26731
Battlefield Heroes
-
#4596 ja, még régebben írtam itt a fórumon hogy a gmail címzési trükkjeit kihasználva csináltam egy tömeges jelentkezést végző scriptet ami úgy látszik megtette a hatását.
akinek meg kell kulcs az privátot küldjön -
vass17 #4595 Én elfogadnék továbbra is egy kulcsot, sőt nagyon megköszönném
-
#4594 A karakter nevet. -
Beni521 #4593 és mit kell beírni? a karakter nevét amivel játszik v a player nevét amivel csinálta az accot (amelyik ott van a VP és BF mellett az oldalon) -
#4592 Nekunk altalaban sikerul, a lenyeg hogy biztosan bent legyen a szerveren, legyen ures hely a sajat csapatban es nagyon pontosan ird be a haverod nevet. (kis-nagy karakterek nem szamitanak) -
Beni521 #4591 royal nál vagyok de nem tudok csatlakozni baráthoz, demég csak nem is keres egyből kidobja a piros abalakot h Sorry we were not able to find that player :( -
Cat 02 #4590 Vagy csak bugos volt a regisztráció :D -
#4589 Amugy a problema most sztem az lehet, hogy a nemetek tobben vannak.
Ez azert furcsa mert mikor toroltek a karikat es jott az utolso patch akkor azt irtak a fejlesztok a blogjukban hogy nem ertik hol vannak a national jatekosok mert tobben regelnek royal oldalra.
Ezt most vagy elirtak vagy azota megfordult az arany, vagy csak siman szar a szerver csatlakozos rendszer.
En par ismeros miatt nemet karit csinaltam most pedig a royal oldal szimpatikusabb nekem, van egy 14es es masik 16os, es borzalmasan szenvedunk hogy egyutt tudjunk neha jatszani.
3-4 emberrel hogy osszejojjunk egy szerverre akar 1 ora is kell, hogy egymashoz sikeruljon csatlakozni.
A masik lehetoseg hogy 4en siman felferunk egy szerverre csak ellenfel 0.
Ujabb ismerosoknek inkabb azt mondom hogy eloszor csinaljanak royal karit mert ott valoszinu konnyebben tudunk majd egymashoz csatlakozni, es konnyebben beferunk a szerverekre.
Majd kesobb tobb honap mulva ha sokkal tobb jatekos lesz, akkor talan ujra jatszok a national oldalon is, addig elkezdem huzni a royalos karikat a tobbiekkel es igy jobban is tudunk egyutt jatszani.
Egy dolog meg jo lenne, ha 4 karakter helyett lehetne 6 vegre, es akkor siman lenne soldier-commando-gunner mindket oldalon, nem kellene gondolkozni hogy mit hagyjon ki az ember. -
#4588 Cat 02 neked mi a neved a játékban? -
#4587 azta büdös hogy a francba küldtek neked 76 KULCSOT ? -
#4586 76? Miafene?
Nekem is jött egy aki kéri, kapja. -
Cat 02 #4585 Az csak scroll+x kor mutatja nem ? -
#4584 ez most komoly? -
#4583 na megjöttek a béta kulcsaim, összesen 76 darab :) szal ha kell valakinek az sikítson :D -
#4582 Igy van.
Nincs mit. -
#4581 nem tudja valaki hogy xfire-be hogyan lehet kikapcsolni az fps mutatást? -
Cat 02 #4580 Általában direkt megkérdezem h tele van-e... És én is megnézem + engem előszeretettel üres szeróra rak be :D
De volt olyan is h elírtam a nevét, kereste, kereste, error, beírtam a rendes nevét és kiírta h cannot find the player :D -
barmi #4579 F@sza. Akkor semmi értelme nem volt kitenni a parancsikont
az asztalra. Köszi -
#4578 Nyugi, poén volt, de látom humorérzék nálad nulla.
Btw, a kúcs elkelt. -
#4577 azért nem tűnik úgy hogy nem műkődik mert az esetek 90%-ban a play now gomb olyan szerverbe tesz ahol te (nem rád gondolok,csak így könnyebb elmagyarázni) vagy az utolsó,így a haverod már nem tud csatalkozni mivel tele van az az oldal -
Cat 02 #4576 Inkább néha megy =\ -
#4575 maradj ZsOlt1. És akkor te mi vagy ? -
Beni521 #4574 és ha azt írja h nem találja a játékost?
-
#4573 Join a friend mukodik ha van a szerveren hely, de neha bugos.
A szerver bookmark nem muxik meg. -
Beni521 #4572 nektek se működik a bookmark v a join a friend opció? :( -
#4571 Mert ez direkt igy van kitalalva.
"Internetes" jatek, csak bongeszobol lehet inditani, hogy lasd a reklamokat, mindig visszamenj az oldalra es hasonlok dolgok miatt. -
#4570 Azért, mert buzi vagy! :D
Kúcs kinek köll? -
barmi #4569 Köszi !
Még 1 kérdésem lenne: Miért nem tudom asztalról parancsikonnal indítani a játékot? Azt írja: Error Unable to connect (1002) :( -
#4568 1:passz
2:nem
3:szerintem fölösleges -
barmi #4567 1. kérdés : Miért nem marad 100 Hz-en a képernyőfrissítés?
2. kérdés : fps nézetet nem lehet ehőcsalni valahogy?
3. kérdés : nincs valahol magyar nyelvű leírás a játékban
alkalmazható fegyverekről, tárgyakról, karakterekről?
köszi -
#4566 nekem nem tölti be a Victory Villag-ot . Ez miért van? -
martin4955 #4565 Üdv!
Én nemrég kaptam bétakulcsot, gyorsan ki is próbáltam, végigvittem a tutorialt de utánna amikor rendesen próbálok játszani akkor azt írja hogy nem talált szervert, próbáljam meg késöbb. Valaki tud segíteni? -
#4564 de akkoris rakd föl,haveromnál és nálam is megoldotta a problémát -
#4563 Elvileg ez a probléma,aki tud angolul:fórumban -
#4562 net frameworok 3.5-öt telepitsd föl -
#4561 Sztem tegnap osztottak beta kulcsokat!
Egy kérdés regisztráltam, meg minden,de mikor rámegyek a play gombra bejön a bf heroes ablak elkezd tölteni,betölt és eltűnik az ablak és nem indul el semmi:D na ez mitől lehet szerintetek? -
#4560 rámész hogy mentés és utána megnyitod jegyzettömbel
-
Richardix #4559 egy kérdés:
citromailben h tudom elérni h rendesen mutassa a levelet? a többinél sikerült betenni outlookba de itt nem... -
Richardix #4558 ez nemigaz! mind3 e-mailemre jött bétakulcs.. mind3-ra! O.o -
Richardix #4557 Kb 2 hónap várakozás után MEGJÖTT A BÉTAKULCSOM! aaah de boldog vagyok! :D