26731
Battlefield Heroes
-
#1178 csinálj más karaktereket is próbáld ki a commandót nincs is annál nagyobb öröm mint mikor az ellent mögé lopozva hátbadöföd. Én általában a Stealth re 4pontot adok mert az ,hogy milyen messziröl vesznek észre az függ attól ,hogy hanyas vagy meg ,hogy mennyi pontot raktál rá meg az elixir is életet ment (sprintelsz pár másodpercig és van rajtad egy shield is).Gunnerben nem lesz sok örömöd de ha shield-re adsz pár pontot akkor egész játszható de csak közelharcban jó közepes távról max a shotgunnal találsz el valamit mert az MG baromi pontatlan. -
timantes #1177 áhhh köszi a tippeket!!!! mostmár elosztottam a pontokat. Tényleg nagyon jó játék -
#1176 Grenade spam meg 6th sensel együtt jó arra ,hogy elöre megpuhítsd az ellent. Persze kinek mi az izlése az abiliti résznél nullázhatod a buildedet és kiproxálhatsz mást is érdemes minden skillt kipróbálni maxon pl blasting strike 5/5 el tankoka fel tudod borítani meg embereket úgy a falhoz csapni ,hogy belehalnak kicsit star wars feeling de jó móka. -
#1175 Ha jól látom Soldiert kezdtél és az ability pontokat el se osztottad. Soldierhez van egy jó buildem ha jól csinálod 1v1 ben verhetetlen vagy a többi classal szemben:
Blasting Strike 1/5
Combat Medicine:3/5
Grenade Spam:1/5
6th Sense:1/5
Burning Bullets:1/5
Commando ellen ha késsel jön Blasting Strike egyböl mikor leért a földre
Burning bullets ha gondban vagy mehet a Combat Medicine de eddigre már rég halott. Hasonlo a Gunner ellen annyi külömbséggel ,hogy tartani kell a távolságot mert ha közeljön és még ügyes is akkor megtörténhet az ,hogy leszed ami elég gáz :). Használt mindíg a 6th sense-t mert átlátsz vele a falon így könnyen meglepheted az ellent. -
timantes #1174 fogalmam sincs , most játszok a játékkal kb 2 órája -
#1173 Amúgy ez a kliens (?) hogy néz ki teljes egészébe?Mutass pls egy olyan képet amin nincs kivágva -
#1172 ÁÁ pont akkor irtam ezt amikor még nem voltak benn zeek a képek :D -
#1171 Ez a map eddig is volt?mert eddig nem láttam képeket róla.Am tudnál képet rakni a karakterkészitésről és a fegyókról? :) -
timantes #1170 Saját karakter:
-
timantes #1169 Tapasztalatom fél óra játék után:
-Gyönyörű dizájn. Nagyon jó ez a mesegrafika.
-Irányítás egyszerű.
-Normális netem van, így laggolással nem nagyon találkoztam.
Ingyenes játéknak bőven megteszi , sőt....
ui.: Annyira viszont nem nagyon hozott lázba a játék hogy éjjel nappal toljam , lehet hogy csak ez a fél óra beszél belőlem és többet kellene játszani ahhoz hogy normális képet kapjak a játékról. Teszek még vele egy próbát , ha mégse az én játékom lenne akkor valakinek elajándékozom az accountomat. -
(dzsefnek is kijárna már valami plecsni a sok hasznos infóér :)) -
timantes #1167
-
Code92 #1166 3. vagy -
timantes #1165 NEM kell segítség már játszok is a játékkal , teszek fel képeket hogy irigykedjetek Code92 után mégegy magyar a bétában -
timantes #1164 SEGÍTSETEK!!!!!!
Bejutottam a béta tesztre , kaptam CD kulcsot emailben , meg fórum hozzáférést.
De magát a bétát HONNÉT LEHET LETÖLTENI ???? sehol se találom , pedig szívesen megosztanám a tapasztalataimat veletek!!!!
-
#1163 takarodj -
#1161 ha jól tudom nem lehet bérelni és joinolni se tudsz majd oda ahova akarsz a matchmaking system fog berakni a skillednek megfelelö serverre ill. joinolhatsz még oda ahol a friendlisten lévö haverod van. -
Cat 02 #1160 Nah, reggeltem még1et, remélem felvesznek ezzel :D -
Cat 02 #1159 Itt h lesznek a szerverek ? Mint a GunZ-ban vagy mint a CoD-ban ? Tehát ott csinálok simán 1 szobát, vagy rendesen bérelni kell magunktól ? -
donatus13 #1158 Nekem eddig egész bejön, csak nekem kevésbé fps-stílusú ezek a skill szerűségek elég furák:D -
#1157 Ugy is kenszöl lesz b34 -
Bala10 #1156 majd játszhatsz a vásárlós fiúval, meg a nagyszájúval -
#1155 Jah, sok mindenről azt hittuk, aztán meg....... b34 :)! -
#1154 kuss, jólesz ez b34 :) -
#1153 lehetek a barátod? -
#1152 akinek nem tetszik nem fog vele játszani ilyen eccerü...mindenesetre jó ,hogy azok erösködnek itt akik még talán 1 képet sem láttak a gaméböl ,nemhogy játszottak volna vele... -
donatus13 #1151 Elhiszem de annyira nem rossz sztem tf2 nél egész jó lett:) -
#1150 Normális játékoknál ez csak szerverbeállítás kérdése! -
#1149 nem is tudom, én alapvetően irtózom ettől a rajzfilmes megjelenítéstől is. -
#1148 minek neked a tk? fasza lenne ha 5/5 ös grenade spammot bedobod a pontra megölsz vele 5 csapattársat a server meg kidob tk miatt esetleg pár ilyen akció után bannol is... nem illik bele a játék stílusába. Remélem késöbb sem fog változni. -
Bala10 #1147 játék gyerekeknek -
#1146 Ez elég gagyinak tűnik így :(! -
#1145 nem csak szerverbállítás? -
#1144 Hát TK az ami ebben a játékban nem lesz! Ugyanis a csapattársat nem lehet sebezni se fegyverrel se robbanóanyaggal sem azzal ,hogy jipóval elütöd de ez így jó kicsik a mapok és grenade spammal durva TK partyk lennének föleg Victory village kis utcáin. -
n003 #1143 a célbaértek lesznek majd a legvidámabBan :DD -
n003 #1142 pontosabban a TE véged :DDDDDDDDD -
#1141 No tudok ennél furmányosabbat is! Mi az, K-al kezdődik, és isüsti a vége? :DDD -
Cat 02 #1140 Mi az ? F-el kezdődik és ail-el végződik ? -
#1139 juj :D -
#1138 team kill :DDD!