26731
Battlefield Heroes
-
#937 Nem azt mondom, hogy abszolút nem, hanem hogy nem nagyon. Ingyen van, szal majd megnézem. De mint ilyentől, nem is várok sokat.
Ellenben nem ti fogjátok meghatározni, hogy mikor, hová, mit írok. Vagy itt alapszabály, hogy bő nyállal kell szopni a bétateszterek meg a fejlesztők farkát?
Egyébként egy bétateszt meg pontosan arról szólna, hogy a teszterek halálba kritizálják a játékot, mert ugye az segítene a legtöbbet a fejlesztőknek, nem az egekbe istenítés. Lehet, hogy a negatív hozzáállásommal több dolog szúrná a szemem, ha bejutnék a bétába. Bár erre nem sok esélyem van, mert fel sem iratkoztam kulcsért... :P -
donatus13 #936 Ha abszolút nem érdekel a játék, többen is örülnének ,hogyha a topik sem érdekelne:) -
#935 Olyan kurvára nem érdekel ez a játék, hogy az legyen a legfontosabb dolgom, hogy folyamatosan képben legyek róla.
Egyébként csak a kedvetekért megkerestem, hogy miért hittem ezt:
http://www.sg.hu/cikkek/57604
HülyeSchrank #3-ban mond ilyet, én meg elhittem. De egyébként így fél év távlatából rohadtul nem emlékeztem, hogy kommentben olvastam ezt, azt hittem, hogy a cikkben volt. Én kérek elnézést. -
#934 ilyet sohasem olvashattál BF:H val kapcsolatban új szemüveg nem ártana...
vagycsak nem kellene kamuzni no mind1 hiányozni azért nem fogsz
-
#933 remélem a napokban én is kapok kulcsot -
#932 Teged nem tudom ki "informalt", de totalisan masrol szol a BF Heroes mint amit hallottal.
Ez nem egy szokasos, tovabbfejlesztett engine es jobb grafikaval vagy fizikaval rendelkezo jatek a korabbi BF-ekhez kepest, hanem kb egy INGYENES TOMEG-FUN JATEK jatek lesz.
A lenyeg hogy kis gepeken is elmenjen, es mindenki jol tudjon vele szorakozni.
De ezt mar amugy tobb honapja leirtak rengeteg helyen, cikkekben es hiroldalokon. -
#931 Lényegében abban különbözik hogy jobban van optimalizálva, gyorsabb, stabilabb. Ez mondhatni a BF2 full verziós motorja csak BF2142 alatt. -
#930 BF:Bad Companyban tesztelik szerintem a BF3 enginet ami eddig nagyon meg győző és nagyon jó filingje van a videók alapján meg amikor kipróbáltam -
#929 Van olyan, hogy BF2142 motor? Az nem 1az1-ben a BF2, csak más pályák, meg buzi fegyverek? Miben különbözik a kettő egymástól? -
#928 Brutálisan arcade, skillek, TPS... Hát mindenki nem találja meg benne, pl én sem annyira. Remélem nem tetszik meg nekik annyira a gagyisztikusság, hogy elkúrják ilyesmivel a BF-3at...
Az meg, hogy neked nem hiányzik a rombolható terep... Engem ez az egy dolog érdekelt volna komolyabban az egészből, de úgy tűnik, hogy félre voltam informálva... Valahol még az elején olvastam olyat, hogy ezzel akarnak kicsit előre tesztelni a BF3-engine-t... Akkor ezek szerint nem. -
#927 NOTICE:
Anyone found posting images on any image hosting sites, will be removed from Beta Testing, all screen shots are to be added by attaching them to your post from your computer only, not only will you be removed from Beta Testing, there may also be legal action, as this is a breach of the NDA that you have signed.
csak óvatosan a screenshotok postolásával -
#926 lol gratula -
#925 Na mondom poenbol meg megnezem a mailem alvas elott.
...
Congratulations Soldier!
Welcome to Battlefield Heroes Closed Beta Testing... -
#924 még soká lesz a webes felületen még nem megy minden nem mindíg indul a játék kicsit még instabil 0.05-ös verziónál járnak -
#923 Nem a Bad company engine-t használja hanem a 2142-ét és nem lehet rombolni a terepet -
#922 Hát ez minden csak nem kaki eszméletlenül feelinges pont olyan amilyennek gondoltam. Mindenki megtalálja benne a számítását mind1 ,hogy Weekend Warrior vagy Mr.Pro. Az épületek nem rombolhatóak de nem is hiányzik. A tankokkal kb. úgy kell célozni mint BF1942 ben elég ívesen lőnek.
A repcsik viszonylag sokat kibírnak (egyszer picit földhözcsaptam de azt is túlélte) viszont bármivel sebezhető. Ja a jeepben bohocduda hangot ad a kürt .
-
#921 Ehh, hát akkorez elég nagy kalap kakinak tűnik... :P Sebaj, egy próbát majd megér...
Az kiderült legalább, hogy tényleg a BF3 motorját használja? Volt szó ilyesmiről... Lehet rombolni a terepet? -
n003 #920 pont ezt akartam kérdezni hogy a skilleket látjákE a többiek mert ezzel majd a csítereket is lehet szűrni :)
wallhack eleve a játékban?! :DD szép
köszi a beszámolót ;) -
#919 Ha egy skillt elnyomsz egész látványos kis animja van így fel tudod ismerni mit használ éppen az ellenséged. -
#918 a skilleket és a fegyvereket összesen 10et te rakod ki a menüdre szal egyszerre mindent nem tudsz magaddalvinni de annyira nincs is rá szükség. Ja egyszerre 9 emote-ot tudsz kiválasztani azt is egy kis menübe lököd. Az öltöztetés nagyon poén sok felszerelés közül választhatsz lesz mit magadra aggatni. 9 fegyver és 2 robbanószer (gránát és dinamit) van. Ha lesz idöm a fegyverekröl is írok mindegyiknek más a tulajdonsága ha ráviszem az egeret ki is írja mennyi löszer van hozzá milyne messzire visz mennyire pontos mekkora sebesülést okoz és milyen gyorsan lö. A löszerre nem lesz gond mert végtelen számú van de a tárban nem szal újratöltés lesz.Vannak missziok is pl: nyírj ki 5 ellenfelet de majd ezekröl késöbb ha kiproxáltam őket írok egyenlöre sajna meló -
#917 emo social feeling :D -
#916 -
#915 Skillek: (soldier)
-Blasting strike:
hátralök minden ellenfelet és jármüvet 15 sec az újratöltödése
-Wrench:
Javítja a tankod páncélját vezetés közben 2es szinten 24et javít rajta 6sec alatt és 15 sec az ujratöltödése 3ason 30 és 13sec
-Combat medicine:
azonnal healel téged és a körülötted álló csapattársaidat minél többen vannak téged annál jobban 1es szinten 25-öt és a 8m-en belül állókat
20sec az újratöltödése
-Grenade Spam:
egyszerre több gránátot eldob 1esen egyszerre 3at 15sec az újratöltödése
-6th Sense:
látod az összes ellenséget 1es szinten 6sec ig 15sec az újratöltödése
-Bandage:
Életedet tölti vissza de ahogy rádlönek vagy megsebesülsz abbahagyja amúgy 25sec alatt gyógyít 32-t 15sec az újratöltödése 2es szinten 40et tölt vussza
-Burning bullets:
"tüzes" lövedékek amik felgyujtják az ellenséget és egy DOT ot rak rá
tehát az ellen 40et sebzödik 4sec alatt újratöltödése ennek a skillnek is 15sec
-
#914 lesz kit lőni :D
-
#913 "emót"?:D fejtsd ki légyszi:D -
#912 Thx! Kicsit idegesített ,hogy ilyen nehezen izzitottam be de mostmár megy
szak kulcs marad
Soldierrel kezdtem.Elsö játék (30perc) alkalmával kapásból lvl 6 lettem kaptam 5 pontot ezért amit elkölthetek gondolom szintlépésenként 1 et kaptam vagy unlockolok egy új képességet (7db van jelenleg) vagy a már meglévök szintjét erösítem a skilleket max 5ös szintig lehet maxolni.Mivel nem lesz annyi pont ,hogy minden skillt kimaxoljak ezért azon gondolkodám ,hogy mivel szeretek tankozni ezért rámegyek a wrench skillre amit ha a tankban ülök és megnyomom javítja a tankot (ki se kell szállni). Az irányítás jármüben kicsit fura mert a kamera a tanktoronnyal együtt fordul de hamar rá lehet érezni szép íveseket lehet vele löni és igazából gyalogosokkal nem volt gondom olyan 3 lövés és fexik repcsik viszont eléggé kemények lelöni nem tudom öket mert a csövet nem lehet addig felemelni.Grafika rohadt jó illik a játékhoz a map nagyon el van találva kis sikátoros utcák szól a zene mindenféle emót hallatszik szal nagyon ottvan. -
#911 sajnos akkor át kell adnod a kulcsot :(
am grat :D -
#910 grat a kulcshoz -
#909 egyenlöre baromira nem mert el se akar indulni... play now gombra kattintok ellenörzi a verziót aztán semmi :( -
Code92 #908 hehe majd összefutunk talán :) -
#907 Jöhetne már a teljes... -
#906 nyomas neki :) -
#905 Congratulations Soldier!
Your application to beta test Battlefield Heroes has been approved and
your account has now been upgraded to access the beta testing forums.
yeeeeeeeeaaaaahhhhhhhh baaaabbbyyyyy
-
#904 Küldött a Qaboss egy e-mail,azt hittem hogy beta kulcsot kaptam ,de nem -
#903 jó lenne ha befejeznéd a spamelést -
Bala10 #902 nemtom, de minnyá írok a moditopikba, hogy sok itt a köcs... izé, ték-elő -
n003 #901 mivan kijött? ehh csak tékparty :(( hújje kocsogok :|
:DD -
#900 TÉK -
#899 sokat -
#898 nagyon