26731
Battlefield Heroes
-
#4996 Engem tegnap beengedett volna csak az a baj hogy úgynézki törtölték az accom vagy mert már nincs béta accountom... -
#4995 Lesznek promóciók, szerintem magyar újságokban is. Most pl. az angol PC Gamer, PC Zone újságokban már van, jövő hónapban meg a német PC Games és PC Action újságokban lesz az újság árával egyenértékű BF-re jogosító kupon. (ezek a redeem code-nek nevezett cuccok ha a híreket olvasod a hivatalos oldalon). -
#4994 NEM :( -
#4993 fizetésen kívül lehet máshogy ilyen BF pontot szerezni? -
csstriker86 #4992 Azóta nekem sem sikerült játszanom de naponta kb 3X próbálkozom ja és még az új pályát sem próbáltam ki :-( -
barmi #4991 Éljen! Má' látnám! ::::... -
Cat 02 #4990 Cuccaidra visszaadják azt az időt, ameddig állt a szerver. -
csstriker86 #4989 már nekem sem jön be pasz de a képen látszik hogy játszottam vele nekm is lejártak a cuccaim :( -
barmi #4988 Találtam 2 új karaktert (öltözéket) a twitteren oszt ennyi.
RippinRocket és ThorsTurbojet :
Viszont a PLAY még mindig offline.... :(
Jól lejárnak a vásárolt cuccaim ennyi idő alatt.... -
barmi #4987 nálam halott még mindig :(( -
andyorr #4986 hogyan?
-
csstriker86 #4985 -
csstriker86 #4984 Császtok
Nekem ma már sikerült vele játszanom. -
andyorr #4983 egyik haveromnak megy nekem meg nem ....... mi a """""""""""" -
#4982 Én ezt másképp fogtam fel.
-
andyorr #4981 nekem sincs online ... elegem van az elcsúszott banános emberből(EA)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
BFH-t a népnek min. holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4980 Úgy nehezen lenne ha folyamatosan offline a béta szerver :P -
#4979 itt van már Június, és semmi híre az egész játéknak. -
#4978 hát erre csak annyit hogy Béta :D -
Cat 02 #4977 Nemnem, kiírta h error az esetek 60 %-ban :D -
#4976 ha haverral akartál jáccani ugyis tudtad mikor online, és join friend vagy mi volt és akkor od a lépett be ahol a haver volt, mostmeg már elvileg azt is látni kellene hogy online vagy sem teli szerveren van vagy sem és hogy hanyas, mien kaszt meg melyik oldal... -
Cat 02 #4975 A fa***t nem :D -
#4974 Bazz amióta nincs BF:H azóta ugy nincs kedvm jáccani semmivel...... a faxért kell friend lista meg ienek most amiatt nincs sszeró mert bugzik.... eddig érdekes nem hiányzott senkinek. -
#4973 Meg gebedhetnének má, de tényleg. Két napja semmi. Az új pályát ki se tudtam prószálni. De mit is várunk ettől a nyomi EA-tól! -
#4972 1 kis segédlet:
Ingyenes és azonnali béta kulcs szerzési lehetőség
http://heroes.eliott-ness.com/
a ,,Win a beta key,,-nél van egy kérdés, a válasz Eliott Ness.
Beirod az e-mail-címet ( egy cím csak egyszer nyerhet) és az ellenörző kódot.
És már meg is van a BÉTA KULCS-od :D -
barmi #4971
Nálam jelenleg ez van ... -
#4970 Értem, köszi, ha azért vkinek lenne 1 felesleges kulcsa megköszönném! :) -
#4969 Végre kapok beta keyt, erre már 2 napja szórakoznak a szerverekkel...áhhh -
andyorr #4968 mikor lesz kész a szeró?
nekte se megy ugye?pls válaszoljatok ficken -
#4967 Limitált számú béta kulcs van csak, akkor kapsz hivatalosan ha valakit banoltak vagy emelnek a limiten. -
#4966 Sziasztok! Most szeretnék megismerkedni ezzel a játékkal, de hiába regeltem nem kaptam béta kulcsot, ha valaki tudna nekem küldei egyet, azt nagyon megköszönném!
[email protected] -
andyorr #4965 mikor lesz kész a szeró?
nektek se megy ugye? -
andyorr #4964 kösz any -
Cat 02 #4963 Ami kint van főhírnek. -
#4962 Milyen új update-ek? -
Cat 02 #4961 Hm, új updatek bent vannak már, vagy csak tervezik ? -
#4960 PM-ben ment. -
andyorr #4959 szasztok
bétakulcsot tudna valaki kü[email protected]
nagyon megköszönném . -
#4958 Repülőt szerintem joystickkel a legjobb irányítani. Ráadásul mióta megcseréltem a steert a rollal (joy jobbraballra=steer, A-D=roll), azóta pontosabban is célzok :)
Már csak az kéne, hogy a wingclipet elismerjék plane2infantry killnek, és akkor nem lennék a plane2 missionban leragadva... pedig már csak 3 inf kill kellene és kész :) -
#4957 Igen, pontosan :)