26731
Battlefield Heroes
  • davis98
    Elképesztő volt visszaolvasgatni milyen kis túlbuzgó pöcs voltam anno, bocs mindenkitől utólag is.
    Ma random nosztalgiáztam egyet, eszembe jutott mi lehet még az SG fórummal, ha valaki olvassa még esetleg, remélem jól vagytok, és ti is ilyen jó emlékként gondoltok vissza a BFH-s időkre.
  • Zero07
    Ahogy kijött már játszottam is vele, csak nem akartam a fórumot a hozzászólásaimmal kitapétázni. :D
  • tomonor
    Dübörög a project, immáron open béta státuszba van (bárki játszhat vele), viszont az információs kulcs teljesen Discord alapú lett, a játékkal is csak úgy játszhatsz, ha Discorddal összepárosítod a battlelog.co fiókod.

De nem, nem veszít a komolyságából, sőt. A Heroes Awaken csapatából pont azért veszett ki az irányítás, mert a fődev kitalálta, hogy neki nem tetszik a BFH játékos bázisa, és feladta az egészet.

A Revive Network viszont (akik már a BF2 és BF2142 játékokat is feltámasztották) gőzerővel dolgoznak a játék stabilitásán jelenleg.

Lehet vele játszani, de én még személyszerint nem ajánlom. Infók a Revive Network discord szerverén vannak a pinned posztokban.
  • Zero07
    HeroesAwaken projekt úgy tűnik megszakadt, és a változatosság kedvéért a Revive Network átveszi a helyét. :D
    Asszem battlelog.co oldalon kell beregisztrálni jelenleg...
    Szerk.:lassan kezd ez a projekt is olyan komolytalan lenni, mint a RenegadeLine, de ne így legyen.
    Utoljára szerkesztette: Zero07, 2017.08.22. 18:15:06
  • Zero07
    Valaki tudja, hogy lehet alpha-kulcsért jelentkezni?
  • tomonor
    Most egyelőre csak annyi hírrel tudok szolgálni, hogy a Closed Alpha tesztelés rendesen folyik, és a hivatalos weboldal megváltozott, miután a két fejlesztőcsapat ismét összeállt:

https://heroesawaken.com/
  • tomonor
    Nem.

@Szupimester: nem.
  • szupimester
    Sziasztok! Lehet tudni mikor nyitják a szervereket, és lehet játszani?
  • Snexi
    van mód bejutni rá?
  • tomonor
    Az EA engedélyt adott rá. Elvileg nem lehetne, de szépen kérték őket, és pozitív a válasz.

Egyébként Closed Alpha tesztelés folyik.
  • Snexi
    attól még mert én nem használom a kocsimat te nem hivatkozhatsz arra amikor ellopod, hogy nekem úgy sem volt rá szükségem. Ennél azért bonyolultabb a szerzői jog. Mindegy, ne nekem legyen igazam és mehessen tovább a projekt
  • Zero07
    Nem érné meg érte pereskedni. Az, hogy ötezer ember játszik egy eleve kísérletnek szánt, majd törölt játékkal, miért kellene, hogy zavarja az EA-t? Elvégre senkinek semmi haszna nem származik belőle. Ha dőlne a pénz, az már más helyzet lenne...
  • Snexi
    egyébként jogilag ez miért nem aggályos? attól még mert nem kérnek pénzt érte csak úgy fel lehet használni más cég termékét?
  • tomonor
    Most sikerült csak feltörniük az online részt, türelem.
  • Snexi
    és mikor várható open béta belőle?
  • tomonor
    Valóban, annyi a lényege, hogy direktbe nem kereshetnek vele pénzt, így minden cucc VP-ért lesz elérhető elvileg.

A revive csapatnak külön lehet adományozni viszont.
  • tomonor
    El fog készülni, én is már félig a dev csapatban vagyok. 1.89-es verzióig tudták feltörni, a maradék cuccokat manuálisan kellesz betenni. Gazdasági rész még nincs eldöntve, viszont ha a BF2-t és 2142-t sikerült feltámasztani, ezt is sikerülni fog rendesen.

Vannak ex-devek is akik segítenek a csapatnak.
  • Zero07
    Need for Speed Worlddel meg tudták csinálni máskor a multit. Elvileg itt is elég egyszerű és a csapat is gyorsan halad. EA-t meg kétlem, hogy érdekelné, amíg kevesen használják és semmi bevétel nem származik belőle a Revive Heroesnak.
  • Snexi
    azért elég szkeptikus vagyok, hogy tényleg elkészül e
  • tomonor
    Akkor azt hiszem ideje feléleszteni a topikot:
    https://reviveheroes.com/

Újraindítják a játékot, külsősök, nem az EA. TELJESEN ingyenes lesz.
  • tomonor
    Hát ööh, nem emlékszem már pontosan az évszámra, de elég sokáig voltam náluk hivatalos CQA pozícióban. Nagyjából annyit jelentett, hogy kiadták a build-et RTE-re, és ott kellett tesztelnünk. Egy skype szobában vitattuk meg a build minőségét, és fizetségül kaptunk mindig 10.000 Funds-ot, illetve a kellékeket, amit teszteltünk kódok formájában. Elég jól meg lehetett vele szedni magad, ha el tudtam volna passzolni az acc-ot, 200.000 Forintot simán megért volna. Viszont azzal kockáztattam volna persze, hogy beperel engem az EA, ami ugye nem lett volna túl szép :D

Vagy 20 hozzáértő játékos + a moderátorok voltak a Community Quality Assurance tagjai. 2013 után már nem jöttek új cuccok ugye, 3 db producer váltás után pedig már érezhető volt, hogy a játék nem jövedelmező és neglektálják a játékot, éppen ezért döntöttem úgy 2014 után, hogy hanyagolom a BFH-t. S meglepő módon, be is zárták.

Talán a legrosszabb dolog az egészben, hogy annyi sok ötletünk volt, amely felhúzhatta volna a játék minőségét, viszont erre az EASY dolgozók miatt már nem került sor. Többek között azért sem, mert egyre több gyakornokot kezdett az EASY alkalmazni, amely a játék minőségére is rácsapta bélyegét.
  • Snexi
    na mesélj :D én viszonylag sokat toltam, bár elég igénytelen volt a játék
  • tomonor
    Esetleg ha szeretnétek valami bennfenteset tudni a BFH fejlesztőcsapatáról, kérdezzetek nyugodtan, Így lassan 3 év után már simán elévült az NDA amit aláírtam mikor nekik dolgoztam. Megpróbálok majd a lehető legpontosabban visszaemlékezni :D
  • tomonor
  • DarkHorSe
    rip
  • tomonor
    Csirip csirip?
  • CAC
    Nekem mindhárom kasztból megvolt az lv30 royal-lal, no meg elkezdtem másik profillal egy nat teamet is. Az elsővel 28 nap játék, és 6400 lejátszott meccs van a hátam mögött. Ennek a legnagyobb része állati jó hangulatban telt.
    Hiányozni fog! :(
  • Terawatt
    Régen én is időnként elő vettem haverokkal tolni, jópofa game volt. Bye *fütyörészik*
  • Snexi
    baszki,valahogy éreztem hogy közeledik a játék vége.Már jó ideje nem érkezett semmi tartalom vagy javítás a játékhoz.Bár nem voltam aktív játékos azért sajnálom.Minden évben elővettem pár hétre,kb 80 ezer xp hiányzik a 30 levelhez.Azt még kitolom gyorsan és utána befejeztem.
  • robi3
    Sziasztok!
    Punkbuster 22-vel mit tudok kezdeni, ez az általános hiba jelentkezik nálam is, 2 perc aztán kidob. Valami ötlet?
    Kerestem megoldást a hsz-ekben, de 6-8 oldal visszaolvasása után inkább rákérdeznék.
  • CAC
    Na végre egy régi, ismerős arc! :)
  • Narxis
    yeeeeee
  • CAC
    A 2. és 3. kérdésemre megleltem a választ. Már csak az első aktuális.
    Volt olyan, hogy mindvégig nyertem, mégis elvesztettük a War Roomos küzdelmet.
  • CAC
    Sziasztok!

Áj em bekkk! :)
    Jó sok kihagyás után visszatértem, és örömmel látom, hogy mennyi újítás van a játékban. Kár, hogy nem működnek. :)
    A Game Finder nagy okosság. Igaz ilyennel kellett volna indulnia a játéknak, de jobb később, mint soha. Viszont sajna a pálya, játékmód szerinti szűrés nekem nem működik. Arról van valami infó, hogy mikor lesz ez 100%-osan jó?

A War room is érdekes dolog. Itt több kérdésem is lenne:
    1. Mi számít egy játékban a War roomos előrehaladást illetően, hogy megnyerje a csapatom a fordulót, vagy hogy sok pontot gyűjtsek?
    2. Néha van, hogy 1-1 gyalogos található az ikonokon a War room összegzőben, néha több gyalogos, de van, hogy tank is. Ezek mit jelképeznek?
    3. Számít valamit, ha bronz, ezüst, stb a reward level-em?

Köszi előre is a válaszokat!
  • TA0MING
    Hello! Volna 1 kérdésem
    Még régen csináltam egy acc-ot 3 eve és azóta ujra raktam a gépem.
    De elfelejtettem a jelszavat, és az email-nek sem tudom
    Ilyen jelszó feltörő programot szeretnek de nem tudom melyikben bizhatok meg.
    Légyszíves segítsetek.
    Előre is köszönöm
  • Zimpling
    Nem hiszem hogy csalna, alacsony szinteken én is össze tudok hozni ~4.8-as pontosságot lrp-vel és nem tartom magam kiemelkedően jó játékosnak.
  • TA0MING
    :(
    De azéert kössz
  • Pano
    Már nem lehet.
  • TA0MING
    Ja! Na de a másik fontos kérédés: az az Aviators set a Premium store-ban azt még lehet kapni és ha igen akkor mennyi?
  • jugen
    Abbahagytam ... ez már szánalom ...