26731
Battlefield Heroes
-
#1097 wow. pont ma? akkor elkezdem sűrűn nézegetni a honlapot. mondjuk már két hónapja kb minden nap ránézek :) -
#1096 Ha ma nem jelenik meg (még van pár óra a napból) akkor semmi konkrét -
#1095 Heló. Mikor lehet tölteni a játékot, mikor jelenik meg? Valaki tud valamit? -
#1094 Jelenleg 579mb ait felrak
-
n003 #1093 apátok f..ülét!! -
#1092 De én nem komolyan csinálom,azokután senki nem fogja bevenni miután 2-en megcsinálták,én csak unatkoztam és legyártottam a sajátom -
Bala10 #1091 mostmá jóvicc? -
#1090 Bibí én már töltöm xD
-
#1089 csak gyorsba meg painteltem, majd a kövi jobb lesz:) -
#1088 Legalább középre raktad volna és bmp-be hogy ne ilyen szar minőségű legyen a képHa oda tetted volkna bevettem volna -
Bala10 #1087 #1080 -
#1086 nah akkor 1hónap múlva újra:D -
#1085 0.05.637-es verziónál jár a béta messze még az 1.0 -
#1084 -
#1083 Lehet tölteni az 1.0-t! -
#1082 ezt te honnan olvastad? -
Bala10 #1081 #1077 -
#1080 nagyon vicces vagy -
Bala10 #1079 én már rég letöltöttem innen -
#1078 megjelent én már töltöm coptátok -
#1077 Nem volt alaptalan amit írt csak már eltolták 2008 Q4-re -
#1076 pedig lesz -
donatus13 #1075 Sztem vagy 100% hogy nem ma jelenik meg. AZ csak egy olvasó által beküldött hír volt semmi más sehol máshol nem írták ezt ez egy kamu szöveg volt azt kész:) -
#1074 na? O.o -
#1073 open beta-nak ennél a játéknál nincs túl sok értelme :) -
#1072 Már az IGN-en is 30.-a -
#1071 Kamu a hír valaki szórakozik a jónéppel. Egyenlöre még be sincs kapcsolva az a funkció ,hogy ha befoglalod a pontot akkor szép lassan elkezd az ellen pontja fogyni jelenleg csak killekkel tudsz nyerni. Balance még messze nincs kész még mindíg csak 5 pontot tudsz szétosztani képességekre 10el még tesztelve sem volt nemhogy az igért 15el. Pár napja volt karakter wipe meg valamit álítgattak a servereken azóta nem is lehet csatlakozni amiért elnézést kértek dolgoznak rajta. Az oldal félkész funkciók jó ha 5%a müködik. Leghamarabb szeptemberben lesz ebböl játék talán kicsit korábban open. -
#1070 síma bf42 conquest mod,ott is ez van :D halál=pontlevonás,ha nem pörög a zászlók miatt. -
#1069 eeeeezzzz akkora baromság minthogy egy liftet majd minden hónajban ellenöriznek akkó mi a ráké büzlik baaaazzzeee..... -
Code92 #1068 akkor holnap publik lámulás lesz :) -
#1067 A két csapatnak 100-100 pontja van, hogyha valaki ólommal dúsított álomba merül (gyk: meghal), akkor egy pontot levonnak, a játék győztese pedig az a csapat, akinek több pontja marad a kör végén, illetve nem fogy el neki."
Ha jól emlékszem volt valami ilyesmi játék mod a bf1942 alatt, de a dc-ben biztos. Szinte egy szerver sem volt így belőve. -
donatus13 #1066 "Ez egy olvasó által beküldött hír, mely a Gamekapocs "Küldj Híreket" funkciójának segítségével került ki az oldalra. A hír nem tükrözi a stáb munkáját és véleményét." Se hivatalos oldalon se sehol máshol nem írtak ilyet, hiszem ha látom... -
Bala10 #1065 -
#1064 huh,ha ez igaz,akkor még itthon leszek leszedni:) -
#1063 "Június 30-án, vagyis most hétfőn fog megjelenni a DICE és az Electronic Arts közreműködésével készülő ingyenes új Battlefield játék, a Heroes.
A játék cirka 1 GB méretű lesz, és a regisztráció után a hatalmas zöld gombot megnyomva már szedi is le a gép. Az alacsony gépigény ellenére nem lesz rossz a grafika, és bár a környezet nem lesz rombolható, azért panaszra se lesz okunk, a golyók például szép kis lyukakat marnak majd a falba. A game a casual szórakozásra épül: rajzfilmszerű emberek, túlméretezett fegyverek kapják a főszerepet. Különleges pontozási rendszert is üdvözölhetünk majd az új Battlefieldben - a gép minden frag után pontot ír jóvá a profilban, és ezek száma alapján válogatja össze a következő meccs játékosait, úgy hogy azok nagyjából azonos skillűek legyenek. A játék elején két pálya lesz csak elérhető, amelyen egyetlen egy játékmódon lehet játszani: A két csapatnak 100-100 pontja van, hogyha valaki ólommal dúsított álomba merül (gyk: meghal), akkor egy pontot levonnak, a játék győztese pedig az a csapat, akinek több pontja marad a kör végén, illetve nem fogy el neki."
forrás -
#1062 BFH "lift" topic? -
#1061 Modernizációnak semmi köze ahhoz, szabványos e. -
#1060 Jaj te kibic!!!!
Nekem (kibicnek) ez baromira azt jelenti ,hogy nincsennek jó állapotban a liftek és mivel nincs pénz se modernizálni se nagygenerálozni stb. ezé aztán foltozgatják amíg komolyabb baj nem lesz....
Írtam én, hogy marha jó állapotban vannak a liftek? Annyit írtam b3, biztonságosak, tehát üzemeltethetőek. Ez a biztoságos üzem b34 Az üzem biztonság meg azt jelenti, nem ragadsz be minden másnap két emelet közt, mert elavultak az alkatrészek, de baleset nem történhet.
Hiába írja ez a fazon amit ír, akkor saját magának mond ellent. Mert akkor ezeket a lifteket már rég lekelett volna állítani, mint mutkó pl abba a pösti korházban az összesett egy időben. Egy átlagos felvonót egy évben 381 alkalommal vizsgálnak biztonságilag. Ez úgy néz ki, minden nap az üzemügyeletesnek elvileg meg kell tekintenie, és ha ö úgy gondolja, üzemen kívül helyezheti, mert szerinte nem biztonságos. Üzemügyeletes bárki lehet, akár egy cukrász is, továbbá nem mindenhol adott az üzemügyelete pedig törvény van rá. Továbbá 35 naponként elkel végezni a felvonó karbantartását, amit képzett szakember végez el. Ezen kívül évente két alkalommal van karbantartás felügyelet, ami a karbantartás szakszerűségét ellenőrzi. Majd évente két alkalommal elkel végezni a felvonók teljeskörü felülvizsgálatát, amit nem akárkik végeznek el. Ilyen vizsgálatkor nem csak az nézik, jól és biztonságosan üzemel e a lift, hanem pl a tűzoltó készülékek hitelességét is. Tehát mindent! Az, hogy minden nap rossz szinte, azt csak az üzemeltetőt érdekli mert nem tudják használni, de a lényeg, biztonságos a lift.
Mindig az autókat tudom példának felhozni. Adott egy 20-25 éves autó, műszaki vizsgán csont nélkül HIVATALOSAN átmegy, de pl minden hónapban valami ok folytán autó szerelőnél van. -
#1059 "A működő lifteknek mintegy háromnegyed része kiszolgált matuzsálem. Legalább félévszázados berendezések ezek, melyeket már ki kellett volna cserélni. Általában egy húszéves felvonó nagyjavításra szorul, s a mi liftjeinknek csak egyharmada felel meg a szigorú szakmai követelményeknek.......
A szakembertől megtudtuk, hogy a sok éve üzemelő liftekkel kapcsolatban nincs érvényben egységes EU szabvány, csak irányelvek vannak. Hogy ezekből mi valósul meg, az mindig az anyagi lehetőségeken múlik. Egy lift generáljavítása többmillió forint, akár bérházban, akár közintézményben szállítja az utasokat. Ezt a tanácsi lakásukat kedvezménnyel megvásároló, mára idős és kispénzű, többnyire nyugdíjas társasház tulajdonosok nem tudják finanszírozni, holott éppen nekik van a legnagyobb szükségük a liftre."
Nekem (kibicnek) ez baromira azt jelenti ,hogy nincsennek jó állapotban a liftek és mivel nincs pénz se modernizálni se nagygenerálozni stb. ezé aztán foltozgatják amíg komolyabb baj nem lesz....
-
#1058 "A Magyar Felvonó Szövetség elnöke szerint a működő 35 ezer lift kétharmada nem felel meg a szigorú szakmai követelményeknek, s az elakadt felvonóból való mentés mai rendszere sem ideális."