26731
Battlefield Heroes
  • Jeffjohnson
    sztem nem csak lvl alapján hanem lesz benne egy BF2-höz hasonló de valszeg butított stat rendszer és azt is számításba veszi majd
  • Wreck86
    ez lvl alapján dobál szint,ha besoroltatod magad?
  • Jeffjohnson
    ha jól tudom/gondolom egész egyszerüen lesz egy friendlist bárkit hozzáadhatsz és pl mint RO ban joinolhatsz friendlisten oda ahol a haver van. E miatt nem kell aggódni.
  • 0Fritz0
    Gondolom lesz egy gomb, amin választhatsz a "besorsolódás" és az "oda megyek ahová akarok vazze" között.
    Ha nem lenne, akkor lőttek a játéknak, mert sosem látnánk egymást. :)
    Vagy mindenkinek ugyanolyan szarul kéne játszania, mint Dzsónak...
  • Code92
    hát a bétában nagyon kicsi az esélye h. bekerülnénk egy szeróra, elcileg a teljesben valahogy megoldható lesz ahogy olvastam.
  • joebacsi
    ez a "besorsolódás" mennyire agresszív?

elvileg a képességek alapján dobja szét a játékosokat, tehát pl az itteniek tuti nem is tudnának egy szerveren játszani?

mert úgy már tényleg gond :)
  • Code92
    nem az-nem az :) mi voltunk a royal army :(((( szépen tolta az ellen de kicsit felnyomta az agyam h. akik velem voltak azt se tudták hol vannak és másodpercenként lolozgattak :((( legközelebb talán "besorsolódom" egy érettebb taktikusabb csapatba :)
  • joebacsi
    helyes-helyes :)
  • Code92
    heh ma mekkora volt... szembetalálta magát a Royal egy kicsit "összeszokottabb" csapattal, rendesen összejáttszottak, az egyik csávó repcsivel fedezte a 2 tankost, 1 kommandó védte a város alsó pontját a felsőt meg egy soldier akit megközelítani nem lehetett úgy pattofgott a pont két oldalán lévő légvégelmi ágyuk közt.. egyiket leszedtük vagy a repcsis jött ránk vagy a légvédelmis bombázott szét.
    Szépen játtszottak, látszott h. lenyomtak már egy pár menetet eggyütt, szal elképzelhető itt is egy komolyabb meccs, akár klánok kialakulása esetleg warozás is.
  • Running
    Nemsokára lejár pár szavazás a bfcomm oldalon. Megkérnék mindenkit aki még nem tette meg, tegye meg. Figyelem 3 dologról is szó van: Banner, Fórum, fórum template
    Az oldal linkje az aláírásomban, a szavazás linkek meg bfcomm főoldal tájékoztató híreknék találhatóak meg.
    Köszönöm előre is mindenkinek!
    na na na na na na na na na na na na <díszítősőr.
  • Code92
    *nem sérülnek tőle a csapattársak ha meg bírod tartani <--- elírtam :)
  • Code92
    jójó, ha találok bugokat nyomok róla screen-t, a repcsis manőverről pedig már írtam lentebb, nem sérülnek tőle az ellenfelek ha meg bírod tartani a gépet a földközelbedn úgy, hogy nem zuhansz le, ha lezuhansz értelemszerűen sérülnek a társaid is, de ebbe nem igazán szoktak belehalni, fél életet szokott levenni egy ilyen zuhanás többnyire.
  • uHs Gerzson
    És?
  • Énvagyokazapád
    neked meg: #825
  • uHs Gerzson
    A következő feladat: #820
  • Énvagyokazapád
    hát inkább köztünk legyél el mint magadban, szval hajrá. (azt nem írom hogy bennünk legyél el, mert férre értenék a dolgokat) :D
  • Wreck86
    bugokat kérünk:)
  • Code92
    persze h. játtszok :) csak nem mondtátok h. kiíváncsiak lennétek v.mire vagy dobjak képeket, szal elvoltam itt magamban :)
  • Kovács legény
    kép beszúrása, úgy most is tudod
  • n003
    télleg a kis kk-s köcsögöt nem lehet szmájliba berakódni????
  • n003
  • Énvagyokazapád
    háminnyá meghalsz! :D
  • Bala10
  • Kovács legény
    Miért mondod?ITT van 17db béta kulcs
  • Énvagyokazapád
    hát gyerekek ebből nem lesz már beta kulcs...
    code játszol még? ha meguntad, akkor én kipróbálnám :)
  • Code92
    simán
  • Énvagyokazapád
    nekem csak akkor nem amikor a heroes-es képhez ér, nagyon elüt a felirattól, meg a másik képen lévő környezettől
  • tonyr #830
    nekem AntiHero-jé naon teccett, persze a többi is faya, csak nem kk-val kellett volna elrontani a szmájlis umbula-t :)
  • Kovács legény
    jaja ilyen giffes cucc jó lenne, de ez spec nem tetszik
  • Énvagyokazapád
    hát nekem ez tetszett a legjobban, csak lehetne gyorsabb az átmenet, de mivel erre nem lehet szavazni, hát nem tudom :\
  • 0Fritz0
    Vastag ott a bőr... :)
  • joebacsi
    odadörzsölted az arcukat a földhöz, és túlélték? :)
  • Code92
    nem jár, az istenért sem akarnak leesni.... :) (próbáltam ) xD
  • Wreck86
    Úgy pofán lőlek és átveszem a gép irányítását,ha megpróbálod :)
  • Running
    Összegyűjtöttem az elkészült banner munkákat. Szavazzatok melyik tetszik a legjobban. Igyekezzetek, mert 2 nap alatt lezárul a szavazás. Na na na na na na na na na na na na........

Szavazz
  • Kovács legény
    Emlékszem még bf42ben waron iwo É-ra mentünk repcsivel a szárnyakon 3-3bazookással. Nagyot nézett az ellen repcsis amikor 6rakéta megindult felé:D
  • Énvagyokazapád
    :DDDDDD
  • joebacsi
    engem inkább az érdekel, ha fejjel lefelé repülve a talajjal lekoptatom a potyautasokat, azért jár e tk :)
    mer ha nem...
  • Wreck86
    Az poén lesz,mikor 2 géppuskással a szárnyan majd jön a repcsi:D Kíváncsi vok ,mikor hangzik el az első "nyád" :)
  • Énvagyokazapád