26731
Battlefield Heroes
  • Arnoux
    Ami az aláírásodban van, én se tudtam mi az a DOS :D most már tudom, mert megnéztem wikin :D
  • Morpheus
    Megkaptam a kulcsot, erre leáll az oldal.
  • Arnoux
    Megjelent a patch erre megint leállt a weboldal. Remélem most hamarabb mint egy hét alatt megoldják
  • stevenson1988
    és már meg is kapta :)
    kis update: még 45 fölös kulcsom van, azonban kis megszorítás hogy mostmár 1 embernek 1 db jár (tudom, havernak is kéne, stb.. de akkor is, ugyanis nekem is vannak haverjaim és azoknak is osztogatom menet közben)

Ja meg nem tudom kinek mi a véleménye erről, de akinek adtam kulcsot és menetközben megjön neki a sajátja, az küldje már el a már számára fölös kulcsot nekem és belerakom a többi közé, így nem kell vadásznia a kulcskeresőknek, csak nekem dob egy privátot és kész.
  • Smithwarden
    Kesz van teljesen az uj szelmalmos 4. map, es kivalasztottak a nevet a sok forumbeirasbol is.
    Coastal Clash
    Nekem talan jobban tetszett volna a "Windmill Hill".
    A kovetkezo automatikus frissitesben megkapjuk.
    (Napokon belul elvileg.)
  • vass17
    Annyian hirdetik itt, ajánlom figyelmedbe: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=4689]#4689[/URL]
  • RedDevilsza
    Thx, én a sima battlefield heroes oldalt néztem azért nem találtam
  • Fejti
    üdv! én már tavaly szeptember óta várok...komolyan:D és egyszerűen nem kaptam...van valakinek felesleges kulcsa?Előre is kössz

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék holtbiztosak mindenben, az okosak pedig tele vannak kételyekkel"
  • Viktor99
    Itt lépj be! :)
  • Snexi
    mondjuk a play now gomb?
  • RedDevilsza
    Sziasztok! Kaptam kulcsot aktiváltam, hozzáfűztem az EA-accountomhoz, minden zsír csak azt nem látom a klienst honnan tölthetném le Tudtok segíteni?
  • jackcsabi
    Nekem nem... ha belémlönek miközbe megy a bandage akkor az effect továbbra is ottlesz de nem gyógyít..
  • Hedgehog
    Hali, a myinternetservices.com-on osztanak kulcsot, ha valakinek még kellene :)
  • Cat 02 #4783
    Dokumentumok/Battlefield Heroes.
  • trident
    Tőle kaptam a sajátomat, gondoltam most mást zavarok vele.
    Én kettő jelentkezést töltöttem, küldtem be, s egy kulcsot sem kaptam.
    /2xfail/ :D

Jut eszembe a screenshotok merre leledzenek? Nem találtam meg őket, bár néhány wingclipet lefényképeztem, jól jön az unokáknak!:D
  • Cat 02 #4781
    Valakinek volt itt vagy 70, kérj tőle :D
  • sadi57
    már elküldtem valakinek
  • trident
    Egy darab kulcsot, ha elküldesz, azt megköszönöm jóbarátom nevében is, aki nincs fenn az sg-n, neki csak beszámoltam a játékról, érdekli.:)
    Köszönöm.:)
  • sadi57
    megint van 2 fölös beta kulcsom:D kell valakinek?
  • KMKM
    kicsit visszafogtam magam ezzel az 1-2hónappal nem 1-2hónapja hanem majdnem 8hónapja!(mert amikro mondta krisstóf hogy ezzel akarja zúzni akkor már énis akartam!csak még nemadták ki bétába se de nyolc ,valaki írjon pls mert hibát ír ki mikor play now ra rámeek bejön az ablak de kíírja hibajelentés küldése :S
  • Snexi
    1-2 hónapja várod?
    jájj de vicces vagy xD
  • KMKM
    Hi midnnekinek nagyon köszönöm a beta kulcsot amit kaptam :)
    de a gond az hogy elég szar ügybe vok..
    azért mert regisztráltam minden megvolt és akkor elinditom play now és mikor bejönne a game akkor kiírja hiba (hibajelentés küldés) (hibakeresés)és ezek közül lehet választani de akármelyikre megyek nemjavítja ki valaki plspl segítsen :S
  • Viktor99
    Elvileg nem marad abba csak lemegy... Mert az egy ideig folyamatosan gyógyít. Szóval van 90hp-d és levesz 30-at, de közben te lelövöd és még maradt a gyógyításból 1-2 másodperc akkor még tovább gyógyít.
    Asszem. De ha nem akkor majd a tapasztaltabbak megmondják... :)
  • Cat 02 #4773
    Ellöki az embereket és a tankokat a közeledből, ha pl commando meg akar késelni hasznos tud lenni, vagy tank baxogat.
  • barmi
    A blasting strike ability miben nyilvánul meg? Mire használható? Érdemes a HP-mat erre költenem? Köszi
  • sadi57
    ja és még van 1 fölös kulcsom
  • sadi57
    már küldöm is :D
  • Arnoux
    Ha éppen használom a bandaget vagy a wrenchet és meglőnek akkor csak abbamarad a gyógyítás/javítás vagy amit eddig gyógyultam az is lemegy? Az a baj ezt nehéz letesztelni.
  • KMKM
    Sziasztok valakinek nincs véletlenól fölös béta kulcsa mert már 1-2hónapja arra várok ésminden haverom kapott csak én nem :S
    email : [email protected]
  • joci122
    köszi a kulcsot viktor!
  • joci122
    hello! plz ha valakinek van fölös bétakulcsa plz küldj-e el nekem [email protected]
  • Bala10
    ne bugyborékolj b34 :D
  • Viktor99
    "Sajnos, a BF2142 kivételével az egész BF egy fos..."
    Én erre gondoltam :) Mivel terveztem azt is megvenni, mert elvileg még tart az akcijjó. Csak hát nem tudom hogy amire belejönnék addigra hány játékos maradna... :D Mert a bf2-ben is olyannyira rossz vagyok hogy az fáj.
  • Me0w
    Egyebkent kozben rajottem, valoszinu lejartak a fegyvereid ;)
  • mddevil
    Sziasztok én is igényeltem még régen kulcsot de nem kaptam. Esetleg ha vkinek van felesleges el tudná küldeni? Előre is THX
  • Alien69
    Ma ismét volt 3 remek köröm, két 10:1-s tanksmash-os köröm volt, és egy 9:0-s... Nem értem, miért rohangálnak egyesek fejjel a tanknak.
  • Alien69
    Ezt nem értem. :-) A BF2-t megjelenésekor megvettem, ~10E felett, 576-ba a plusz fejhallgató miatt. A 2142-t meg nem a BF2 helyett vettem meg (természetesen azt is az elsők közt), sokáig párhuzamosan játszottam mindkettővel.
    Ott is anyáztam, volt miért... Bár igaziból az EA tehet róla, me elég bénán írták meg a játékokat, meg a peccseket.
  • thengar
    Köszi az infot,hát én troop trapre meg piercing shotra raktam futásra még nem ,de majd rakok meg akkor a többit stealthre fogom pakolni
  • Viktor99
    Akkor nagy hülyeség volt multkor megvenni a bf2-t a 2142 helyett? :P 2k volt összesen :)
  • Cat 02 #4757
    leamortizál értelmetlen