26731
Battlefield Heroes
-
#1017 Kis infomorzsákat leltem a béta forumon jelenleg a szétosztható pontok (amikböl képességeket tudod fejleszteni ,unlockolni) 5 pont amit a héten 10 re emelnek és a maximum 15 lesz.Persze ez még változhat. -
#1016 Ja, így már jó lesz!:DDDD -
#1015 Bazze így má jólesz
-
#1014 Tanulj meg már linkelni, ne légy tejfeles lámpa! -
#1013 http://www.youtube.com/watch?v=uuXnm1hVuGI
eztet találta jútúbon 10 perces talán még nem láttátok -
#1012 jahupsz, a tiednél nem, mert énvagyokazapád -
#1011 Tudd akkorát pukizni mint én? :DDDD -
#1010 nagyon vigyázz, az én apukám úgy is erősebb! -
#1009 De egen, mert beköpném. -
#1008 és ha data.hu -ra töltenéd fel? ha ide linkelnéd senki se látná meg O.o -
n003 #1007 -
#1006 Ha rajtam múlna csinálnék de NDA miatt rövid úton kibannolnának + beperelnének amit nem akarok de youtubeon biztos találsz. -
n003 #1005 tudol csinálni videjót?? :D jóvolna nyálcsorgatni :D -
#1004 Volt egy kis update ma. Némi bug meg crash fix nomeg müködik a tutorial. -
#1003 na a qaboss.com nem múkodik még felszólításra sem úgyhogy valszeg megkezdődött a delete -
#1002 kk -
Bala10 #1001 -
#1000 ték! :] -
#999 itta :o -
#998 amugy meg -
#997 remélem nem olyan lesz... -
donatus13 #996 Én most team fortress 2 zöm kipróbálom ezt az ingyenes hétvégét :D Ha ilyesmi lesz bf heroes akkor elleszünk vele :) legalábbis én igen -
#995 letörlik az összes karit valszeg azért ,hogy eltünjenek a régi fileok mivel sztem újakat raknak be de ez csak találgatás viszont általában ez szokott az oka lenni ,hogy ne keveredjen a régi az újjal. -
#994 ezt ne mértem:( új karakter választási cuccc lesz? -
#993 17.-ei hír ugyan de lesz egy kis karakter wipe majd az elkövetkezedő napokban remélem lesz patch vagy valami újdonság azért akarják kiüríteni a karakter adatbázist. -
Code92 #992 áh alapból rohanok előre, fal, sarok mögött szoktak várni ^^ ott viszont én is benyomom a strikeot :) repölnek is^^ -
donatus13 #991 Nekem mind 1 lényeg hogy sokan tudjunk játszani majd legalábbis remélem lesz 32 vs 32 az szerintem hatalmas élmény lenne:) -
#990 annyira nem kell aggódni csak lighots mennyiségben tartalmaz mmorpg elemeket viszont kiváncsi leszek milyen taktikákat meg buildeket találnak majd ki a klánok warozásra -
#989 :D -
Bala10 #988 #986 -
#987 jaaj :c
ez már nagyon úgy tűnt mintha egy mmorpg-s topikba lettünk volna :( -
Bala10 #986 majd megidéz maga mellé 2 másik random, illidan pengés rugót is 30 sec-re :)
mondjuk a rugó cuccokról még semmit se tudni.
kiváncsi leszek, hogy mit kapnak majd 51-es pontos talent-nek (shadowstep mögé, ami már önmagában is elég imba, vajon mi fog még kerülni? shadow block? :D)
esetleg egy mass mutilate? (két tőr bökés mellé még tökön is rúg)
vagy esetleg improved combat ingyombingyom? (dodge tábla már úgy sincs ott, leveszik a miss, parry, block táblákat is majd)
tényleg kezd már kicsit röhejes lenni. ha igy megy tovább, szép lassan ki is vehetik a cc-ket, mert úgyis mindenki immun lesz mindegyikre...
-
#985 Tapasztaltam :) én ált ha meglátok 1et egyböl blasting strike aztán burning bullets. -
#984 Cod4-be csak 1 vágás xD -
#983 2-3 vágás!? Ne már, a kést is...? :( -
donatus13 #982 DE ha pl jól kiedzed a gunner-nél a pontosság javító skillt akkor jó lesz nem? -
Code92 #981 commmando közelharcra is talán az egyik legjobb, láthatatlanság és a kés miatt. késsel 2-3 vágás és full hp-s ellent leszadi. -
donatus13 #980 Commando eddig nagyon bejön :D -
#979 Egyenlöre nekem a Soldier tünik a legerösebbnek instant heal meg a burning bullets miatt de aki szeret sniperezni (meg tud is mert én baromira nem)
az a Commandoval is elég jól tud majd hentelni. A gunner igazán csak közelharcban veszélyes a pontatlan fegyverei miatt. Ja jut eszembe minden kasztnak más-más a hpja
-Gunner 150hp
-Soldier 110hp
-Commando 80hp
2db map van az egyik egy vuiszonylag nagy tankos a másik pedig egy városi gyalogos map -
#978 Commando skillek:
-Elixir
Futósebességet növel és shiledet rak rád 1es szinten 5secig és 28as a shield
-Mark Target
Megjelöli a célpontot amiért pontot is kap (az ellen feje felett lesz egy nagy piros nyíl) 8sec ig 1esen
-Stealth
láthatatlanná válás minél nagyobb a skill annál nehezebben vesznek észre ha közelmész az ellenhez de ahogy használod a fegyvered láthatóvá válsz
-Poisoned Blade
Ha kést használsz megmérgezi vele az ellent ez egy DOT ami 15 damaget okoz 5sec alatt 1es szinten
-Troop Trap
robbanó csapda ha az ellen a közelébe jön akkor felrobban vagy ha kilövik 40dmg alapból
-Piercing Shot
növeli a sniper fegyvered erejét 1esen 13dmgel többet sebzel 5secig tart a skill
Ha fejre célzol akkor nagyobb a sebzés és ha így ölöd meg az ellent akkor kiírja ,hogy headshot. 3 sniperfegyver és ugyanennyi kispisztoly közül választhatsz meg van 1 kés is.Robbanószer csak dinamit van