26731
Battlefield Heroes
-
n003 #817 khm khm :| nadekérem ne személjeskedgyünk!
-
Code92 #816 ez naggy :D:D: -
#815 köszi!!!:) -
#814 egy esgés pajti galériája ;)
-
#813 keresgéltél,vagy kreáltad,vagy van egy oldal,ahol ezek vannak? -
#812 van még egy halom ilyen kép :D -
#811 XD tök jó! -
#810 -
#809 én csak a jól bevált "b+dh" :) -
Code92 #808 egyszerűen csak stfu! :) bár én az stfu n00b kombinációt szoktam használni :) -
#807 -
#806 pedig én szerettel vártam őket :D
-
#805 és mégse :) -
#804 nah mindjárt jönnek a kodosok :] -
#803 de poén lesz;) -
#802 hát igen komoly csapatmunka kell majd -
#801 lol 5 sec? azalatt még behúzni sem tudod,max ha 3an álltok oda. -
#800 ja lehet majd gyalázni a másikat ha lelötted mivel a killcam egyböl téged mutat majd lehet csirkézni majd 1000 el mondjuk 5seces a respawn szal nagyon pörgös lesz az egész -
#799 oks!köszönöm!
Várom már,kiv.vagyok,főleg az ilyen "plussz" szövegelésre+megnyílvánulásokra a karaktereknek:) -
#798 Mivel van benne kicsi RPG is szerintem karaktergenerálásnál adhatod majd meg a nevet -
#797 az külön van
egy acchoz csinálhatsz kismillió nevet -
#796 1 kérdés,az,hogy a játékban milyen névvel játszol,azt símán a játékon belül adhatod meg,vagy ezzel az accos dologggal kell? (tudom nub) -
#795 jajaja csak én már korábban is csináltam hátha a béta jelentkezésnél azt is nézik mert ugye ott egy olyan e-mailt adtál meg a mi az accod is egyben vagy az lesz -
#794 nekem sikerült a friss accommal belépnem! -
#793 lol! van reg,előbb kellett volna nézelődnöm:) -
#792 biztos,hogy azzal? nem kell újat csinálni? nekem nincs EA-accom:( -
#791 sajna semmi extra csak az EA-s accoddal tudsz belépni ennyi -
#790 A hivatalos oldalon történt egy kis változás.Eltünt a beta soon felirat és megjelent egy login ablakocska próbáltam belépni az EA-s accommal de az oldal jelen pillanatban Forbidden valószínüleg sokan mások is próbáltak belépni -
Code92 #789 nah nemsoká megyek gamelni, ha bedob seaside-ra megpróbálok szerezni egy repcsit márcsak a szemléltetés kedvéért is ^^ -
#788 Na szóval eljött az ideje hogy lassan eldöntsük ki milyen fórumot szeretne használni a Battlefield Community oldalon.
Szavazás
Megkérnék mindenkit aki érdekelt a témában az szavazzon és írja le a kívánságát ha van. -
Bala10 #787 -
#786 mire másra?:d -
#785 Ha az ucsóra szavaztál, rossz ember nem lehetsz. :DDDDDDDDD -
#784 az XD -
#783 Szavaztam én is bár sztem már most eldölt a szavazás -
#782 +szav -
#781 ok reg megvan:) -
#780 katt volt,de felhsz.név+jelszó kell :) -
#779 Szeretnélek megkérni titeket hogy teszteljétek a bf comm fórum szavazóját. Az érdekelne h mennyire farmolható, nem szeretném ha mondjuk 5 percenként lehetne küldeni választ, meg ilyenek. A főoldal bannerjáról lesz szavazás jövőhéten és szeretném ha nem akkor derülne ki h szar az egész. Na kb ennyit írtam még a hsz-hez h ne legyen duplikált.:D
Akinek van kedve segíteni az kattanjon ide, thx -
#778 rommá