26731
Battlefield Heroes
-
#1057 Én nem arra gondoltam ,hogy nem üzembiztosak hanem ,hogy a mai szabványoknak baromira nem felenek meg rengeteg elavult lift van amik baromira nincsennek modernizálva. -
Cat 02 #1056 Hja, bár Chewbacca-t hiányolom :) -
tréj #1055 sziasztok lenne egy kérdésem mikor jön ki a bf heroes játszató (publik) verzioja. -
#1054 bazeg:D milyen figurákat kreáltak már XD -
#1053 Egy origi autóban elébb fogsz megdegleni mint egy szaros régi liftben. -
Cat 02 #1052 xD -
Bala10 #1051 ilyen jelentéktelen tékekkel nem foglalkozunk -
Cat 02 #1050 20 ? Még 62 kell a tékhez :P -
Bala10 #1049 most jöhet a kövi 20 off hsz. :D -
#1048 nagyon várom már -
#1047 majd ha meghalok egy ilyenbe, majd jól feljelentelek :) -
Bala10 #1046 írjá valamit a bfh-ról vaze... -
#1045 nagyon jó a téma a liftekről így bfh topikba.
-
#1044 Ja, mert te csak tudod mi kibic???
Amelyik lift ma Magyarországon megy, az mind biztonságilag jó, még a régi bérházas liftek is. Tudod kibickém, más a biztonságos üzem, és más az üzem biztonság. -
#1043 no igen ám de ez csak az új liftekre igaz megnézném én régi bérházas liftek közül melyik menne át -
#1042 Szerinted érdekel b3???
Nagyon sok liftnek nincs fülke ajtaja, nem kötelező ha jól tom 0,6 m/s alatti menetsebességü lifteken, pár teherliften, de többnyire akkor is védik fénysorompóval vagy fényfüggönnyel b34 És ha olyan hangot ad ki mintha láncot húz maga után akkor mivan? Lehet b3 láncos nem köteles, vagy láncot használtak kiegyenlítőhöz b34
Ruszki vagy nem ruszki egyre megy, ami a Magyar szabványban nem gyó, az akkor akár lehet marsi is, akkor sem engedélyezik itt. Magyar felvonós szabvány ha hiszed ha nem, szigorúbb az eus szabványnál.
De hidd el, esztet a faszt se érdekli a betlöfild heroes tyopikba, ne offold tele! :DDDD -
#1041 gondoltam elmondod a tipusát, ruszki cucc ennyit még segítek:) -
n003 #1040 humanista fórumba való vagy :DDDD a topiknyitó szeretni fog :DDD -
Code92 #1039 lőjük őket :) -
n003 #1038 a cigánykérdéssel nem viccelődünk
-
#1037 És? Kinem szarja le? :DDD -
#1036 Vicbű irtam te igen pont pont pont! :D -
#1035 az a páternoszter te kis butus:) -
n003 #1034 én vótam ojjan liftben aminek ajtaja senemvót meg még megse állt az emeleten :D -
#1033 figyeljémá olyan liftben voltam hogy beszartam, belső ajtaja nem volt, és olyan hangokat adott mintha láncot húzna magaután -
#1032 nem a termés ellopásáról volt szó -
n003 #1031 "persze a búzamezőkben nem árt ha van egy commando" erre írtam :) -
#1030 Mé? Cigok is benne vannak a játékban? :DDDD -
n003 #1029 mert a termést valakineg be kell takarítania :DD -
Code92 #1028 hát seasideon ja :) am tankkal meg dzsipóval érdemes menni és foglalgatni a légvédelmiket onnantól már egyszerű ha eggyütt van a csapat. persze a búzamezőkben nem árt ha van egy commando :) -
#1027 Az első valamirevaló bfh-s taktika :)! -
#1026 Mekkora taktikák lesznek:D Elképzelem: figy te azzal a láthatatlanos cuccal elbújsz a búzamező közepébe és sakkban tartod x-y részt,te a rakétával fellövöd magad oda,ahonnan nem tudnak kiszedni,te meg kiülsz a repcsi szárnyára ,ugrasz és fehérítesz és végül te meg a wallhackes taggal csak küldöd az infot :D:D -
#1025 Miért ne alakulhatnának ki? Friendlist ott van csak még nem müxik az alapján sztem tudsz majd haverral klántárssal játszani. -
Code92 #1024 hát ez waron lehetne idegesítő de direkt olyanra csinálták a game-t h. ne nagyon alakuljanak ki klánok,stb... -
Cat 02 #1023 Open Betaaaaat, tudtam h a previous beta testing experienceshez nem doesn't exist at all-t kellett volna írni :( -
#1022 mondjuk poénnak poén de sztem senki nem fog tapsolni amikor két soldier egy háztetöröl fog védeni 1 pontot... -
#1021 A gunnerral siman fel lehet jutni magasabb haztetokre es helyekre ha magad ala losz raketavetovel. (rocket jump power) -
#1020 Ja jut eszembe ma olvastam ,hogy az egyik gyerek bugként mondta ,hogy a toronyból át tudott ugrani a házak tetejére és onnan lövöldözött mire mondta neki az egyik fejlesztö ,hogy ez volt a cél nem lesz ez korlátozva. Gyorsan tettem is egy próbát mivel magadat még a saját dinamitoddal sem tudod sebezni csak feldob ezért én is fel tudtam jutni egy háztetöre ja a dinamitot rá lehet tapasztani a tankokra meg a falra másik játékosra sajna nem :) -
#1019 Zolly :P :DDD -
#1018 KURVA >.<