett ebben a topikban, bár azért tényleg elgondolkodtató, amit írtál, hogy kívülállókén ilyen wowos buzulás jön le az egészből...valami imidzsváltásra tényleg szükség van :) -
#741 semelyik belső forumon nem megy ez, TSen sem, itt is csak néha tőr elő.
A hasznos infók meg a bannerben megtalálhatóak:) -
n003 #740 de abban azé igaza van Jeff-nek hogy rdha fórumon nem megy eza köcsögözés :D
Jeff: ez csak egy topik nem kell komoljan venni oszt kész .. tudom elvész a kevés infó a sok 'baromság' között .. ez van :D -
#739 -
#738 rdha-ban van a legtöbb kecseg ezt mindenki tudja :D